Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωραία ερώτηση.
Αν αξίζει να το πάρει ο γαύρος,ας το πάρει.Όπως κ πέρσι.Το άξιζε ,το πήρε.Κ ας είχε την διαιτησία μαζί του σε κάποια ματς.Αν το πάρει φέτος κ πάλι,αν το αξίζει θα βγω κ θα το πω.Αλλά να το αξίζει.
Αν τώρα σου αρέσει εσένα να υπάρχει αυτή η μονοτονία,τότε μαζί σου μεγάλε μου.Δεν θα χαθεί εντελώς το ενδιαφέρον ανα συνεχιστεί αυτό;;;
Και δεν είπα ποτέ,ότι είμαστε φαβορί.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥ POST.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και δεν μπορείς αιώνια να ακμάζεις.Θα φτάσεις κάποια στιγμή στο οριακό σημείο κ μετά θα αρχίσει η πτώση.Μπορεί τώρα,μπορεί του χρόνου,μπορεί σε 10 χρόνια.Και οι CELTICS κάποτε την δεκαετία του 60 να πήραν 11 τίτλους συνεχόμενους στο ΝΒΑ αλλά τώρα είναι κάπου στα αζήτητα.Ότι ακμάζει κάποτε παρακμάζει.Αλλά αν το πάρει κ φέτος κ το πάρει με την αξία του,ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.Διαρκείας του χρόνου πάντως θα ξαναπάρω.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εξαλου dzf και στο μπασκετ το ιδιο γινετε....αλλα ολοι περιμενουμε οτι καποια στιγμη θα σταματησει αυτο...πιστευω οτι γινονται κινησεις ωστε να φτιαχτει καλη και δυνατη ομαδα που θα παιρνει τιτλους..

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Παρεξήγησες.
Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η μονοτονία. Και δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι έχεις γράψει ότι η ΑΕΚ είναι φαβορί.
Αν και δεν είμαι ΑΕΚτζής, κάποτε υποστήριζα τον Βάζελο (μέχρι αρχές δεκαετίας 90), θα θελα πολύ να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ.
Και για να απαντήσω: Για μένα έχει χαθεί το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο εδώ και πολύ καιρό και η μονοτονία είναι ένας σημαντικός λόγος.

Σε ότι αφορά το παράδειγμά σου με τους Celtics, αμήν και πότε.
Να σπάσει ρε παιδί μου αυτή η μονοτονία/κατεστημένο, μήπως κάνουμε κι εμείς τον κόπο (που δεν είμαστε οπαδοί κάποιου συγκεκριμένου) και ξαναασχοληθούμε με την μπάλα. Να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το πράμα.

Τουλάχιστον, πλέον, ξέρω τι ομάδα είμαι: Αντι-Ολυμπιακός. :grin: :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως χαίρομαι που φέτος βλέπω τους οπαδούς να είναι κοντά στις ομάδες τους.Και όποια κ αν είναι η τελική βαθμολογία θα είναι αρκετά κοντα όλες οι ομάδες βαθμολογικά.Θυμηθείτε με στο τέλος του πρωταθλήματος.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Κ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
εξαλου dzf και στο μπασκετ το ιδιο γινετε....αλλα ολοι περιμενουμε οτι καποια στιγμη θα σταματησει αυτο...πιστευω οτι γινονται κινησεις ωστε να φτιαχτει καλη και δυνατη ομαδα που θα παιρνει τιτλους..

Ξαναλέω, ότι δεν πολύ-παρακολουθώ.
Από τα λίγα όμως που μπορώ να καταλάβω, το πρωτάθλημα του μπάσκετ είναι λες και γίνεται σε άλλη χώρα.
Τουλάχιστος ο πρωταθλητής (όποιος κι αν είναι αυτός) κάνει και κάτι στην Ευρώπη. Δεν γίνεται ρεζίλι.

Δεν έπρεπε και στο ποδόσφαιρο (θεωριτικά) να ισχύει κάτι ανάλογο?
Δεν έπρεπε ο 'αντιπρόσωπος' του Ελληνικού πρωταθλήματος να έχει μία πορεία?

Τότε ναι, θα δεχόμουν ότι ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα με την αξία του.
Τώρα δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να το δεχτώ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παρεξήγησες.
Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η μονοτονία. Και δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι έχεις γράψει ότι η ΑΕΚ είναι φαβορί.
Αν και δεν είμαι ΑΕΚτζής, κάποτε υποστήριζα τον Βάζελο (μέχρι αρχές δεκαετίας 90), θα θελα πολύ να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ.
Και για να απαντήσω: Για μένα έχει χαθεί το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο εδώ και πολύ καιρό και η μονοτονία είναι ένας σημαντικός λόγος.

