Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
<<...

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης επέλεξε να μην περιμένει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ και κατέθεσε προσφυγή ζητώντας να του καταβληθούν 8.000 ευρώ που αφορούν οφειλές δεδουλευμένων αλλά και το υπόλοιπο του συμβολαίου του που αντιστοιχεί στο ποσό των 43.591 ευρώ.

Τον δρόμο του νεαρού αμυντικού δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και άλλοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.>>

Κριμα. Ο Μπουγαϊδης ειναι ταλέντο και εχει μελλον αν δουλεψει. Για μενα ειναι καλυτερος και απο τον μικρό Μανωλα που εφυγε περυσι.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
<<...

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης επέλεξε να μην περιμένει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ και κατέθεσε προσφυγή ζητώντας να του καταβληθούν 8.000 ευρώ που αφορούν οφειλές δεδουλευμένων αλλά και το υπόλοιπο του συμβολαίου του που αντιστοιχεί στο ποσό των 43.591 ευρώ.

Τον δρόμο του νεαρού αμυντικού δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και άλλοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.>>

Κριμα. Ο Μπουγαϊδης ειναι ταλέντο και εχει μελλον αν δουλεψει. Για μενα ειναι καλυτερος και απο τον μικρό Μανωλα που εφυγε περυσι.
Αν εννοείς ότι είναι καλύτερος στις γκάφες, συμφωνώ. Στο καλό να πάει κι αυτός κι όποιος άλλος δεν έχει κότσια. Αυτόν μια ζωή για ένα αυτογκόλ θα τον θυμούνται όλοι ενώ τον Παυλή...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπούμπο πάλι πήγε χάλια η μπουρδελότσαρκα και μας εκδικείσαι?  :tooth:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε συ γρηγορη πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αν τελικα οι ''πολιτισμενες'' συζητησεις μας εχουν περισσοτερο η λιγοτερο ουσια απο τα αλληλομπινελικωματα που χωνω με τους πουστηδες στο θρεντ του πρασινου καριολη...
αληθεια σου λεω δεν ξερω...υπαρχει περιπτωση να καταληξουμε καπου;;
παλευω με μανια να πεισω τον εαυτο μου οτι το λαθος ειναι απο την μερια μου ,προσπαθω με επιμονη να με πιασω ανακολουθο ,να σε δικαιολογησω καπου και πραγματικα ρε φιλε δεν τα καταφερνω...
οτι και να γινει τα πας απο δω τα πας απο κει τα φερνεις ετσι τα φερνεις αλλοιως ,οπως και να σε ριξουν θα πεσεις με τα ποδια...
εχεις δημιουργησει μια εικονικη πραγματικοτητα που την ασπαζεσαι και δεν συζητας τιποτα αλλο...
δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι η αληθεια καπως διαφορετικη...
ο κακος γαυρος η καλη και αδικημενη αεκ ,τα κλεμμενα πρωταθληματα του γαυρου ,τα τιμια πρωταθληματα της αεκ .ο κακος κοκκαλης ,ο κακος μαρινακης...
αδιαπραγματευατα και ακλονητα...
και ρωταω τωρα εγω...τι να συζητησω;;πες μου τι;;
ο γκαγκατσης η επο η κεδ η αθλητικη διακιοσυνη η σουπερλιγκ ο μωραλης ο ενας ο αλλος...
πεφτεις περιπατο κατηγορια με εγκληματικες αμελειες δικων σου παραγοντων που αν ησουν (το πρωτο προσωπο ενδεικτικο) εστω λιγο πραγματικος φιλαθλος και υποστηρικτης αυτης της ομαδας και την ποναγες πραγματικα επρεπε να ειχες κρεμασει τα κεφαλια αυτων των παραγοντων ΟΛΩΝ εξω απο τα γαραφεια της ομαδας και εμεις μαζι με εσας αναλωνομαστε και ακομα συζηταμε για κοκκαλη και μαρινακη και γαυρο...
ειναι τοση η αρρωστεια σας και ο μπολιασμα που εχετε με τον γαυρο που δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να αντιληφθειτε τι γινεται γυρω σας ποτε δεν θα νοιωσετε και φυσικα ποτε δεν προκειται να κανετε κατι υποστηρικτικο για την ομαδα που ΝΟΜΙΖΕΤΕ πως αγαπατε....
μιλαω εκ τ5ου ασφαλους το ξερω μιας και με ευνοουν οι συγκυριες...γνωριζω οτι πιθανα αν ημουν στη θεση σου μπορει να εκανα το ιδιο αυτο ομως δεν με εμποδιζει τωρα αποστασιοποιημενος και ουδετερος ουσιαστικα να μην μπορω να δω την αληθεια...
το ελεγα και παλιοτερα ...ο καρκινος και στην δικη σου ομαδα και στους αλλους τους πουστηδες ηταν ο σανος που σας ταιζαν απλοχερα με το παραμυθι του κοκκινου δρακου...
δεν υπαρχει πιο απλο πραγμα απο το καποιοι να μεταθετουν τις δικες τους ευθυνες σε αλλους δημιουργωντας μια καραμελλα που δε λεει να λοιωσει...
καθε σφυριγμα που επαιρνε ο γαυρος σε οποιο παιχνιδι γινοταν αυτο ηταν και μια μαχαιρια στη δικια σου πλατη αλλα οχι για τον λογο που φανταζεσαι παρα μονο και μονο γιατι διατηροταν το αλλοθι του κακου γαυρου που σε κλεβει ....αυτο δεν σε αφηνε και δεν σε αφηνει να βλεπεις τα πραγματικα σου προβληματα...
τα παραδειγματα χιλιαδες να ειχα δυο ζωες να λεω...
ενα απλο και προσφατο...
μετα την τεσσαρα του πρωτου γυρου που ηταν δικος μου περιπατος εμεινε ενα γαμημενο ΑΛΛΑ που επαιξε μπαλλα για βδομαδες...ηταν το αλλα για το ''πεναλτυ'' του χολεμπας...στηθηκε σε αυτη τη φαση ενα επικοινωνιακο γαιτανακι που σε βολεψε οσο τιποτα αλλο...
μην πεις ψεμματα οτι παραδεχτηκατε ολοι την ανωτεροτητα του γαυρου και μπλα μπλα μπλα...παραμυθια με τη ριγανη...
μη με αναγκασεις να ποσταρω δκρυβρεχτα αρθρα που πανω σε αυτη τη φαση στηριξαν ενα τεραστιο ΑΛΛΑ..
αυτο το ΑΛΛΑ ειναι εγκλημα εις βαρος σου...
και για να σου δωσω να καταλαβεις αυτα τα περι στησιματος προπαγανδας που ειπα...
θυμασαι το χερι του χολεμπας ετσι;;
ολοι λεγατε οτι ηταν πεναλτυ...
σε πληροφορω (δεν ξερω να θυμασαι) αν δεις το ματς το δικο σου με τον ατρομητο εγινε ακριβως η ιδια φαση και κανεις δεν ειπε τιποτα...ακριβως...
απλα για να καταλαβεις αυτο που ειπα πριν οτι καθε σφυριγμα που επαιρνε η υποτιθεται οτι επαιρνε ο γαυρος ηταν μια μαχαιρια στην καρδια σου μιας και δημιουργουσε το αλλοθι που σε απαλλασε απο τις ευθυνες σου και τις μετατοπιζε και δεν σε αφηνε να δεις τα πραγματικα εγκληματα εις βαρος σου...
ξερω οτι θα μου κανεις μαρς ,οτι κινδυνευω να φαω στη μαπα κανενα κατωσεντονο ,ξερω οτι ο κοκκλαης ηταν πρακτορας ,ο μαρινακης χορηγος της χρυσης αυγης ,ο τσουκαλας υπαλληλος και ο ποντικης ο δημητροπουλος κλπ κλπ...
αυτα ειναι γνωστα και μην κανεις τον κοπο να τα ξαναγραψεις και να αναλωθεις...
αν θες πραγματικα να κανεις τον κοπο σε κατι προσπαθησε για μια φορα να κλεισεις ματια και να αυτοσυγκεντρωθεις να διαβασεις δυο και τρεις φορες αυτα που εχω γραψει και με ψυχραιμια και ριζοσπαστικα να αναρωτηθεις μηπως ειναι περισσοτερο αληθεια απο την δικια σου αληθεια...
θελει αρχιδια ,θελει κουραγιο ,θελει ''αυτομαστιγωμα'' μπορει ομως και να εμπεριεχει ''καθαρση''  ;)
ειμαι αρρωστος γαυρος και το γνωριζει...μπορει ομως εστω και μια στιο εκατομμυριο να μην λεω μαλακιες (στο συγκεκριμενο) εξαντκησε τις πιθανοτητες σου...
αλλοιως ειμαι εδω ετοιμος και περιμενω σεντονοεπιθεση  :grin:
Καταρχάς χρόνια πολλά και εύχομαι να είχες και να είχαν όλοι καλές γιορτές. Άργησα να απαντήσω στο σεντόνι του τα λου που άπλωσες στο θρεντ γιατί ήθελα να είμαι όσο το δυνατόν ήρεμος γίνεται.
Μίλησες ότι ΕΓΩ μιλάω για κακό Ολυμπιακό και καλή ΑΕΚ, για άδικα πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ και τα σχετικά. Θα ήθελα σε παρακαλώ ΠΑΡΑ πολύ να βρεις  ΕΣΤΩ και ένα ποστ που έχω κάνει ΕΙΤΕ στο θρεντ της ΑΕΚ είτε ΚΥΡΙΩΣ στο θρεντ του ΟΣΦΠ που έχω μπει και έχω γράψει κάτι του στυλ «εεεεεεεεεεεεεεεεεεεχυσαααααααααααααα». Ένα ρε πούστη μου. Ε-Ν-Α. Εσύ ειδικά φέτος έμπαινες στο θρεντ της ΑΕΚ και είχες καταχύσει στον τόπο. Για να μη πω για τα ποστ σου του στυλ «παλιοπουστάκια να πάτε εκεί που σας αξίζει» κτλπ. Και έρχεσαι ΕΣΥ μετά απ όλα αυτά τα ποστ σου και λες πω ΕΓΩ μιλάω για κακό ΟΣΦΠ και καλή ΑΕΚ!!! Ε έχει απίστευτο θράσσος Χρηστίδη να λες κάτι τέτοιο όταν επί ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρόνο έβγαζες ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΚΙΑ για την ΑΕΚ λες και σου είχε σκοτώσει τη μάνα. Όσο για το καλή ΑΕΚ σπάστα και ξαναρίχτα. Φέτος δεν άφησα σε χλωρό κλαρί από προέδρους, προπονητές, παίκτες και οπαδούς. Τα έβαλα μ όλους και με όλα στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, μου έκλεψες το 2008 το πρωτάθλημα που κέρδισα στους αγωνιστικούς χώρους; Ναι. Το έκανες επειδή είχες το γράμμα του νόμου στο μέρος σου; Ναι. Σου το σφύριξε όμως η ΕΠΟ (του γκαγκάτση τι να κάνουμε τώρα; Αυτός ήταν στην ΕΠΟ τότε) που η ίδια όμως επέτρεψε σε παίκτη να παίξει παρανόμως; Ναι. Ήταν ΑΔΙΚΟ για την ομάδα μου; Φυσικά. Ήταν κακός ο ΟΣΦΠ που το έκανε; ΟΧΙ. Και από την άλλη το 2006 τιμωρήθηκες δίκαια για τα επεισόδια; Ναι. Ήταν δίκαιη  η τιμωρία σου; ΕΝΝΟΕΙΤΕ. Ήταν ΑΔΙΚΟ που τελικά σου αναιρέθηκε η τιμωρία σου; ΦΥΣΙΚΑ. Ήταν «κακός» ο ΟΣΦΠ στο όλο θέμα; Προσωπική άποψη ΝΑΙ.
Πάμε και στο αν θέλω τα κεφάλια των όσων φταίνε κρεμασμένα. Τώρα ΑΥΤΗ τη στιγμή που μιλάμε το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να βρεθεί μία σωστή και βιώσιμη λύση που θα εξασφαλίσει το μέλλον της ομάδας μου. Όταν (και ΑΝ) βρεθεί τότε θα ζητήσω και τα κεφάλια ΟΛΩΝ. Και του Πόλυ, και του Τιτάνα, και του κοντού, και του Μαύρου, και του πούστη του Αδαμίδη, και όλων των ΗΛΙΘΙΩΝ που δε καταλάβαιναν ότι το «θέμα Βιντιάδη» κάνει κακό στην ομάδα και εμποδίζει  μερικούς να δουν την αλήθεια κατάματα, ότι δηλαδή η ΑΕΚ πάει βουρ για υποβιβασμό (προσωπικά το έλεγα από τον Σεπτέμβρη) και πως ακόμα και ΑΝ σωθεί θα πέσει γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΙΑΔΗΣ.  Αλλά ΤΩΡΑ άλλες είναι οι προτεραιότητες μου.
Μιλάς για κόκκινο δράκο και τα σχετικά. Ότι οι δικές μας οι φυλλάδες μας τα λένε για να πουλάνε φύλα. Σοβαρά; Τη δική σου τη καμπούρα την έχεις δει; Θες μήπως να σου παραθέσω τα ΑΠΕΙΡΑ πρωτοσέλιδα του Πρωταθλητή και του γαύρου για σφυρίγματα που πήρε  ο ΠΑΟ πχ και βγάλατε πρωτοσέλιδα με μαϊμούδες και τα σχετικά; Εδώ οι δικές σας οι εφημερίδες έχουν αρχίσει να καλλιεργούμε ΑΠΟ ΤΩΡΑ το παραμύθι ότι όταν και αν ο Μελισσάς πάρει την ΑΕΚ θα στήσει  το δικό του τσαρδί και θα έχει ΟΛΕΣ τις Ελληνικές ομάδες στο τσεπάκι επειδή θα ελέγχει το 10% του 33% του ΟΠΑΠ. Και μου λες ΕΣΥ πως οι δικές μας οι εφημερίδες μιλάνε για κόκκινους δράκους. Και εγώ σου λέω ότι μιλάνε και εμείς το τρώμε. Αλλά ρε συ πρώτα άρχισαν τα απίστευτα υπερ σας και μετά άρχισαν οι άλλες οπαδικές να λένε για κόκκινους δράκους. Οι δικές σας έχουν αρχίσει ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!! Οπότε δε το βλέπεις λίγο αστείο να λες για κόκκινους δράκους όταν εσύ έχεις αρχίσει από τώρα να ταϊζεις το δικό σου λαό με το παραμύθι του ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ κίτρινου δράκου που ΜΠΟΡΕΙ να υπάρξει ΑΝ ο Μελισσάς πάρει την ΑΕΚ, ΑΝ χτίσει γήπεδο, ΑΝ μπορέσει η ΑΕΚ να φτάσει σε 2-3 χρόνια Α Εθνική κτλπ;;;
Και πάμε και στο θέμα του ΟΣΦΠ και για το πρώτο παιχνίδι. ΑΝ θυμάσαι καλά ΕΓΩ ο ίδιος είχα γράψει πως είναι αστείο οι ΑΕΚτζήδες να λέμε για το πέναλντι που (κακώς) δε δόθηκε, αφού από την εικόνα του παιχνιδιού ο ΟΣΦΠ τα 4 θα τα έβαζε ειδικά από τη στιγμή που εμείς παίζαμε με 10, και πως δε βλέπουμε όχι το φεγγάρι αλλά ούτε ΚΑΝ το δάκτυλο που μας το δείχνει που είναι πως η ομάδα είναι χάλια. Πως έχει παίκτες με ταλέντο αλλά δεν έγινε καλό στήσιμο το καλοκαίρι πως, πως, πως (μη τα ξαναλέω. Αυτά είναι ιστορία). Αλλά έχεις σκεφτεί τι έχουν γραφτεί στο θρεντ του ΟΣΦΠ από σφυρίγματα κατά του ΟΣΦΠ σε ματς μάλιστα που τα κέρδισε ο ΟΣΦΠ. Εδώ ρε συ καθόσασταν και γράφατε πέρσι θεωρίες συνομοσίας. Πως κάθησε ο Σαρκοζί με τη Μέρκελ και είπαν «πως θα τιμωρήσουμε του έλληνες; Θα φάει 4 γκολ η γερμανική ομάδα από τη γαλλική και έτσι θα μείνει εκτός ο ΟΣΦΠ». Και έρχεσαι και μου λες για τον Χολέμπας; Πλάκα μου κάνεις; Εδώ εσείς γράφατε για ΟΛΟΚΛΗΡΗ συνομοσία που είχαν ΑΡΧΗΓΟΙ κρατών εναντίων του ΟΣΦΠ, αντί να δείτε πως στα πρώτα ματς του τσου λου είσασταν για τον ΠΟΥΤΣΟ καβάλα, και εσύ μου λες για ένα χέρι του Χολέμπας;;; Εμείς γράψαμε ένα κεφάλαιο από το Χόμπιτ και εσείς ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη σειρά βιβλίων του «Παιχνίδια του θρόνου».
Οι απόψεις μου για το τι έφταιξε για την ΑΕΚ είναι παγιωμένες. Ο ΟΣΦΠ μικρό κακό μου έκανε. Ένα πρωτάθλημα και 15 εκ ευρώ σε ζημιές. Την ίδια ζημιά μου έκανε και ο ΠΑΟ το 2005 με τον Βασάρα στη Λεωφόρο (όχι το πρωτάθλημα αλλά την ευρώπη του τσου λου και τα 15 μύρια). Τη μεγαλύτερη ζημιά μου την έκαναν οι κερακλοκένταυροι, οι «ΑΕΚάρες» μέτοχοι (όλοι τους), οι «ΑΕΚάρες» οριτζινάλες που μου κόστισαν σε χαλεπούς καιρούς σχεδόν 2 μύρια σε ζημιές από τιμωρίες. Ζημιά έκανα και ΕΓΩ στην ΑΕΚ που δε πήγαινα συχνά γήπεδο. Μου έκανε ζημιά ο Μαύρος που έδωσε τα κλειδιά της ΑΕΚ σε ΑΣΧΕΤΟΥΣ. Δε τα έχω με τον ΟΣΦΠ ούτε με κανένα ΟΣΦΠ για τη κατάντια μου. Αντίθετα με σένα δεν υπάρχουν δράκοι στο δικό μου παραμύθι. Αντίθετα εσύ έχεις ΗΔΗ ξεκινήσει να καλλιεργείς ΑΠΟ ΤΩΡΑ το ΠΑΡΑΜΥΘΙ του κίτρινου δράκου που θα έρθει και θα προσπαθήσει να κάψει τη «παραμυθένια» αυτοκρατορία σου….

Υ.Γ Μια χαρά το σετάκι από σεντόνια που σου έγραψα δε πρέπει να έχεις παράπονο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ερώτηση. Όταν ο τυπάς που έχει για άβαταρ βάλει για πρόεδρο το βάτραχο που έβριζες όποτε σου δινόταν η ευκαιρία, θα τον βάλεις και αυτόν στο άβατάρ σου;;;;  :grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ερώτηση. Όταν ο τυπάς που έχει για άβαταρ βάλει για πρόεδρο το βάτραχο που έβριζες όποτε σου δινόταν η ευκαιρία, θα τον βάλεις και αυτόν στο άβατάρ σου;;;;  :grin: :grin: :grin:
Ρε γρηγορη τα ιδια που κανατε με τον βιντιαδη κανετε και τωρα με τον μελισσαν.Ας περιμενουμε πρωτα να μπει και μετα ας μιλαμε και ας λεμε οτι θελουμε.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αν εννοείς ότι είναι καλύτερος στις γκάφες, συμφωνώ. Στο καλό να πάει κι αυτός κι όποιος άλλος δεν έχει κότσια. Αυτόν μια ζωή για ένα αυτογκόλ θα τον θυμούνται όλοι ενώ τον Παυλή...
Δεν νομιζω. Ο Μανωλας εκανε περισσοτερες γκελες στο παιχνιδι του. Σχεδων σε καθε αγωνα ειχαμε ενα γκολ εξαιτιας του. Απο την στιγμη που φευγει ,σιγουρα δεν θα εχουμε κατι να θυμομαστε. Το αυτογκολ ειναι και η κακια στιγμη.  Εχουν βαλει παικταραδες και παικταραδες. Με τον Παυλη , δεν υπαρχει θεμα συγκρισης ουτε σαν ψυχή ουτε σαν καριέρα. Το παιδι ειναι και πραγματικος Αεκτζης και του εχει τυχει μια αρρωστια πολυ σοβαρη που δεν του αφηνει περιθωρια να ζησει και να παιξει οπως θα ηθελε.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν παω σε μπουρδελα, μονο σε μασαζ. Ισα ισα που τελευταια κινουμε στο μεσο όρο και πανω απο σερβις. Φτου σκόρδα μην ματιαστω.  :priest:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ρε γρηγορη τα ιδια που κανατε με τον βιντιαδη κανετε και τωρα με τον μελισσαν.Ας περιμενουμε πρωτα να μπει και μετα ας μιλαμε και ας λεμε οτι θελουμε.
Η γατα νομιζω ,διερρευσε οτι ο Μελισσαν προοριζει για προεδρο τον Ντουσαν. Και εγω ξενερωσα να σου πω την αληθεια οταν το ειδα αλλά τι να κανω? Δεν εχω λεφτα καρδια μου να παρω την ομαδα και να βαλω οποιον θελω για προεδρο. Απο την αλλη καλυτερα να παει για προεδρας παρά στα 70 του παλι για προπονητης.Θα έπρεπε να φερουμε και καποιον για να κανει το ξυπνητηρι  :tooth:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ερώτηση. Όταν ο τυπάς που έχει για άβαταρ βάλει για πρόεδρο το βάτραχο που έβριζες όποτε σου δινόταν η ευκαιρία, θα τον βάλεις και αυτόν στο άβατάρ σου;;;;  :grin: :grin: :grin:
'Οχι φίλε μου υπάρχουμε και ΑΕΚτζήδες που βάζουμε την ΑΕΚ πάνω από τον κοντοπούτανο και τον βάτραχο!  ;)
Το άβαταρ το έβαλα όταν με "κατηγόρησε" ο μπουμπο ότι δεν είμαι ενωτικός όπως προστάζουν όλα τα αεκοσάιτς...
Εσύ πες μας από δω και πέρα τι στάση θα κρατήσεις μιας και μέχρι τώρα πίστευες ότι ο Μελ ήταν ένας από τους κύριους υπέυθυνους για τα δεινα που τραβάει η ομάδα...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Η γατα νομιζω ,διερρευσε οτι ο Μελισσαν προοριζει για προεδρο τον Ντουσαν. Και εγω ξενερωσα να σου πω την αληθεια οταν το ειδα αλλά τι να κανω? Δεν εχω λεφτα καρδια μου να παρω την ομαδα και να βαλω οποιον θελω για προεδρο. Απο την αλλη καλυτερα να παει για προεδρας παρά στα 70 του παλι για προπονητης.Θα έπρεπε να φερουμε και καποιον για να κανει το ξυπνητηρι  :tooth:
Νομίζω πως θα δώσει λάθος μήνυμα αν δε μπει ο ίδιος Πρόεδρος εφόσον ο Μαρινάκης έχει ακόμη αυτή την ιδιότητα. Μπορεί να ορίσει όποιον θέλει εκτελεστικό αλλά νομίζω πρέπει να είναι εκείνος ο Πρόεδρος. Να δω το Μπάγεβιτς να καταγγέλλει την παράγκα κι ας πεθάνω. :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original:

«EΠEIΔH ΠOΛΛA ΠEPIEPΓA AKOYΓONTAI ΓIA B EΘNIKH ME EKXΩPHΣEIΣ XPEOYΣ Κ.Λ.Π , OYTE NA ΣAΣ ΠEPNAEI AΠO TO MYAΛO TETOIA ΠEPIΠTΩΣH.

ΣE OΠOIΔHΠOTE AΛΛH ΠEPIΠTΩΣH EKTOΣ AΠO THN ΠTΩXEYΣH ΘA MAΣ BΛEΠETE KAΘE MEPA MΠPOΣTA ΣAΣ, ΣTA ΣΠITIA ΣAΣ, ΣTIΣ EΠIXEIPHΣEIΣ ΣAΣ KAI ΣTIΣ ΔIAKOΠEΣ ΣAΣ.

PANTEBOY THN TPITH ΣTHN ΓENIKH ΣYNEΛEYΣH.
ORIGINAL 21».

Εγω  δεν θα το χαρακτηριζα αναλυτικο. Μαλλον περιεκτικό.

Παππας ,Πολυς,Ντεμης,Σαπορτερς , Νοτιας , Ορτζιναλ, όλοι εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα και λένε μονο Μελισσανιδης υπαρχει για το αυριο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ε ρε μπούμπο τώρα το κατάλαβες?Έπεσε η ομάδα και δεν έχει ακουστεί κιχ...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Βρε κιχ , να ακουστει αλλά και άλλη λυση μαζι. Χωρις λεφτα , ολα τα αλλα ειναι θεωριες. Αν δεν βαλει ο Παππας, ο Μελισσαν και οι υπολοιποι λεφτα , ποιος θα βαλει?
Και δεν λεω οτι θα βαλουν με αγνη καρδια . Δεχομαι οτι αποσκοπουν να τα παρουν πισω διπλα και τριδιπλα οπως όλοι οι πορεδροι.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ρε παιδια , βλέπω αυτο το πραμα που ονομαζεται τελικός κυπελου και δεν ξερω με τι να γελασω ή  να αηδιασω περισσοτερο. Με τον Ολυμπιακο που άλλη μια φορα οταν χρειαζεται τον στηριζουν οι <<φίλοι>> του και ειναι για γελια και για κλαμματα αυτη η κατασταση ή με την πουτανιτσα τον αστέρα που οταν έπρεπε ξεχασε την μπαλα και εφαγε 5αρα για να σωθει ο Αρης και μετα ως εκ θαυματος ξαναπαιζει οπως επαιζε ολη την χρονια και τωρα που τον πηδανε τα κορακια σκουζει σαν παρθενα .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε παιδια , βλέπω αυτο το πραμα που ονομαζεται τελικός κυπελου και δεν ξερω με τι να γελασω ή  να αηδιασω περισσοτερο. Με τον Ολυμπιακο που άλλη μια φορα οταν χρειαζεται τον στηριζουν οι <<φίλοι>> του και ειναι για γελια και για κλαμματα αυτη η κατασταση ή με την πουτανιτσα τον αστέρα που οταν έπρεπε ξεχασε την μπαλα και εφαγε 5αρα για να σωθει ο Αρης και μετα ως εκ θαυματος ξαναπαιζει οπως επαιζε ολη την χρονια και τωρα που τον πηδανε τα κορακια σκουζει σαν παρθενα .
που ειδες να σκουζει;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:kissass2:
Ρε παιδια , βλέπω αυτο το πραμα που ονομαζεται τελικός κυπελου και δεν ξερω με τι να γελασω ή  να αηδιασω περισσοτερο.

Ειδες  τι  συμβαινει  οταν  λειπει η  αεκ , δεν    υπαρχει  η  καυλα  για  να  γαμησεις 

και  το  κανεις  αγγαρεια........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
:kissass2:
Ειδες   τι  συμβαινει  οταν  λειπει η  αεκ , δεν    υπαρχει  η  καυλα  για  να  γαμησεις 

και  το  κανεις  αγγαρεια........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χαιρομαι που δεν ηταν εκει. Εχει υπαρξει πολλες φορες στο παρελθον. Συγχαρητηρια . Εχετε την ομαδα που σας αξιζει.  :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Χαιρομαι που δεν ηταν εκει. Εχει υπαρξει πολλες φορες στο παρελθον. Συγχαρητηρια . Εχετε την ομαδα που σας αξιζει.  :2funny: :2funny: :2funny:

Και  σεις  εχετε  την  ομαδα  σας  εκει  που  της  Α Ξ Ι Ζ Ε Ι.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και  σεις  εχετε   την  ομαδα  σας  εκει  που  της   Α Ξ Ι Ζ Ε Ι.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom