Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αμαν πια ρε γρηγορη με αθτη τη διαστερβλωση πραγματικοτητας μεσα απο σεναρια και θεωριες...δεν εχεις βαρεθει τις αναλυσεις και το τραβα το απο δω να παει απο κει;;
ενα και ενα ισον δυο...μετρημενα τα κουκια...
1) ο γαυρος ειχε αναγκη καποιον ηρθε ο χοντρος εχωσε χαρτουρα και τον τρανηξε μπροστα...απλα και ομορφα ...πως που ποτε γιατι και τι σκεφτοταν στα παπαρια μου και δυο αυγα τουρκιας...κατσε να αποδειξεις τις θεωριες σου....εγω ξερω ηρθς ποσα;;τοσα...παρτα και τελος...
2) η αεκ βυθιζοταν εφτανε στον πατο και ο ''πολυς'' μελισασας την εγραψε στα παπαρια του...απλα ...
τι κου λες τωρα εμενα τι πιστευω και τι κανω;;και γιατι ηρθε ο σωκρατης και μετα ο χοντρος και γιατι μετα θα ερθει καποιος αλλος...
λεμε μετρημενα τα κουκια...
ηρθαν;;χωσανε;;κανανε δουλιτσα ;;ναι...αυτο μετραει...τωρα εσυ ψειριζεις την μαιμου και ανλυεις το παραμικρο και πλαθεις σεναρια...καλα ξηγιεσαι αλλα μη με τρελλανεις κιολας...
ο ενας εχωσε ο αλλος καπνιζε πορα στα επισημα και το καραβι βυθιζοτανε...
ειμαι καπου λαθος;;
Πουθενά λάθος. Απλά σου λέω πως ο Μελισσάς είναι επιχειρηματίας. Και πρίν πάρει ο Κόκκαλής τον ΟΣΦΠ το καράβι βούλιαζε. Μπορούσε να τον πάρει πιο νωρίς; Φυσικά. Γιατί δε το έκανε; Γιατί δε τον συνέφερε. Απλά επιχειρηματικά πράγματα. Και αν δεν είχε τον Μητσοτό να τον βάλει στα "περί αρχαιοτήτων" νόμο θα είχε πάει ερασιτεχνική κατηγορία. Και ο Μελισσάς βρήκε την ευκαιρία. ΑΝ μπει στην ΑΕΚ χτίζει με τον νέο νόμο γήπεδο 30χιλιάρικων σε 2 χρόνια. Τα χρωστούμενα της ομάδας από 35εκ πάνε στα 3.5 (που βήχει και τα δίνει) και που ακόμα και να ακυρωθεί το 44 πάει από τα 170 στα 17 εκ (που και πάλι μπορεί να τα βγάλει από τη τσέπη του).
Πες μου ότι πιστεύεις πως ο Κόκκαλης έβγαλε 200 εκ από τη τσέπη του (όπως έχει δηλώσει) στα χρόνια της προεδρίας του.
ρε συ θες να με τρελλανεις;;φαινεται σου εχει μεινει απωθημενο να κλαιω και να μου λες σκασε...φαντασιωνεσαι οτι οι γαυροι ζουν σε κανενα εφιαλτη και εχουν χεστει απο την ελευση του θηριου  :2funny: :2funny:
ξερω οτι το εχετε αναγκη κατι τετοι αλλα ελεος ...ας ειμαστε λιγο σοβαροι...
ο μονος λογος που καποιος λεει αν λεει κατι ειναι επειδη ΕΣΕΙΣ φωναζατε τοτε και ΤΩΡΑ το βουλωνετε...απλα ...τιποτα αλλο...
στα αρχιδια μου - μας και ο μελισσανιδης και ο καρρας αλλα και η αεκ (με την εννοια οτι πλεον δεν ειναι αντιπαλος)
Δε φωνάξαμε. Εγώ προσωπικά
1ον Προειδοποίησα (γιατί το έργο τ έχω ξαναδεί)
2ον Απλά ρώτησα ΑΝ οι γαύροι στο μέλλον θα δέχονται ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ που έλεγαν, και λένε, τόσα χρόνια.
Αν οι γαύροι έχουν κλάσει μέντες με την έλευση του θηρίου μπορείς να δεις 1ον κάποιους να λένε για σκάνδαλο, 2ον εσένα να μιλάς για ασυμβίμβαστο (αφού δε σε νοιάζει η έλευση του θηρίου ΣΚΑΣΕ  -αχ τ έβγαλα τ αποθημένο μου  :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ) 3ον αν μπεις σε διάφορα άλλα φόρα θα δεις πως σας έχει αρχίσει να σας βασανίζει και παίζει σε καμία οπαδική εφημερίδα αύριο να γίνεται λόγος και να πέφτουν και τίποτα μπηχτές.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και κάτι τελευταίο που τώρα συνηδητοποίησα. Ο Μελισσάς δε πήρε τον ΟΠΑΠ. Το ΦΑΝΤ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ πήρε το 33% του ΟΠΑΠ. Άρα κανένα ασυμβίβαστο Χρηστίδα. Σόρρυ. Θα τα πούμε (μάλλον) σε 3 χρονάκια στο γήπεδό μου. Τ έμαθες το όνομά του ε; ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δες ξερω πως θα λεγεται το γηπεδο οταν και αν φτιαχτει.
Ο Βουρος ειχε κατσει ολο το πρωινο και επινε καφέ, εξω απο το μαγαζι του Γεωργαμλη και σε παρεα 4-5 ατομων εκανε ααναλυση τι εχει κανει για το θεμα του γηπεδουν και πως μπορουν να βρεθουν τα λεφτα για να χτιστει. Εφυγα πριν φτασει στα μπετα γιατι ειχα δουλειά.  :grin:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Εδώ ο Βιντιάδης, εκεί ο Βιντιάδης, πού είναι οέοοοο...  
Για εννιά ολόκληρους μήνες το σότο στην ΑΕΚ πήγε σύννεφο. Μια χρονιά ολόκληρη έβγαλαν περιμένοντας τον Δημήτρη Βιντιάδη. Πότε συνομιλούσε με Κινέζους, πότε με Ρώσους, πότε περίμενε τα κεφάλαια από την Αγγλία. Κέρδιζε χρόνο που του έδινε αφειδώς η ανύπαρκτη διοίκηση και οι μέτοχοι που έβρισκαν ευκαιρία να κρυφτούν πίσω από την ιστορία.

Ο καιρός περνούσε, ο Βιντιάδης φαινόταν πως ήταν "μουσαντένιος", αλλά η υπόθεση κρατιόταν ανοιχτή. Εστω και αν δεν την πίστευαν ούτε οι εμπνευστές της, συντηρούσαν το όμορφο παραμύθι. Μόνο που στο τέλος δεν υπήρξε χάπι εντ. Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε και ο Βιντιάδης χάθηκε από προσώπου γης.

Πήραν θάρρος και οι περίφημοι συνομιλητές του και έλεγαν τρομερά πράγματα τις τελευταίες ημέρες. Πως δεν είπε ποτέ ο Βιντιάδης ότι θα πάρει την ΑΕΚ, πως απλά τα βιβλία ήθελε να ελέγξει. Πως δεν μπορεί να ασχοληθεί με μια ομάδα που δεν παίζει στη μεγάλη κατηγορία. Ετσι και αλλιώς ήταν φανερό πως εδώ και καιρό έψαχνε τρόπο για ηρωική έξοδο.

Και ο υποβιβασμός της Ενωσης του έδωσε την ευκαιρία να βγει από το αδιέξοδο δίχως να πει ούτε... γεια. Αφήστε που ο Βιντιάδης πρέπει τώρα να βρει και... βύσμα για να περάσει ανάλαφρα τη στρατιωτική του θητεία. Οπως είχε πει πριν από καιρό σε μια από τις περίφημες γραπτές ανακοινώσεις του: "Δεν απέφυγα την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου καθηκόντων, αντίθετα, αναμένω να εμφανισθώ εντός του μήνα Μαΐου 2013 σε όποιο σώμα ή μονάδα κληθώ για να υπηρετήσω την πατρίδα μου".

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πουθενά λάθος. Απλά σου λέω πως ο Μελισσάς είναι επιχειρηματίας. Και πρίν πάρει ο Κόκκαλής τον ΟΣΦΠ το καράβι βούλιαζε. Μπορούσε να τον πάρει πιο νωρίς; Φυσικά. Γιατί δε το έκανε; Γιατί δε τον συνέφερε. Απλά επιχειρηματικά πράγματα. Και αν δεν είχε τον Μητσοτό να τον βάλει στα "περί αρχαιοτήτων" νόμο θα είχε πάει ερασιτεχνική κατηγορία. Και ο Μελισσάς βρήκε την ευκαιρία. ΑΝ μπει στην ΑΕΚ χτίζει με τον νέο νόμο γήπεδο 30χιλιάρικων σε 2 χρόνια. Τα χρωστούμενα της ομάδας από 35εκ πάνε στα 3.5 (που βήχει και τα δίνει) και που ακόμα και να ακυρωθεί το 44 πάει από τα 170 στα 17 εκ (που και πάλι μπορεί να τα βγάλει από τη τσέπη του).
