Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Εν τω μεταξυ λεει στο λιμανι του πειραια επιτεθηκαν γαυροι σε οπαδους της ΑΕΚ που πηγαιναν να δουν το ματς με τον πλατανια,και οι δικοι μας πηραν μερικα μηχανακια των γαυρων. :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτά είναι λάφυρα όχι μπουρμπούτσαλα  :tooth: :tooth: :2funny: :2funny: !καί άν  μη τι άλλο τα παιδιά βρήκαν...μέσο ώστε  στην επιστροφή απ' την Κρήτη να γυρίσουν σπίτια τους χωρίς ταλαιπωρία  :2funny: :2funny: :2funny: !

Επισκέπτης
Εν τω μεταξυ λεει στο λιμανι του πειραια επιτεθηκαν γαυροι σε οπαδους της ΑΕΚ που πηγαιναν να δουν το ματς με τον πλατανια,και οι δικοι μας πηραν μερικα μηχανακια των γαυρων. :2funny: :2funny: :2funny:
Χλωμο εως απιθανο γιατι πρωτων σε τετοια σκηνικα δεν παει κανεις με μηχανακι και δευτερον γιατι με ενα τηλεφωνημα μαζευονται 1000 γαβροι για πλακα.
Παντως η ιστορια μου θυμιζει λιγο το παρασκηνιο που ειχε παιχτει πριν τον τελικο κυπελλου στην Κρητη,ειχαμε γεμισει το ενα πλοιο για την εκδρομη και ειχαμε παρει πολλα εισιτηρια για το αλλο (Κνωσσος αν θυμαμε καλα) που θα φευγατε εσεις,ολη τη βδομαδα η original εβγαζε ανακοινωσεις οτι θα σκασει στο λιμανι αλλα παρασκηνιακα παρακαλαγε τον Ντεμη να βαλει αλλο καραβι που φευγει απο αλλου για να μην εχουμε κολυμβητες,αν και τοτε δεν ειχατε καλες σχεσεις με τον κοντο ναυλωσε το Ιεραπετρα και φυγατε απο Λαυριο,ουτε ευχαριστω δεν του ειπαν οι οριτζινιστας τοτε αν και τους εσωσε το τομαρι,μετα σπασαν το καραβι στο γυρισμο και για αυτο τα ειχε παρει ο κοντος και εδινε ατομα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ερώτηση. Μερικοί από εσάς τα βάλατε με τον Ξενιάδη επειδή υποσχέθηκε 400χιλιάρικα και που (φυσικά) δε τ έβαλε. Νευριάσατε επειδή ο Ξενιάδης χρησιμοποίησε (για τους δικούς του λόγους) το όνομα της ΑΕΚ (ακόμα μια φορά) σε μια ιστορία που κράτησε 2-3 μέρες. ΠΑΡΟΛΑ αυτά σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΣ απ εσάς (μάλλον μόνος μου πρέπει να είμαι) ΔΕ ΛΕΤΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α για τον τύπο που χρησιμοποιεί (επίσης για τους δικούς του λόγους) τ όνομα της ΑΕΚ σε μία ιστορία που κρατάει 7 ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ μήνες. Και όχι μόνο δε λέτε τίποτα αλλά τον υπερασπίζεστε κιόλας με κουβέντες του στυλ "εδώ γίνονται άλλα και άλλα ο Βιντιάδης σε πείραξε;" ή "έχει κάνει ο Βιντιάδης κακό στην ΑΕΚ;". Μ αυτή την ηλίθια (συγγνώμη αλλά τέτοια τη θεωρώ) λογική να πω και εγώ τ εξής "ο Ξενιάδης σας πείραξε; Εδώ γίνονται άλλα και άλλα! Τι έκανε δηλαδή ο άνθρωπος και σας ενόχλησε; ".
Υ.Γ Και από αυτή την ιστορία φαίνεται το πόσο δίκιο είχα με την μικρή μου εμπειρία σε ομαδικά αθλήματα (που πάλι κάποιοι απ εσάς βγήκαν να τη χλευάσουν, αλλά δε γαμιέται) με τη δυσφορία που έβγαλαν οι παίκτες της ΑΕΚ όταν έμαθαν πως από πίσω ήταν ο Ξενιάδης και άρα ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να μπουν λεφτά. ΑΝ δυσφόρησαν για μια ιστορία 2-3 μερών μπορεί κάποιος να φανταστεί πόσο πολύ δυσφορούν στο κάθε άκουσμα του ονόματος "Βιντιάδης"....

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλώς ή κακώς ο Βιντιαδης αποτελεί τη μοναδική σοβαρή ελπίδα για την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή....!!!

όπως όλοι οι έλληνες "επιχειρηματίες" αυτή την εποχή περιμένουν "γη και ύδωρ" από την πολιτεία...για να βάλουν λεφτα....στην όποια δραστηριότητα....

οπότε περιμένουμε...

όσο για τον Τίγρη....αυτός ξεχάστηκε στη ζούγλα και κάνει τζάμπα πρωτοσέλιδα....όταν και όποτε τον αποθεώνουν οι νοσταλγοί του...!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μάλιστα. Δηλαδή ο Βιντιάδης που εδώ και 7 μήνες ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ την ΑΕΚ και χρησιμοποιεί τ όνομά της για την προβολή του ονόματός του (όπως έκανε και ο Ξενιάδης, ο Κοζώνης και ο κάθε τυχάρπαστος) είναι η ΜΟΝΗ σοβαρή ελπίδα για την ΑΕΚ. Και δεν είναι ο Τίγρης πχ που ο τύπος ήταν ξεκάθαρος "μαζί μ άλλους μπαίνω και εγώ" και δεν λέει κάθε μήνα το γνωστό παραμύθι του Βιντιάδη "σε 30 μέρες μπαίνω"...
Αν είναι έτσι τότε και εγώ είμαι η ΜΟΝΗ σοβαρή ελπίδα. ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα κάνω πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας και θ αναλάβω και όλα τα χρέη της ομάδας αρκεί αυτά να είναι στα πλαίσια εκείνα τ οποία με το επενδυτικό πλάνο που έχω στο μυαλό μου θα μπορέσουν ν αποπληρωθούν. Αφού είναι ΣΟΒΑΡΗ λύση κάποιος να λέει λόγια στο φλου (λες και είμαστε ο "Μπάμπης ο φλου" ) ας ξεκινήσουμε ΟΛΟΙ να λέμε ότι μαλακία μας έρθει στο κεφάλι.... :headbang: :headbang:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Ερώτηση. Μερικοί από εσάς τα βάλατε με τον Ξενιάδη επειδή υποσχέθηκε 400χιλιάρικα και που (φυσικά) δε τ έβαλε. Νευριάσατε επειδή ο Ξενιάδης χρησιμοποίησε (για τους δικούς του λόγους) το όνομα της ΑΕΚ (ακόμα μια φορά) σε μια ιστορία που κράτησε 2-3 μέρες. ΠΑΡΟΛΑ αυτά σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΣ απ εσάς (μάλλον μόνος μου πρέπει να είμαι) ΔΕ ΛΕΤΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α για τον τύπο που χρησιμοποιεί (επίσης για τους δικούς του λόγους) τ όνομα της ΑΕΚ σε μία ιστορία που κρατάει 7 ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ μήνες. Και όχι μόνο δε λέτε τίποτα αλλά τον υπερασπίζεστε κιόλας με κουβέντες του στυλ "εδώ γίνονται άλλα και άλλα ο Βιντιάδης σε πείραξε;" ή "έχει κάνει ο Βιντιάδης κακό στην ΑΕΚ;". Μ αυτή την ηλίθια (συγγνώμη αλλά τέτοια τη θεωρώ) λογική να πω και εγώ τ εξής "ο Ξενιάδης σας πείραξε; Εδώ γίνονται άλλα και άλλα! Τι έκανε δηλαδή ο άνθρωπος και σας ενόχλησε; ".
Υ.Γ Και από αυτή την ιστορία φαίνεται το πόσο δίκιο είχα με την μικρή μου εμπειρία σε ομαδικά αθλήματα (που πάλι κάποιοι απ εσάς βγήκαν να τη χλευάσουν, αλλά δε γαμιέται) με τη δυσφορία που έβγαλαν οι παίκτες της ΑΕΚ όταν έμαθαν πως από πίσω ήταν ο Ξενιάδης και άρα ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να μπουν λεφτά. ΑΝ δυσφόρησαν για μια ιστορία 2-3 μερών μπορεί κάποιος να φανταστεί πόσο πολύ δυσφορούν στο κάθε άκουσμα του ονόματος "Βιντιάδης"....
Έτσι είναι, τα μεγάλα μυαλά μετά θάνατο δικαιώνονται.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Χλωμο εως απιθανο γιατι πρωτων σε τετοια σκηνικα δεν παει κανεις με μηχανακι και δευτερον γιατι με ενα τηλεφωνημα μαζευονται 1000 γαβροι για πλακα.
Παντως η ιστορια μου θυμιζει λιγο το παρασκηνιο που ειχε παιχτει πριν τον τελικο κυπελλου στην Κρητη,ειχαμε γεμισει το ενα πλοιο για την εκδρομη και ειχαμε παρει πολλα εισιτηρια για το αλλο (Κνωσσος αν θυμαμε καλα) που θα φευγατε εσεις,ολη τη βδομαδα η original εβγαζε ανακοινωσεις οτι θα σκασει στο λιμανι αλλα παρασκηνιακα παρακαλαγε τον Ντεμη να βαλει αλλο καραβι που φευγει απο αλλου για να μην εχουμε κολυμβητες,αν και τοτε δεν ειχατε καλες σχεσεις με τον κοντο ναυλωσε το Ιεραπετρα και φυγατε απο Λαυριο,ουτε ευχαριστω δεν του ειπαν οι οριτζινιστας τοτε αν και τους εσωσε το τομαρι,μετα σπασαν το καραβι στο γυρισμο και για αυτο τα ειχε παρει ο κοντος και εδινε ατομα.

Σήμερα στο στάδιο San Siro διεξάγεται το σούπερ ντέρμπυ του μιλάνου ανάμεσα στην Inter καί στην Milan ( το λεγόμενο derby della Madonnina !) , παρά την δεδομένη αντιπαλότητα ανάμεσα στους οπαδούς τους υπάρχει μια " άγραφη " συμφωνία ή αντιπαλότητα να περιορίζεται μόνο σε βρισιές χωρίς ακρότητες καί αυτό μετά τον θάνατο ενός οπαδού της Inter πρίν 30 περίπου χρόνια κατά την διάρκεια επεισοδίων ανάμεσα στις αντίπαλες " tifoserie " ( οπαδοί ) ! εννοείται ότι στα παιχνίδια τους παρίστανται καί δεν αποκλείωνται οί όπαδοι της " φιλοξενούμενης " ομάδας αλήθεια αναρωτιέμαι πότε θα δούμε άραγε κάτι ανάλογο στην Ελλάδα  :think: ?

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Τι λες τωρα? Σε μια κοινωνια καταπιεσμενη που ως διεξοδο και εκτονωση εχει τα γηπεδα , θα αργησουμε πολυ να ξαναεχουμε πολυχρωμα(απο κασκολ) ντερμπυ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny:
τι οφσαιτ εδωσε ο πουστης...τετ α τετ ο ναζλιδης απο καθαρη θεση και το κορακι λεει οφσαιτ  :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Η αδρανεια της αμυνας στην φαση του γκολ ,  εφερε νευρικοτητα στην ομαδα. Παρα την ισοφαριση , η αμυνα και ο Κωνσταντοπουλος δεν δειχνουν να εχουν συνερθει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κιαλλο οφσαιτ ο ιδιος εποπτης  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:
τι οφσαιτ εδωσε ο πουστης...τετ α τετ ο ναζλιδης απο καθαρη θεση και το κορακι λεει οφσαιτ  :2funny:
Ρε μαλακα παλι σε αλλη διασταση βλεπεις το ματς;
Τυπε χριστιδη δεν πιστευω να σου πηραν και εσενα το μηχανακι χθες τα οριτζιναλια  :2funny: :2funny: :2funny:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
χριστιδη αν ειχες προβλημα ανταλλασω αυτο απο το ντερμπυ με τον μπαοκ που ειχαν με μηχανακι :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• DSC01990.JPG
    DSC01990.JPG
    292 KB · Εμφανίσεις: 25

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε μαλακα παλι σε αλλη διασταση βλεπεις το ματς;
Τυπε χριστιδη δεν πιστευω να σου πηραν και εσενα το μηχανακι χθες τα οριτζιναλια  :2funny: :2funny: :2funny:
ναι...ποιος το εχει;;ο τσακιρης;;ο λειτουργος της δημοσιογραφιας;; :2funny:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Καλά ο Κωσταντόπουλος στο πέναλτυ του έδειξε τη γωνία που θα πέσει;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλά ο Κωσταντόπουλος στο πέναλτυ του έδειξε τη γωνία που θα πέσει;
Τι ηθελες να το πιασει κιολας;Σε ολο το δευτερο ημιχρονο δεν εχουμε πλησιασει περιοχη του αντιπαλου.
Και το πεναλτυ ηταν καθαροτατο.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ηττα , απειρίας.
Εδω χρειαζεται ο Λινεν ,να τους κανει να το ξεπερασουν μεσα στην βδομαδα και να πανε ηρεμοι στο ντερμπυ με τον βαζελο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Λοιπόν,το πέναλτι που δίνει δεν είναι,το πέναλτι που δεν δίνει είναι.
Οι κακοί εως μέτριοι παίκτες του φετινού ρόστερ οι οποίοι σημειωτέον παίζουν απλήρωτοι μια χαρά τα πάνε.
*Ας επαναλάβω το γνωστό ρητό <<με πορδές δεν βάφονται αυγά>>.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τι ηθελες να το πιασει κιολας;Σε ολο το δευτερο ημιχρονο δεν εχουμε πλησιασει περιοχη του αντιπαλου.
πες και για το πεναλτυ που δεν δινει αλλα και για τα 4 οφσαιτ που δεν ηταν...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
μια ισοπαλια ρε αχρηστοι ζηταω,τι θελω  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom