Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
δεν το ειχα κρυψει ποτε...δεν ειμαι υποκριτης...ειμαι ειλικρινης και ξερεις οτι το δηλωνα οταν φαινοταν οτι την ειχατε σκαπουλαρει...
Δεν διόρθωσα εσένα αλλά τον master.
Eσυ είχες εξεδηλώσει την προτίμηση σου και μάλιστα με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Kανένας δεν θα αγοράσει την ΑΕΚ.
Κανένας δεν θα ενδιαφερθεί για την ΑΕΚ.
Συνεχίζει νά χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της.
Δεν θα είμαι εδω, αλλά σημείωσε αυτό που σου λέω.
Την ίδια άποψη έχω....

Τι εννοείς,όταν λες..."δεν θα είμαι εδώ"?  :think:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Απλά λεφτάς δε λέει τίποτα.
ΑΕΚτζής πρέπει να είναι.
Να ασχοληθεί με το γήπεδο.
Να μη περιμένει τα αποτελέσματα από αγωνιστική σε αγωνιστική για να κάνει ανάλογα δηλώσεις και παπαρολογίες.
Να έχει την ομάδα σαν σπίτι του.
Όπως οι Γιαννακοπουλέοι, οι Αγγελοπουλέοι, οι Κοκκαλαίοι, κλπ.
Δείτε στον βάζελο τα χάλια τους.

ποιος θα διαχωρισει την ηρα απο το σταρι
οι οργανωμενοι
οι δημοσιογραφοι
ο ερασιτεχνης;
καποιος λεφτας πρεπει να αναλαβει αμεσα την ΑΕΚ
δυστυχως αλλη λυση δεν βλεπω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε ...μιλας με ατομο σκεπτομενο...καταλαβαινω πως το εννοεις...να σε πληροφορησω λοιπον οτι εχω αναγκη απο αντιπαλους...αλλα απο αντιπαλους σοιβαρους που στηριζονται στο ποδοσφαιρο και οχι στην επικοινωνιακη πολιτικη με καραληδες και τσακιρηδες...με αντιπαλους που δεν απαξιωνουν επειδη δεν μπορουν να το κατακτησουν το πρωταθλημα απο το οποπιο στην ουσια και οι ιδιοι συντηρονται...
δεν θα μου λειψει αυτη η αεκ...
δεν θα μου κανει ζημια η απουσια της ουτε σε μενα ουτε στο πρωταθλημα...ζημια εκανε η παρουσια της...
ζημια εκανε η μετατροπη του ασπρου σε μαυρο για να δικαιολογουνται καταστασεις και να παραμενει η αεκ ''μεγαλη'' ομαδα...
ανταγωνισμο θελω οχι λασπη και χτυπηματα κατω απο τη μεση...
ας πεσει και ο πουστης να ξεβρωμισει κιαλλο το τοπιο...
ερκετα πια με το φτυσιμο και το δαγκωμα στο χερι που σας ταιζει....
Μετατροπη σε ασπρο και μαυρο δεν υπηρξε ποτε,ολα ηταν αληθινα οσα ελεγαν,ακομα και φετος που εχετε τοσο τεραστια διαφορα απο τους υπολοιπους,τρωτε αγριο κραξιμο απο τους ιδιους τους οπαδους σας.Και θα δεις οτι του χρονου θα ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα.Πες μου ειλικρινα,σε ενα πρωταθλημα οπως αυτο,ποιος σοβαρος παιχτης θα ερθει να παιξει;Νομιζεις οτι του χρονου θα ριξει χρημα ο μαρινακης;θα το δεις.Ο τροχος γυριζει.Πανηγυρισε τωρα,αλλα θα κλαψεις και εσυ καποια στιγμη.ειναι σιγουρο.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Φέτος όποιος φύλλισε τον κόλο του Χρηστίδη σώθηκε και όσοι νόμισαν ότι θα σωθούνε λόγο φανέλας την πάτησαν….  ;)Μη νομίζετε και ο Αρης μέχρι και την  27η αγωνιστική το έπαιζε παλικάρι σαν και εσάς και μετά πήγε έκανε μία καλή γλυφοκολάδα στον Χρηστίδη και έγινε τρένο και σας έπιασε στον ύπνο…  :2funny: Σας έδινε Φεφα δανικό ο Χρηστίδης και πήρες Πετρόπουλο….  :jerking: Αλλά θα σωθείς τώρα περίφανα και θα ρίξεις τον ΟΦΗ μάλλον….  :dancing:

Δεν έπεσε ρε μαλάκες η ΑΕΚ στην έφεση υπάρχει φήμη για συνέχιση του δεκάλεπτου ΑΕΚ – Πανθράκα και ο ΟΦΗ είναι στους 32! :2funny:
Θα ρίξουν τον ΟΦΗ μάλλον… τέτοια ακούγονται υπογείως… Χρηστίδη κάνε κράτη μέχρι να βγει η απόφαση… :2funny:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κουράγιο μάγκες
η ζωη συνεχιζεται
οι ιδεες δεν πεθαινουν ποτε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λύσεις υπάρχουν..Πληρώστε τα μέλη της επιτροπής εφέσεων..παίξτε τα υπόλοιπα 8-10 λέπτα του αγώνα με τον Πανθρακικό..πληρώστε τον Πανθρακικό να κάτσει να χάσει και ρίξτε τον ΟΦΗ..
δε θα είναι και η πρώτη φορά που η "παρθένα" ,"άγια", ταλάιπωρη ΑΕΚάρα μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες..
Μπορει να εχετε μαθει εσεις σε τετοιες μεθοδους,και να σας φαινονται νορμαλ,ομως εμεις δεν τα γουσταρουμε.Χιλιες φορες σε τοπικο παρα να σωθει ετσι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Φέτος όποιος φύλλισε τον κόλο του Χρηστίδη σώθηκε και όσοι νόμισαν ότι θα σωθούνε λόγο φανέλας την πάτησαν….  ;)Μη νομίζετε και ο Αρης μέχρι και την  27η αγωνιστική το έπαιζε παλικάρι σαν και εσάς και μετά πήγε έκανε μία καλή γλυφοκολάδα στον Χρηστίδη και έγινε τρένο και σας έπιασε στον ύπνο…  :2funny: Σας έδινε Φεφα δανικό ο Χρηστίδης και πήρες Πετρόπουλο….  :jerking: Αλλά θα σωθείς τώρα περίφανα και θα ρίξεις τον ΟΦΗ μάλλον….  :dancing:

Δεν έπεσε ρε μαλάκες η ΑΕΚ στην έφεση υπάρχει φήμη για συνέχιση του δεκάλεπτου ΑΕΚ – Πανθράκα και ο ΟΦΗ είναι στους 32! :2funny:
Θα ρίξουν τον ΟΦΗ μάλλον… τέτοια ακούγονται υπογείως… Χρηστίδη κάνε κράτη μέχρι να βγει η απόφαση… :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δεν κρατιεμαι ρε...μη λες μαλακιες και εχω ταξει σε τρια καφενεια απο τη χαρα μου...θες να γινει αυτο το σεναριο και να παθω κανενα εγκεφαλικο;;

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Οτι μετα απο εκατό χρόνια θα εχω πεθάνει και γω και θα συζητάμε ακόμη ποιός θα την αγοράσει  :grin:
Α,αυτό εννοείς.......δεν σου κρύβω ότι τρόμαξα λίγο (για θέμα υγείας)......Ε,μετά από εκατό χρόνια θα είμαστε κάπου ψηλά και θα λέμε.....τι έγινε ρε παιδιά......πήρε κανείς την ΑΕΚ?   :tooth: :tooth: :tooth:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Γιατί κλαίει ο Ρότζερ;

212706.jpg

Γιατί δε θα βρει αλλού κορόιδα να τον πληρώνουν τόσα. Στο καλό και μη μας γράφεις. :birdman:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δεν κρατιεμαι ρε...μη λες μαλακιες και εχω ταξει σε τρια καφενεια απο τη χαρα μου...θες να γινει αυτο το σεναριο και να παθω κανενα εγκεφαλικο;;

Σου λέω κάνε κράτη και εσύ βιάστικες... Αν αυριο πει ο δηκαστής κακός διέκοπη οριστικά ο αγώνας και δώσει εντολή να συνεχιστούν τα δεκα λεπτά ξέρεις πόσα γκολ θα βάλει η μεγάλη ΑΕΚ... μετά θα σε σκίσουν εδώ μέσα... για αυτό σου λέω περίμενε μέχρη αύριο... :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Α,αυτό εννοείς.......δεν σου κρύβω ότι τρόμαξα λίγο (για θέμα υγείας)......Ε,μετά από εκατό χρόνια θα είμαστε κάπου ψηλά και θα λέμε.....τι έγινε ρε παιδιά......πήρε κανείς την ΑΕΚ?   :tooth: :tooth: :tooth:

542675356211.jpg
 :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σου λέω κάνε κράτη και εσύ βιάστικες... Αν αυριο πει ο δηκαστής κακός διέκοπη οριστικά ο αγώνας και δώσει εντολή να συνεχιστούν τα δεκα λεπτά ξέρεις πόσα γκολ θα βάλει η μεγάλη ΑΕΚ... μετά θα σε σκίσουν εδώ μέσα... για αυτό σου λέω περίμενε μέχρη αύριο... :2funny:
να με σκισουν δε νομιζω...δεν προκαλεσα και ξερεις καλα πως αν ηθελα να το κανω θα μου ηταν ευκολο...απλα ειπα την επιθυμια μου που ετσι κιαλλοιως ηταν γνωστη...
δε νομιζω να προκαλεσα...

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Τον κώλο του χοντρού το σκουλήκι τον φίλησε απο τον Ιανούαριο όταν έγινε και επίσημα παράρτημα του gay-rou με τους 3 δανεικούς που του έδωσε..

Και άντε και γίνεται αυτό που λες, το χανούμι τι θα κερδίσει δηλαδή? Και εξεφτελιστικά θα μείνει κατηγορία και του χρόνου θα είναι ακόμα χείροτερα απο φέτος..Θα παλεύει πάλι με το σκουλήκι για το ποιός θα πέσει, αν δεν έχει πέσει απο τα μισά του πρωταθλήματος..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιατί κλαίει ο Ρότζερ;

212706.jpg

Γιατί δε θα βρει αλλού κορόιδα να τον πληρώνουν τόσα. Στο καλό και μη μας γράφεις. :birdman:
Μαλλον κλαιει γιατι καταλαβε οτι δεν προκειται να παρει ποτε αυτα που του χρωστανε.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Γιατί κλαίει ο Ρότζερ;

212706.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τον έβλεπα που έκλαιγε και αναρωτιόμουν γιατί......  :think:
Τώρα το κατάλαβα....  :grin:
Ολοι Σκάι τώρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom