gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ποιος σου μίλησε ρε ευαισθητούλι?Μόνο μη με μαλώνεις γιατί είμαι ευαίσθητος. :-*
Ποιος σου μίλησε ρε ευαισθητούλι?Μόνο μη με μαλώνεις γιατί είμαι ευαίσθητος. :-*
Aσε μας ρε φιλε που ειναι ανυπαρκτο το πεναλτυ.Αλλο ενα δεν εδωσε στον πλατανια.και υπηρξαν και 2 φασεις του πλατανια που εβγαιναν τετατετ οι παιχτες του και τα εδωσε οφσαιντ χωρις να ειναι.Και βγαινουμε και αδικημενοι;Για χορταρι δεν ξερω αλλα για το ανυπαρκτο και το αλλο που δεν εδωσε εχει δικιο.Αυτα δεν ειναι και τριχες νομιζω στην φαση που ειναι η αεκ
τι επαθες ρε μαλακα ;;ματαλλαξη;;σου διαρρηξανε τον λογαριασμο;;σε χακαρανε;;Aσε μας ρε φιλε που ειναι ανυπαρκτο το πεναλτυ.Αλλο ενα δεν εδωσε στον πλατανια.και υπηρξαν και 2 φασεις του πλατανια που εβγαιναν τετατετ οι παιχτες του και τα εδωσε οφσαιντ χωρις να ειναι.Και βγαινουμε και αδικημενοι;
Να κόψεις την παρέα με τον Χρηστίδη!Aσε μας ρε φιλε που ειναι ανυπαρκτο το πεναλτυ.Αλλο ενα δεν εδωσε στον πλατανια.και υπηρξαν και 2 φασεις του πλατανια που εβγαιναν τετατετ οι παιχτες του και τα εδωσε οφσαιντ χωρις να ειναι.Και βγαινουμε και αδικημενοι;
τι επαθες ρε μαλακα ;;ματαλλαξη;;σου διαρρηξανε τον λογαριασμο;;σε χακαρανε;;
πες μας τωρα οτι γαμιεται και αυτος ο πυσταρας ο χουλιγκαν με τα πληκτρα που απορω πως δεν ειναι φυλακη σε κρατος που υποτιθεται οτι εχει νομους και στο λογο μου θα ξαναγραψω μετα απο ενα μηνα...
μονο πες το
Τυπε σε αυτο που διαφερουμε εμεις οι δυο ως προς την αγαπη για την ομαδα μας ειναι οτι εγω ειμαι αντικειμενικος και δεν προσπαθω να κανω τα μαυρα ασπρα.τι επαθες ρε μαλακα ;;ματαλλαξη;;σου διαρρηξανε τον λογαριασμο;;σε χακαρανε;;
πες μας τωρα οτι γαμιεται και αυτος ο πυσταρας ο χουλιγκαν με τα πληκτρα που απορω πως δεν ειναι φυλακη σε κρατος που υποτιθεται οτι εχει νομους και στο λογο μου θα ξαναγραψω μετα απο ενα μηνα...
μονο πες το
Στο συγκεκριμένο άρθρο που διαφωνείς?
Οσο για τον Τσακιρη σε τι δεν συμφωνεις σε αυτα που λεει;Εχεις παει σε γηπεδα επαρχιας;τι επαθες ρε μαλακα ;;ματαλλαξη;;σου διαρρηξανε τον λογαριασμο;;σε χακαρανε;;
μονο πες το
Να κόψεις την παρέα με τον Χρηστίδη!
επαυξανω αυτα που λεει...απλα τελευταια εχει ξεχασει οτι ειναι δημοσιογραφος και θυμαται μονο οτι ειναι οπαδος...προβλημα αυτο...Οσο για τον Τσακιρη σε τι δεν συμφωνεις σε αυτα που λεει;Εχεις παει σε γηπεδα επαρχιας;
Κερδίζουμε , μας βριζουν . Χάνουμε , παλι μας βρίζουν. Αποφασιτε επιτελους τι θελετε? Μονο Χ να φέρνουμε?Αντε γαμήσου αεκούλα με την κολοομάδα σας χάσαμε το αντερ, πήγε ο άλλος ο αμπαλος και έκανε πεναλντ.
H παράγκα ποτε δεν πεθαίνει. Το κόκκινο παρακράτος είναι ακόμα εδώ να βιάσει κατα συρροήν ότι απέμεινε απο το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κρίμα που χθες έδωσε και η ομάδα πάτημα στην παράγκα για την ήττα.
η αγοραστικη αξια της αεκ εχει μηδενιστη και τα χρεη της ειναι πανω απο 30 εκατομυρια ευρω, μαλλον ολα αυτα που συμβαινουν δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ψευτιες για να παραπλανητε ο κοσμος και να ξεγελιεται η συνυδηση μας,λαε της αεκ τη κυριακη γεμισε το οακα μεσα και εξω και δωσε ενα τελευταιο μηνυμα σ αυτους που εχουν εγκαταλειψει την ιδεα σου!!!!!Ποιανού σειρά είναι σήμερα να μας αγοράσει;
Ποιανού σειρά είναι σήμερα να μας αγοράσει;
Aσε μας ρε φιλε που ειναι ανυπαρκτο το πεναλτυ.Αλλο ενα δεν εδωσε στον πλατανια.και υπηρξαν και 2 φασεις του πλατανια που εβγαιναν τετατετ οι παιχτες του και τα εδωσε οφσαιντ χωρις να ειναι.Και βγαινουμε και αδικημενοι;
Έτσι. Η παράγκα του Πλατανιά ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο.Αμα ηταν ετσι τοτε σε καθε ματς θα ειχαμε 17 πεναλτυ. ΤΟ πηρε επειδη ειναι ο πλατανιας.