Σε ότι αφορά το παράδειγμά σου με τους Celtics, αμήν και πότε.
Να σπάσει ρε παιδί μου αυτή η μονοτονία/κατεστημένο, μήπως κάνουμε κι εμείς τον κόπο (που δεν είμαστε οπαδοί κάποιου συγκεκριμένου) και ξαναασχοληθούμε με την μπάλα. Να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το πράμα.

Τουλάχιστον, πλέον, ξέρω τι ομάδα είμαι: Αντι-Ολυμπιακός. :grin: :grin:
Σκοπός είναι φίλε να δούμε επιτέλους και λίγο καλό ποδόσφαιρο γιατι τα τελευταία χρόνια έχει παραγίνει το κακό!Δεν λέει και πολλά να πάρει ένα πρωτάθλημα η ΑΕΚ , ένα ο Παο και ένα ο Άρης και να συνεχίσουμε να ζουμε αυτή την ποδοσαφαιρική κατάντια!Αν τύχει και δεις ματς Ελληινικού πρωταθλήματος και στο καπάκι δεις π.χ Ισπανικό ματς και όχι αναγκαστικά με πρωτοκλασσάτες ομάδες σε πιάνει κατάθλιψη! :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ότι δεν έχει ακλή πορεία ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη φταίει κ εν πολλοίς το επίπεδο του Ελλ.πρωταθλήματος.Αν είχε πίεση στην Ελλάδα θα αναγκαζόνταν να πάρει καλύτερους παίχτες οπότε θα πήγαινε καλύτερα κ στην Ευρώπη.Αν όμως στην Ελλάδα παίρνει καθε χρόνο το πρωτάθλημα,ΕΙΤΕ ΜΕ ΘΕΜΙΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ,φυσικό είναι να μην δέχεται πίεση-φυσικό είναι να επαναπαύεται-φυσικό είναι να μην κάνει αξιόλογες κινήσεις-φυσικές κ οι κατραπακιές.
Φαίνεται κάτι επιτέλους να άλλαξε και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.Αρκεί να μην είναι πρόσκαιρο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η νέα μις-Πελλοπόνησος στα κιτρινόμαυρα... :-*

Συνημμένα

• riaantoniou11461.jpg
    riaantoniou11461.jpg
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 20

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αεκάρες για όποιον ενδιαφέρεται και μπορεί να το δει σε λίγο ξεκινάει το ΑΕΚ-ΕΑ Πατρών για το βόλει στο SPORT+ :rockon: :rockon: :rockon:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα αδερφια.ο τοζερ ηταν απτους καλυτερους της ουγγαριας στο ματς με τη μαλτα πιστοποιωντας οτι βρισκεται σε καλη κατασταση εδω και καιρο.πετυχε και το 2ο γκολ της ομαδας του με εξαιρετικο χτυπημα φαουλ(δοκαρι και μεσα).ειδατε τι κανει η παρεα με τον ριβαλντο?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα αδέλφια.Σκόραρε ο Λύμπε,το κάρφωσε και ο Τόζερ,είμαστε σε φόρμα οι Αεκτζήδες..
Υ.Γ.Το μάτς έτσι το έβλεπα εχθές..
www.smilies.4-user.de] [/url]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Την γυναίκα σου δεν βλέπω που είναι kali!!! :2funny:
Ο Τόζερ καλός είναι για τέτοια ματσάκια...στα δύσκολα όμως χάνεται!Δυστυχώς δεν βλέπω να βελτιώνεται μέχρι τώρα τουλάχιστον!
Άθλια η εμφάνιση της Αεκάρας στο βόλει...0-3 με κάτω τα χέρια! :(

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Την γυναίκα σου δεν βλέπω που είναι kali!!! :2funny:
Ο Τόζερ καλός είναι για τέτοια ματσάκια...στα δύσκολα όμως χάνεται!Δυστυχώς δεν βλέπω να βελτιώνεται μέχρι τώρα τουλάχιστον!
Άθλια η εμφάνιση της Αεκάρας στο βόλει...0-3 με κάτω τα χέρια! :(
Η γυναίκα KALI..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Είπα κι εγώ!Εσύ βλέπεις το ματς και εκείνη τριγυρίζει έξω? :2funny:
Ο Λύμπε το κάρφωσε πάλι!Έχει ρέντα το παλληκάρι όταν έρχεται από τον πάγκο!Πάλι αλλαγή θα τον κάνει ο Ότο την Τετάρτη για το γούρι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom