Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Συνάντηση Ορφανού - Κόκκαλη για ”Πάμε Στοίχημα

Δημοσιεύθηκε: 13:45 - 31/08/05

Αρκετές ειδήσεις έβγαλε η δίωρη συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού και του προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη, όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα του supersportFM.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης και όπως δείχνει η διάρκεια της συνάντησης υπήρξαν αρκετές διαφωνίας μεταξύ τους, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πάντως στις δηλώσεις που έκαναν στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό τους δεν άφησαν να φανεί κάτι τέτοιο και εμφανίστηκαν ομόψυχοι στα μεγάλα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πρώτη είδηση που βγήκε αφορά το φλέγον ζήτημα της εισόδου των ελληνικών ομάδων στο Στοίχημα. Οι κ. Κόκκαλης και Ορφανός ξεκαθάρισαν πως πρόκειται για ειλημμένη απόφαση, η οποία όμως προς το παρόν δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καθώς ο ΟΠΑΠ δεν είναι ακόμη έτοιμος. Πιθανότατα θα μπουν στο κουπόνι από την 3η-4η αγωνιστική.

Και οι δύο πάντως απέφυγαν να απαντήσουν όταν ερωτήθηκαν για το θέμα του ασυμβίβαστου, με τον μεν πρόεδρο του Ολυμπιακού να δηλώνει πως δεν είναι το μόνο θέμα που απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον δε υφυπουργό πως εξετάζεται από αρμόδια επιτροπή του ΟΠΑΠ.

Στο θέμα της Σούπερ Λίγκας οι δύο άνδρες δεν έκρυψαν τη διαφωνία τους με το όλο εγχείρημα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης επεσήμανε πως δεν είναι πραγματοποιήσιμη, καθώς λείπουν πολλές από τις απαραίτητες προϋποθέσεις, με τον Γιώργο Ορφανό να συμφωνεί μαζί του. Τέλος, όσον αφορά την περίφημη αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου περιορίστηκαν στα γνωστά ευχολόγια.

Για να μαθαινει και 5 πραγματα ο φιλος χρηστιδης,γιατι μαλλον εχει αγνοια.
Οσο για το ασυμβιβαστο,ειδαμε ολοι κατα ποσο τηρηθηκε.
ρε μαλακα για να σε προστατεψω απο μαλακιες που θα ελεγες σου ειπα να μην απαντησεις...
εσυ σαν γνωστος μαλακας το εκανες...
μου ειπες πως ειχε ο κοκκαλης το παμε στοιχημα ....εδω βαζεις λινκ που λεει οτι ρωτηθηκε αν θα μπουν οι ελληνικες ομαδες (που σημαινει οτι δεν ηταν επι κοκκαλη) και απανταει οτι ''δεν ειναι ετοιμος ο οπαπ'' αρα επι κοκκαλη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΠΙ ΟΠΑΠ....
ελεος πια εχεις γινει ρομπα σταματα να ξευτιλιζεσαι...
ολα ξεκινησαν οταν ρωτησες τον μπαρο αν βλεπει διαφορα σε μελισσα και κοκκαλη και σου απαντησα εγω σαφως ναι....ο ενας θα ειναι μετοχος με τις ελληνικες ομαδες στο κουπονι ο αλλος οταν ηταν οι ελληνικες ομαδες μεσα ειχε απλα το λειτουργικο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΟΧΟΣ...αν δεν βλεπεις διαφορα εισαι αρρωστος...τι να κανω εγω...
βαζεις μονος σου λινκ που διαψευδουν αυτα που λες και μετα κανεις και μαθηματα  :headbang: :headbang:
δεν υπαρχεις απλα...
παμε αλλη μια φορα...
απλα και κατανοητα...
οταν ο κοκκαλης ειχε το στοιχημα ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ...κατανοητο;;απλο;;
παμε παρακατω...
ο μελισσανιδης παιρνει τον οπαπ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ...αυτο ειναι αρκετα απλο ωστε να νοιωσεις η το θες πιο απλα;; :2funny: :2funny:
αληθεια ρε μαλακα βοηθεια...στο ειπα απο την αρχη...κανε μια φορα τουμπεκι και αστο να παει στο διαολο...δεν ειναι κακο...προσπαθησε το...
πες μου αν καταλαβες τις διαφορες...θες αλλη μια φορα;;αντε λοιπον παμε...
1)οταν ειχε ο κοκαλης το στοιχημα ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...
2)τωρα που το εχει ο μελισσας ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...
βλεπεις καποια διαφορα;; :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γρηγορη εξακολουθεις να δειχνεις παραληρηματικη συμπεριφορα ,κανενα προβλημα δεν το λεω για μομφη απλα θεωρω δεν εχει νοημα να αντιπαρατεθουμε τωρα ,απλα θα χαλασουμε τις καρδιες μας...
πιστευω πως ειναι θεμα χρονου να ηρεμησεις οποτε θα κανουμε τους ωραιους διαλογους που καναμε παλιοτερα ακομα και διαφωνωντας...
φιλικα παντα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλακα για να σε προστατεψω απο μαλακιες που θα ελεγες σου ειπα να μην απαντησεις...
εσυ σαν γνωστος μαλακας το εκανες...
μου ειπες πως ειχε ο κοκκαλης το παμε στοιχημα ....εδω βαζεις λινκ που λεει οτι ρωτηθηκε αν θα μπουν οι ελληνικες ομαδες (που σημαινει οτι δεν ηταν επι κοκκαλη) και απανταει οτι ''δεν ειναι ετοιμος ο οπαπ'' αρα επι κοκκαλη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΠΙ ΟΠΑΠ....
ελεος πια εχεις γινει ρομπα σταματα να ξευτιλιζεσαι...
ολα ξεκινησαν οταν ρωτησες τον μπαρο αν βλεπει διαφορα σε μελισσα και κοκκαλη και σου απαντησα εγω σαφως ναι....ο ενας θα ειναι μετοχος με τις ελληνικες ομαδες στο κουπονι ο αλλος οταν ηταν οι ελληνικες ομαδες μεσα ειχε απλα το λειτουργικο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΟΧΟΣ...αν δεν βλεπεις διαφορα εισαι αρρωστος...τι να κανω εγω...
βαζεις μονος σου λινκ που διαψευδουν αυτα που λες και μετα κανεις και μαθηματα  :headbang: :headbang:
δεν υπαρχεις απλα...
παμε αλλη μια φορα...
απλα και κατανοητα...
οταν ο κοκκαλης ειχε το στοιχημα ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ...κατανοητο;;απλο;;
παμε παρακατω...
ο μελισσανιδης παιρνει τον οπαπ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ...αυτο ειναι αρκετα απλο ωστε να νοιωσεις η το θες πιο απλα;; :2funny: :2funny:
αληθεια ρε μαλακα βοηθεια...στο ειπα απο την αρχη...κανε μια φορα τουμπεκι και αστο να παει στο διαολο...δεν ειναι κακο...προσπαθησε το...
πες μου αν καταλαβες τις διαφορες...θες αλλη μια φορα;;αντε λοιπον παμε...
1)οταν ειχε ο κοκαλης το στοιχημα ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...
2)τωρα που το εχει ο μελισσας ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...
βλεπεις καποια διαφορα;; :think:
Και παλι πεφτεις εξω,την ιδια χρονια μπηκαν οι ελληνικες ομαδες στο στοιχημα.Μην εκτιθεσαι,στο εχω ξαναπει.Την μια ειπες οτι δεν ειχε συμετοχη αλλα μονο τα μηχανηματα.Αυτο δεν το ηξερες,δεν ειναι κακο.Μολις σου εδειξα οτι ειχε συμετοχη,λες οτι οταν ηταν αυτος,δεν ηταν οι ελληνικες ομαδες στο στοιχημα,ενω μπηκαν απο το 2005.Το 2005 δεν ηταν στον ολυμπιακο ο κροκους;Εκτος αυτου,αν δεν κανω λαθος ακομη η Ιντρακομ εχει την αποκλειστικοτητα στα μηχανηματα.Τωρα που εφαγες παλι ταπα,μην αρχισεις να βριζεις.Ξημερωνει Μεγαλη Τεταρτη. :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γρηγορη εξακολουθεις να δειχνεις παραληρηματικη συμπεριφορα ,κανενα προβλημα δεν το λεω για μομφη απλα θεωρω δεν εχει νοημα να αντιπαρατεθουμε τωρα ,απλα θα χαλασουμε τις καρδιες μας...
πιστευω πως ειναι θεμα χρονου να ηρεμησεις οποτε θα κανουμε τους ωραιους διαλογους που καναμε παλιοτερα ακομα και διαφωνωντας...
φιλικα παντα...
Και σε ξαναρωτάω. ΣΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ του ότι σε 3 χρόνια που η ΑΕΚ θα είναι στη Σούπερ Λίγκα και σε περίπτωση που ο Μελισσάς θα έχει εμπλακεί με την ΑΕΚ αν εσένα οι διαιτητές σε πάνε γαμιόντας και εμένα που δίνουν το στραγάλι να σφυρίζω ότι θέλω θα κάνεις λόγο για "κιτρινόμαυρη παράγκα". ΑΝ σε υποθετικό σενάριο έχω 4-5 ομάδες στη σούπερ λιγκ που τους δίνω παίκτες και μασάνε σίδερα για να σε νικήσουν ενώ μ εμένα ανοίγουν πόδια θα κάνει λόγο για "ομάδες/παραρτήματα". ΑΝ ΝΑΙ, τότε θα δέχεσαι από μένα απαντήσεις του τύπου "ας είχατε πρόεδρο να χώνει λεφτά να είχατε και εσείς ομάδα να μας κοντράρει". Γιατί σου το λέω. ΑΝ ο Μελισσάς αναλάβει την ΑΕΚ και είναι παράλληλα και στον ΟΠΑΠ, τότε το σενάριο να γίνουν όργια παίζει πολύ έντονα.
Όσο για τον ΟΠΑΠ σου το εξήγησα. Δε θυμάμαι πότε μπήκαν οι Ελληνικές ομάδες στο στοίχημα. Αλλά από την άλλη ο Κόκκαλης ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ. Αν θεωρείς πως ο ΟΠΑΠ δεν είχε σχέση με την ΕΠΟ τότε καλύτερα να σταματήσουμε εδώ τη κουβέντα καλύτερα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και παλι πεφτεις εξω,την ιδια χρονια μπηκαν οι ελληνικες ομαδες στο στοιχημα.Μην εκτιθεσαι,στο εχω ξαναπει.Την μια ειπες οτι δεν ειχε συμετοχη αλλα μονο τα μηχανηματα.Αυτο δεν το ηξερες,δεν ειναι κακο.Μολις σου εδειξα οτι ειχε συμετοχη,λες οτι οταν ηταν αυτος,δεν ηταν οι ελληνικες ομαδες στο στοιχημα,ενω μπηκαν απο το 2005.Το 2005 δεν ηταν στον ολυμπιακο ο κροκους;Εκτος αυτου,αν δεν κανω λαθος ακομη η Ιντρακομ εχει την αποκλειστικοτητα στα μηχανηματα.Τωρα που εφαγες παλι ταπα,μην αρχισεις να βριζεις.Ξημερωνει Μεγαλη Τεταρτη. :grin:
Χωρίς να είμαι και χριστιανός, αλλά νομίζω πως ξημερώνει Μ. Πέμπτη  :grin: :grin: :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οκ ...δεν τη παλευω μαζι σου...χηκωνω τα χερια ψηλα...
το ασυμβιβαστο εχει σχεση ΜΟΝΟ με ελληνικες ομαδες...τι ηξερα και τι δεν ηξερα...
λεμε οτι με ελληνικες ομαδες ο κοκκλαης δεν ειχε σχεση ενω ο μελισσας θα εχει εξόυ και το ασυμβιβαστο....
απο κει και περα οτι του φανει του λωλοστεφανη...
με ταπωσες και θα αρχισω να βριζω  :headbang:
τωρα να ρωτησω απο και ως που μαλλον θα χασω τα λογια μου...
τεσπα ετσι ειναι αν ετσι σου αρεσει  :dunno: :dunno:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το ασυμβιβαστο εχει σχεση ΜΟΝΟ με ελληνικες ομαδες...τι ηξερα και τι δεν ηξερα...
λεμε οτι με ελληνικες ομαδες ο κοκκλαης δεν ειχε σχεση ενω ο μελισσας θα εχει εξόυ και το ασυμβιβαστο....
Ρε συ Χρηστιδη,μπηκαν οι ελληνικες ομαδες στο στοιχημα το 2005 ναι η οχι;Ειχε την αποκλειστικοτητα του στοιχηματος η εταιρια του κοκκαλη ναι η οχι;ηταν και προεδρος του ολυμπιακου ναι η οχι;Εσυ μου λες δεν ειναι ασυμβιβαστο γιατι δεν ηταν μετοχος.Εγω σου λεω,οτι και τα 2 ειναι ασυμβιβαστα,και του κοκκαλη,και του μελισσανιδη.Του κοκκαλη περασε,θα περασει και του μελισσανιδη.Απλα πραγματα.Απο εκει και περα,το να ισχυριζεσαι οτι με τον κοκκαλη δεν υπηρχε το ασυμβιβαστο,ειναι αστειο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και σε ξαναρωτάω. ΣΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ του ότι σε 3 χρόνια που η ΑΕΚ θα είναι στη Σούπερ Λίγκα και σε περίπτωση που ο Μελισσάς θα έχει εμπλακεί με την ΑΕΚ αν εσένα οι διαιτητές σε πάνε γαμιόντας και εμένα που δίνουν το στραγάλι να σφυρίζω ότι θέλω θα κάνεις λόγο για "κιτρινόμαυρη παράγκα". ΑΝ σε υποθετικό σενάριο έχω 4-5 ομάδες στη σούπερ λιγκ που τους δίνω παίκτες και μασάνε σίδερα για να σε νικήσουν ενώ μ εμένα ανοίγουν πόδια θα κάνει λόγο για "ομάδες/παραρτήματα". ΑΝ ΝΑΙ, τότε θα δέχεσαι από μένα απαντήσεις του τύπου "ας είχατε πρόεδρο να χώνει λεφτά να είχατε και εσείς ομάδα να μας κοντράρει". Γιατί σου το λέω. ΑΝ ο Μελισσάς αναλάβει την ΑΕΚ και είναι παράλληλα και στον ΟΠΑΠ, τότε το σενάριο να γίνουν όργια παίζει πολύ έντονα.
Όσο για τον ΟΠΑΠ σου το εξήγησα. Δε θυμάμαι πότε μπήκαν οι Ελληνικές ομάδες στο στοίχημα. Αλλά από την άλλη ο Κόκκαλης ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ. Αν θεωρείς πως ο ΟΠΑΠ δεν είχε σχέση με την ΕΠΟ τότε καλύτερα να σταματήσουμε εδώ τη κουβέντα καλύτερα.
ενταξει ρε γρηγορη τι ναπω;;σου εχω απαντησει χιλιαδες φορες....
ειναι γνωστο οτι υπαρχει ενας βρωμικος συλλογος που κυβερνιεται απο αιμοσταγεις και αδιστακτους δικτατορες που σκοπο του εχει να κλεβει τιτλους και πρωταθληματα απο τους αγνους και αμολυντος και ηθικους παο και αεκ...
εχει νοημα να πω κατι αλλο;;αφου αυτο θες να ακουσεις αυτο σου λεω...
υπαρχει περιπτωση να σε πεισω πως μπορει η αληθεια να μην ειναι αυτη που εχεις πλασει στο μυαλο σου;;
που εχει παραγκες επο κεδ γκαγκατσηδες μητροπουλους οπαπ και ρεστα;;
υπαρχει περιπτωση να δεχτεις ακομα και αν μπορουσα να στο αποδειξω οτι μπορει ο γαυρος να μην εκλεβε αλλα να επαιρνε γιατι αξιζε;;οζι βεβαια...ποσο μαλλον τωρα που δεν μπορω και να το αποδειξω...
εξαλλου αν παραδεχτεις κατι τετοι θα πρεπει την επομενη να πεσεις σε τιποτα σκληρα οποτε...
δεν ειναι πιο καλα η πραγματικοτητα της παραγκας των κλεμμενων και των χαρτινων;;(για σενα)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ωπ το βρήκα. Σόρρυ που θα σου την χαλάσω, αλλά οι Ελληνικές ομάδες μπήκαν στο Πάμε στοίχημα του ΟΠΑΠ, που είχε σαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ συνεργάτη τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΣΦΠ, το Μάρτη του 2006. Άρα ΑΣΥΜΒΙΜΒΑΣΤΟ το οποίο για τον ΟΣΦΠ καλώς δεν ίσχυε αλλά τώρα οι ΟΣΦΠούδες λένε πως θα είναι σκάνδαλο να ΜΗΝ ΙΣΧΥΣΕΙ για τον Μελισσά.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ενταξει ρε γρηγορη τι ναπω;;σου εχω απαντησει χιλιαδες φορες....
ειναι γνωστο οτι υπαρχει ενας βρωμικος συλλογος που κυβερνιεται απο αιμοσταγεις και αδιστακτους δικτατορες που σκοπο του εχει να κλεβει τιτλους και πρωταθληματα απο τους αγνους και αμολυντος και ηθικους παο και αεκ...
εχει νοημα να πω κατι αλλο;;αφου αυτο θες να ακουσεις αυτο σου λεω...
υπαρχει περιπτωση να σε πεισω πως μπορει η αληθεια να μην ειναι αυτη που εχεις πλασει στο μυαλο σου;;
που εχει παραγκες επο κεδ γκαγκατσηδες μητροπουλους οπαπ και ρεστα;;
υπαρχει περιπτωση να δεχτεις ακομα και αν μπορουσα να στο αποδειξω οτι μπορει ο γαυρος να μην εκλεβε αλλα να επαιρνε γιατι αξιζε;;οζι βεβαια...ποσο μαλλον τωρα που δεν μπορω και να το αποδειξω...
εξαλλου αν παραδεχτεις κατι τετοι θα πρεπει την επομενη να πεσεις σε τιποτα σκληρα οποτε...
δεν ειναι πιο καλα η πραγματικοτητα της παραγκας των κλεμμενων και των χαρτινων;;(για σενα)
Την απάντηση σου αυτή θα σου ζητήσω να τη θυμηθείς στο ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ σενάριο που σε 3 χρόνια σε πηδάνε οι διαιτητές και οι εισαγγελείς σου τραβάνε τις μεγαλύτερες τιμωρίες που προβλέπει ο νόμος....
Υ.Γ Άλλο ρώτησα, άλλο μου απάντησες αλλά ΟΚ είναι αργά και καταλαβαίνω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε συ Χρηστιδη,μπηκαν οι ελληνικες ομαδες στο στοιχημα το 2005 ναι η οχι;Ειχε την αποκλειστικοτητα του στοιχηματος η εταιρια του κοκκαλη ναι η οχι;ηταν και προεδρος του ολυμπιακου ναι η οχι;Εσυ μου λες δεν ειναι ασυμβιβαστο γιατι δεν ηταν μετοχος.Εγω σου λεω,οτι και τα 2 ειναι ασυμβιβαστα,και του κοκκαλη,και του μελισσανιδη.Του κοκκαλη περασε,θα περασει και του μελισσανιδη.Απλα πραγματα.Απο εκει και περα,το να ισχυριζεσαι οτι με τον κοκκαλη δεν υπηρχε το ασυμβιβαστο,ειναι αστειο.
ρε φιλε με δουλευεις;;
δεν καταλαβαινεις τι σημαινει υποστηριξη λειτουργικου;;
δηλαδη αν εσυ εχεις συνεργειο και κανεις μαλακια φταιει η εταιρια που σου τροφοδοτει τα κλειδια και τα μηχανηματα;;τι μαλακιες κανετε σαν παιδακια οτι δεν καταλαβαινετε;;
το στοιχημα το ειχε ο οπαπ...τελος...απο που παιρνει μηχανηματα η λειτουργικο συστημα ειναι εντελως αλλο θεμα...τι να κανω τωρα εγω;;καμμια σχεση ο χειρισμος του στοιχηματος και το τρεξιμο του οργανισμου με το ποιος παρεχει την τεχνολογια για να γινει αυτο...
αν εισαι φουρναρης και καψεις το ψωμι εχει ευθυνη αυτος απο τον οποιο πηρες τον φουρνο;; :2funny: :2funny:
αν πραγματικα δεν καταλαβαινετε τις διαφορες προβλημα δικο σας...
καλο βραδυ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Την απάντηση σου αυτή θα σου ζητήσω να τη θυμηθείς στο ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ σενάριο που σε 3 χρόνια σε πηδάνε οι διαιτητές και οι εισαγγελείς σου τραβάνε τις μεγαλύτερες τιμωρίες που προβλέπει ο νόμος....
Υ.Γ Άλλο ρώτησα, άλλο μου απάντησες αλλά ΟΚ είναι αργά και καταλαβαίνω
ξερω καλα τι με ρωτησες και τι σου απαντησα...οσο εισαι μπολιασμενος με αυτα που περιεγραψα επετρεψε μου να σου πως πως δεν γινεται να κανουμε συζητηση...αποψη μου...θα χανομαστε χωρις να βγαλουμε ποτε ακρη...
ενταξει οταν γινει το υποετικο σεναριο που με μανια υποστηριζεις θα τα ξαναπουμε...τωρα εχει κανενα νοημα;;
αν ειχε τα αρχιδια ο μελισσανιδης θα εβγαινε μπροστα οταν τον ειχες αναγκη οπως εκανε με μενα ο κοκκλαης και μετα ο μαρινακης και αργοτερα σιγουρα θα το κανει καποιος αλλος αν ποτε χρειαστει...
μην συγκρινεις λοιπον ανομοια πραγματα...
γαυρους φορτωμενους με τρελλα για την ομαδα με λαμογια που γραφουν την αεκ στα παπαρια τους και ζηταν λαγους και πετραχηλια για να αναλαβουν ''μαζι με αλλους''
αυτη ειναι η αληθεια και μην κλεινεις τα ματια σου...
ασε τις συγκρισεις μαρινακη με μελισσα...μηλα με πορτοκαλια ειναι  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε φιλε με δουλευεις;;
δηλαδη αν εσυ εχεις συνεργειο και κανεις μαλακια φταιει η εταιρια που σου τροφοδοτει τα κλειδια και τα μηχανηματα;;τι μαλακιες κανετε σαν παιδακια οτι δεν καταλαβαινετε;;
το στοιχημα το ειχε ο οπαπ...τελος...απο που παιρνει μηχανηματα η λειτουργικο συστημα ειναι εντελως αλλο θεμα...τι να κανω τωρα εγω;;καμμια σχεση ο χειρισμος του στοιχηματος και το τρεξιμο του οργανισμου με το ποιος παρεχει την τεχνολογια για να γινει αυτο...
αν εισαι φουρναρης και καψεις το ψωμι εχει ευθυνη αυτος απο τον οποιο πηρες τον φουρνο;; :2funny: :2funny:
καλο βραδυ...
Όχι φίλε κάνεις λαθος. Τεραααααααααααααααααστιο λάθος. Ο Κόκκαλης με την εταιρεία του κατασκεύασε και οργάνωσε τ όλο σύστημα επίσης βάση αυτόύ του άρθρου
λέει (και αντιγράφω) "O ΟΠΑΠ εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να οργανώνει, να διαχειρίζεται και να λειτουργεί ο ίδιος το παιχνίδι «Στοίχημα», μετά τη λήξη της σύμβασης με την Intralot ΙΝΛΟΤ+0,97% το 2007."
Δηλαδή για 2 περιόδους το "Στοίχημα" το οργάνωνε, το διαχειριζόταν και το λειτουργούσε ο ΟΠΑΠ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΡΑΛΟΤ. Μ-Α-Ζ-Ι. Δεν ήταν έτσι όπως τα λές. Άλλο το ΜΑΖΙ και άλλο "μου χάλασε ο υπολογιστής έλα να μου το φτιάξεις." Είπαμε να τα λέμε ΟΛΑ και σωστά.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε φιλε με δουλευεις;;
καλο βραδυ...
Ρε συ μηπως δεν καταλαβαινεις;Μεχρι το 2007 ο κοκκαλης ειχε την διαχειρηση του παμε στοιχημα,ΜΑΖΙ με το λογισμικο και τα μηχανηματα,μετα αποχωρησε και ανελαβε ο ΟΠΑΠ το παμε στοιχημα,ΑΛΛΑ το λογισμικο και τα μηχανηματα συνεχιζει να τα εχει ο κοκκαλης και η ιντρακομ.Αν δεν καταλαβαινεις,δεν μπορω να στο κανω πιο λιανα.Κανε και ενα ψαξιμο πριν εκτεθεις.Και ανανεωσε και προσφατα την συμφωνια με τον ΟΠΑΠ για αλλα 5 χρονια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ωπ το βρήκα. Σόρρυ που θα σου την χαλάσω, αλλά οι Ελληνικές ομάδες μπήκαν στο Πάμε στοίχημα του ΟΠΑΠ, που είχε σαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ συνεργάτη τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΣΦΠ, το Μάρτη του 2006. Άρα ΑΣΥΜΒΙΜΒΑΣΤΟ το οποίο για τον ΟΣΦΠ καλώς δεν ίσχυε αλλά τώρα οι ΟΣΦΠούδες λένε πως θα είναι σκάνδαλο να ΜΗΝ ΙΣΧΥΣΕΙ για τον Μελισσά.....
και σου μιλαω ειλικρινα προσωπικα στα παπαρια μου αν παρει η δεν παει τον οπαπα και ουτε ασχολουμαι...απλα δεν μπορω να βλεπω αντεστραμμενη την πραγματικοτητα...
επι κοκκαλη σκουζατε και τωρα ολα καλα...
εσεις ειχατε πρωτοι την ''δραση''
τωρα εχετε και την αντιδραση;;
μονα ζυγα δικα σας ρε πουστη;; :2funny: :2funny:
εσεις πρωτοι διαμαρτυροσασταν ...τωρα παλι διαμαρτυρεστε;; :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και σου μιλαω ειλικρινα προσωπικα στα παπαρια μου αν παρει η δεν παει τον οπαπα και ουτε ασχολουμαι...απλα δεν μπορω να βλεπω αντεστραμμενη την πραγματικοτητα...
Τι εννοεις διαμαρτυρομαστε;Βγηκε ενας και ειπε οτι θα ειναι σκανδαλο αν μπει ο μελισσαν στην ΑΕΚ και εχει και τον ΟΠΑΠ,και εμεις απλα εξηγησαμε οτι υπαρχει ηδη δεδικασμενο.Οτι ισχυσε τοτε λοιπον,να ισχυσει και τωρα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ξερω καλα τι με ρωτησες και τι σου απαντησα...οσο εισαι μπολιασμενος με αυτα που περιεγραψα επετρεψε μου να σου πως πως δεν γινεται να κανουμε συζητηση...αποψη μου...θα χανομαστε χωρις να βγαλουμε ποτε ακρη...
ενταξει οταν γινει το υποετικο σεναριο που με μανια υποστηριζεις θα τα ξαναπουμε...τωρα εχει κανενα νοημα;;
αν ειχε τα αρχιδια ο μελισσανιδης θα εβγαινε μπροστα οταν τον ειχες αναγκη οπως εκανε με μενα ο κοκκλαης και μετα ο μαρινακης και αργοτερα σιγουρα θα το κανει καποιος αλλος αν ποτε χρειαστει...
μην συγκρινεις λοιπον ανομοια πραγματα...
γαυρους φορτωμενους με τρελλα για την ομαδα με λαμογια που γραφουν την αεκ στα παπαρια τους και ζηταν λαγους και πετραχηλια για να αναλαβουν ''μαζι με αλλους''
αυτη ειναι η αληθεια και μην κλεινεις τα ματια σου...
ασε τις συγκρισεις μαρινακη με μελισσα...μηλα με πορτοκαλια ειναι  ;)
Ξεκινάω από την υπογράμισή μου. ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ μήλα με πορτοκάλια. ΦΡΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2. Δε μπορείς να συγκρίνεις πορτοκάλια με μπάμιες  :grin: :grin:
Επίσης προσωπικά θεωρώ πως ο Μελίσσας έκανε τρομερό κακό στην ΑΕΚ από τη στιγμή που τη πούλησε στον τροχανά όταν τη περίοδο εκείνη υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι. Αν και η ΑΕΚ ΤΩΡΑ έχει τύπους σα το Μελισσά περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Μη κοιτάς που δεν υπάρχει αντίστοιχος Μητσοτάκης να με βάλει σε κάποιο νόμο "περί αρχαιοτήτων"  ;) :grin:. Πες μου ότι πιστεύεις πως ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης είναι "γαύροι φορτομένοι με τρέλλα"  :o Αλήθεια ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ κάτι τέτοιο;;; Γιατί ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ τότε θα αρχίσω να λέω πως ο Μελισσάς είναι άρρωστος ΑΕκτζής ή μάλλον ακόμα χειρότερα. Θα λέω πως ο ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ είναι άρρωστος ΑΕΚτζής.
Να υποθέσω πως στα δικά σας πέτρινα χρόνια από απλά οι άρρωστοι γαύροι είχαν πέσει σε νάρκη και άφησαν Κοσκωταδοσαλιαρέους να πάρουν την ομάδα ε;; Θα μας τρελλάνεις βραδιάτικα. ΑΝ σπάσει κανένας διάλος το ποδάρι του και δε βγήτε Τσ Λ 2 συνεχόμενες χρονιές θα ανοίξει τέτοια μαύρη τρύπα στα ταμεία σας που θα χωράνε 5 χοντροί σαν την "άρρωστη" προεδράρα σας μέσα. Εκτός και αν νομίζεις ότι ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης έχουν βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη από αγάπη για την "αρρώστια" τους. Επιχειρηματίες είναι οι άνθρωπο.
Α! Και κάτι τελευταίο. Μιλώντας εφοπλιστικά ο Μαρινάκης είναι το ένα αρχίδι του Μελισσά. Ο τύπος έχει κλείσει συμβόλαιο με το Αμερικανικό ναυτικό να το τροφοδοτει ΑΝΑ τον κόσμο. Μη συγκρίνουμε μέλι(σσανίδη) με σκατά

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Είδες που κάνεις λάθος. Εγώ όταν ήταν ο κόκκαλης και είχε το στοίχημα φώναζα και εσύ μου έλεγες "Σκάσε. Βλέπεις παντού διαπλεκόμενα.". Τώρα το λοιπόν που γύρισε ο τροχός σου λέω ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α γιατί θα είναι η σειρά μου να σου πω "σκάσε". Δε γίνεται όταν γινόταν το δικό σου να είναι όλα μια χαρά και όταν χάνεις ένα σημαντικό κομμάτι του συστήματός σου και μάλιστα από κάποιον που ΦΕΡΕΤΑΙ ότι θα εμπλακεί με μια ομάδα που θα τη ξαναδείς αντίπαλό σου σε 3 χρόνια να λες "ΣΚΑΝΔΑΛΟ"¨. Σκάσε και απόλαυσε το όπως έκανα και εγώ....

Υ.Γ το πρώτο πρόσωπο δεν είναι για σένα. Είναι για του ΟΣΦΠούδες που έχουν ξεκινήσει από τώρα τ όργανα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ξεκινάω από την υπογράμισή μου. ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ μήλα με πορτοκάλια. ΦΡΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2. Δε μπορείς να συγκρίνεις πορτοκάλια με μπάμιες  :grin: :grin:
Επίσης προσωπικά θεωρώ πως ο Μελίσσας έκανε τρομερό κακό στην ΑΕΚ από τη στιγμή που τη πούλησε στον τροχανά όταν τη περίοδο εκείνη υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι. Αν και η ΑΕΚ ΤΩΡΑ έχει τύπους σα το Μελισσά περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Μη κοιτάς που δεν υπάρχει αντίστοιχος Μητσοτάκης να με βάλει σε κάποιο νόμο "περί αρχαιοτήτων"  ;) :grin:. Πες μου ότι πιστεύεις πως ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης είναι "γαύροι φορτομένοι με τρέλλα"  :o Αλήθεια ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ κάτι τέτοιο;;; Γιατί ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ τότε θα αρχίσω να λέω πως ο Μελισσάς είναι άρρωστος ΑΕκτζής ή μάλλον ακόμα χειρότερα. Θα λέω πως ο ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ είναι άρρωστος ΑΕΚτζής.
Να υποθέσω πως στα δικά σας πέτρινα χρόνια από απλά οι άρρωστοι γαύροι είχαν πέσει σε νάρκη και άφησαν Κοσκωταδοσαλιαρέους να πάρουν την ομάδα ε;; Θα μας τρελλάνεις βραδιάτικα. ΑΝ σπάσει κανένας διάλος το ποδάρι του και δε βγήτε Τσ Λ 2 συνεχόμενες χρονιές θα ανοίξει τέτοια μαύρη τρύπα στα ταμεία σας που θα χωράνε 5 χοντροί σαν την "άρρωστη" προεδράρα σας μέσα. Εκτός και αν νομίζεις ότι ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης έχουν βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη από αγάπη για την "αρρώστια" τους. Επιχειρηματίες είναι οι άνθρωπο.
Α! Και κάτι τελευταίο. Μιλώντας εφοπλιστικά ο Μαρινάκης είναι το ένα αρχίδι του Μελισσά. Ο τύπος έχει κλείσει συμβόλαιο με το Αμερικανικό ναυτικό να το τροφοδοτει ΑΝΑ τον κόσμο. Μη συγκρίνουμε μέλι(σσανίδη) με σκατά
αμαν πια ρε γρηγορη με αθτη τη διαστερβλωση πραγματικοτητας μεσα απο σεναρια και θεωριες...δεν εχεις βαρεθει τις αναλυσεις και το τραβα το απο δω να παει απο κει;;
ενα και ενα ισον δυο...μετρημενα τα κουκια...
1) ο γαυρος ειχε αναγκη καποιον ηρθε ο χοντρος εχωσε χαρτουρα και τον τρανηξε μπροστα...απλα και ομορφα ...πως που ποτε γιατι και τι σκεφτοταν στα παπαρια μου και δυο αυγα τουρκιας...κατσε να αποδειξεις τις θεωριες σου....εγω ξερω ηρθς ποσα;;τοσα...παρτα και τελος...
2) η αεκ βυθιζοταν εφτανε στον πατο και ο ''πολυς'' μελισασας την εγραψε στα παπαρια του...απλα ...
τι κου λες τωρα εμενα τι πιστευω και τι κανω;;και γιατι ηρθε ο σωκρατης και μετα ο χοντρος και γιατι μετα θα ερθει καποιος αλλος...
λεμε μετρημενα τα κουκια...
ηρθαν;;χωσανε;;κανανε δουλιτσα ;;ναι...αυτο μετραει...τωρα εσυ ψειριζεις την μαιμου και ανλυεις το παραμικρο και πλαθεις σεναρια...καλα ξηγιεσαι αλλα μη με τρελλανεις κιολας...
ο ενας εχωσε ο αλλος καπνιζε πορα στα επισημα και το καραβι βυθιζοτανε...
ειμαι καπου λαθος;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Είδες που κάνεις λάθος. Εγώ όταν ήταν ο κόκκαλης και είχε το στοίχημα φώναζα και εσύ μου έλεγες "Σκάσε. Βλέπεις παντού διαπλεκόμενα.". Τώρα το λοιπόν που γύρισε ο τροχός σου λέω ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α γιατί θα είναι η σειρά μου να σου πω "σκάσε". Δε γίνεται όταν γινόταν το δικό σου να είναι όλα μια χαρά και όταν χάνεις ένα σημαντικό κομμάτι του συστήματός σου και μάλιστα από κάποιον που ΦΕΡΕΤΑΙ ότι θα εμπλακεί με μια ομάδα που θα τη ξαναδείς αντίπαλό σου σε 3 χρόνια να λες "ΣΚΑΝΔΑΛΟ"¨. Σκάσε και απόλαυσε το όπως έκανα και εγώ....

Υ.Γ το πρώτο πρόσωπο δεν είναι για σένα. Είναι για του ΟΣΦΠούδες που έχουν ξεκινήσει από τώρα τ όργανα
ρε συ θες να με τρελλανεις;;φαινεται σου εχει μεινει απωθημενο να κλαιω και να μου λες σκασε...φαντασιωνεσαι οτι οι γαυροι ζουν σε κανενα εφιαλτη και εχουν χεστει απο την ελευση του θηριου  :2funny: :2funny:
ξερω οτι το εχετε αναγκη κατι τετοι αλλα ελεος ...ας ειμαστε λιγο σοβαροι...
ο μονος λογος που καποιος λεει αν λεει κατι ειναι επειδη ΕΣΕΙΣ φωναζατε τοτε και ΤΩΡΑ το βουλωνετε...απλα ...τιποτα αλλο...
στα αρχιδια μου - μας και ο μελισσανιδης και ο καρρας αλλα και η αεκ (με την εννοια οτι πλεον δεν ειναι αντιπαλος)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom