Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αρχισαν νωρις νωρις οι ομορφιες...0-1 ο Ο.Φ.Η. στο 12  :cheesy:
τυπε σας κυνηγανε ολοι...δαχτυλος του γαυρου...και στα χωραφια θα σας κυνηγαει ο μαρινακης...το νου σου...να ειστε σε εκρηγορση,,,
πρεπει οι τοποτηρητες ταλιμπαν κετσετζογλου κατζαζογλου τσακιρης και λοιπα να πιασουν τα ποστα...
Υ.Γ. τωρα ns2....φιεστα....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εχει ο καιρος γυρίσματα ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΥΛΑ!!! ;)

ναυαρχε τα συλληπητήρια μου... κρίμα αλλά σας φάγανε και οι οπαδοί σας...

θυμάμαι μερικούς που όταν το πατριωτακι μου ο Ντέμης έβγαζε φόρα παρτίδα τα κωλόπαιδα που κάναν φασαριες σκούζανε και τον βρίζανε σαν ρουφιάνο...

μην στεναχωριέσαι.. πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θάναι...

θα εκπροσωπήσουμε τον δικέφαλο εμείς την επόμενη χρονιά...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
προσπαθω να σας λυπηθω...παλευω να αφησω ενα δακρυ να κυμησει...αλλα μπα...δεν ....με τιποτα...ειναι τοννοι οι λασπη που εχετε ριξει στην μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας...
καλο ταξιδι  :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το ειπε και το κανε ο κυριος κομποτης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Περήφανοι και ανεξάρτητοι.
Θα τα ξαναπούμε ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ.
49-sokratis-thumb-large.jpg

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν..Πιστεύει κάποιος πώς η φετινή ΑΕΚ, μπορεί να επιβιώσει με τέτοια εικόνα στη Β ?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
προσπαθω να σας λυπηθω...παλευω να αφησω ενα δακρυ να κυμησει...αλλα μπα...δεν ....με τιποτα...ειναι τοννοι οι λασπη που εχετε ριξει στην μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας...
Κρατα τα δακρυά σου φίλε..Θα σου χρειαστούν στο μέλλον..
ΥΓ:Ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταποδίδουμε για το Cl... :rockon: :rockon:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
937
Πόντοι
96
Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν..Πιστεύει κάποιος πώς η φετινή ΑΕΚ, μπορεί να επιβιώσει με τέτοια εικόνα στη Β ?

ΦΥΣΙΚΑ και οχι , για αυτο και χασαμε από την Καβάλα .
Ελπιζω μονο μην κανουν καμια κομπινα κι δεν υποβιβασθει κανεις φετος .

Φετος ξεκινησαν με την αντιληψη οτι "ομαδες σαν την ΑΕΚ δεν πεφτουν" για αυτο και πέσαμε . Αν και του χρονου νομισουν τι με την φανελα θα πάρουν αποτελεσματα μας βλέπω Γ εθνικη το 2015.

Ο βαζελος πηγε να μας βοηθησει αλλα εμεις τον παιξαμε .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Λασπη ποτε δεν ηταν,παρα μονο αληθειες και το γνωριζεις καλα..Το εχουν παραδεχτει γαυροι και εδω μεσα,και εξω και αλλου..Εχουν βγει και εχουν πει αρρωστοι γαυροι οτι σκιζω τα διαρκειας μου,και ντρεπομαι που ειμαι γαυρος,μετα απο ματς που κερδισες πουστικα,νομιζω με τον βαζελο.Ε μην μου πεις οτι και αυτα ειναι λασπη.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εννοείται,πως όχι!Μπορεί να διαβαστεί βαρύ αυτό που θα γράψω,αλλά νομίζω ότι η ομάδας μας έσβησε για πάντα....  >:(
Δεν βλέπω φως στο τούνελ......  :dunno:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αυτό που το είδες μάστορη??

Υ.Γ. Σέβομαι κάποιους εδώ μέσα και δεν το πάω παρακάτω..
Καλα εσεις του χρονου σας βλεπω να σηκωνετε καροτσακι το τσαμπιονς λιγκ με τετοια φορμα. :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οι αεκτζηδες να ψαξουν για κανα καλο τρακτερ γιατι θα κανουν πολλααααααα χρονια να ξανανεβουν

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Κρατα τα δακρυά σου φίλε..Θα σου χρειαστούν στο μέλλον..
ΥΓ:Ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταποδίδουμε για το Cl... :rockon: :rockon:
δεν εχω δακρυα δυστυχως ναυαρχε...και φταιει η αεκ γιαυτο...
θα μπορουσα να ειχα...αλλα η λασπη και η εκδικηση απο την εκτοξευση της ειναι πιατο που τρωγεται κρυο...
δεν μπορω να ξεχασω τις αλητειες επι μπαγεβιτς στη φιλαδελφεια ,τους ταλιμπαν δημοσιποκαφρους που σημερα εκλαιγαν...τους τοννους της λασπης...
δεν εχω σκοπο να παρω το τσου λου...να επιβιωνω μεσω αυτου....ειμια φτωχος συγγενης στην ευρωπη και το γνωριζω...ξερω που φτανουν τα ποδια μου και μεχρι εκει τα απλωνω...
και οταν τρωω τις σφαλιαρες στο τσου λου δεν μου φταιει ουτε η πουτανα η επο ουτε η πουτανα η κεδ ουτε ο σοκρατες ουτε το σαπιο συστημα ουτε ο γκαγκατσης ουτε ο βαγγελας ουτε ο δημητροπουλος με τον ποντικη  ;)
γνωριζω ποιος ειμαι που παω και αν δεν φτανω κατι η απλωνομαι να το πιασω η αν δεν γινεται δεν το βαφτιζω κρεμασταρι  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δεν εχω δακρυα δυστυχως ναυαρχε...και φταιει η αεκ γιαυτο...
θα μπορουσα να ειχα...αλλα η λασπη και η εκδικηση απο την εκτοξευση της ειναι πιατο που τρωγεται κρυο...
δεν μπορω να ξεχασω τις αλητειες επι μπαγεβιτς στη φιλαδελφεια ,τους ταλιμπαν δημοσιποκαφρους που σημερα εκλαιγαν...τους τοννους της λασπης...
δεν εχω σκοπο να παρω το τσου λου...να επιβιωνω μεσω αυτου....ειμια φτωχος συγγενης στην ευρωπη και το γνωριζω...ξερω που φτανουν τα ποδια μου και μεχρι εκει τα απλωνω...
και οταν τρωω τις σφαλιαρες στο τσου λου δεν μου φταιει ουτε η πουτανα η επο ουτε η πουτανα η κεδ ουτε ο σοκρατες ουτε το σαπιο συστημα ουτε ο γκαγκατσης ουτε ο βαγγελας ουτε ο δημητροπουλος με τον ποντικη  ;)
γνωριζω ποιος ειμαι που παω και αν δεν φτανω κατι η απλωνομαι να το πιασω η αν δεν γινεται δεν το βαφτιζω κρεμασταρι  ;)
Ρε συ τον εαυτο σου κοροιδευεις τωρα;Μεχρι πριν ενα μηνα πιστευες οτι θα ησουν ανετα στην 4αδα της πριμερα.Για οσα λες,δεν υπαρχει κατι που δεν εχετε κανει και εσεις κατι αντιστοιχο.Μπορει να χαιρεσαι τωρα για τον υποβιβασμο της ΑΕΚ,αλλα δεν εχεις καταλαβει οτι και εσυ με αυτο πληγωθηκες θανασιμα.Θα το δεις στο μελλον.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δεν θυμαμε κανεις απο δω μεσα να εριξε λασπη στον ΠΑΟΚ
πολλοι λενε οτι ειναι τελικα καλυτερα για την ΑΕΚ να πεσει, αλλα δυστυχως ειμαι απαισιοδοξος για το μελον σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom