διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Πάλι ρεμια ισοπαλια ρε αχρηστοι ζηταω,τι θελω
Η συνήθεια που σου έγινε λατρεία.
Πάλι ρεμια ισοπαλια ρε αχρηστοι ζηταω,τι θελω
Πάλι ρε
Η συνήθεια που σου έγινε λατρεία.
Aλήθεια αυτό το παιδί έχει πάει ποτέ ταμείο
Και τα 2 ηταν και 1 οφσαιντ που δεν υπηρχε και σταματησε τον πλατανια,δηλαδη τι περιμενεις απο τον διαιτητη να σου βαλει και γκολ,ε δεν γινεται.Λοιπόν,το πέναλτι που δίνει δεν είναι,το πέναλτι που δεν δίνει είναι.
Οι κακοί εως μέτριοι παίκτες του φετινού ρόστερ οι οποίοι σημειωτέον παίζουν απλήρωτοι μια χαρά τα πάνε.
*Ας επαναλάβω το γνωστό ρητό <<με πορδές δεν βάφονται αυγά>>.
Εγω δεν περιμένω απο κανέναν τίποτα.Και τα 2 ηταν και 1 οφσαιντ που δεν υπηρχε και σταματησε τον πλατανια,δηλαδη τι περιμενεις απο τον διαιτητη να σου βαλει και γκολ,ε δεν γινεται.
Το σημερινό ήταν καρα άντερ και μας τα χάλασε το πενλντιΌ Γάβρος πάντως καθαρίζει το παιχνίδι με τον Άρη ( 2-0 στο ημίχρονο ) , αλλά ή επόμενη αγωνιστική είναι όλα τα λεφτά αφού εκτός του Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο. παίζουν ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ , ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ , Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ & ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣ !!!!
Εμμμμ μου θέλατε και πλέι οφφφ!
Μιλάμε για φοβερή ράτσα...το καλοκαίρι με το έτσι θέλω είχε βγει το πόρισμα ότι θα υποβιβαστούμε επειδή φυσικά έτσι βόλευε κάποιους και ακολούθησε και η μάζα...την 5-6η αγωνιστική ήτανε καρασίγουρη η πτώση και κάποιοι πιο πονηροί (εντάξει μια καχυποψία επιτρέπεται με αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα) βλέπανε ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα...μετά σκοτώσαμε δυο πεθαμένους και μόνο για πρωτάθλημα δεν ακούσαμε και βγήκανε οι ντουντούκες για να πάμε ξαφνικά όλοι γήπεδο...χθες μετά την ήττα μαύρες πλερέζες πάλι και αν δεν ερχότανε το ματς με τα ζέλια πάλι τα γνωστά 8 χιλιάρικα θα ήτανε στο γήπεδο!
Μικρός είσαι, εχεις αρκετό καιρό μπροστά σου για να την αποκρυπτογραφήσηςΜιλάμε για φοβερή ράτσα...το καλοκαίρι με το έτσι θέλω είχε βγει το πόρισμα ότι θα υποβιβαστούμε επειδή φυσικά έτσι βόλευε κάποιους και ακολούθησε και η μάζα...την 5-6η αγωνιστική ήτανε καρασίγουρη η πτώση και κάποιοι πιο πονηροί (εντάξει μια καχυποψία επιτρέπεται με αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα) βλέπανε ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα...μετά σκοτώσαμε δυο πεθαμένους και μόνο για πρωτάθλημα δεν ακούσαμε και βγήκανε οι ντουντούκες για να πάμε ξαφνικά όλοι γήπεδο...χθες μετά την ήττα μαύρες πλερέζες πάλι και αν δεν ερχότανε το ματς με τα ζέλια πάλι τα γνωστά 8 χιλιάρικα θα ήτανε στο γήπεδο!
Θα μας επιτρέψεις να έρθουμε την Κυριακή τελικά ή όχι;Μιλάμε για φοβερή ράτσα...το καλοκαίρι με το έτσι θέλω είχε βγει το πόρισμα ότι θα υποβιβαστούμε επειδή φυσικά έτσι βόλευε κάποιους και ακολούθησε και η μάζα...την 5-6η αγωνιστική ήτανε καρασίγουρη η πτώση και κάποιοι πιο πονηροί (εντάξει μια καχυποψία επιτρέπεται με αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα) βλέπανε ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα...μετά σκοτώσαμε δυο πεθαμένους και μόνο για πρωτάθλημα δεν ακούσαμε και βγήκανε οι ντουντούκες για να πάμε ξαφνικά όλοι γήπεδο...χθες μετά την ήττα μαύρες πλερέζες πάλι και αν δεν ερχότανε το ματς με τα ζέλια πάλι τα γνωστά 8 χιλιάρικα θα ήτανε στο γήπεδο!
Ό Λίνεν παραπονέθηκε ότι το χορτάρι δέν ήταν βρεγμένο , ότι το πέναλτυ ήταν ανύπαρκτο κ.λ.π. εμμ έτσι είναι της....κοντής ψωλής οί τρίχες της φταίνε !
Ναι θέλει πολύ χρόνο για να καταλάβεις την μαλακία που δέρνει τον Έλληνα!Μικρός είσαι, εχεις αρκετό καιρό μπροστά σου για να την αποκρυπτογραφήσης
ΟΧΙ...θα σας κρατάω όπως έκανα και στον πρώτο γύρο!Θα μας επιτρέψεις να έρθουμε την Κυριακή τελικά ή όχι;
Μόνο μη με μαλώνεις γιατί είμαι ευαίσθητος. :-*ΟΧΙ...θα σας κρατάω όπως έκανα και στον πρώτο γύρο!