Πες μου ότι πιστεύεις πως ο Κόκκαλης έβγαλε 200 εκ από τη τσέπη του (όπως έχει δηλώσει) στα χρόνια της προεδρίας του.Δε φωνάξαμε. Εγώ προσωπικά
1ον Προειδοποίησα (γιατί το έργο τ έχω ξαναδεί)
2ον Απλά ρώτησα ΑΝ οι γαύροι στο μέλλον θα δέχονται ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ που έλεγαν, και λένε, τόσα χρόνια.
Αν οι γαύροι έχουν κλάσει μέντες με την έλευση του θηρίου μπορείς να δεις 1ον κάποιους να λένε για σκάνδαλο, 2ον εσένα να μιλάς για ασυμβίμβαστο (αφού δε σε νοιάζει η έλευση του θηρίου ΣΚΑΣΕ  -αχ τ έβγαλα τ αποθημένο μου  :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ) 3ον αν μπεις σε διάφορα άλλα φόρα θα δεις πως σας έχει αρχίσει να σας βασανίζει και παίζει σε καμία οπαδική εφημερίδα αύριο να γίνεται λόγος και να πέφτουν και τίποτα μπηχτές.
απανταω μονο στο κομματι της συγκρισης των γαυρων προεδρων με μελισσα...
μην ξαναλεμε τα ιδια εχουμε κουρστει και οι ιδιοι κουραζουμε και τους αλλους...
δεν θες να παραδεχτεις οτι οποια αναλυση και αν κανεις δεν μπορεις να αλλαξεις την πραγματικοτητα...
σε δυο δυσκολες στιγμες του γαυρου βρεθηκαν δυο ανθρωποι και δεν τον αφησαν να βουλιαξει...αυτο ειναι γεγονος και καταγραφηκε..
μετα απο πολλες δυσκολες χρονιες δικες σου με αποκορυφωμα την φετινη που επιασες πατο και επεσες κατηγορια ο κυριος μελισσα δεν ειχε τα αρχιδια να μπει μπροστα (ακομα και με τη λογικη και την σκεψη που προσαπτεις σε κοκκαλη και χοντρο) και να σε σωσει απο την κατρακυλα...
αυτα εγραψε η ιστορια αυτα εγιναν...
τωρα αν σε σας (σε σενα συγκεκριμενα μιας και μαζι μιλαμε) αυτο δεν αρεσει και χαλαει την σουπα η ιστορια δεν γινεται να αλλαξει...η πραγματικοτητα δεν μπορει να προσαρμοστει στα ''θελω'' σας...τι να κανουμε...
ας εμπαινε μπροστα ο μελισσας οπως μπηκε ο κοκκαλης και ας εκανε τις λαμογιες (που καταμαρτυρας στον σωκρατη) και τις συμφωνιες που εκαναν οι δικοι μου...και μη μου πεις οτι δεν θα μπορουσε η οτι ειναι κανενας αγιος..
τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε...
δεν εχεις ουτε σωκρατη ουτε βαγγελη ουτε εσυ ουτε ο πρασινος πουστης και αυτο ειναι κατι που ποναει αλλα δεν μπορειτε να κανετε κατι για να το αλλαξετε...
απλα συνηθιστε το και ζηστε με αυτο....
καλη συνεχεια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε χρηστιδη μηπως εισαι ο κωλοτουμπας που εβγαινε στην πανια καποτε;Χωρις μαλακιες τωρα.Ξεκινησες με το οτι ηταν νομιμος ο κροκους οταν ειχε το στοιχημα,και δεν θα ειναι ο μελισσαν ΑΝ μπει στην ΑΕΚ.Οταν καταλαβες  ;
οτι δεν εχεις δικιο,μας το πηγες στο οτι ο μελισσαν δεν μπηκε μπροστα να σωσει την ΑΕΚ,οπως εκανε το λαμογιο στον γαυρο.Δεν τον υποχρεωσε κανεις,ουτε τον υποχρεωνει κανεις να το κανει και τωρα.Δεν ξερω αν μπει στην ΑΕΚ ο μελλισαν.Αν μπει παντως,δεν θελω να την καταντησει γαυρο.Θελω να κανει ετσι την ομαδα που να τους πηγαινει ολους γαμωντας,χωρις βοηθεια της διαιτησιας.Οπως εκανε τις πρωτες χρονιες κοκκαλη,που με 10 παιχτες,με κερδισμενα πετσινα πεναλτυ στον γαυρο,τον γαμουσε 1-3 στο καραισκακη για πλακα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε χρηστιδη μηπως εισαι ο κωλοτουμπας που εβγαινε στην πανια καποτε;Χωρις μαλακιες τωρα.Ξεκινησες με το οτι ηταν νομιμος ο κροκους οταν ειχε το στοιχημα,και δεν θα ειναι ο μελισσαν ΑΝ μπει στην ΑΕΚ.Οταν καταλαβες  ;
οτι δεν εχεις δικιο,μας το πηγες στο οτι ο μελισσαν δεν μπηκε μπροστα να σωσει την ΑΕΚ,οπως εκανε το λαμογιο στον γαυρο.Δεν τον υποχρεωσε κανεις,ουτε τον υποχρεωνει κανεις να το κανει και τωρα.Δεν ξερω αν μπει στην ΑΕΚ ο μελλισαν.Αν μπει παντως,δεν θελω να την καταντησει γαυρο.Θελω να κανει ετσι την ομαδα που να τους πηγαινει ολους γαμωντας,χωρις βοηθεια της διαιτησιας.Οπως εκανε τις πρωτες χρονιες κοκκαλη,που με 10 παιχτες,με κερδισμενα πετσινα πεναλτυ στον γαυρο,τον γαμουσε 1-3 στο καραισκακη για πλακα.
:2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαστερ ...επι της ουσιας δεν προκειται να απαντησω γιατι πρεπει να κανω παραθεση στην παραθεση της παραθεσης να αποδειξω οτι λες μαλακιες και ξαφνικα μετα απο τοσο κοπο θα ερθεις αγερωχος να καταληξεις στο συμπερασμα ''αφου καταλαβες την μαλακια σου το γυρισες'' κλπ κλπ...
μονος σου κοβεις μονος σου ραβεις ,βαζεις λογια που δεν εχω πει καταληγεις σε συμπερασματα και στο τελος με ερμηνευεις και λες οτι καταλαβα οτι νικηθηκα...
και μετα απο αυτο θα πεις φυσικα οτι οταν με στριμωχνεις η  βριζω η τα παραταω...κλπ κλπ και η ζωη συνεχιζεται....
ε ναι λοιπον ομολογω οτι τα παραταω...ομολογω οτι εχασα...εχασα απο την βλακεια που δυστυχως ειναι αηττητη...
να'σαι καλα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν τσιμπαω μαστερ οτι και αν κανεις....για μενα αυτη η συζητηση ελαβε τελος...εγραψα αναλυτικα τους λογους παραπανω οποτε τζαμπα χτυπιεσαι... ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
απανταω μονο στο κομματι της συγκρισης των γαυρων προεδρων με μελισσα...
μην ξαναλεμε τα ιδια εχουμε κουρστει και οι ιδιοι κουραζουμε και τους αλλους...
δεν θες να παραδεχτεις οτι οποια αναλυση και αν κανεις δεν μπορεις να αλλαξεις την πραγματικοτητα...
σε δυο δυσκολες στιγμες του γαυρου βρεθηκαν δυο ανθρωποι και δεν τον αφησαν να βουλιαξει...αυτο ειναι γεγονος και καταγραφηκε..
μετα απο πολλες δυσκολες χρονιες δικες σου με αποκορυφωμα την φετινη που επιασες πατο και επεσες κατηγορια ο κυριος μελισσα δεν ειχε τα αρχιδια να μπει μπροστα (ακομα και με τη λογικη και την σκεψη που προσαπτεις σε κοκκαλη και χοντρο) και να σε σωσει απο την κατρακυλα...
αυτα εγραψε η ιστορια αυτα εγιναν...
τωρα αν σε σας (σε σενα συγκεκριμενα μιας και μαζι μιλαμε) αυτο δεν αρεσει και χαλαει την σουπα η ιστορια δεν γινεται να αλλαξει...η πραγματικοτητα δεν μπορει να προσαρμοστει στα ''θελω'' σας...τι να κανουμε...
ας εμπαινε μπροστα ο μελισσας οπως μπηκε ο κοκκαλης και ας εκανε τις λαμογιες (που καταμαρτυρας στον σωκρατη) και τις συμφωνιες που εκαναν οι δικοι μου...και μη μου πεις οτι δεν θα μπορουσε η οτι ειναι κανενας αγιος..
τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε...
δεν εχεις ουτε σωκρατη ουτε βαγγελη ουτε εσυ ουτε ο πρασινος πουστης και αυτο ειναι κατι που ποναει αλλα δεν μπορειτε να κανετε κατι για να το αλλαξετε...
απλα συνηθιστε το και ζηστε με αυτο....
καλη συνεχεια...
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ γαμώ το ξεσταύρι μου;;;; Ας βάλουμε στην άκρη τον Μαρινάκη γιατί ΔΕ πήρε τον ΟΣΦΠ σε δύσκολη κατάσταση. Δεν είχα 35εκ χρέη και τον πήρε. Απλά ο Κόκκαλης ήθελε να την κάνει και βρέθηκε και την πήρε αυτός αντί του Λαυρεντιάδη. Ας πάμε στον Κόκκαλη. Όταν το 1992 πήρε τον ΟΣΦΠ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. Τι έλεγε η επιστολή; Ότι ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΣΦΠ (ύψους 11 ΔΙΣ δραχμών για την εποχή) τότε ο ΟΣΦΠ θα έβαζε λουκέτο και άντε γεια. Δε βγήκε μπροστά σαν τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ τώρα που λέει "μάγκες πλερώνω εγώ και καθαρίζω". Δηλαδή το 1992 ο Κόκκαλης μπηκε στον ΟΣΦΠ με μια επιλογή. Ή να βάλει λουκέτο στον ΟΣΦΠ (αφού ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ τα χρέη των άλλων αυτός) ή με πιέσεις να γίνει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ρύθμιση για τον ΟΣΦΠ. Εσύ τώρα ξέρεις τι κάνεις; Μου συγκρίνει το 1993 (που δεν είχαμε και τη κρίση που έχουμε τώρα) με το 2013 και μου λες "γιατί δε μπήκε ο τίγρης μπροστά". Λες και δε θυμόμαστε τις απειλές τις θύρας 7 σε βουλευτές της ΝΔ του Πειραιά να "μη τολμήσουν να πατήσουν στον λιμάνι αν δε βοηθήσουν τον ΟΣΦΠ". Θες να ζήσεις με το παραμύθι του πριγκιππα που έσωσε την ομάδα σου προτάσωντας τα στήθη του και χωρίς καμία άλλη βοήθεια; Δικαίωμά σου να ζεις με το παραμύθι αυτό.
Τις λαμογιές ο Κόκκαλης τις έκανε τη περίοδο που δέναμε τους σκύλους με τα λουκάνικα. Όπως και τις λαμογιές του και ο Μελισσάς τη περίοδο 1992-1995 τις έκανε γιατί τον έπαιρνε. Σε μία ομάδα που έχει τόσα προβλήματα και συν τις άλλης ένα κράτος που περνάει κρίση είναι πολύ δύσκολο να κάνεις λαμογιές και αυτό φαίνεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ στο γεγονός ότι ο Ιβαν παρόλο που έχει ρευστό να φάνε και οι κότες δε μπορεί να κάνει το πιο ΑΠΛΟ. ΝΑ δώσει ΜΕΤΡΗΤΑ 10 δις ευρώ ΤΩΡΑ για να διαφραφούν τα χρέη του ΠΑΟΚ. Πρέπει η κυβέρνηση να πάρει άδεια από τη τρόικα και πούτσες μπλε. ΑΝ γινόταν κάτι τέτοιο το 2005 όχι μόνο θα του έλεγαν "πως!! φυσικά" αλλά θα του είχαν δώσει και 2 πρωταθλήματα δώρο. Μπαίνεις στη λούμπα να συγκρίνεις ανόμια πράγματα. Θέλεις να κάνεις σύγκριση των προέδρων (του δικού σου "άρρωστου" -κατ εσέ- και του δικού μου, που ξαναλέω δεν τον πολυπάω) ; Συγκρινέ τους την περίοδο 1992-1995. Τον είχε για τον πούτσο ο Μελισσάς; Όπου τον έβρισκε τον γαμούσε; Στις μύτες τον είχε. Και αυτό δε μπορείς να το αλλάξεις όσο και να λες μαλακίες του τύπου "ο δικός μου πρόεδρος μπήκε μπροστάρης και έβαλε τ όμορφα του εκατομμυριάκια όταν η ομάδα μου κινδύνευε ενώ ο δικός σας κάπνιζε τη πουράκλα του στα επίσημα". Συγκρίνεις το 1993 με το 2013 και συγκρίνεις μια εποχή που η κυβέρνηση περνούσε φωτογραφικούς νόμους για ομάδες χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα ενώ τωρα θα πρέπει να ρωτήσει του Γερμανούς ΑΝ μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Και πίστεψέ μου όσο λαμόγια και αν είναι ο Μελίσσας διασυνδέσεις με τη Γερμανική κυβέρνηση δεν έχει.
Και για να καταλάβεις γιατί έχω αλλάξει τροπάρι και έχω πάψει να είμαι ήρεμος και πράος δες τι έγραψες " δεν εχεις ουτε σωκρατη ουτε βαγγελη ουτε εσυ ουτε ο πρασινος πουστης.." Τι λες ρε μαν; Σοβαρά; Και μετά απ αυτό θέλεις να είμαι και ήρεμος. Στ αρχίδια μου το λοιπόν που δεν είχα για πρόεδρο πουτάνας γιο πράκτορα της Στάζι, μουνί του κερατά που εις βάρος της χώρας του έβγαλε για όφελός του εκ ευρώ. Και δε γουστάρω να έχω κοκάκια πρόεδρο που έκανε πλοία επειδή ήταν ιδιοφυϊα στα ναυτιλιακά (και καλά). 3 πλοία του άφησε ο πατέρας του και αυτός έχει τώρα γύρω στα 55. Ξέρεις όπως ο Λαυρεντιάδης ένα πράγμα. Που από μια μικρή βιοτεχνία έγινε κύριος στα μίντια και αλλού. Πουτάνας γιους που τους δίνεις το χέρι σου και μετά μετράς δάκτυλα για να δεις αν είναι όλα εκεί δε τους γουστάρω. Αλλά επειδή εδώ και 10 χρόνια το έχω καταλάβει το παιχνίδι, τους μπάσταρδους προέδρους σου μόνο μ ένα άλλο λαμόγιο μπορώ να τους κάνω καλά. Γι αυτό και γουστάρω που θα έρθει ο Μελισσάς. Γι αυτό και γουστάρω που κάποιους απ εσάς σας έχει λούσει κρύος ιδρώτας (και εδώ που τα λέμε και σένα...λίγο). Γιατί θυμάστε τη 3ετία 92-95 που σας κολοδακτύλιαζε και εσάς και τον πουτάνας γιο πρόεδρο σας (να χέσω τον κουμμουνιστή πατέρα του σκατά στον τάφο του πούστη) και δε μπορείτε να σκεφτείτε πως μια ΑΕΚ με δικό της γήπεδο, με 0 χρέος τι δυνατότητες θα έχει. Και τρέμεται πως ΑΝ ο Μελισσάς (με ΜΕΡΟΣ του 33% του ΟΠΑΠ) μπλεχτεί με την ΑΕΚ τότε αμέσως πολλές ομάδες από το άρμα σας θα την κάνουν με ελαφρά, και τότε θα πρέπει να δίνεται ΑΓΩΝΕΣ και στην Ελλάδα, και όχι μόνο φιλικά, και πως το κλίμα θ αρχίσει να στραβώνει και τότε... sky is the limit.
Αλλά θα μου πεις τι σου τα λέω όλα αυτά ε; Αφού δε θα μ έχεις αντίπαλο για τα επόμενα 3 χρόνια, τι σε νοιάζει και κάθεσαι κ χαλάς τη ζαχαρένια σου και στ αρχίδια σου η ΑΕΚ και τα σχετικά. Αλλά ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου. Περισσότερο τους νοιάζει τους γαύρους η αγορά του 33% του ΟΠΑΠ από την κοινοπραξία που συμμετέχει ΚΑΙ ο Μελισσάς (και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑ όπως κάθεστε και γράφεται σα γραφικοί κλαψομούνιδες που είναι μερικοί σκατόγαυροι) ΚΑΙ ΑΝ θα εμπλακεί με την ΑΕΚ, παρά ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚτζήδες. Είναι σα να λέμε, πιο πολύ νοιάζει εσένα αν εγώ θα γαμήσω το μουνί που έχω βάλει στο μάτι, από εμένα. Καταλαβαίνεις πως δε μπορείς να λες "στ αρχιδια μου η ΑΕΚ" και να είσαι κάθε 3 και λίγο στο θρεντ της ΑΕΚ και να λες για "τον αλήτη τον Μελισσά που δε βγήκε μπροστά σα τους δικούς μου τους μάγκες ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ) ".
Αυτά. Καλή επιτυχία τ επόμενα 2 χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι 1000% σίγουρος ότι θα τα πάρεις και τα 2 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. Στην Ευρώπη, σόρρυ που σου το λέω, αλλά θα φας πούτσο εκτός και αν φέρεις πίσω Ερνέστο.
Καλή συνέχεια

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
καλοριζικο το γηπεδο
καλοριζικος ο οπαπ
καλοριζικος και ο μελισανιδης
αντε τα λεμε σε τρια χρονια  :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε Γρηγορη αυτο δεν ηταν σεντονι.ηταν τεντα. :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Eχουν κλασει μαλλι.Και ακομη δεν εχει μπει ο Μελισσαν.
απο το άρθρο που έδωσες λινκ αντιγράφω το εξής για να καταλάβει ο Χριστίδης το "σας έχει λούσει κρύος ιδρώτας"

"Οσο και να σας φανεί παράξενο, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, [size=20pt]η μεγαλύτερη απειλή που θα έχει απέναντί του ο Ολυμπιακός τα επόμενα χρόνια θα είναι η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη[/size]. Μπορεί, αυτήν τη στιγμή, τούτο να ακούγεται υπερβολικό, υπό την έννοια ότι η Ενωση βαδίζει για την τρίτη κατηγορία, από όπου και θα ξεκινήσει να χτίζεται από μηδενική βάση. Ομως η σκληρή αυτή πραγματικότητα, που συνιστά και «τιμωρία» της Ενωσης, είναι και η αφετηρία της για ένα καλύτερο αύριο. [size=20pt]Καθώς από το πουθενά θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί χωρίς χρέη, με δικό της γήπεδο σε δύο χρόνια και με νέους μετόχους, που θα μπορούν να ρίξουν χρήμα το οποίο θα έχει αντίκρισμα.[/size]

Ας μη γελιόμαστε, ο Δ. Μελισσανίδης είναι ένας πανίσχυρος επιχειρηματίας, ο οποίος μέσα του το θέλει και, για μένα, θα επιστρέψει στην ΑΕΚ. Και ο Μελισσανίδης της νέας εποχής θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ που παράλληλα διαθέτει πολύ ισχυρές προσβάσεις στο υψηλότερο επίπεδο της πολιτικής εξουσίας.

Μπορεί τα δύο χρόνια που θα χρειαστεί η ΑΕΚ για να επιστρέψει στη Superleague να φαίνονται πολλά, όμως στην ουσία δεν είναι τίποτα. Διότι ο χρόνος περνά γρήγορα, ενώ τα δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο αλλάζουν και διαφοροποιούνται με μεγάλη ταχύτητα. [size=20pt]Και η καθαρή και εύρωστη οικονομικά ΑΕΚ, με μετόχους τον Μελισσανίδη, τον Παππά, τον Νοτιά και δεν ξέρω ποιους άλλους, σίγουρα θα είναι η μεγάλη απειλή μας, μόλις καταφέρει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.  [/size]

Αυτά γράφει ο ΓΑΥΡΟΣ. Η εφημερίδα που βγαίνει από λεφτά του προέδρου του ΟΣΦΠ. Ουσιαστικά είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ/ανεπίσημη ΑΠΟΨΗ/ΓΡΑΜΜΗ της ΠΑΕ ΟΣΦΠ. Τι φοβάται ο ΟΣΦΠ το λοιπόν; Μια ΑΕΚ που θα βρεθεί με 0 χρέη, με γήπεδο. Γιατί τον ΟΣΦΠ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ η ΑΕΚ να έχει χρέη (γι αυτό και λειτουργεί υπόγεια μαζί με Αδαμίδη, Δημητρέλο κτλπ για να παίξει στη Β εθνική και να μη διαγραφούν τα χρέη). Τον συμφέρει η ΑΕΚ να μην έχει ΓΗΠΕΔΟ (όπως και ο ΠΑΟ) γι αυτό και έβαλε κάποιους από τον ΣΥΡΙΖΑ (όπως έκανε στο παρελθόν με τον ΠΑΟ) ν αρχίζουν να λένε για το γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια. Γι αυτό και έχει διπλαρώσει τον πρόεδρο του Απόλλωνα να ΜΗ επιτρέψει στην ΑΕΚ να χρησιμοποιεί το γήπεδό του.
Και μέσα στ άλλα
1ον Γράφει ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ο Μελισσανίδης είναι μέρος μιας κοινοπραξίας που αγόρασε το 33% του ΟΠΑΠ. Προς το παρόν δεν έχει αποφασιτεί ποιος θα είναι πρόεδρος του ΟΠΑΠ. ΜΠΟΡΕΙ να είναι ο Μελισσανίδης μπορεί και κάποιος άλλος (πιστεύω πως δε θα θελήσει να είναι πρόεδρος για να μην έχει μπλεξίματα στο μέλλον)
2ον ΑΚΟΜΑ δεν έχει κλείσει ΑΝ θα εμπλακεί με την ερασιτεχνική. Ναι κινείται προς τ εκεί (με το ότι κάνει γρήγορες κινήσεις για το γήπεδο). Είμαι πεποισμένος πως τις κινήσεις τους τις σχεδίαζε από καιρό γιατί ξέρει πως ο ΟΣΦΠ είχε και έχει ισχυρές διασυνδέσεις στη κυβέρνηση (μετοχος στην εταιρεία του Μαρινάκη και μάλιστα σημαντικός είναι ο άντρας της Ντόρας Μητσοτάκη) γι αυτό και τρέχει για να τους προλάβει στη γωνία.
Γι αυτό φοβούνται οι γαύροι και ας λέει ο Χριστήδης "στ αρχίδια μου η ΑΕΚ". Γιατί ΑΝ γίνουν όλα αυτά που φοβούνται τότε η ΑΕΚ γίνεαι μια απίστευτα εύρωστη οικονομικά ομάδα (0 χρέη) με ΓΗΠΕΔΟ (και ο ΟΣΦΠ γνωρίζει καλά το πόσο σημαντικό είναι να έχεις γήπεδο. Εδώ να τονίσω ότι η ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδο ξεπερνάει τον ΟΣΦΠ αφου το στάδιο της Ν.Φιλαδέλφειας ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ενω ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ. Και όπως και να το κάνεις άλλα τ οικονομικά οφέλει να έχεις δικό σου γήπεδο, άλλο να το νοικιάζεις).
Και κάτι ακόμα που δε πέρασε από το μυαλό του αρθρογράφου. Ο Μελισσαν-ίδης και ο Σαββ-ίδης έχουν ένα κοινό. Είναι πόντιοι. Μπορούν που λέει ο λόγος ΑΝ χρειαστεί να έρθουν σε μια ιδιότυπη "συμμαχία". Πάντως προσωπικά για τ επόμενα χρόνια ο μεγάλος αντίπαλος του ΟΣΦΠ πιστέυω πως θα είναι ο ΠΑΟΚ. Ιδικά αν κάνει κανένα τρελλό μπάσιμο ο Σαββίδης στις μεταγραφές φέρει καλό προπονητή και μπορέσει και ελέξει λίγο τα πράγματα σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα. Η ΑΕΚ (και αυτό είναι προσωπική εκτίμηση) θα χρειαστεί τουλάχιστον 4-5 χρόνια για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι. Ακόμα και αν μπει ο Μελισσανίδης, ακόμα και αν έχει δίπλα του Παππά και ακόμα τον ίδιο τον Πόλυ, θα πρέπει να γίνουν σταθερά βήματα. ΕΚΤΟΣ και αν γίνει αυτό που λένε κάποια ράδιο αρβύλα ότι δηλαδή ο Τσέχος μεγαλομέτοχος της κοινοπραξίας που αγόρασε το 33% του ΟΠΑΠ βλέπει με καλό μάτι το σχέδιο που του ανέλυσε ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ και είναι στο ψήσιμο να βάλει 25 με 30 εκ ευρώ ΚΑΙ για το γήπεδο αλλά ΚΑΙ για την ίδια την ΑΕΚ (μισά μισα). ΑΝ ισχύει κάτι τέτοιο τότε μιλάμε για Αλλη Εντελώς Κατάσταση  :grin: :grin:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
απο το κλαμα του υποβιβασμου στον πριγκηπα με το λευκο ατι που θα σβησει χρεη θα  φτιαξει γηπεδα και βεβαια θα διαπρεψει στας ευρωπας,ρε τι μαλακς που ειναι ο Ελληνας :2funny: :2funny: :2funny:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
απο το κλαμα του υποβιβασμου στον πριγκηπα με το λευκο ατι που θα σβησει χρεη θα  φτιαξει γηπεδα και βεβαια θα διαπρεψει στας ευρωπας,ρε τι μαλακς που ειναι ο Ελληνας :2funny: :2funny: :2funny:

Yπάρχει και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς.  Εγώ ως φίλαθλος λέω το εξής. Μακάρι όλες οι ομάδες να βρίσκονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, μόνο όφελος υπάρχει από αυτό για όλους. Εννοείται πως είναι απείρως προτιμότερος ο ανταγωνισμός σε υψηλό επίπεδο από το ποίος θα έχει τα λιγότερα χάλια.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σωστά. Γιατί ο μαλάκας Έλληνας ΑΕΚτζής έγραψε πως ο Μελισσάς θα σβήσει τα χρέη της ΑΕΚ, όχι γιατί έτσι λέει ο νόμος για τις ομάδες που γυρνάνε στο ερασιτεχνικό. Και έπρεπε να μπεις στο θρεντ της ΑΕΚ για να γράψεις τη μαλακία αυτή. Μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης Σαμαρα, μετά από ένα χρόνο "Ζαππείου 1" και σχεδόν μετά από ένα χρόνο εκλογές όπου ο Έλληνας ψήφισε ότι ψήφισε γιατί πίστεψε στις παπαριές "για 300χιλιάδες θέσεις εργασίας, μείωσεις φόρων" κτλπ εσύ κατάλαβες ότι ο Έλληνας είναι μαλάκας επειδή μπήκες στο θρεντ της ΑΕΚ!!!!!.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.

Υ.Γ:offtopic: Ζητώ συγγνώμη από του συνΑΕΚτζήδες που έμπλεξα στο θρεντ της ΑΕΚ πολιτικά αλλά μερικές φορές δεν αντέχω τέτοιου είδους ποσταρίσματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom