FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ε,για ΑΕΚ "φυσιολογικά" πράγματα!!!καθημερινα πραγματα.
Τόσα χρόνια,έχουμε συνηθίσει! >
Και για master21.
Ε,για ΑΕΚ "φυσιολογικά" πράγματα!!!καθημερινα πραγματα.
Υπομονή.Καλημέρα στα αδέλφια μου.
Καλά ρε,ποιος πούστης αφήνει το κάθε τσόλι και παπάρι,να παίζει στην πλάτη της Α.Ε.Κ.;
Αυτόν τον Ξενιάδη δεν μπορεί να πάει μια αντιπροσωπία να τον βρει,να το ΄΄συζητήσουν΄΄ το πράγμα,να μας τι πει τι θέλει από την ζωή μας;;;
είναι δυνατόν τις σημερινές δύσκολες μέρες που περνάνε συνάνθρω΄ποί μας,να παίζεις πίσω από την πλάτη των υπαλλήλων και των παικτών,λέγοντας τους ότι θα έρθουν τα χρήματα;;;
τι παπάρια ρε πούστη μου
Όπως το είπες αδερφέ, εδώ θέλει πολύ "συζήτηση" αλλά τα παλικάρια μόνο κατάληψη και μαστούρα είναι.Καλημέρα στα αδέλφια μου.
Καλά ρε,ποιος πούστης αφήνει το κάθε τσόλι και παπάρι,να παίζει στην πλάτη της Α.Ε.Κ.;
Αυτόν τον Ξενιάδη δεν μπορεί να πάει μια αντιπροσωπία να τον βρει,να το ΄΄συζητήσουν΄΄ το πράγμα,να μας τι πει τι θέλει από την ζωή μας;;;
είναι δυνατόν τις σημερινές δύσκολες μέρες που περνάνε συνάνθρω΄ποί μας,να παίζεις πίσω από την πλάτη των υπαλλήλων και των παικτών,λέγοντας τους ότι θα έρθουν τα χρήματα;;;
τι παπάρια ρε πούστη μου
Οι φάπες από αλλού θα έπρεπε να ξεκινήσουν φυσικά και όχι από τους ξενιάδηδες!!!Όπως το είπες αδερφέ, εδώ θέλει πολύ "συζήτηση" αλλά τα παλικάρια μόνο κατάληψη και μαστούρα είναι.
O Δημητρελος δηλωσε οτι δεν ηξερε ποιος ηταν πραγματικα πισω απο τα λεφτα.Καλημέρα στα αδέλφια μου.
τι παπάρια ρε πούστη μου
Αντε να δουμε τι θα γινει πρωτο...Αλήθεια το παραμύθι του Χότζα με τα γαιδούρια το ξέρετε ? ήταν λοιπόν που λέτε καί ό Χότζας πάνω σ' ένα πλοίο που μετέφερε γαιδούρια για τον στρατό τα οποία γαιδούρια ξέρανε ότι όταν ακουγόταν ή σάλπιγγα ήταν ή ώρα για το συσσίτιο , κάποια μέρα λοιπόν σωθήκανε τα σανά καί τα γαιδούρια άρχισαν να γκαρίζουν δυσαρεστημένα απο την πείνα , τότε πάει ό Χότζας στον καπετάνιο καί του λέει πες στον σαλπιγκτή να σαλπίσει καί έτσι τα γαιδουράκια θα νομίσουν ότι είναι ώρα φαγητού καί θα ηρεμήσουν , καί πράγματι έτσι έγινε καί τα γαιδουράκια ηρέμησαν άν και με άδειο το στομάχι ! λοιπόν άν ή Α.Ε.Κ. ( παικτες κ.λ.π. ) είναι τα γαιδούρια , ό Δημητρέλλος ό Χότζας καί οί εκάστοτε Ξενιάδης , Βιντιάδης , Κοζώνης ή σάλπιγκα που σαλπίζει δήθεν για συσσίτιο το θέμα μας είναι άν τα γαιδούρια ηρεμήσουν απο το σάλπισμα καί άς κοιμηθούν πεινασμένα ή θα συνεχίσουν να γκαρίζουν καί θ'αρχίσουν μάλιστα καί τις κλωτσιές !!
Τον μπαιρακταρη λες που θα εβαζε 20 εκ;Ο τύπος είναι απίστευτος.
Εδώ στο περιβοητο φαγοπότι που έγινε στη Ν.Φιλαδέλφεια,που πήγε ο βλαμμένος ο Δημητρέλλος και καλά τον κάλεσε ο Βιντιάδης για να πουν για την ΑΕΚ,στο τέλος σηκώθηκε ο Βιντιάδης και έφυγε,ενώ κανονικά αυτός έπρεπε να πληρώσει και άφησε τον Δημητρέλλο να πληρώσει.
Από αυτόν περιμένουν να τους δώσει δάνειο;;;;βρακί στον κώλο του δεν έχει να βάλει.
Τον άλλον τον απίστευτο έναν γέρο που είχε εμφανιστεί ΄μία συνεδρίαση της ΑΕΚ και έσκασε μύτη με μια πουράκλα,πώς τον έλεγαν ρε παιδιά;;;
Τον μπαιρακταρη λες που θα εβαζε 20 εκ;
Ο Μακρής ήταν, εδώ μαζεμένα όλα τα λαμόγια που ήθελαν την ΑΕΚ.Α ναι μπράβο αυτόν.
Συλλογή πρέπει να τους κάνουμε και να τους βάλουμε σε μουσείο:
-Σκλαβενίτης
-Κοζώνης
-Μπαϊρακτάρης
-Ξενιάδης και Σαλιαρέλης
-ένας Ελληνοαυστράλός που είχε μπει και στην Παναχαϊκή,πώς τον έλεγαν;
Αντε να δουμε τι θα γινει πρωτο...
Βεβαια υπαρχει και αλλη μια εκδοχη που περιγραφετε με μια παροιμια.
Πάνω που εμαθε ο Χοτζας , τον γαιδαρο του να μην τρωει , ψόφησε απο την πεινα.
Ελπιζω να μην το παθει αυτο η ομάδα μας.
Σε πουρα.Σωστός + 1.000,000 ! αλήθεια τα 85μύρια του Πουρομάκαρου σε τι...θα τα πάρουμε ? άν τα πάρουμε ποτέ δηλαδή !