Ρε μαλακες,μαθηματικα ειναι;Ειλικρινα τωρα.Ο ανθρωπος ειναι μελος των supporters.Αυτη την στιγμη ειναι οι κυριοι μετοχοι της ΑΕΚ.Ο καθε supporter συμετεχει με 50000 ευρω τον χρονο.Αποφασισε απο αυτα που του περισευαν,να τα δωσει για τον σκοπο αυτο.Δεν τα χαρισε,το εκανε για να δωσει χαρα στο παιδι του,που ειναι ΑΕΚ.Δεν τα στερει απο το παιδι του,καταλαβετε το.Ειναι σαν να βριζεις τον Μαρινακη που καποτε εβαλε λεφτα στον γαυρο.
συγνωμη γιατι καπου χανομαι και δεν νομιζω να φημιζομαι για την βραδυτητα της αντιληψης μου...
το παιδι του χτυπησε και πηρε μια αποζημιωση για να πληρωνει τα τρανηγματα στα νοσοκομεια κλπ...σωστα μεχρι εδω;;σωστα...
αν ο τυπος εχει φραγκα και δινει για το κεφι του στην αεκ μαγκια του και του βγαζω το καπελο...
αλλα το λινκ λεει για λεφτα που πηρε για καποια δουλεια ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ..(και που προφανως αν δεν τα επαιρνε ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ )
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗς ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΝΒΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ...
ΑΛΛΟΙΩς ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ''ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙς'';;
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ;;
η δινει τα λεφτα που ειναι για το παιδι του η τζαμπα καιει η λαμπα και ειναι ενα πλουσιο αρωστακι που απλα κανει την καβλα του...
δεν γινεται και τον σκυλο και την πιττα ;)
αν δεν τα στερει απο την γιατρεια του παιδιου του τοτε που ειναι η μαγκια;;
και ποια ειναι τα ''ΙΕΡΑ'' λεφτα που αναγνωρισε η αεκ και εγω κοντεψα απο το δακρυ να πλημμυρισω το πατωμα;;
οεο;;