Παρόλα αυτά ο Μελισσάν τον έχρισε αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, του έδωσε κάθε εξουσία να δει αν τα Σπάτα είναι ΟΚ, και μαζί με Λύμπε και Δέλλα να κοιτάξουν για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Τελικά πολύ μαλάκας ο γατάκης...
Επίσης για να καταλάνω ΑΝ η ΑΕΚ έμενε τελικά Α εθνικη τα χρέη ΔΕ θα την κυνηγούσαν; Η λύση του να χτυπήσει πτώχεθση η ΑΕΚ έπρεπε να λυφθεί από το 2004 και να τελιώνουμε με τα παραμύθια. Γιατί τέτοια πούλησε ΚΑΙ ο κοντός. Ο Μελισσάν επιχειρηματιας είναι. Αν λειτουργούσε με το συναίσθημα σιγά μην γινόταν αυτός που είναι τώρα. ΘΑ είχε μείνει με τη μικρή σχολή οδηγών που είχε. Εδώ το 96 πούλησε την ΑΕΚ στον Τροχανα ενώ υπήρχαν 2-3 εφοπλιστές που την ήθελαν, λες να λειτουργεί με συναίσθημα ΑΕΚτζίδικο;
Τέλος για τον Ντούσαν (αν και δεν τον πάω σαν άνθρωπο) να σου θυμίσω ότι το 2006-2007 τον Αρούλη μια χαρά τον πήγε στο Γιουρόπα. Πέταξε έξω και κοτζαμ (τότε) Σαραγόσα. Απλά όπως όλοι οι άνθρωποι θέλει να λειτουργεί σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς κόντρες. Και η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια (από το 2008 και μετά) μόνο τέτοια δεν ήταν. Έχει και τα κακά του. Ναι δεν είναι ο σύγχρονος προπονητής, δεν είναι (ούτε για αστείο) Σάντος ή Βαλδέρβε, αλλά ξέρει να στώνει ομάδες. Όπως και να έχει σα προπονητής στην ΑΕΚ δεν γυρίζει, αλλά θα έχει πολύ μεγάλο ρόλο στο ρόστερ της ομάδας την νέα περίοδο οποτε θα είναι κατά κάποιο τρόπο ΚΑΙ δική του ομάδα. Το θέμα είναι θα πάει στο Ελληνικό η ορίτζιναλ με βατράχους στους όμους; Θ αρχίσει τα "Ντούσαν προδότη, μαλάκα Πειραιώτη" ή θα το κάνει αβαβα επειδή έτσι είπε ο Μελισσαν (με το αζημίωτο φυσικα) στα μεγαλόστελεχη της Ορίτζιναλ και αυτά με τη σειρά τους, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα το πούνε στα "σκυλιά του πολέμου"; Εγώ πάντω όπως και το 2003-2004 επειδή είμαι άντρας και τον λόγο μου τον τιμώ όσο είναι ο Ντούσαν έστω και σκουπιδιάρης στην ΑΕΚ δε προκειται να πάρω διαρκείας (αν βγουν). Ούτε στο Ελληνικό θα πάω. Γιατί αυτή η ΑΕΚ θα έχει ΚΑΙ την υπογραφή του Ντούσαν, και εγώ με προδώτες δεν έχω πολλά πολλά. Τώρα εσύ που είσαι ορίτζιναλ και που έβριζες τον Ντούσαν, και τον έφτυνες και τον χτυπούσες θέλεις να πας να δεις την ομάδα του και να χειροκροτείς την ομάδα του και να πανηγυρίζεις, πήγαινε. Εγώ (όσο είμαι Ελλάδα) καναπέ.