Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτο ισχυει για ολους τους οπαδους,θυμησου τι ειχατε κανει εσεις με τον αποστολακη,που του στελνατε φωτο με κομμενα χερια,με κομμενα ποδια.Το ιδιο θα ισχυε αν πηγαινε και στον βαζελο,μην ξεχνας οτι οι σχεσεις ΑΕΚ-πουστη χαλασαν πολυ οταν πηγε στον πουστη ο ντουσαν.Αν δεν πηγαινε σε εσας και πηγαινε στον βαζελο γιατι πιστευεις οτι δεν θα συνεβαινε το ιδιο;
δέχομαι αυτό που λέει ο Γρηγόρης και ο Lavio (νομίζω)  για το ψέμα.
Αλλά μη λες ό,τι θες. Φύγανε ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές δικοί σας για τον ΠΑΟ και δεν μίλησε κανείς. Δεν τους θυμάμαι όλους (ένας που ασχολείται με τα στατιστικά θα το πει πιο εύκολα). Πρόχειρα θυμάμαι Γεωργαμλή και Βλάχο. Μύτη δεν είχε αλλάξει τότε παρόλο που ήταν φίρμες δικές σας.
Και η μεγάλη πλάκα δεν είναι αυτή.

Η μεγάλη πλάκα είναι πως στο γενικότερο σύνολο οι Ολυμπιακοί δεν έχουμε μένος κατά της ΑΕΚ. Κατά του ΠΑΟ υπάρχει μένος απύθμενο. Μεγάλη αντιπαλότητα. Αλλά για την ΑΕΚ, ακόμα και τώρα που εμφανίζεστε τρομερά εριστικοί (μιλάω σαν σύνολο και προφανώς υπάρχουνε εξαιρέσεις), αίσθησή μου είναι πως απέναντι στην ΑΕΚ οι Ολυμπιακοί έχουνε και κάποια συμπάθεια και τουλάχιστον πολύ μεγαλύτερη από απέναντι στον ΠΑΟ.

Τέλος πάντων, το τελευταίο....ας πούμε προσωπική αίσθηση και όποιος έχει διαφορετική άποψη...δικαίωμά του.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημερα στα απανταχού χανούμια..Στηρίζουμε την ομάδα και στη Α'Κολοπετεινίτσας!ΑΕΚ ειμαστε ρε!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Kαλησπέρα.
Εγω άλλαξα ομάδα, σου συνιστώ να το κάνεις και σύ.
Είσαι και γέρος άνθρωπος μην μας πάθεις και τίποτα απο τις πολλές λύπες.

aot_sima3.jpg
 [/URL] :rockon:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:  εχθες μιλάγαμε με κάτι φίλους (αεκτζίδες)  :uglystupid: kai μου λέγαν ότι το νέο γήπεδο θα είναι περίπου ..κάτω απο το σπίτι μου ,κανονήστε καθάρματα να μας κάνετε τη γειτονιά λαμπόγυαλο  :rolleyes: :rockon: :s&m_1: :s&m_2:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:rolleyes:  εχθες μιλάγαμε με κάτι φίλους (αεκτζίδες)  :uglystupid: kai μου λέγαν ότι το νέο γήπεδο θα είναι περίπου ..κάτω απο το σπίτι μου ,κανονήστε καθάρματα να μας κάνετε τη γειτονιά λαμπόγυαλο  :rolleyes: :rockon: :s&m_1: :s&m_2:
  :2funny:
θα είμαστε και στης Ρέας το σπίτι κοντά  :zfuck:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Έχει καί καλό τμήμα πίγκ - πόγκ  :grin: :2funny: :2funny: !
Θα τους πω να βγάλουν το κόκκινο χρώμα, που το σιχαίνομαι, απο την εμφάνιση τους και να το αντικαταστήσουν με το κίτρινο,έτσι θα είμαστε ταμάμ.  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Θα τους πω να βγάλουν το κόκκινο χρώμα, που το σιχαίνομαι, απο την εμφάνιση τους και να το αντικαταστήσουν με το κίτρινο,έτσι θα είμαστε ταμάμ.  :grin:
:rolleyes:.νά  .και τά  ..ταμάμ ....!!! :rolleyes: :rockon: :rockon:    :rockon: :2funny: :2funny:

φαντάζομαι αργότερα ..τι θα λές  :o :2funny: :2funny:

H Rέα ?? ποιά πανορέα ?  :rolleyes: ..........την Τουτουντζή ?  :boobies:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά ρε σεις... σήμερα το έμαθα... ο ΠΑΟΚ έχει δύο ήττες στα πλέυ ωχ; Μα τι γίνεται πια φέτος;
ο αλαφουτσάκας κάνει μήνυση κατά της διαιτησίας, ο Μουρίνιο δεν πήρε ούτε ένα τίτλο....

πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος σε μια χρονιά;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Γεωργεα , Γεωργέα , τα φυτά στην Καλαμάτα ειναι ωραία...

Ψυχάρα. Το καλυτερο παιδί για τα αποδυτηρια. Να βλεπουν οι νέοι και να τον έχουν σαν υπόδειγμα επαγγελματισμού και πάθους.

Υ.Γ. 2004-2008 Έπαιρνα οικογενειακο εισιτηριο στην θ 10 για ενισχυση της ομαδας και πηγαινα στο γηπεδο με τον ανηψιο μου. Την πρωτη φορά που άκουσε το σύνθημα , γύρισε και με ρωτησε << Θείε για τι φυτά λένε? >>
Εχουμε μεινει εγω και 2-3 ,γυρω που ακουσαν την απορία του , και κοιταζόμαστε . Τι να του απαντησουμε του παιδιού?  :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γεωργεα , Γεωργέα , τα φυτά στην Καλαμάτα ειναι ωραία...

Ψυχάρα. Το καλυτερο παιδί για τα αποδυτηρια. Να βλεπουν οι νέοι και να τον έχουν σαν υπόδειγμα επαγγελματισμού και πάθους.

Υ.Γ. 2004-2008 Έπαιρνα οικογενειακο εισιτηριο στην θ 10 για ενισχυση της ομαδας και πηγαινα στο γηπεδο με τον ανηψιο μου. Την πρωτη φορά που άκουσε το σύνθημα , γύρισε και με ρωτησε << Θείε για τι φυτά λένε? >>
Εχουμε μεινει εγω και 2-3 ,γυρω που ακουσαν την απορία του , και κοιταζόμαστε . Τι να του απαντησουμε του παιδιού?  :2funny: :2funny:
"τα λελούδια παιδί μου - τα λελούδια"

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δέχομαι αυτό που λέει ο Γρηγόρης και ο Lavio (νομίζω)  για το ψέμα.
Αλλά μη λες ό,τι θες. Φύγανε ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές δικοί σας για τον ΠΑΟ και δεν μίλησε κανείς. Δεν τους θυμάμαι όλους (ένας που ασχολείται με τα στατιστικά θα το πει πιο εύκολα). Πρόχειρα θυμάμαι Γεωργαμλή και Βλάχο. Μύτη δεν είχε αλλάξει τότε παρόλο που ήταν φίρμες δικές σας.
Και η μεγάλη πλάκα δεν είναι αυτή.

Η μεγάλη πλάκα είναι πως στο γενικότερο σύνολο οι Ολυμπιακοί δεν έχουμε μένος κατά της ΑΕΚ. Κατά του ΠΑΟ υπάρχει μένος απύθμενο. Μεγάλη αντιπαλότητα. Αλλά για την ΑΕΚ, ακόμα και τώρα που εμφανίζεστε τρομερά εριστικοί (μιλάω σαν σύνολο και προφανώς υπάρχουνε εξαιρέσεις), αίσθησή μου είναι πως απέναντι στην ΑΕΚ οι Ολυμπιακοί έχουνε και κάποια συμπάθεια και τουλάχιστον πολύ μεγαλύτερη από απέναντι στον ΠΑΟ.

Τέλος πάντων, το τελευταίο....ας πούμε προσωπική αίσθηση και όποιος έχει διαφορετική άποψη...δικαίωμά του.
Καλα ρε με δουλευεις,περα απο τον Αλεξανδρη και τον Μπαγιεβιτς,που πιστευω οτι δικαια εχουμε αχτι τον πουστη,γιατι τοτε απαγορευοταν να μιλας με καποιον πριν την ληξη του συμβολαιου του,τι αλλο εχει γινει;Πηγε Σαμπα,πηγε Μπατιστα,πηγε Τζεμπουρ,πηγε Μανωλας,ειδες να ανοιξε καμια μυτη;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλα ρε με δουλευεις,περα απο τον Αλεξανδρη και τον Μπαγιεβιτς,που πιστευω οτι δικαια εχουμε αχτι τον πουστη,γιατι τοτε απαγορευοταν να μιλας με καποιον πριν την ληξη του συμβολαιου του,τι αλλο εχει γινει;Πηγε Σαμπα,πηγε Μπατιστα,πηγε Τζεμπουρ,πηγε Μανωλας,ειδες να ανοιξε καμια μυτη;
πλάκα κάνεις.
Για τον Σάμπα σιγά μην έλεγες... για τους ξένους ισχύει ο επαγγελματισμός...για τους Έλληνες όμως...
χαλαρά και έγινε χαμός.
Απλά για τον Μανωλά ειδικά ήσαστε χωρισμένοι γιατί πολλοί τον θεωρούσανε τρύπα στην άμυνα. Και είναι κιόλας εδώ που τα λέμε... ταγάρι ολκής κατά τη γνώμη μου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πλάκα κάνεις.
Για τον Σάμπα σιγά μην έλεγες... για τους ξένους ισχύει ο επαγγελματισμός...για τους Έλληνες όμως...
χαλαρά και έγινε χαμός.
Απλά για τον Μανωλά ειδικά ήσαστε χωρισμένοι γιατί πολλοί τον θεωρούσανε τρύπα στην άμυνα. Και είναι κιόλας εδώ που τα λέμε... ταγάρι ολκής κατά τη γνώμη μου
Περα απο τον Αλεξανδρη,που ξεραμε ολοι οτι ειχε κλεισει και μας δουλευε οτι και καλα θα παει σε ξενη ομαδα αν δεν κλεισει στην ΑΕΚ,με ποιον αλλον εγινε;
Με τον Οκκα μηπως;Δεν εχεις να δωσεις καποιο παραδειγμα και το ξερεις.Απλα εχεις την νοοτροπια που σας εχουν εμφυσησει οι εφημεριδες που απευθυνονται σε ζωα
οτι και καλα οι παντες σας κυνηγανε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εμείς; Τώρα με Μελισσάν κατησιτικό θα είναι οι οριτζινάλες. Εδώ τα νήματα του ποδοσφαιρικπύ τμήματος τα κινεί ο "Ντούσκο ψυχάρα για πάντα ΑΕΚάρα" και δεν ακούς ούτε κιχ. Ούτε ΜΙΑ φωτογραφία του με τη κοκκινη φόρμα δε βλέπεις στο σάιτ της ορίτζιναλ. Παίζει να ανεβει και η εμπορική αξία των σπιτιών...Είδες ο Μελισσάν;  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom