ρε συ γρηγορη πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αν τελικα οι ''πολιτισμενες'' συζητησεις μας εχουν περισσοτερο η λιγοτερο ουσια απο τα αλληλομπινελικωματα που χωνω με τους πουστηδες στο θρεντ του πρασινου καριολη...
αληθεια σου λεω δεν ξερω...υπαρχει περιπτωση να καταληξουμε καπου;;
παλευω με μανια να πεισω τον εαυτο μου οτι το λαθος ειναι απο την μερια μου ,προσπαθω με επιμονη να με πιασω ανακολουθο ,να σε δικαιολογησω καπου και πραγματικα ρε φιλε δεν τα καταφερνω...
οτι και να γινει τα πας απο δω τα πας απο κει τα φερνεις ετσι τα φερνεις αλλοιως ,οπως και να σε ριξουν θα πεσεις με τα ποδια...
εχεις δημιουργησει μια εικονικη πραγματικοτητα που την ασπαζεσαι και δεν συζητας τιποτα αλλο...
δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι η αληθεια καπως διαφορετικη...
ο κακος γαυρος η καλη και αδικημενη αεκ ,τα κλεμμενα πρωταθληματα του γαυρου ,τα τιμια πρωταθληματα της αεκ .ο κακος κοκκαλης ,ο κακος μαρινακης...
αδιαπραγματευατα και ακλονητα...
και ρωταω τωρα εγω...τι να συζητησω;;πες μου τι;;
ο γκαγκατσης η επο η κεδ η αθλητικη διακιοσυνη η σουπερλιγκ ο μωραλης ο ενας ο αλλος...
πεφτεις περιπατο κατηγορια με εγκληματικες αμελειες δικων σου παραγοντων που αν ησουν (το πρωτο προσωπο ενδεικτικο) εστω λιγο πραγματικος φιλαθλος και υποστηρικτης αυτης της ομαδας και την ποναγες πραγματικα επρεπε να ειχες κρεμασει τα κεφαλια αυτων των παραγοντων ΟΛΩΝ εξω απο τα γαραφεια της ομαδας και εμεις μαζι με εσας αναλωνομαστε και ακομα συζηταμε για κοκκαλη και μαρινακη και γαυρο...
ειναι τοση η αρρωστεια σας και ο μπολιασμα που εχετε με τον γαυρο που δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να αντιληφθειτε τι γινεται γυρω σας ποτε δεν θα νοιωσετε και φυσικα ποτε δεν προκειται να κανετε κατι υποστηρικτικο για την ομαδα που ΝΟΜΙΖΕΤΕ πως αγαπατε....
μιλαω εκ τ5ου ασφαλους το ξερω μιας και με ευνοουν οι συγκυριες...γνωριζω οτι πιθανα αν ημουν στη θεση σου μπορει να εκανα το ιδιο αυτο ομως δεν με εμποδιζει τωρα αποστασιοποιημενος και ουδετερος ουσιαστικα να μην μπορω να δω την αληθεια...
το ελεγα και παλιοτερα ...ο καρκινος και στην δικη σου ομαδα και στους αλλους τους πουστηδες ηταν ο σανος που σας ταιζαν απλοχερα με το παραμυθι του κοκκινου δρακου...
δεν υπαρχει πιο απλο πραγμα απο το καποιοι να μεταθετουν τις δικες τους ευθυνες σε αλλους δημιουργωντας μια καραμελλα που δε λεει να λοιωσει...
καθε σφυριγμα που επαιρνε ο γαυρος σε οποιο παιχνιδι γινοταν αυτο ηταν και μια μαχαιρια στη δικια σου πλατη αλλα οχι για τον λογο που φανταζεσαι παρα μονο και μονο γιατι διατηροταν το αλλοθι του κακου γαυρου που σε κλεβει ....αυτο δεν σε αφηνε και δεν σε αφηνει να βλεπεις τα πραγματικα σου προβληματα...
τα παραδειγματα χιλιαδες να ειχα δυο ζωες να λεω...
ενα απλο και προσφατο...
μετα την τεσσαρα του πρωτου γυρου που ηταν δικος μου περιπατος εμεινε ενα γαμημενο ΑΛΛΑ που επαιξε μπαλλα για βδομαδες...ηταν το αλλα για το ''πεναλτυ'' του χολεμπας...στηθηκε σε αυτη τη φαση ενα επικοινωνιακο γαιτανακι που σε βολεψε οσο τιποτα αλλο...
μην πεις ψεμματα οτι παραδεχτηκατε ολοι την ανωτεροτητα του γαυρου και μπλα μπλα μπλα...παραμυθια με τη ριγανη...
μη με αναγκασεις να ποσταρω δκρυβρεχτα αρθρα που πανω σε αυτη τη φαση στηριξαν ενα τεραστιο ΑΛΛΑ..
αυτο το ΑΛΛΑ ειναι εγκλημα εις βαρος σου...
και για να σου δωσω να καταλαβεις αυτα τα περι στησιματος προπαγανδας που ειπα...
θυμασαι το χερι του χολεμπας ετσι;;
ολοι λεγατε οτι ηταν πεναλτυ...
σε πληροφορω (δεν ξερω να θυμασαι) αν δεις το ματς το δικο σου με τον ατρομητο εγινε ακριβως η ιδια φαση και κανεις δεν ειπε τιποτα...ακριβως...
απλα για να καταλαβεις αυτο που ειπα πριν οτι καθε σφυριγμα που επαιρνε η υποτιθεται οτι επαιρνε ο γαυρος ηταν μια μαχαιρια στην καρδια σου μιας και δημιουργουσε το αλλοθι που σε απαλλασε απο τις ευθυνες σου και τις μετατοπιζε και δεν σε αφηνε να δεις τα πραγματικα εγκληματα εις βαρος σου...
ξερω οτι θα μου κανεις μαρς ,οτι κινδυνευω να φαω στη μαπα κανενα κατωσεντονο ,ξερω οτι ο κοκκλαης ηταν πρακτορας ,ο μαρινακης χορηγος της χρυσης αυγης ,ο τσουκαλας υπαλληλος και ο ποντικης ο δημητροπουλος κλπ κλπ...
αυτα ειναι γνωστα και μην κανεις τον κοπο να τα ξαναγραψεις και να αναλωθεις...
αν θες πραγματικα να κανεις τον κοπο σε κατι προσπαθησε για μια φορα να κλεισεις ματια και να αυτοσυγκεντρωθεις να διαβασεις δυο και τρεις φορες αυτα που εχω γραψει και με ψυχραιμια και ριζοσπαστικα να αναρωτηθεις μηπως ειναι περισσοτερο αληθεια απο την δικια σου αληθεια...
θελει αρχιδια ,θελει κουραγιο ,θελει ''αυτομαστιγωμα'' μπορει ομως και να εμπεριεχει ''καθαρση'' ;)
ειμαι αρρωστος γαυρος και το γνωριζει...μπορει ομως εστω και μια στιο εκατομμυριο να μην λεω μαλακιες (στο συγκεκριμενο) εξαντκησε τις πιθανοτητες σου...
αλλοιως ειμαι εδω ετοιμος και περιμενω σεντονοεπιθεση