Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
«Δεν έχω μετανιώσει για την απόφασή μου να γκρεμίσω το γήπεδο! Δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται μία προσπάθεια σημαντικών παραγόντων υπό εξέλιξη. Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο. Ούτε για το παρελθόν ούτε για το μέλλον. Ας δρομολογηθούν οι εξελίξεις και θα έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να θυμηθούμε και να αναλύσουμε τα πάντα», τόνισε ο κ. Γρανίτσας στη Live Sport.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ?  :headbang: :headbang: :headbang:
Ηταν νηφάλιος όταν τα είπε αυτά???  :idiot: :uglystupid: :tickedoff: :jerking: :headbang:
Με τι "άτομα",έμπλεξε η ΑΕΚ........  :hmm:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Τι περιμενεις να πεις? Τοτε τα εχει μιλημενα με Πασοκ στην κυβερνηση και Γρετζελια (πασοκο) δημαρχο στην Φιλαδελφεια. Σκεφτοταν οτι θα σηκωσει γηπεδο , θα το παιξει καλος στους οπαδους και μετα θα πηγαινε για βουλευτης.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Χριστός Ανέστη σε όλους. Χρονια πολλά με υγεια.

Σουβλισε κανεις στο οικοπεδο μας? Γιατι του χρονου μπορει να ειναι εργοταξιο.  :priest: Αμην και πότε.
Αληθώς Ανέστη!!! Να είσαι καλά......Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους......
Ε,πως.......σούβλισε ο..........Γραννίτσας.........γι' αυτό γκρέμισε το γήπεδο.........  :tooth: :tooth: :tooth:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Τι περιμενεις να πεις? Τοτε τα εχει μιλημενα με Πασοκ στην κυβερνηση και Γρετζελια (πασοκο) δημαρχο στην Φιλαδελφεια. Σκεφτοταν οτι θα σηκωσει γηπεδο , θα το παιξει καλος στους οπαδους και μετα θα πηγαινε για βουλευτης.
Δυστυχώς είναι έτσι.....την πάρτη του κοίταξε,όπως κάνουν οι περισσότεροι.....
Εκανε πολύ μεγάλη ζημιά στην ομάδα όμως,και δεν ήταν ο μόνος βεβαίως.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
  Εχεις δίκιο. Γραφτηκες σε ενα μπουρδελοσαιτ και τα μονα σου μηνυματα ηταν για να ειρωνευτεις Αεκτζηδες και Βαζελους. Εχουμε πλάκα. Εσυ εξακολουθεις να εισαι μαλακας και κλωνος  :grin:
ακουγεται σωστο ετσι οπως το λες αλλα σκεφτεσαι οτι παιζει το ενδεχομενο να παρακολουθουσε καιρο το σαιτ σαν επισκεπτης και οταν γραφτηκε να αισθανοταν ηδη μελος της ''οικογενειας'' οποτε μπηκε κατέυθειαν στο ψαχνο;;παιζει και αυτο ετσι δεν ειναι;;
υστερα ουτε εβρισε ουτε τιποτε...χαβαλο εκανε και κριτικη στον μαστερ που με ειπε μαλακα μονο και μονο επειδη δεν του αρεσαν οι αποψεις μου...δεν ειπε κανενα ψεμμα ο τυπος...
δεν δικαιολογω κανεναν απλα καμμια φορα μην παιρνουμε κατ'ευθειαν απο τη μουρη...
δηλαδη εγραψα εγω ενα σεντονι και ερχεται μαγκια ο κλαιν μαιν μαστερ και με υφος καρδιναλιου καταληγει στο αποφθεγμα οτι εγω λεω μαλακιες ...χωρις μα και μοπυ η πως και γιατι////
απλα επειδη η δικια μου αληθεια ειναι αντιθετη με την δικια του...
αρα ο τυπος ειχε δικιο τελικα η αδικο;;ειτε ειναι κλωνος ειτε οχι...ε;; :think:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
  Εχεις δίκιο. Γραφτηκες σε ενα μπουρδελοσαιτ και τα μονα σου μηνυματα ηταν για να ειρωνευτεις Αεκτζηδες και Βαζελους. Εχουμε πλάκα. Εσυ εξακολουθεις να εισαι μαλακας και κλωνος  :grin:
το ότι με βρίζεις χωρίς να έχω βρίσει κανέναν μάλλον δείχνει ότι έχω κάποιο δίκιο.υ.γ.πολύ ευέξαπτοι είστε σε αυτό το σάϊτ. . . :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ακουγεται σωστο ετσι οπως το λες αλλα σκεφτεσαι οτι παιζει το ενδεχομενο να παρακολουθουσε καιρο το σαιτ σαν επισκεπτης και οταν γραφτηκε να αισθανοταν ηδη μελος της ''οικογενειας'' οποτε μπηκε κατέυθειαν στο ψαχνο;;παιζει και αυτο ετσι δεν ειναι;;
υστερα ουτε εβρισε ουτε τιποτε...χαβαλο εκανε και κριτικη στον μαστερ που με ειπε μαλακα μονο και μονο επειδη δεν του αρεσαν οι αποψεις μου...δεν ειπε κανενα ψεμμα ο τυπος...
δεν δικαιολογω κανεναν απλα καμμια φορα μην παιρνουμε κατ'ευθειαν απο τη μουρη...
δηλαδη εγραψα εγω ενα σεντονι και ερχεται μαγκια ο κλαιν μαιν μαστερ και με υφος καρδιναλιου καταληγει στο αποφθεγμα οτι εγω λεω μαλακιες ...χωρις μα και μοπυ η πως και γιατι////
Χριστιδη μια διαφωνια μεταξυ εσενα και του μαστερ ειναι τελειως διαφορετικο θεμα απο καποιον που  εμφανιζεται ξαφνικα μονο για να ειρωνευτει οπαδους συγκεκριμενων ομαδων. Δες ποια ηταν τα πρωτα του μηνυματα στο σαιτ. Με συγχωρεις αλλά δεν μπορω να ειμαι τόσο καλοπροαιρετος οπως εσυ και να δεχθω οτι εκανε εγγραφη μόνο και μόνο για αυτο το λογο αφού αισθανηκε μελος της οικογενειας. Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του  για οποιοδηποτε θεμα και αυτη ειναι η δικη μου για τον συγκεκριμενο.  

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Χριστιδη μια διαφωνια μεταξυ εσενα και του μαστερ ειναι τελειως διαφορετικο θεμα απο καποιον που  εμφανιζεται ξαφνικα μονο για να ειρωνευτει οπαδους συγκεκριμενων ομαδων. Δες ποια ηταν τα πρωτα του μηνυματα στο σαιτ. Με συγχωρεις αλλά δεν μπορω να ειμαι τόσο καλοπροαιρετος οπως εσυ και να δεχθω οτι εκανε εγγραφη μόνο και μόνο για αυτο το λογο αφού αισθανηκε μελος της οικογενειας. Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του  για οποιοδηποτε θεμα και αυτη ειναι η δικη μου για τον συγκεκριμενο. 
+1
σημείωση: μου άρεσε καλύτερα το προηγούμενό σου άβαταρ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χριστιδη μια διαφωνια μεταξυ εσενα και του μαστερ ειναι τελειως διαφορετικο θεμα απο καποιον που  εμφανιζεται ξαφνικα μονο για να ειρωνευτει οπαδους συγκεκριμενων ομαδων. Δες ποια ηταν τα πρωτα του μηνυματα στο σαιτ. Με συγχωρεις αλλά δεν μπορω να ειμαι τόσο καλοπροαιρετος οπως εσυ και να δεχθω οτι εκανε εγγραφη μόνο και μόνο για αυτο το λογο αφού αισθανηκε μελος της οικογενειας. Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του  για οποιοδηποτε θεμα και αυτη ειναι η δικη μου για τον συγκεκριμενο.  
σου ειπα...το πιο πιθανο ειναι αυτο που λες...απλα πολλες φορες ενας επισκεπτης που παρακολουθει καιρο μπαινει στο πνευμα και οταν γραφτει λειτουργει σαν μελος της παρεας...
δεν δικαιολογω απλα μια πιθανη ερμηνεια δινω...
παντως δεν ειναι (αν ειναι ) κλωνος που μπαινει για να βρισει και να τρολλαρει...δεν εβρισε απλα οντως ειχε το στυλ που εχουμε καποιοι εδω μεσα οντως ειρωνικο...αλλα φαινεται οτι δεν μπηκε να τα κανει πουτανα...θα δουμε...η πορεια θα δειξει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χαρά στο κουράγιο σου ρε συ..Πασχαλιάτικα..... :think: :helpplea:
:2funny: :2funny:
τα σεβη μου...αφου ειμαι σκυλος και το ξερεις...ο γρηγορης με εμπενεει για πανωσεντονα...
Υ.Γ. το εστειλες αυτο που μου ειπες;;αν οχι αν μπορεις καντο με ενδιαφερει...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εν τω μεταξυ δεν ξερω ποιος ειναι ο τυπος,αλλα που στο καλο ειδες εσυ οτι εκανε χαβαλε και κριτικη σε εμενα,ακομη το ψαχνω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ερχομαι μαγκια ρε δικε μου αλλα πως περιμενεις να σε παρουμε στα σοβαρα με αυτα που λες,οταν εχεις τσακωθει ακομη και με γαυρους εδω μεσα.Αφου σε ειχαν κατηγορησει οτι εισαι μεχρι και μελος της διοικησης.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πως πάει η τιγριάδα?  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εν τω μεταξυ δεν ξερω ποιος ειναι ο τυπος,αλλα που στο καλο ειδες εσυ οτι εκανε χαβαλε και κριτικη σε εμενα,ακομη το ψαχνω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ερχομαι μαγκια ρε δικε μου αλλα πως περιμενεις να σε παρουμε στα σοβαρα με αυτα που λες,οταν εχεις τσακωθει ακομη και με γαυρους εδω μεσα.Αφου σε ειχαν κατηγορησει οτι εισαι μεχρι και μελος της διοικησης.
εισαι γατος μαλλον γιαυτο δυσκολευεσαι...οταν με εχις χαρακτηρισει μαλακα (οτι λεω μαλακιες) χωρις επιχειρηματα απλα επειδη δεν συμφωνεις και ο τυπος γραφει στο ποστ ακριβως απο κατω οτι οσους δεν συμφωνουν με σας τους λετε μαλακες εχεις δικιο να ψαχνεις και να μην βρισκεις μιας και εναι δυσκολο  :2funny:
για τα υπολοιπα εξακολουθω να συγκλονιζομαι απο την πειστικοτητα των επιχειρηματων σου ...
ειναι εξακριβωμενο οτι αφου εχω τσακωθει με αλλους γαυρους και ενας με εχει πει μελος της διοικησης εκ;ατο τοις εκατο λεω μαλακιες...
ομολογω πως το επιχειρημα σου ειναι ακλονητο  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εισαι γατος μαλλον γιαυτο δυσκολευεσαι...οταν με εχις χαρακτηρισει μαλακα (οτι λεω μαλακιες) χωρις επιχειρηματα απλα επειδη δεν συμφωνεις και ο τυπος γραφει στο ποστ ακριβως απο κατω οτι οσους δεν συμφωνουν με σας τους λετε μαλακες εχεις δικιο να ψαχνεις και να μην βρισκεις μιας και εναι δυσκολο  :2funny:
για τα υπολοιπα εξακολουθω να συγκλονιζομαι απο την πειστικοτητα των επιχειρηματων σου ...
ειναι εξακριβωμενο οτι αφου εχω τσακωθει με αλλους γαυρους και ενας με εχει πει μελος της διοικησης εκ;ατο τοις εκατο λεω μαλακιες...
ομολογω πως το επιχειρημα σου ειναι ακλονητο  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε συ χριστιδη,κοιτα προσεκτικα τι εχεις γραψει και μετα πες μου αν λες μαλακιες η οχι.Μου μιλας για περιπατο του γαυρου και ανωτεροτητα στο 0-4,οταν επαιζες αντιπαλος με παιδακια 17 και 18 χρονων,που επαιζαν και με 10 παιχτες απο το 30 και μαλιστα με μια πολυ αμφισβητουμενη αποβολη.Και ενταξει αυτο.Γινονται 2 εμφανεστατα πεναλτυ,υπερ της ΑΕΚ,πολυ πιο μαρς απο το θεατρινισμο του μητρογλου.Και ενω το πεναλτυ το δικο σας ο διαιτητης το σφυριξε πριν καν ο παιχτης πεσει κατω,στα δικα μας ο πουστης ειπε παιζετε.Για να φανταστεις ποσο μαρς ηταν τα πεναλτυ,ακομη και εσυ παραδεχτηκες το ενα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε συ χριστιδη,κοιτα προσεκτικα τι εχεις γραψει και μετα πες μου αν λες μαλακιες η οχι.Μου μιλας για περιπατο του γαυρου και ανωτεροτητα στο 0-4,οταν επαιζες αντιπαλος με παιδακια 17 και 18 χρονων,που επαιζαν και με 10 παιχτες απο το 30 και μαλιστα με μια πολυ αμφισβητουμενη αποβολη.Και ενταξει αυτο.Γινονται 2 εμφανεστατα πεναλτυ,υπερ της ΑΕΚ,πολυ πιο μαρς απο το θεατρινισμο του μητρογλου.Και ενω το πεναλτυ το δικο σας ο διαιτητης το σφυριξε πριν καν ο παιχτης πεσει κατω,στα δικα μας ο πουστης ειπε παιζετε.Για να φανταστεις ποσο μαρς ηταν τα πεναλτυ,ακομη και εσυ παραδεχτηκες το ενα.

Στη  FOOTBALL  LEAGUE  θα  τα  σφυρανε  ολα  μην  ανυσηχεις......... :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom