Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Να μου πλερώ δικαιώματα χρήσης της ατάκας κύριος..  :birdman:
Κοπριβνιτσα ρουλς...
Ποσα εγκεφαλικα ειχε παθει εκεινη τη βραδια αλλος??? :2funny:

Παραδίδονται μαθήματα χρήσης γεωργικού ελκυστήρα (τρακτέρ) από πεπειραμένο προσωπικό.
Τιμές λογικές, ευκολίες πληρωμής..

Υ.Γ. Πολύ [size=14pt]πεσμένους[/size] σας βλέπω παιδιά  :rolleyes:
Τι να κλασεις ρε παπαρα εσυ που παρακολουθησες μερικα μαθηματα ξοφαλτσα σε ΙΕΚ..

Εδω εχουμε το know how με πτυχια,μαστερ MBA,phD και δε συμμαζευεται,διδασκουμε και στο εξωτερικο αμα λαχει ναουμε... :birdman:

Για τα φιλαρακια μου και τσαμπα...

Που ειναι ο γατουλης να του πω λιγα λογια της παρηγοριας???

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
937
Πόντοι
96
Τους γιουχαραμε , φωναζαμε εξω εξω. Δεν μπορεις να περιμενεις απο νορμαλ ανθρωπους που κανουν το αυτονοητο σε ενα γηπεδο (ειναι στην θεση τους) , να συμπεριφερθουν σαν αυτους τους τελειωμενους.
Ας συνεχισουν οι υποστηρικτες τους να λενε τον Νικολαιδη , ρουφιανο. Βλεπεις πρεπει παντα οι προεδροι ολων των ομαδων να τους συμπεριφερονται σαν να ειναι <<επιστημονες>> και οχι κατακαθια της κοινωνιας

Οντως φωνάξαμε στο 73 που μπήκαν οι πρωτοι οπάδοι και βόλταραν στο ταρτάν . Ο Νικολαιδης έκανε πολύ καλα που συγκρουστηκε τότε με την Ορίτζιναλ αλλα έκανε άλλες μαλακίες .

Οταν πάντως παιζεις όλη την κατηγορία και βαζεις ΑΥΤΟΓΚΟΛ δεν σου φταιει κανεις .
Κατα τα άλλα ακόμα και με ήττα υπήρχε μια ελπίδα να πέσει η Βέροια και όχι εσύ

images

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Καλημερα σε όλους,όσο μπορει να ειναι καλή..Ο κυριος υπευθυνος για τη χτεσινή κατάληξη είναι οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ την ομάδα εδώ και χρόνια...Αυτοί που την αφησαν ακάλυπτοι στα μαγειρέματα της Superleague,χωρίς προστασία εξωαγωνιστική,χωρίς επιρροή στα τυχαρπαστα κοράκια που στις πλάτες μας κανανε όνομα-Μπάκας,Δημητρόπουλος,Κακος κλπ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ-.Εκεί που παίζεται το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και όχι στα γπεδα..Εκεί που αποφασιζεται ποιοι θα βγουν στο επόμενο CL και στο EUROPA.Μια ζωή ειχαμε ελλειμμα επιρροής εκεί, με εξαίρεση την περιοδο 1990-1994.
Στην πλάτη της ομαδας παιχτηκε βρώμικο παιχνίδι από την αρχή της περιόδου..Βαφτίσανε προπονητές πρώην παικτες,βαλανε πιτσιρίκια να παιξουν μπαλα για πρωτη φορά μπροστα σε τοσο κοσμο με τα πόδια τους να εχουν βαριδια απο το αγχος..Με στηριξη ΜΗΔΕΝ.. Και φτασαμε χτες να γινονται τα απιθανα στα αλλα παιχνιδια και όλως τυχαιως να διακοπτεται οριστικα μονο το το δικό μας παιχνίδι.Όποιος διαφωνεί απλά δεν ξέρει τι του γίνεται απο τους πολλούς ψεκασμούς ή τα χαπάκια που παιρνει στους "συνδέσμους".
Για του χρόνου δεν πειραζει..Και στην ΕΠΣΑ να πεσουμε η Ιστορία μας δεν αλλάζει..ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ....
ΥΓ:Για τα παιδακια που πανηγυρίζουν και πικάρουν εδω,απλά δείχνουν το κόμπλεξ που τους κατατρεχει...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μη στεναχωριέστε ρε μαλάκες

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ΥΓ:Για τα παιδακια που πανηγυρίζουν και πικάρουν εδω,απλά δείχνουν το κόμπλεξ που τους κατατρεχει...
Σκουπισε τις μυξες σου ρε κοτζαμ μαντραχαλος...

Ποτε ερχεσαι πανω να σε  :zfuck:

Υ.Γ. Παρε και τετραδιο με στυλο να κρατας σημειωσεις,εχει εκπαιδευση στη χρηση τρακτερ και των παρελκομενων του... :thefinge: :thefinge: :thefinge:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486

Ποτε ερχεσαι πανω να σε  :zfuck:

Υ.Γ. Παρε και τετραδιο με στυλο να κρατας σημειωσεις,εχει εκπαιδευση στη χρηση τρακτερ και των παρελκομενων του... :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Οταν ερθω θα το καταλάβεις....... :fuck2: :fuck2: :fuck2:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ποτε ερχεσαι πανω να σε  :zfuck:

και γω θέλω μια εκδρομούλα προς τα χωριά σας γαμώ το φελέκι μου

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
και γω θέλω μια εκδρομούλα προς τα χωριά σας γαμώ το φελέκι μου
Πες του Ναυαρχου να περασει να σε παρει,αν ειναι δυνατον με το Τρακτερι για να του δειξεις και μερικα απο τα βασικα στη διαδρομη... :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πες του Ναυαρχου να περασει να σε παρει,αν ειναι δυνατον με το Τρακτερι για να του δειξεις και μερικα απο τα βασικα στη διαδρομη... :2funny:
είμαι έτοιμος να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου σε όποιον διψά για μάθηση

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
442
Πόντοι
186
παραθετω δυο σημεια απο το σημερινο αρθρο του γεωργιου απο το real.gr...

''Οτι θα έπεφτε κάποτε το τείχος του Βερολίνου, όλοι κάπου μέσα μας το φανταζόμαστε και το περιμέναμε. Αλλά ότι θα έπεφτε η ΑΕΚ στη Β’ Εθνική, ήταν κάτι που ούτε καν περνούσε από τη φαντασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Κι όμως, το είδαμε κι αυτό το έργο...'''

''Αυτό όμως που της έκαναν χθες ο διαιτητής Τριτσώνης και οι εντολοδόχοι του, ήταν πέρα για πέρα ανήθικο και άτιμο. Θα σας το κάνω πενηνταράκια, για να καταλάβετε, το ακριβώς εννοώ...Ξέρετε, όμως, που είναι το ανήθικο και το άτιμο; Τα ίδια και χειρότερα είχαν κάνει και οι οπαδοί του Αρη πριν λίγες αγωνιστικές στη Βέροια. Δυο φορές είχαν μπουκάρει μέσα και οι διαιτητές με τους παίκτες το είχαν βάλει στα πόδια και είχαν κρυφτεί στα αποδυτήρια. Ομως ο διαιτητής δεν είχε διακόψει το ματς. Εβγαλε μετά από ώρα έξω τους παίκτες το παιχνίδι συνεχίστηκε και μετά από δύο λεπτά (τόσα είχαν απομείνει) σφύριξε τη λήξη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην τιμωρηθεί ο Αρης με μείον τρεις βαθμούς και να διεκδικήσει έτσι στη συνέχεια την σωτηρία του, κάτι που τελικά το κατάφερε.
Χθες όμως με την ΑΕΚ είχαμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Και ξέρετε, γιατί; Διότι ο διαιτητής τότε στο Βέροια-Αρης έκανε προφανώς τα τηλεφωνήματα του εκεί που έπρεπε και η εντολή που πήρε, ήταν «μην διακόψεις το παιχνίδι, συνέχισέ το, δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο Άρης».

Σίγουρα και ο Τριτσώνης έκανε χθες τα αποδυτήρια τα τηλεφωνήματά του, αλλά είναι προφανές ότι η εντολή που πήρε ήταν να διακόψει οριστικά το ματς. Με δάκρυα στα μάτια τον παρακαλούσαν οι παίκτες της ΑΕΚ να το συνεχίσει και σ’ αυτό συμφωνούσε και όλος ο Πανθρακικός, αλλά ο Τριτσώνης το χαβά του. Οριστική διακοπή και μείον τρεις η ΑΕΚ. Επαναλαμβάνω, σύμφωνα με τον νόμο σωστά δεν συνέχισε, αλλά γιατί η μεταχείριση δεν είναι ίση προς όλες τις ομάδες; Απλή η απάντηση. Διότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καταντήσει το μπουρδέλο της Καλέργαινας. Γι’ αυτό το έχει σιχαθεί ο κόσμος.''

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
είμαι έτοιμος να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου σε όποιον διψά για μάθηση
Πρεπει να δειξεις λιγη κατανοηση αν δεν θα τα πιανει τοσο ευκολα στην αρχη,ξερεις ειναι λιγο δυσκολο απο τις φρεγατες να σε πανε στα τρακτερια...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Διότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καταντήσει το μπουρδέλο της Καλέργαινας. Γι’ αυτό το έχει σιχαθεί ο κόσμος.''[/u]
Σωστος ο Γεωργιου,αλλα ξεχναει κατι,το ποδοσφαιρο δεν εχει καταντησει μπουρδελο φετος,ειναι μπουρδελο εδω και παρα πολλα χρονια,αλλα τοτε ησασταν ολοι μεσα στα κοζια και την πληρωναν αλλοι τη νυφη,οποτε στα πελεδια σας,τωρα που μπηκε το αγγουρι στον δικο σας κωλο σκουζετε...

Πολυ αργα για δακρυα πλεον..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παραθετω δυο σημεια απο το σημερινο αρθρο του γεωργιου απο το real.gr...

''Οτι θα έπεφτε κάποτε το τείχος του Βερολίνου, όλοι κάπου μέσα μας το φανταζόμαστε και το περιμέναμε. Αλλά ότι θα έπεφτε η ΑΕΚ στη Β’ Εθνική, ήταν κάτι που ούτε καν περνούσε από τη φαντασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Κι όμως, το είδαμε κι αυτό το έργο...'''

''Αυτό όμως που της έκαναν χθες ο διαιτητής Τριτσώνης και οι εντολοδόχοι του, ήταν πέρα για πέρα ανήθικο και άτιμο. Θα σας το κάνω πενηνταράκια, για να καταλάβετε, το ακριβώς εννοώ...Ξέρετε, όμως, που είναι το ανήθικο και το άτιμο; Τα ίδια και χειρότερα είχαν κάνει και οι οπαδοί του Αρη πριν λίγες αγωνιστικές στη Βέροια. Δυο φορές είχαν μπουκάρει μέσα και οι διαιτητές με τους παίκτες το είχαν βάλει στα πόδια και είχαν κρυφτεί στα αποδυτήρια. Ομως ο διαιτητής δεν είχε διακόψει το ματς. Εβγαλε μετά από ώρα έξω τους παίκτες το παιχνίδι συνεχίστηκε και μετά από δύο λεπτά (τόσα είχαν απομείνει) σφύριξε τη λήξη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην τιμωρηθεί ο Αρης με μείον τρεις βαθμούς και να διεκδικήσει έτσι στη συνέχεια την σωτηρία του, κάτι που τελικά το κατάφερε.
Χθες όμως με την ΑΕΚ είχαμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Και ξέρετε, γιατί; Διότι ο διαιτητής τότε στο Βέροια-Αρης έκανε προφανώς τα τηλεφωνήματα του εκεί που έπρεπε και η εντολή που πήρε, ήταν «μην διακόψεις το παιχνίδι, συνέχισέ το, δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο Άρης».

Σίγουρα και ο Τριτσώνης έκανε χθες τα αποδυτήρια τα τηλεφωνήματά του, αλλά είναι προφανές ότι η εντολή που πήρε ήταν να διακόψει οριστικά το ματς. Με δάκρυα στα μάτια τον παρακαλούσαν οι παίκτες της ΑΕΚ να το συνεχίσει και σ’ αυτό συμφωνούσε και όλος ο Πανθρακικός, αλλά ο Τριτσώνης το χαβά του. Οριστική διακοπή και μείον τρεις η ΑΕΚ. Επαναλαμβάνω, σύμφωνα με τον νόμο σωστά δεν συνέχισε, αλλά γιατί η μεταχείριση δεν είναι ίση προς όλες τις ομάδες; Απλή η απάντηση. Διότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καταντήσει το μπουρδέλο της Καλέργαινας. Γι’ αυτό το έχει σιχαθεί ο κόσμος.''
ξεκαθαρίζω από πριν τη θέση μου προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, έστω και ένας μαλάκας να κάνει ντου, το παιχνίδι πρέπει να διακόπτεται οριστικά.

τώρα όσον αφορά τον κύριο γεωργίου. Τα ίδια και χειρότερα έκανα οι οπαδοί του ΑΡΗ στη βέροια? Χτύπησαν παίκτες στη βέροια? Καταστρέψαν το γήπεδο? Σαφώς και έπρεπε να διακοπεί το ματς στη βέροια αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και ας μην ξεχνάμε οτι ο ΑΡΗΣ είναι η μοναδική ομάδα που έφαγε 9 αγωνιστικές (και πάλι καλώς κατά τη γνώμη μου), μετά απο ντου των κάφρων με τις γριές

αυτιά

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:o

Συνημμένα

• trakter.jpg
    trakter.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 19

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
442
Πόντοι
186
Σωστος ο Γεωργιου,[glow=red,2,300]αλλα ξεχναει κατι,το ποδοσφαιρο δεν εχει καταντησει μπουρδελο φετος,ειναι μπουρδελο εδω και παρα πολλα χρονια[/glow],αλλα τοτε ησασταν ολοι μεσα στα κοζια και την πληρωναν αλλοι τη νυφη,οποτε στα πελεδια σας,τωρα που μπηκε το αγγουρι στον δικο σας κωλο σκουζετε...

Πολυ αργα για δακρυα πλεον..

γιατι εχει πει ποτε ο γεωργιου το αντιθετο; μια ζωη το λεει αυτο...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
442
Πόντοι
186
ξεκαθαρίζω από πριν τη θέση μου προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, έστω και ένας μαλάκας να κάνει ντου, το παιχνίδι πρέπει να διακόπτεται οριστικά.

τώρα όσον αφορά τον κύριο γεωργίου. Τα ίδια και χειρότερα έκανα οι οπαδοί του ΑΡΗ στη βέροια? Χτύπησαν παίκτες στη βέροια? Καταστρέψαν το γήπεδο? Σαφώς και έπρεπε να διακοπεί το ματς στη βέροια αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και ας μην ξεχνάμε οτι ο ΑΡΗΣ είναι η μοναδική ομάδα που έφαγε 9 αγωνιστικές (και πάλι καλώς κατά τη γνώμη μου), μετά απο ντου των κάφρων με τις γριές

αυτιά
ρε ουστη μου διαβαζεται και δεν καταλαβαινετε τι διαβαζεται...δηλαδη απο ολα αυτα εσυ καταλαβες οτι ο αρης εχει το παρασκηνιο με το μερος και οτι με αυτα που γραφει ο γεωργιου αδικει τον Αρη;  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom