DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σκάσε εσύ που θα μας την κάνεις κιόλας την άλλη Πέμπτη.Στην οποία συνάντηση θα είναι κ ένα μελος-αδερφός-εκπληξη
Εγώ λέω να φτιαχτεί μια μικρή πλατεία με γκαζόν και στη μέση βαλσαμωμένο τον Γρανίτσα!!!
Η διαφορά είναι ότι εγώ θέλω γήπεδο και όχι εμπορικούς χώρους!!!!Απλά σκέψου αν στη θέση του Ντέμη ήταν ο Τροχανάς και σου έλεγε ότι θα φτιάξει γήπεδο στα σκουπίδια...ακόμα θα τον μούτζωνες!!!!Αρχίσαμε πάλι με το γήπεδοοοοο.Πώς θα γίνει ρε gatto το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια;;;;
*1ον ,μπλοκαρίστηκε από το Συμβούλιο της ΕΠικρατείας
και 2ον, δεν μπορείς να φτιάξεις αρκετούς εμπορικούς χώρους προκειμένου να βρεις τον επενδυτή να το χρηματοδοτήσει.Θες κάπου όπου θα υπάρχει επαρκής χώρος προκειμένου να φτιαχτούν εμπορικοί χώροι ώστε να έρθει ένας επενδυτής π.χ. Τράπεζα Πειραιώς(τυχαίο παράδειγμα) για να στο χρηματοδοτήσει κ να εκμεταλλευτεί τους εμπορικούς χώρους προκειμένου να αποπληρωθεί το δάνειο.Αν στο μικρό οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας φτιαχνόνταν γήπεδο οι εμπορικοί,προς εκμετάλλευση , χώροι θα ήταν ιδιαίτερα περιορισμένοι.
Και το άλλο που σκέφτομαι,είναι ότι θέλω ΜΕΓΑΛΟ κ σπουδαίο γήπεδο που να ανταποκρίνεται στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ΑΕΚ κ όχι ένα μικρό λυόμενο σαν άλλων ομάδων που επιπλέον στάζει κ η οροφή.
Το πιο σωστό,στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας,είναι να φτιαχτεί ένα κλειστό μπασκετ/ βόλλευ 8.000-10.000 θέσεων μπας κ οι Αεκτζήδες ξαναγυρίσουμε κ στο μπάσκετ.Σίγουρα ένα κλειστό γήπεδο στον χώρο που μας ξυπνάνε αξέχαστες μνήμες θα ήταν ευχής έργον κ κράχτης για την προσέλευση κόσμου.Για το ποδοσφαιρικό ήμουν σαφής.
Μαλάκες υπάρχουν παντού σε όλες τις ομάδες!!! Ντροπή και αίσχος αν ισχύει αυτό!!
Τι να το κάνεις το γήπεδο των 55.000 θέσεων???Για 2 ματς τον χρόνο...και αυτά αν πάει καλά η ομάδα!!!Ο Ολυμπιακός με πολύ περισσότερο κόσμο έχει γήπεδο 33.000 θέσεων!!!Κάτσε να δεις αν η ομάδα είναι δευτερότριτη πόσος κόσμος θα πηγαίνει στα "σκουπίδια"!!!Αν μου το τεκμηρίωνε σωστά κ με επιχειρήματα,ΝΑΙ θα το δεχόμουν κ από τον Τροχανά.
Σεβαστό αυτό που λες ότι ΄΄θες γήπεδο κ όχι εμπορικούς χώρους΄΄.Πέσμου τώρα πως θα το φτιάξεις.Εννοώ πως θα βρεις τα χρήματα χωρίς εμπορικούς χώρους.Αν μου το βρεις πάω πάσο κ από δω κ πέρα θα επιμείνω κ εγώ για την Φιλαδέλφεια.Αλλά θέλω να μου φτιάξεις κ μεγάλο γήπεδο 50.000-55.000 θέσεων κ όχι κλουβί 20.000-25.000 θέσεων,για να μπορεί να έρχεται κόσμος.Αν μου τα λύσεις αυτά τα 2 τότε ΝΑΙ:ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.Έτσι γουστάρω να ξαναπάω εκεί που έζησα τις πιο μεγάλες μου ποδοσφαιρικές καύλες.
Και κάτι άλλο:Οι μεγάλες ομάδες,φτιάχνονται στα μεγάλα γήπεδα.Ο νοών νοείτω.
Είναι κρίμα γι' αυτό τον άνθρωπο που μας χάρισε τόσο μεγάλες στιγμές να φερόμαστε έτσι!Έκανε τις μαλακίες του , τον βρίσαμε , του δείξαμε τα πεντοχίλιαρα...κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία!Εμ βλέπεις ακόμα μας πειράζει ο Μπάγεβιτς.Μόνο αν πεθάνει θα νιώσουν όμορφα κάποια ηλίθια(ευγενικός χαρακτηρισμός).Εγώ χαίρομαι που είναι κάπου ο Μπάγεβιτς κ μπορεί χωρίς φασαρίες να κάνει την δουλειά του ήσυχα κ απρόσκοπτα.Τουλάχιστον στα 60 του πια,με τόσες καταξιώσεις,αυτό του ταιριάζει.Μπράβο στον ΑΡΗ κ πάλι για την επιλογη του.