Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Βλακείες λες, δε θυμάσαι ότι τότε είσαστε ανύπαρκτοι φαίνεται. Ο πρίγκηπας έγινε βάτραχος γιατί όταν τον ρωτούσαν αν έχει κλείσει στο γαύρο είπε ψέματα και στο τέλος της χρονιάς όταν έφυγε αυτό μαθεύτηκε. Άσε που πήρε μαζί κι Αλεξανδρή, Σάμπα και θα έπαιρνε και το Σαβέβσκι αν δεν φόραγε παντελόνια. Τη μανία καταδίωξης και το κόμπλεξ ανωτερότητας βρες αλλού να το δικαιολογήσεις.
Ο Αλεξανδρής είχε φύγει ήδη. Πάντως όταν είχαμε πάει στους θράκο για να τον ρωτήσουμε αν όντως έκλεισε στον ΟΣΦΠ είχε πει πως ότι γράφουν οι εφημερίδες είναι μπούρδες (μαλακίες είχε πει) και πως σκεφτεται σοβαρά το συμβόλαιο που του είχε προτείνει ο Τροχανας και πως θέλει να χτίσει την νεα ΑΕΚ με κάτι πιτσιρικάδες που του είχαν επισημάνει οι συνεργάτες του. Όταν έφυγε έπαψε να είναι άντρας. Έγινε πουτάνα, επειδή έλεγε ψέμματα αριστερά και δεξιά. Αντίθετα εκείνη την περίοδο είχε φύγει και ο Ιωαννίδης από τον γαύρο του μπάσκετ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΣΦπούς δεν τον είπε προδότη. Γιατί δεν είχε υπογράψει με κανέναν μέχρι να φύγει και όταν έφυγε ειπε και τους λόγους. Ο Ντούσαν όχι μόνο είχε συμφωνήσει αλλά δεν είπε ΚΑΝ τους λόγους που έφυγε από την ΑΕΚ (που δεν ήταν μόνο οικονομικοί α.κ.α Τρόχανας)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.273
Πόντοι
5.097
φτου γαμωτο χαθηκε η απαντηση που εγραψα
δε πειραζει δειτε τα οπως θελετε εσεις εμενα δε μου πεφτει λογος  :grin:

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και σε ξαναρωτώ γιατί προφανώς δεν απάντησες. Από τη νέα περίοδο που θα πηγαίνεις να βλέπεις την ΑΕΚ που θα έχει ΚΑΙ σφραγίζα Ντούσαν, θα πηγαίνεις με τον βάτραχο στον ώμο; Θα πανυγηρίζεις; Γιατί ΑΝ το κάνεις τότε ΑΥΤΟ το βίντεο απευθείνεται ΚΑΙ σε σένα.
Εγώ όσο είναι ο Ντούσαν στην ΑΕΚ δε θα πηγαίνω γήπεδο. Όπως δε το έκανα όταν γύρισε τη πρώτη φορά.
Μαζι σου ειμαι σ'αυτο,νομιζω.Πολλες φορες εχω παει γηπεδο με τον βρωμιαρη και εκανα τον μαλακα για να μην κανω κακο στην ομαδα...τωρα μαλλον θα αραξω.
Εγω παντως αν ημουν ο τιγρης θα τον επερνα στην ΑΕΚ...να καθαριζει τις καλιοπες.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.273
Πόντοι
5.097
Ο Αλεξανδρής είχε φύγει ήδη. Πάντως όταν είχαμε πάει στους θράκο για να τον ρωτήσουμε αν όντως έκλεισε στον ΟΣΦΠ είχε πει πως ότι γράφουν οι εφημερίδες είναι μπούρδες (μαλακίες είχε πει) και πως σκεφτεται σοβαρά το συμβόλαιο που του είχε προτείνει ο Τροχανας και πως θέλει να χτίσει την νεα ΑΕΚ με κάτι πιτσιρικάδες που του είχαν επισημάνει οι συνεργάτες του. Όταν έφυγε έπαψε να είναι άντρας. Έγινε πουτάνα, επειδή έλεγε ψέμματα αριστερά και δεξιά. Αντίθετα εκείνη την περίοδο είχε φύγει και ο Ιωαννίδης από τον γαύρο του μπάσκετ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΣΦπούς δεν τον είπε προδότη. Γιατί δεν είχε υπογράψει με κανέναν μέχρι να φύγει και όταν έφυγε ειπε και τους λόγους. Ο Ντούσαν όχι μόνο είχε συμφωνήσει αλλά δεν είπε ΚΑΝ τους λόγους που έφυγε από την ΑΕΚ (που δεν ήταν μόνο οικονομικοί α.κ.α Τρόχανας)
η μοναδικη προσθηκη απο αεκ και ειναι γαυρος απο τοτε μεχρι σημερα
πιο πριν δε ξερω τι ομαδα υποστηριζε να σου πω την αληθεια  :grin:

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Βλακείες λες, δε θυμάσαι ότι τότε είσαστε ανύπαρκτοι φαίνεται. Ο πρίγκηπας έγινε βάτραχος γιατί όταν τον ρωτούσαν αν έχει κλείσει στο γαύρο είπε ψέματα και στο τέλος της χρονιάς όταν έφυγε αυτό μαθεύτηκε. Άσε που πήρε μαζί κι Αλεξανδρή, Σάμπα και θα έπαιρνε και το Σαβέβσκι αν δεν φόραγε παντελόνια. Τη μανία καταδίωξης και το κόμπλεξ ανωτερότητας βρες αλλού να το δικαιολογήσεις.
Ετσι ακριβως.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
o πριγκηπας εγινε βατραχος επειδη πηγε στον ολυμπιακο
αν ειχε παει στο παο θα ηταν ακομα πριγκηπας
το να ειναι καποιος επαγγελματιας δεν σας λεει τιποτα βεβαια
γιατι οσο ηταν στην αεκ ηταν θεος μετα εγινε προδοτης
αν ερθει και σας φτιαξει θα ειναι παλι θεος αρκει να μην παει στον ολυμπιακο μετα
αυτο ειναι κανονας
Αυτο ισχυει για ολους τους οπαδους,θυμησου τι ειχατε κανει εσεις με τον αποστολακη,που του στελνατε φωτο με κομμενα χερια,με κομμενα ποδια.Το ιδιο θα ισχυε αν πηγαινε και στον βαζελο,μην ξεχνας οτι οι σχεσεις ΑΕΚ-πουστη χαλασαν πολυ οταν πηγε στον πουστη ο ντουσαν.Αν δεν πηγαινε σε εσας και πηγαινε στον βαζελο γιατι πιστευεις οτι δεν θα συνεβαινε το ιδιο;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επίσης το βίντεο είναι από το 2007-2008. Τότε που ο Άρης ήρθε 4ος. Αν θέλεις μπορώ να σου θυμήσω και τι έγινε μετά στα πλέι οφ. Απλά το λέω γιατί ανέφερες ότι δεν έχει καταφέρει τίποτα τα τελευταία χρόνια...Εγώ λέω πως έφερες ένα πολύ καλό παράδειγμα σ αυτό που έγραψα. Πως δηλαδή αν έχει καλές συνθήκες εργασίας μπορεί να κάνει μια στρωτή ομάδα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν ειναι μονο αυτα,ακομη και μεταγραφικους στοχους της ΑΕΚ ελεγε οτι δεν του κανουν και καλα,και ταυτοχρονα τους χτυπαγε ο γαυρος,με αποκορυφωμα τον ντεμη..Αλλο αν ο γαμιας της κοκκινης αδελφης δηλωσε οτι η παει μονο στην ΑΕΚ η θα μεινει στον Απολλωνα.Μην μου τα θυμιζεις και με συγχιζεις τωρα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.273
Πόντοι
5.097
Αυτο ισχυει για ολους τους οπαδους,θυμησου τι ειχατε κανει εσεις με τον αποστολακη,που του στελνατε φωτο με κομμενα χερια,με κομμενα ποδια.Το ιδιο θα ισχυε αν πηγαινε και στον βαζελο,μην ξεχνας οτι οι σχεσεις ΑΕΚ-πουστη χαλασαν πολυ οταν πηγε στον πουστη ο ντουσαν.Αν δεν πηγαινε σε εσας και πηγαινε στον βαζελο γιατι πιστευεις οτι δεν θα συνεβαινε το ιδιο;
θελεις να κανουμε εικασιες
οκ αν ο σαλπι ειχε ερθει στον ολυμπιαο πχ θα ηταν το ιδιο τωρα
ο μανωλας απο παιχταρας ηρθε στον ολυμπιακο και εγινε σκουπιδι
ο κατσουρανης ολα καλα αφου δεν πηγε στον ολυπμιακο
και και και τι να κανουμε ρε αφου ετσι θελετε ετσι ειναι να πω οχι  :grin:
οσο για το ριβαλντο στον ολυμπιακο ηταν συνταξιουχος αμπαλος
ε στην αεκ ξανανιωσε 20 χρονια  :2funny: δεν παλευεστε με τιποτα παντως  :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
η μοναδικη προσθηκη απο αεκ και ειναι γαυρος απο τοτε μεχρι σημερα
πιο πριν δε ξερω τι ομαδα υποστηριζε να σου πω την αληθεια  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ναι και ο Μανωλάς φέτος έπαιζε πέρσι στην Ανω Μαγούλα. Ο Σλιτσοβιτς πιο παλιά ήταν στην Περα Παναγιά. Ο Οκκάς (που εμείς τον πείραμε από τον ΠΑΟΚ) ήταν στον Αγύριστο. Άσε ΜΟΝΟ μια προσθήκη έχετε κανει από την ΑΕΚ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
@ trelos

Φίλε χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, εσείς οι οργανωμένοι και ειδικά η ορίτζιναλ, νομίζετε πως σας ανήκει η ομάδα επειδή αφιερώνετε όλον αυτόν το χρόνο και την ενέργεια. Η αλήθεια είναι ότι είστε ένα μικρό κομμάτι της ομάδας γιατί η ΑΕΚ δεν είναι ΠΓΣΣ ή κάποια αντίστοιχη ομάδα στην οποία οι οργανωμένοι αποτελούν σημαντικό ποσοστό των οπαδών. Η ΑΕΚ όπως ξέρεις έχει εκατομμύρια φίλους κι εσείς είστε το πολύ μερικές χιλιάδες. Ούτε η ηλικία του συνδέσμου σας (30 χρόνια) ούτε οι δράσεις σας δικαιολογούν την έπαρση αυτή που έχει η ορίτζιναλ.
Να το πω κι αλλιώς, η ορίτζιναλ υπάρχει επειδή υπάρχει η ΑΕΚ, και η ΑΕΚ υπάρχει επειδή υπάρχουμε εμείς οι πολλοί. Αν δεν το καταλάβετε αυτό και δεν πάρετε το ρόλο που η μεγάλη πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων θέλουν για τους οργανωμένους της ομάδας, τότε να είσαι σίγουρος πως με την πρώτη στραβή θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τους πολλούς φίλους της ομάδας απλά επειδή μετά και τα τελευταία γεγονότα η υπομονή και η ανοχή έχουν τελειώσει.
Όλοι μαζί θα ανεχτούμε αυτό που δε μας αρέσει, γι άλλους είναι ο Ντούσαν για άλλους ο Τίγρης, για άλλους η Ορίτζιναλ ή ο Ντέμης. Αυτά πρέπει να τελειώσουν μαζί με τα καφριλίκια που πρέπει να ξεριζώσετε αυτούς που τα κάνουν, και να βγούμε από την κολυμπήθρα της Γ' και της Β' καθαροί σαν φρεσκοβαπτισμένα μωράκια.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.273
Πόντοι
5.097
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ναι και ο Μανωλάς φέτος έπαιζε πέρσι στην Ανω Μαγούλα. Ο Σλιτσοβιτς πιο παλιά ήταν στην Περα Παναγιά. Ο Οκκάς (που εμείς τον πείραμε από τον ΠΑΟΚ) ήταν στον Αγύριστο. Άσε ΜΟΝΟ μια προσθήκη έχετε κανει από την ΑΕΚ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε παιχτη δε μιλαω γενικα
μιλαω για τη συγκεκριμενη περιοδο  :grin:
μην μπερδευεσε  :birdman:
ο μπατιστα τι πορεια ειχε θυμασε  :think:
εθνικος ολυμπιακος αεκ
η εθνικος αεκ ολυμπιακος  :think:

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παρόλα αυτά ο Μελισσάν τον έχρισε αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, του έδωσε κάθε εξουσία να δει αν τα Σπάτα είναι ΟΚ, και μαζί με Λύμπε και Δέλλα να κοιτάξουν για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Τελικά πολύ μαλάκας ο γατάκης...
Επίσης για να καταλάνω ΑΝ η ΑΕΚ έμενε τελικά Α εθνικη τα χρέη ΔΕ θα την κυνηγούσαν; Η λύση του να χτυπήσει πτώχεθση η ΑΕΚ έπρεπε να λυφθεί από το 2004 και να τελιώνουμε με τα παραμύθια. Γιατί τέτοια πούλησε ΚΑΙ ο κοντός. Ο Μελισσάν επιχειρηματιας είναι. Αν λειτουργούσε με το συναίσθημα σιγά μην γινόταν αυτός που είναι τώρα. ΘΑ είχε μείνει με τη μικρή σχολή οδηγών που είχε. Εδώ το 96 πούλησε την ΑΕΚ στον Τροχανα ενώ υπήρχαν 2-3 εφοπλιστές που την ήθελαν, λες να λειτουργεί με συναίσθημα ΑΕΚτζίδικο;
Τέλος για τον Ντούσαν (αν και δεν τον πάω σαν άνθρωπο) να σου θυμίσω ότι το 2006-2007 τον Αρούλη μια χαρά τον πήγε στο Γιουρόπα. Πέταξε έξω και κοτζαμ (τότε) Σαραγόσα. Απλά όπως όλοι οι άνθρωποι θέλει να λειτουργεί σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς κόντρες. Και η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια (από το 2008 και μετά) μόνο τέτοια δεν ήταν. Έχει και τα κακά του. Ναι δεν είναι ο σύγχρονος προπονητής, δεν είναι (ούτε για αστείο) Σάντος ή Βαλδέρβε, αλλά ξέρει να στώνει ομάδες. Όπως και να έχει σα προπονητής στην ΑΕΚ δεν γυρίζει, αλλά θα έχει πολύ μεγάλο ρόλο στο ρόστερ της ομάδας την νέα περίοδο οποτε θα είναι κατά κάποιο τρόπο ΚΑΙ δική του ομάδα. Το θέμα είναι θα πάει στο Ελληνικό η ορίτζιναλ με βατράχους στους όμους; Θ αρχίσει τα "Ντούσαν προδότη, μαλάκα Πειραιώτη" ή θα το κάνει αβαβα επειδή έτσι είπε ο Μελισσαν (με το αζημίωτο φυσικα) στα μεγαλόστελεχη της Ορίτζιναλ και αυτά με τη σειρά τους, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα το πούνε στα "σκυλιά του πολέμου"; Εγώ πάντω όπως και το 2003-2004 επειδή είμαι άντρας και τον λόγο μου τον τιμώ όσο είναι ο Ντούσαν έστω και σκουπιδιάρης στην ΑΕΚ δε προκειται να πάρω διαρκείας (αν βγουν). Ούτε στο Ελληνικό θα πάω. Γιατί αυτή η ΑΕΚ θα έχει ΚΑΙ την υπογραφή του Ντούσαν, και εγώ με προδώτες δεν έχω πολλά πολλά. Τώρα εσύ που είσαι ορίτζιναλ και που έβριζες τον Ντούσαν, και τον έφτυνες και τον χτυπούσες θέλεις να πας να δεις την ομάδα του και να χειροκροτείς την ομάδα του και να πανηγυρίζεις, πήγαινε. Εγώ (όσο είμαι Ελλάδα) καναπέ.  :grin:
Γιατι ρε Γρηγορη δεν μπορουσε να αγορασει την ΑΕΚ με χρεη ο μελισσαν και να γαμησει ολους αυτους που την εφτασαν εδω?Δεν μπορω να καταλαβω επισης γιατι πρεπει να κουβαλαμε μαζι μας αυτη την κωλοτρυπιδα?Σε λιγα χρονια θα αφησει το κωλοκομπολοι και θα παρει γυαλια και μασελα,(αν δεν φοραει ηδη).Εγω φιλε μου ολες τις προηγουμενα χρονια μ'αυτον πηγαινα γηπεδο γιατι πιστευα και πιστευω πως αυτος πρεπει να φυγει απο την ΑΕΚ οχι εγω.οκ?Οταν εχεις λεφτα και λεγεσε μελισσαν και θελεις υγεια στην ομαδα σου δεν μαζευεις παλι τον βατραχο,τα ακουμπας και φτιαχνεις τα παντα απο την αρχη...αντε με το πουστ τοσα χρονια,αυτος εφυγε και αμα λαχει θα ξαναφυγει για τα ευρω,εμεις μια ζωη εκει θα ειμαστε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ε στην αεκ ξανανιωσε 20 χρονια  :2funny: δεν παλευεστε με τιποτα παντως  :birdman:
Πάμε στον Σάλπι. Μέχρι πρόσφατα τα μΠΑΟΚια δεν τον ήθελαν. Είχε γίνει φασαρία με τον Ζαγόρ και ένας λόγος που τ έσπασε με του οργανωμένους ήταν ο Σάλπι :birdman:
Ο Μανωλάς ΠΟΤΕ δεν ήταν παιχταράς. Ήταν ΤΑΛΕΝΤΟ. Γι αυτό και πλέον ενδιαφέρει πολλές ξένες ομάδες. Σκουπίδι έγινε γιατί όταν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ είπε "χαίρομαι που θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου, στην ομάδα της οικογένειάς μου" και μετά πήγε στον ΟΣΦΠ ενω 6 μήνες πριν είχε πρόταση για Έβερτον (αν θυμάμαι καλά)  :birdman:
Ο Κατσούρ είχε 4-5 χρόνια που ήταν στη Μπεμφίνκα. Η ΜΠΕΜΦΙΚΑ τον αφησε ελεύθερο και αυτός πήγε στον ΠΑΟ γιατί τότε στην ΑΕΚ δεν τον ήθελαν. Και όταν έφυγε και από τον ΠΑΟ είχε δηλώσει πως θα ήθελε να τελιώσει στην καριέρα τους στην ΑΕΚ αλλά δε του έκανε κανένας από εκεί πρόταση (και πως να του κάνει  :birdman:
Όσο για τον Ρίμπο αν το παίξεις ανάποδα θα καταλάβεις και τι λέγατε εσείς για αυτόν  :birdman: :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε συ πας καλα ο κατσουρανης απο την μπενφικα πηγε στον βαζελο,η ΑΕΚ δεν ενδιαφερθηκε,παρολο αυτα το βρισιδι του το ακουγε οποτε επαιζει με εμας.
Με τον τζιμπουρ ειδες να εγινει κατι ακραιο;Με τον καψη που τον πηρατε ιδια ακριβως περιπτωση οπως με τον βαζελο;Με τον μπατιστα;που ξαναεπαιξε κιολας στην ΑΕΚ;
Καλα για τον Ριβαλντο προφανως κανεις πλακα,θυμαμαι σε ενα ματς στο ΟΑΚΑ που επαιζε σε εσας,ειχε ερθει 0-0 και τον χειροκροταγε ολο το γηπεδο.και ειχε μεσα 60000 τοτε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε παιχτη δε μιλαω γενικα
μιλαω για τη συγκεκριμενη περιοδο  :grin:
μην μπερδευεσε  :birdman:
ο μπατιστα τι πορεια ειχε θυμασε  :think:
εθνικος ολυμπιακος αεκ
η εθνικος αεκ ολυμπιακος  :think:
Εθνικός ΑΕΚ ΟΣΦΠ ΑΕΚ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.273
Πόντοι
5.097
Πάμε στον Σάλπι. Μέχρι πρόσφατα τα μΠΑΟΚια δεν τον ήθελαν. Είχε γίνει φασαρία με τον Ζαγόρ και ένας λόγος που τ έσπασε με του οργανωμένους ήταν ο Σάλπι :birdman:
Ο Μανωλάς ΠΟΤΕ δεν ήταν παιχταράς. Ήταν ΤΑΛΕΝΤΟ. Γι αυτό και πλέον ενδιαφέρει πολλές ξένες ομάδες. Σκουπίδι έγινε γιατί όταν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ είπε "χαίρομαι που θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου, στην ομάδα της οικογένειάς μου" και μετά πήγε στον ΟΣΦΠ ενω 6 μήνες πριν είχε πρόταση για Έβερτον (αν θυμάμαι καλά)  :birdman:
Ο Κατσούρ είχε 4-5 χρόνια που ήταν στη Μπεμφίνκα. Η ΜΠΕΜΦΙΚΑ τον αφησε ελεύθερο και αυτός πήγε στον ΠΑΟ γιατί τότε στην ΑΕΚ δεν τον ήθελαν. Και όταν έφυγε και από τον ΠΑΟ είχε δηλώσει πως θα ήθελε να τελιώσει στην καριέρα τους στην ΑΕΚ αλλά δε του έκανε κανένας από εκεί πρόταση (και πως να του κάνει  :birdman:
Όσο για τον Ρίμπο αν το παίξεις ανάποδα θα καταλάβεις και τι λέγατε εσείς για αυτόν  :birdman: :birdman:
για το ριμπο κοιλιοδουλο  :grin: αλλα ποδοσφαιρικα ποτε δεν τον κατακριναμε  :birdman:
οσο για το σαλπι εγω μια χαρα τον ειδα στο παοκ επετσρεψε κυριος

Ρε συ πας καλα ο κατσουρανης απο την μπενφικα πηγε στον βαζελο,η ΑΕΚ δεν ενδιαφερθηκε,παρολο αυτα το βρισιδι του το ακουγε οποτε επαιζει με εμας.
Με τον τζιμπουρ ειδες να εγινει κατι ακραιο;Με τον καψη που τον πηρατε ιδια ακριβως περιπτωση οπως με τον βαζελο;Με τον μπατιστα;που ξαναεπαιξε κιολας στην ΑΕΚ;
Καλα για τον Ριβαλντο προφανως κανεις πλακα,θυμαμαι σε ενα ματς στο ΟΑΚΑ που επαιζε σε εσας,ειχε ερθει 0-0 και τον χειροκροταγε ολο το γηπεδο.και ειχε μεσα 60000 τοτε.
:2funny: :2funny: :2funny:
ξερεις και η κοκινοκουφιτσα εφαγε το λυκο  :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γιατι ρε Γρηγορη δεν μπορουσε να αγορασει την ΑΕΚ με χρεη ο μελισσαν και να γαμησει ολους αυτους που την εφτασαν εδω?Δεν μπορω να καταλαβω επισης γιατι πρεπει να κουβαλαμε μαζι μας αυτη την κωλοτρυπιδα?Σε λιγα χρονια θα αφησει το κωλοκομπολοι και θα παρει γυαλια και μασελα,(αν δεν φοραει ηδη).Εγω φιλε μου ολες τις προηγουμενα χρονια μ'αυτον πηγαινα γηπεδο γιατι πιστευα και πιστευω πως αυτος πρεπει να φυγει απο την ΑΕΚ οχι εγω.οκ?Οταν εχεις λεφτα και λεγεσε μελισσαν και θελεις υγεια στην ομαδα σου δεν μαζευεις παλι τον βατραχο,τα ακουμπας και φτιαχνεις τα παντα απο την αρχη...αντε με το πουστ τοσα χρονια,αυτος εφυγε και αμα λαχει θα ξαναφυγει για τα ευρω,εμεις μια ζωη εκει θα ειμαστε.
Με 30εκ χρέη; Πας καλά; Επιχειρηματίας είναι. Και να τ έχει (που τ έχει λογικά) δε τ έδινε. Γιατί ΑΝ έπρεπε να πληρώσει τα χρέη, να φτιάξει ΚΑΙ ομάδα, να να να, δε θα του έφταναν ούτε 100εκ.  Σου ξαναλέω ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ είναι. Δε λειτουργεί με το συναίσθημα. Όσο για τον Ντούσαν. Ο Μελισσάς αυτόν ξέρει αυτόν εμπιστεύεται. Είναι σα να πάω εγώ διεθυντής τεχνικού τμήματος και να μου πουν βάλε όποιον νομίζεις βοηθό σου και να μη πάρω τον κολλητό μου που και τη δουλεία ξέρει και που τον ξέρω 15 χρόνια και να βάλω κάποιον που δε ξέρω. Αυτά έτσι πάνε. Εμένα μου έκανε εντύπωση που δεν τον έκανε προπονητή. Αλλά υποθέτω πως ούτε ο ίδιος θα ήθελε στα 65 του.
Επίσης το 2004 δε πήγαινε γήπεδο γιατί δεν ήθελα να τον βλέπω στον πάγκο της ομάδας και δε γούσταρα να βλέπω τους απέναντι (δηλ την ορίτζιναλ) ν  ασχολείται με τον Ντούσαν και όχι με την ομάδα και να κάνουν έτσι κακό ΣΤΗΝ ομάδα (με Γεωργάτο μέσα Μπάρος, που ναι μεν στην αρχή του τα χώναμε αλλά στο τέλος τον χειροκροτήσαμε κιόλας) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ Ντούσαν. Και όταν σταμάτησαν να ασχολούνται με τον Ντούσαν η ομάδα στο Β γύρω έκανε πορεία πρωταθλητισμού (αν θυμάμαι μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς) αλλα τα είχε πάει σκατά στον πρώτο γύρο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για το ριμπο κοιλιοδουλο  :grin: αλλα ποδοσφαιρικα ποτε δεν τον κατακριναμε  :birdman:
οσο για το σαλπι εγω μια χαρα τον ειδα στο παοκ επετσρεψε κυριος
:2funny: :2funny: :2funny:
Τον περασμένο Ιούλιο, όταν αποκάλυπτε ότι έχει θέσει στόχο την πώληση 15.000 εισιτηρίων διαρκείας, ο Ντέμης Νικολαΐδης χαρακτηριζόταν από αιθεροβάμων ως τρελός. Τέσσερις μήνες αργότερα η ΠΑΕ AEK αριθμεί περισσότερα από 17.500 εισιτήρια διαρκείας, ξεπερνώντας κατά περίπου 10.000 κάρτες την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της, ενώ έχει ήδη σημειώσει το μεγαλύτερο ρεκόρ προσέλευσης θεατών της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα, με τα [size=40pt]63.129[/size]εισιτήρια που «έκοψε» την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. H επιστροφή των φίλων της AEK στην εξέδρα είναι γεγονός. Και ο Νικολαΐδης μπορεί να αισθάνεται ευτυχής για τα ρίσκα που πήρε προ τετραμήνου, όταν ανέλαβε τη διοίκηση της αγαπημένης του ομάδας. Για μια μεγάλη μερίδα της φίλαθλης κοινής γνώμης η μαζική επιστροφή των ΑΕΚτσήδων στην εξέδρα αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη. Στα μάτια των «μυημένων» όμως, δηλαδή αυτών που παρακολούθησαν από τα πρώτα της βήματα την προσπάθεια του Νικολαΐδη και των μελών της ομάδας επιχειρηματιών που πήραν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ, η εικόνα που παρουσιάζουν οι εξέδρες στα παιχνίδια της AEK είναι συνέπεια φυσικής ροής των πραγμάτων.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
  Καθολου παραμυθι. Μιλα  για το ματς του πρωτου γυρου. ΑΕΚ - ΟΣΦΠ το 2004. Το γηπεδο ηταν γεματο και χειροκροτησε τον Ριβαλντο αναγνωριζντας οτι ηταν παικτης παγκοσμιας κλασης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom