αυτό κατάλαβα με το φτωχό μου μυαλουδάκι. Για βοήθα με λίγορε ουστη μου διαβαζεται και δεν καταλαβαινετε τι διαβαζεται...δηλαδη απο ολα αυτα εσυ καταλαβες οτι ο αρης εχει το παρασκηνιο με το μερος και οτι με αυτα που γραφει ο γεωργιου αδικει τον Αρη;![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 442
- Πόντοι
- 186
αγορι μου την ιδια τυχη με τον Αρη θα ειχε και η Αεκ, απλα καποιοι μπορει να μην ηθελαν να μεινει η Αεκ στην κατηγορια, να σου θυμισω για παραδειγμα τις δηλωσεις Κομποτη μετα το ματσ Λεβαδειακος Αεκ...Ολα αυτα δεν εχουν σχεση με τον Αρηαυτό κατάλαβα με το φτωχό μου μυαλουδάκι. Για βοήθα με λίγο
μην μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι. Μόνοι μας φάγαμε το κεφάλι μας. Και εμείς, και εσείς. Έτυχε και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα πέσεις εσύ. Εγώ μπορώ να πανηγυρίσω που σώζομαι? Δεν μπορώ. Μπορεί προς το παρόν να σώζομαι αγωνιστικά και σε λίγο καιρό να πέσω ελέω Σηφάκη, ελέω αδειοδότησης κλπ. Άντε και σώζομαι και στα χαρτιά. Του χρόνου? Το ίδιο χάλι? Κολλύρια στα μάτια και υπογλώσσια τις τελευταίες αγωνιστικές?αγορι μου την ιδια τυχη με τον Αρη θα ειχε και η Αεκ, απλα καποιοι μπορει να μην ηθελαν να μεινει η Αεκ στην κατηγορια, να σου θυμισω για παραδειγμα τις δηλωσεις Κομποτη μετα το ματσ Λεβαδειακος Αεκ...Ολα αυτα δεν εχουν σχεση με τον Αρη
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.377
- Πόντοι
- 8.355
δεν ειπε κανεις οτι δεν εχουν ευθυνη ολες οι προηγουμενες διοικησεις για τα εγκληματικα λαθη και τις παραληψεις τους, αλλα χθες ηθελα να χασω και να πεσω κατηγορια στο γηπεδο.
μεχρι το 90!
και αν εχανα, που θα εχανα οπως φανηκε, να ειχα αλλα 90 λεπτα την τελευταια αγωνιστικη να παιξω οτι πιθανοτητες ειχα...
αλλα τα κλεφτρονια ειχαν κανονισει αλλιως... :-
να τους χαιρεσαι original!
να τους χαιρεσαι ΑΕΚ!
καμαρωστε τους!
και μετα μας φταει ο διαιτητης για το αν το διεκοψε ή οχι, οι παραγκες, το συστημα...μαλακιες!
με τετοια συμπεριφορα που εχουμε, διαχρονικα μιλαω, θα επρεπε να τρωμε 10 αγωνιστικες και κλεισμενων των θυρων καθε φορα που γινεται μαλακια και προκαλουμε επεισοδια, μπαινουν μεσα οπαδοι, για να βαλουμε-βαλουνε μυαλο ολα τα καθικια-κλεφτρονια αυτα!
και ας πεσει η ΑΕΚ επειδη δεν θα εχει τη στηριξη των φιλαθλων της.
μηπως τωρα που την ειχε ηταν για καλο?
:'( :'( :'(
μεχρι το 90!
και αν εχανα, που θα εχανα οπως φανηκε, να ειχα αλλα 90 λεπτα την τελευταια αγωνιστικη να παιξω οτι πιθανοτητες ειχα...
να τους χαιρεσαι ΑΕΚ!
καμαρωστε τους!
και μετα μας φταει ο διαιτητης για το αν το διεκοψε ή οχι, οι παραγκες, το συστημα...μαλακιες!
με τετοια συμπεριφορα που εχουμε, διαχρονικα μιλαω, θα επρεπε να τρωμε 10 αγωνιστικες και κλεισμενων των θυρων καθε φορα που γινεται μαλακια και προκαλουμε επεισοδια, μπαινουν μεσα οπαδοι, για να βαλουμε-βαλουνε μυαλο ολα τα καθικια-κλεφτρονια αυτα!

Συνημμένα
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 442
- Πόντοι
- 186
πρωτα απο ολα δεν ειμαι αεκ, απλα στεναχωρηθηκα που επεσε γιατι ενταξει ειναι μεγαλη ομαδα και εχει παιξει πολυ μεγαλη μπαλα(ειχα παει στη φιλαδελφεια και την ειχα δει επι ντουσαν), κατα τα αλλα εγω ειμαι της γνωμης οτι επρεπε να ειχε πεσει Δ εθνικη πριν 9 χρονια για να λυτρωθει, τωρα ισως ηταν μια χαρα. αρα λοιπον προφανως και δεν ειναι λυση το να μεινει στην Α εθνικη χωρις προοπτικη...μην μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι. Μόνοι μας φάγαμε το κεφάλι μας. Και εμείς, και εσείς. Έτυχε και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα πέσεις εσύ. Εγώ μπορώ να πανηγυρίσω που σώζομαι? Δεν μπορώ. Μπορεί προς το παρόν να σώζομαι αγωνιστικά και σε λίγο καιρό να πέσω ελέω Σηφάκη, ελέω αδειοδότησης κλπ. Άντε και σώζομαι και στα χαρτιά. Του χρόνου? Το ίδιο χάλι? Κολλύρια στα μάτια και υπογλώσσια τις τελευταίες αγωνιστικές?
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
θα σπασει την παρθενια ο Τσακιρης του know how
πολυ ευαισθητοι ειστε ολοι ρε που επεσε η αεκ
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 442
- Πόντοι
- 186
γιατι κακο ειναι;θα σπασει την παρθενια ο Τσακιρης του know how
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ολοι πανηγυριζουν που πεσατε γαυροι βαζελοι Αρειανοι
πιο πολυ απο τα χανουμια στεναχωρεθηκανε οι τουρκοι
πολυ κλαμα στην κλεανθους χθες
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 647
- Πόντοι
- 376
Το μονο που πρεπει να κανετε ειναι να εξαφανισετε δια παντος τα 'καλοπαιδα'.
Αυτα που ηδη ειχαν αποφασισει οτι θα μπουκαραν μεσα, ανεξαρτητως αποτελεσματος.
Αυτα που αποφασισαν να ριξουν την ΑΕΚ εκτος γηπεδου, γιατι δεν μπορουσαν να δεχτουν οτι θα πεσει εντος.
Ολα τα αλλα, θα τα βρειτε.
Και διοικηση και παικτες και προπονητες.
Αυτο ομως πρεπει να το εξαφανισετε.
Δυστυχως φετος εκανε για τα καλα την εμφανιση του και σε εμας(βαζελος ειμαι) και αν δεν κανουμε κατι, θα εχουμε τα ιδια.
Οργανωμενοι= καταστροφη των ομαδων μας. Ολων των ομαδων.
Κατα τα λοιπα, το κομπλεξικο πανιωνιακι που βγαινει τωρα και ...πικαρει τους αεκτσηδες(οπως βγαινει στα θρεντ ολων των αλλων ομαδων για να την λεει στους αλλους) επειδη κανεις δεν ασχολειται μαζι του στο θρεντ της ανυπαρκτης ομαδουλας του, ας εχει στο μυαλο του κατι:
H ΑΕΚ ειναι μεγεθος το οποιο το μικρο βλαμμενο μυαλουδακι του, δεν ειναι σε θεση να συλλαβει.
Μια(και δυο και τρεις) χρονια στην Β, δεν φτανει για να την μικρυνει.
Μαρτυρες οι 70χιλιαδες στο καταμεστο ΟΑΚΑ που θα ειναι εκει οταν η ΑΕΚ με το καλο επιστρεψει εκει που ανηκει.
Χτες βραδυ η ΑΕΚ πληγωθηκε. Δεν πεθανε ομως. Και δεν θα πεθανει.
Την συμπαθεια μου και τον ατελειωτο σεβασμο μου στην ομαδα που επαιξε το κορυφαιο ποδοσφαιρο που εχει παιχτει ποτε απο ελληνικο συλλογο(ΑΕΚ '90ς).
Την ομαδα που πηγε στο Βελιγραδι εν μεσω βομβαρδισμων, στην πιο ενδοξη στιγμη που ειχε ποτε ομαδα στον ελληνικο αθλητισμο.
Η ΑΕΚ θα επιστρεψει. Και τοτε η εκδικηση της απεναντι στα καθε μορφης κομπλεξικα ατομακια που νομιζουν οτι ξερουν ποιο ειναι το μεγεθος της, δεν θα εχει προηγουμενο και επομενο.
Εις το επανιδειν, ΑΕΚ. Θα ξαναβρεθουμε συντομα.
Αυτα που αποφασισαν να ριξουν την ΑΕΚ εκτος γηπεδου, γιατι δεν μπορουσαν να δεχτουν οτι θα πεσει εντος.
Δυστυχως φετος εκανε για τα καλα την εμφανιση του και σε εμας(βαζελος ειμαι) και αν δεν κανουμε κατι, θα εχουμε τα ιδια.
Κατα τα λοιπα, το κομπλεξικο πανιωνιακι που βγαινει τωρα και ...πικαρει τους αεκτσηδες(οπως βγαινει στα θρεντ ολων των αλλων ομαδων για να την λεει στους αλλους) επειδη κανεις δεν ασχολειται μαζι του στο θρεντ της ανυπαρκτης ομαδουλας του, ας εχει στο μυαλο του κατι:
H ΑΕΚ ειναι μεγεθος το οποιο το μικρο βλαμμενο μυαλουδακι του, δεν ειναι σε θεση να συλλαβει.
Μαρτυρες οι 70χιλιαδες στο καταμεστο ΟΑΚΑ που θα ειναι εκει οταν η ΑΕΚ με το καλο επιστρεψει εκει που ανηκει.
Την συμπαθεια μου και τον ατελειωτο σεβασμο μου στην ομαδα που επαιξε το κορυφαιο ποδοσφαιρο που εχει παιχτει ποτε απο ελληνικο συλλογο(ΑΕΚ '90ς).
Την ομαδα που πηγε στο Βελιγραδι εν μεσω βομβαρδισμων, στην πιο ενδοξη στιγμη που ειχε ποτε ομαδα στον ελληνικο αθλητισμο.
Η ΑΕΚ θα επιστρεψει. Και τοτε η εκδικηση της απεναντι στα καθε μορφης κομπλεξικα ατομακια που νομιζουν οτι ξερουν ποιο ειναι το μεγεθος της, δεν θα εχει προηγουμενο και επομενο.
δηλαδή εάν ήταν πανθρακικός αεκ και γινόντουσαν ακριβώς τά ίδια δηλαδη έβαζε η αεκ γκολ και μπουκάραν οι οπαδοί τού πανθρακικού είμαι σίγουρος οτι η αεκ θα ζητούσε τιμωρία τού πανθρακικου και αφαιρεση βαθμών...Ήμουν στο γήπεδο και τα είδα όλα, εσύ; Ένας παίκτης του ΠΑΝΘΡ χτυπήθηκε και κάποιοι δικοί μας, κανένας διαιτητής δε χτυπήθηκε. Το γήπεδο άδειασε από κόσμο αμέσως, ενώ και αυτούς που τα έσπαγαν σε 20 λεπτά τους έβγαλαν έξω. στο μισάωρο το γήπεδο είχε καθαριστεί και αφού ο ΠΑΝΘΡ συμφωνούσε το παιχνίδι μπορούσε να συνεχιστεί. Ο ΠΑΝΘΡ ήταν εξασφαλισμένος γιατί σε περίπτωση που άλλαζε το αποτέλεσμα έκανε ένσταση και το έπαιρνε αφού υπήρχε τραυματισμός παίκτη. Ο Τριτσώνης μπορούσε να τους βγάλει έξω και να το λήξει σε 1' λεπτό. Σε καμία περίπτωση δε διαφωνώ ότι ήτα
απο που βγαζεις το συμπέρασμα οτι ο ν πολύ σοβαρά αυτά που έγιναν, αλλά δε θα κάνω τον Άγιο όταν αυτοί που τα έκαναν ήταν μία ελάχιστη μειοψηφία. Αν είχαν μπει μαζικά οι ΑΕΚτζήδες δε θα μίλαγα, αλλά αυτοί είναι οι γνωστοί μπαχαλάκηδες που κάνουν τα ίδια παντού. Αν εσύ είσαι μαζόχας και γουστάρεις να αυτοτιμωρείσαι για να μη σε πουν συμφεροντολόγο ή δεν ξέρω τι άλλο εγώ δεν είμαι. Ειδικά όταν χρόνια τώρα με πηδάνε στον κώλο.
εγώ δέν διαβασα καμμια επίσημη ανακοινωση του πανθρακικου που ζητούσε να συνεχιστει το παιχνιδι και εδώ που τα λέμε θαπρεπε νανε πολύ μαλάκες για να ζητησουν κατι τέτοιο αφού μαθηματικά δέν θά είχαν σωθεί έτσι δέν ειναι??
.ασε να βρεθεί κανένας σαουδαραβας πρίγκηπας σαν του παναθηναικού και τα ξαναλέμε....Το μονο που πρεπει να κανετε ειναι να εξαφανισετε δια παντος τα 'καλοπαιδα'.
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 442
- Πόντοι
- 186
κοψε λιγο την πρωινη...ολοι πανηγυριζουν που πεσατε γαυροι βαζελοι Αρειανοι

asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ρε ακου τι σε λεωκοψε λιγο την πρωινη...![]()
σαιτ ραδιοφωνα ολοι χθες αυτα λεγανε
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 647
- Πόντοι
- 376
Ιωαννίδης: "Αναρχικοί έχουν ενταχθεί στους οπαδούς των ομάδων"
Ευθύνες στην αστυνομία επέρριψε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, για τα επεισόδια στο Ολυμπιακό Στάδιο από φιλάθλους της ΑΕΚ, σχολιάζοντας ότι αναρχικοί έχουν παρεισφρήσει στις τάξεις των οπαδών.
Οι δηλώσεις Ιωαννίδη στο "ΒΗΜΑ FM"
"Προσπαθούμε εδώ και πολλά χρόνια να φέρουμε το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες στα γήπεδα. Οι κάμερες υπάρχουν ήδη στα περισσότερα γήπεδα εκτός από το γήπεδο του Πανθρακικού και το γήπεδο του Αστέρα".
"Ο λόγος που δεν εφαρμόζεται αυτό είναι ότι πολλές ομάδες αντιδρούν γιατί δεν τις συμφέρει ως προς την φοροδιαφυγή, καθώς θα πρέπει το δηλώνουν το πραγματικό αριθμό εισιτηρίων. Είμαι ο μόνος που έχω πιάσει ντοπαρισμένους αθλητές. Ποιος άλλος το είχε κάνει αυτό πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004; Νομίζετε είναι κάτι που με ευχαριστεί; Όμως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει".
Για τα επεισόδια
"Πείτε μου εσείς στις 29 αγωνιστικές που έχουν μέχρι τώρα που έχουν γίνει επεισόδια. Όταν μια ομάδα σαν την ΑΕΚ υποβιβάζεται με τους τρελαμένους οπαδούς δεν θα γίνουν επεισόδια; Η αστυνομία δεν το ήξερε; Δεν είναι επικίνδυνο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός; Αυτό που λέω είναι κάτι άγνωστο; Είναι γνωστό ότι πολλοί αναρχικοί έχουν ενταχθεί στους οπαδούς των ομάδων".
"Η πολιτεία βγάζει νόμους για να τιμωρεί. Εγώ από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Μην νομίζετε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αλλά έχουν συμβεί και στην Αγγλία με τους οπαδούς της Λίβερπουλ που η αστυνομία τους κατηγορούσε αδίκως και χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να αποκαλύψει η αστυνομία ότι δεν έφταιγαν σε τίποτα".
-----------------------------------------------------------------------------------
Τι αλλο να περιμενει κανεις απο ενα λαικοδεξιο αποβλητο εκτος απο μαλακισμενες δηλωσεις?
Αστα διαλα πλεον. Σας γλεντησε καλα ο Μπουταρης εκει πανω, αλλα μυαλο δεν βαζετε γιδια. Ουστ
Ευθύνες στην αστυνομία επέρριψε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, για τα επεισόδια στο Ολυμπιακό Στάδιο από φιλάθλους της ΑΕΚ, σχολιάζοντας ότι αναρχικοί έχουν παρεισφρήσει στις τάξεις των οπαδών.
Οι δηλώσεις Ιωαννίδη στο "ΒΗΜΑ FM"
"Προσπαθούμε εδώ και πολλά χρόνια να φέρουμε το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες στα γήπεδα. Οι κάμερες υπάρχουν ήδη στα περισσότερα γήπεδα εκτός από το γήπεδο του Πανθρακικού και το γήπεδο του Αστέρα".
"Ο λόγος που δεν εφαρμόζεται αυτό είναι ότι πολλές ομάδες αντιδρούν γιατί δεν τις συμφέρει ως προς την φοροδιαφυγή, καθώς θα πρέπει το δηλώνουν το πραγματικό αριθμό εισιτηρίων. Είμαι ο μόνος που έχω πιάσει ντοπαρισμένους αθλητές. Ποιος άλλος το είχε κάνει αυτό πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004; Νομίζετε είναι κάτι που με ευχαριστεί; Όμως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει".
Για τα επεισόδια
"Πείτε μου εσείς στις 29 αγωνιστικές που έχουν μέχρι τώρα που έχουν γίνει επεισόδια. Όταν μια ομάδα σαν την ΑΕΚ υποβιβάζεται με τους τρελαμένους οπαδούς δεν θα γίνουν επεισόδια; Η αστυνομία δεν το ήξερε; Δεν είναι επικίνδυνο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός; Αυτό που λέω είναι κάτι άγνωστο; Είναι γνωστό ότι πολλοί αναρχικοί έχουν ενταχθεί στους οπαδούς των ομάδων".
"Η πολιτεία βγάζει νόμους για να τιμωρεί. Εγώ από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Μην νομίζετε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αλλά έχουν συμβεί και στην Αγγλία με τους οπαδούς της Λίβερπουλ που η αστυνομία τους κατηγορούσε αδίκως και χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να αποκαλύψει η αστυνομία ότι δεν έφταιγαν σε τίποτα".
-----------------------------------------------------------------------------------
Τι αλλο να περιμενει κανεις απο ενα λαικοδεξιο αποβλητο εκτος απο μαλακισμενες δηλωσεις?
Αστα διαλα πλεον. Σας γλεντησε καλα ο Μπουταρης εκει πανω, αλλα μυαλο δεν βαζετε γιδια. Ουστ
Επισκέπτης
Aπο χτες δεν εχω γραψει τιποτα,δεν θελω να κανω καζουρα εδω,θελω να ριχνω 6 στην ΑΕΚ οταν ειναι ορθια και οχι να την παταω οταν ειναι κατω και αδυναμη.
Τεσπα οι ομαδες με κοσμο και ιστορια δεν χανονται.
Μια παρενθεση μονο,ο κυριος Τσακιρης την επομενη του αγωνα Ντορτμουντ-Μαρσειγ που οι γερμανοι κατσαν και χασαν απο τους Γαλλους για να μην περασει ο Ολυμπιακος στου 16 του Τσ.Λιγκ πανηγυριζε και ειχε γραψει ενα προκλητικο αρθρο,τωρα που ο Αστερας εκατσε και εχασε και πεφτει η ομαδα του παραπονιετε για τις "ομορφιες" του Ελληνικου ποδοσφαιρου,ετσι ειναι η ζωη,ο τροχος γυριζει.
ΥΓ Το σχολιο ειναι αποκλειστικα για τον δημοσιογραφο και οχι για τους Αεκτζηδες οποτε μην επιχειρηματολογησει καποιος που θα θεωρησει τον εαυτο του θιγμενο
Τεσπα οι ομαδες με κοσμο και ιστορια δεν χανονται.
Μια παρενθεση μονο,ο κυριος Τσακιρης την επομενη του αγωνα Ντορτμουντ-Μαρσειγ που οι γερμανοι κατσαν και χασαν απο τους Γαλλους για να μην περασει ο Ολυμπιακος στου 16 του Τσ.Λιγκ πανηγυριζε και ειχε γραψει ενα προκλητικο αρθρο,τωρα που ο Αστερας εκατσε και εχασε και πεφτει η ομαδα του παραπονιετε για τις "ομορφιες" του Ελληνικου ποδοσφαιρου,ετσι ειναι η ζωη,ο τροχος γυριζει.
ΥΓ Το σχολιο ειναι αποκλειστικα για τον δημοσιογραφο και οχι για τους Αεκτζηδες οποτε μην επιχειρηματολογησει καποιος που θα θεωρησει τον εαυτο του θιγμενο
οι αγνοί και τα μουνόπανα
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article2211547.ece/BINARY/w460/aek%2Bdrama%2B1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article2211558.ece/BINARY/w460/aek%2Bdrama%2B3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article2211560.ece/BINARY/w460/aek%2Bdrama%2B4.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article2211573.ece/BINARY/w460/985059.jpg[/img[/URL]]
ο άλλος έκλεψε παπούτσι ρε γαμώ τη γυφτιά του μέσα
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article2211547.ece/BINARY/w460/aek%2Bdrama%2B1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article2211558.ece/BINARY/w460/aek%2Bdrama%2B3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article2211560.ece/BINARY/w460/aek%2Bdrama%2B4.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article2211573.ece/BINARY/w460/985059.jpg[/img[/URL]]
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Φταίει η ομάδα του 2004 (που όταν ήρθε η ΑΕΚ πήγαινε για Δ εθνική και δεν υπήρχε κανένας στον ορίζοντα να τη πάρει) ; Φταίει. Φταίει ΜΟΝΟ αυτή; ΟΧΙ. Φταίνε οι μέτοχοι/αμέτοχοι; Φταίνε. Φταίνε ΜΟΝΟ αυτοί; ΟΧΙ. Φταίει ο Αδαμίδης, Θανόπουλος, Κιντής κτλπ; Φταίνε. Φταίνε ΜΟΝΟ αυτοι; Όχι. Φταίει ο Μαύρος που εμπιστεύτηκε ανθρώπους που δε ξέρανε τι του γίνεται και του έλεγαν μαλακίες; Φταίει. Φταίει ΜΟΝΟ αυτός; ΌΧΙ. Φταιει ο Βλάχος που δε μπόρεσε να στήσει μια ομάδα με λογική; Φταίει. Φταίει ΜΟΝΟ αυτός; ΟΧΙ. Φταίνε οι παίκτες; Φταίνε. Φταίνε ΜΟΝΟ αυτοί; ΟΧΙ. Φταίει ο Λίνεν; Φταίει. Φτείει ΜΟΝΟ αυτός; ΌΧΙ. ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Μ-Ο-Ν-Ο-Ι που ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (90 λεπτα αγώνα) για να δώσει τον υπερ πάντων αγώνα κόντρα στο Περιστέρι; ΟΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΕΔΕΙΡΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΠΕΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΛΟΓΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ. Όταν έπεσε ο Άρης τη πρώτη φορά θυμάται κανένας ότι είχε ομάδα για τον πούτσο; Όχι. Θυμάται πιος ήταν πρόεδρος; Όχι. Θυμάται τι χρωστούσε και που; ΟΧΙ. Όμως ΟΛΟΙ ΜΑΣ θυμόμαστε ότι έπεσε επειδή οι ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ μπήκαν στο γήπεδο. Και η ιστορία θα γράψει ότι 200 μουνόπανα έριξαν την ΑΕΚ. Και εμείς οι υπόλοιποι 30000χιλιάδες που είμασταν στο γήπεδο δε μπήκαμε μέσα να τους στείλουμε εκεί που αξίζουν. ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.δεν ειπε κανεις οτι δεν εχουν ευθυνη ολες οι προηγουμενες διοικησεις για τα εγκληματικα λαθη και τις παραληψεις τους, αλλα χθες ηθελα να χασω και να πεσω κατηγορια στο γηπεδο.
μεχρι το 90!
να τους χαιρεσαι ΑΕΚ!
καμαρωστε τους!
Υ.Γ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗς ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ , ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ, ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ "ΑΕΚαρες" ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ. ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΑΛΙ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ. ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΠΡΕΖΟΝΙΑ, ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΙ. ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.
ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ "ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ..." ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ. ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ... ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ.
Επισκέπτης
"Κυριοι" της ΑΕΚ, τοσα χρονια εκτρεφατε ενα φιδι. Την original. Το φιδι λοιπον μεγαλωσε, εγινε βοας και σας καταπιε. Να σας θυμισω πως συμπεριφερθηκαν στον Μπαγιεβιτς που επι των ημερων του η ΑΕΚ επαιζε ποδοσφαιρο. Κι ομως οι "αγνοι" φιλαθλοι επικροτουσαν γιατι "ειχαν δικιο τα παιδια". Να σας θυμισω τα ντου στους Θρακομακεδονες για να παρει την ομαδα ο Ντεμης ? Τα απειρα επεισοδια και τις τιμωριες ? Τα προστιμα ? Κι ομως κανεις δεν τα εβαλε με την original. Απολαυστε τωρα τη Β΄εθνικη και σας ευχομε ακομα πιο κατω.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
οι αγνοί και τα μουνόπανα
[/quote]
δεβ φταιει κανεις αλλος αλλα η μαλακισμενη διοικιση της αεκ αυτα τα μουνοπανα πρεπει να τους αναγνωρισει η διοικιση της αεκ και να μην τους επιτρεψει την εισοδο τους ποτε στο μελον σε γηπεδο της αεκ οπως καναν στην αγγλια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις