gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Πουθενά λάθος. Απλά σου λέω πως ο Μελισσάς είναι επιχειρηματίας. Και πρίν πάρει ο Κόκκαλής τον ΟΣΦΠ το καράβι βούλιαζε. Μπορούσε να τον πάρει πιο νωρίς; Φυσικά. Γιατί δε το έκανε; Γιατί δε τον συνέφερε. Απλά επιχειρηματικά πράγματα. Και αν δεν είχε τον Μητσοτό να τον βάλει στα "περί αρχαιοτήτων" νόμο θα είχε πάει ερασιτεχνική κατηγορία. Και ο Μελισσάς βρήκε την ευκαιρία. ΑΝ μπει στην ΑΕΚ χτίζει με τον νέο νόμο γήπεδο 30χιλιάρικων σε 2 χρόνια. Τα χρωστούμενα της ομάδας από 35εκ πάνε στα 3.5 (που βήχει και τα δίνει) και που ακόμα και να ακυρωθεί το 44 πάει από τα 170 στα 17 εκ (που και πάλι μπορεί να τα βγάλει από τη τσέπη του).αμαν πια ρε γρηγορη με αθτη τη διαστερβλωση πραγματικοτητας μεσα απο σεναρια και θεωριες...δεν εχεις βαρεθει τις αναλυσεις και το τραβα το απο δω να παει απο κει;;
ενα και ενα ισον δυο...μετρημενα τα κουκια...
1) ο γαυρος ειχε αναγκη καποιον ηρθε ο χοντρος εχωσε χαρτουρα και τον τρανηξε μπροστα...απλα και ομορφα ...πως που ποτε γιατι και τι σκεφτοταν στα παπαρια μου και δυο αυγα τουρκιας...κατσε να αποδειξεις τις θεωριες σου....εγω ξερω ηρθς ποσα;;τοσα...παρτα και τελος...
2) η αεκ βυθιζοταν εφτανε στον πατο και ο ''πολυς'' μελισασας την εγραψε στα παπαρια του...απλα ...
τι κου λες τωρα εμενα τι πιστευω και τι κανω;;και γιατι ηρθε ο σωκρατης και μετα ο χοντρος και γιατι μετα θα ερθει καποιος αλλος...
λεμε μετρημενα τα κουκια...
ηρθαν;;χωσανε;;κανανε δουλιτσα ;;ναι...αυτο μετραει...τωρα εσυ ψειριζεις την μαιμου και ανλυεις το παραμικρο και πλαθεις σεναρια...καλα ξηγιεσαι αλλα μη με τρελλανεις κιολας...
ο ενας εχωσε ο αλλος καπνιζε πορα στα επισημα και το καραβι βυθιζοτανε...
ειμαι καπου λαθος;;
Πες μου ότι πιστεύεις πως ο Κόκκαλης έβγαλε 200 εκ από τη τσέπη του (όπως έχει δηλώσει) στα χρόνια της προεδρίας του.
Δε φωνάξαμε. Εγώ προσωπικάρε συ θες να με τρελλανεις;;φαινεται σου εχει μεινει απωθημενο να κλαιω και να μου λες σκασε...φαντασιωνεσαι οτι οι γαυροι ζουν σε κανενα εφιαλτη και εχουν χεστει απο την ελευση του θηριου
ξερω οτι το εχετε αναγκη κατι τετοι αλλα ελεος ...ας ειμαστε λιγο σοβαροι...
ο μονος λογος που καποιος λεει αν λεει κατι ειναι επειδη ΕΣΕΙΣ φωναζατε τοτε και ΤΩΡΑ το βουλωνετε...απλα ...τιποτα αλλο...
στα αρχιδια μου - μας και ο μελισσανιδης και ο καρρας αλλα και η αεκ (με την εννοια οτι πλεον δεν ειναι αντιπαλος)
1ον Προειδοποίησα (γιατί το έργο τ έχω ξαναδεί)
2ον Απλά ρώτησα ΑΝ οι γαύροι στο μέλλον θα δέχονται ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ που έλεγαν, και λένε, τόσα χρόνια.
Αν οι γαύροι έχουν κλάσει μέντες με την έλευση του θηρίου μπορείς να δεις 1ον κάποιους να λένε για σκάνδαλο, 2ον εσένα να μιλάς για ασυμβίμβαστο (αφού δε σε νοιάζει η έλευση του θηρίου ΣΚΑΣΕ -αχ τ έβγαλα τ αποθημένο μου ) 3ον αν μπεις σε διάφορα άλλα φόρα θα δεις πως σας έχει αρχίσει να σας βασανίζει και παίζει σε καμία οπαδική εφημερίδα αύριο να γίνεται λόγος και να πέφτουν και τίποτα μπηχτές.