Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εμενα πρωσοπικα δε με ενοχλησε η δωρεα του ανθρωπου,δικαιωμα του ειναι να κανει οτι θελει
με ενοχλει η αδιαφορια αυτων που τα εχουν
και αν ηταν μαγκες και ωραιοι θα του λεγανε οκ θα τα δωσουμε εμεις που δε μας λειπουν και στο φιναλε
και θα τα παρουμε απο τα εσοδα που περιμενουμε
αλλα δυστυχως εδω οπως γινονται στις επιχειρησεις στη ζημια μαζι(υπαλληλοι) αλλα στα κερδη μονοι μας(εργοδοτες) ετσι γινεται και στο ποδοσφαιρο
δε γνωριζω την οικονομικη του κατασταση και ουτε με νοιαζει αλλα δεν ειναι και ο υπαλληλακος των 500 ευρων
Ρε σεις μην τα ξαναλεμε,ο ανθρωπος δεν ειναι μεροκαματιαρης οπως εσυ και εγω,μελος των supporters ειναι,λες αν δεν ειχε λεφτα να εκανε αυτην την κινηση;Και δεν προκειται για δωρεα,αποφασισε να το κανει ο ανθρωπος στο ονομα του παιδιου του,δεν τον κατακρινω για αυτο και ας ηταν γαυρος,βαζελος η οτιδηποτε αλλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κατα δήλωση του εργάζεται αμισθί  :grin:
Eίναι.
Ρίξαμε και θα ρίχνουμε.
Αλλά πόσο κοστολογείς εσυ την τρέλα και την αγάπη του για να δεί χαρούμενο το παιδί του;
εάν πίστευε στην ομάδα του αρκούσε μία αστική μονάδα τηλεφώνου.
εκτός αν το παιδί του του είπε να πάει να πάρει τον Χ Ανάκογλου.
από την άλλη αν το παιδί σου σου πει να πας να πηδήξεις απο τον γκρεμό για να είναι χαρούμενο, θα το κάνεις;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι να κατανοησουν μωρε? ο κοκκαλης και ο μαρινακης να τους πουν να βγουν ξεβρακωτοι στο πασαλιμανι θα τρεξουν....ας ειναι καλα το χαρτζιλικι που παιρνουν.....
αυτό σου λέω....τα ίδια λες. Όλοι ίδιοι είστε. Ασχέτως χρώματος.
όσο και να σε πειράζει.

απλά εσείς τώρα τρέχετε ακόμα και χωρίς λεφτά
σε πληροφορώ πως και οι Ολυμπιακοί ιδέα το έχουνε δει. Και ταπί να ήταν ο Ολυμπιακός πάλι θα τρέχανε.

αλλά κάποια προτεραιότητα στις αρχές δεν βλάπτει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
1. Η λογική σου είναι πως άμα έχω λεφτά τα σκορπάω όπως γουστάρω. Οπότε ο πατέρας που τα τρώει στις πουτάνες είναι το ίδιο με αυτόν που τα τρώει στην ομάδα του. Ο ένας έχει αυτό το χούι ο άλλος το άλλο. Κάποιοι έχουνε και τα δύο.

2. Εάν είναι supporter και έχει λεφτά, γιατί δίνει αυτά τα λεφτά και όχι τόσο καιρό από τα άλλα (αφού έχει όπως λες;) Άρα ή δεν έχει οπότε ΞΕΦΤΥΛΑ ή έχει και τώρα πάει να καπηλευθεί το πρόβλημα του γιου του οπότε ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

3. Προφανώς έχεις θέμα βαρύτητας στον εγκέφαλο. Το παιδί θέλει χρήματα για αποκατάσταση (ότι λέει το κείμενο λέω, δεν ξέρω παραπάνω). Και αυτός προτίμησε να δώσει από αυτά τα χρήματα στην ομάδα παρά στο παιδί του. Ε, δεν είναι ξεφτύλας; Στο δικό σου παραλληλισμό θα έλεγα το ίδιο ακριβώς αν κάποιος πάει και τα σκάει στις πουτάνες την ώρα που τα παιδιά του χρειάζονται τα χρήματα αυτά.

Συνοπτικά. Εάν τα χρήματα σκορπίζονται για οποιοδήποτε σκοπό ενώ είναι από το υστέρημά σου... ΞΕΦΤΥΛΑ να μην πηγαίνουνε στην οικογένειά σου.
Εάν είναι το περίσσευμά σου και τις ανάγκες της οικογένειας τις έχεις καλυμμένες, κάφτα άμα γουστάρεις. Οι γυναίκες τα κάνουνε μανικιούρ και χτενίσματα, άλλοι τα κάνουνε κινητά και αγωνιστικά αυτοκίνητα, άλλοι πουτάνες και άλλοι ομάδα.

Αλλά όταν το παιδί σου έχει ανάγκη και βνάζεις την ομάδα πάνω από το παιδί σου είσαι ξεφτύλας. ΤΕΡΜΑ.
Που ειδες ρε τυπε οτι το παιδι εχει αναγκη απο χρηματα;Δεν λέει κατι τετοιο το κειμενο,Και σε καμια περιπτωση ο ανθρωπος δεν το καπηλευεται μιας και ουτε ονομα βγηκε στην επιφανεια ουτε τιποτα τετοιο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε σεις μην τα ξαναλεμε,ο ανθρωπος δεν ειναι μεροκαματιαρης οπως εσυ και εγω,μελος των supporters ειναι,λες αν δεν ειχε λεφτα να εκανε αυτην την κινηση;Και δεν προκειται για δωρεα,αποφασισε να το κανει ο ανθρωπος στο ονομα του παιδιου του,δεν τον κατακρινω για αυτο και ας ηταν γαυρος,βαζελος η οτιδηποτε αλλο.
α, ωστέ δεν έκανε δωρεά;;;
εσύ τα βάζεις, δεν τα διαβάζεις;;

πάρε να έχεις

Οι άνθρωποι της άκουσαν έκπληκτοι τον πατέρα του παιδιού να τους ενημερώνει ότι είναι πρόθυμος με ένα μέρος αυτών των χρημάτων να διευκολύνει την ΠΑΕ για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη! Χωρίς τόκο, χωρίς καμία ιδιαίτερη απαίτηση ως... εγγύηση, αλλά με μόνη επιθυμία τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας να επισκεφτούν το παιδί του και να του δώσουν κουράγιο!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Που ειδες ρε τυπε οτι το παιδι εχει αναγκη απο χρηματα;Δεν λέει κατι τετοιο το κειμενο,Και σε καμια περιπτωση ο ανθρωπος δεν το καπηλευεται μιας και ουτε ονομα βγηκε στην επιφανεια ουτε τιποτα τετοιο.
πάμε πάλι γιατί δεν ξέρεις να διαβάζεις:

Η οικογένεια εισέπραξε κάποια χρήματα από ασφαλιστική εταιρεία για τα έξοδα της δύσκολης μάχης που θα δώσει για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και τον Αναστασόπουλο της Καβάλας πήρε η ΑΕΚ για 5 χιλιάρικα μεχρι το καλοκαίρι.

Μην αρχίσετε πάλι και ρωτάτε που βρήκε τόσο χρήμα η ΑΕΚ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα σας απαντήσω ότι εγώ τα έκανα δωρεά. :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και ξαναρωτάω

δύο ενδεχόμενα έχεις
ή έχει χρήματα ο πατέρας, οπότε γιατί δεν τα έδινε τόσο καιρό (χωρίς μάλιστα να μπλέξει στο στόρυ και τα χρήματα της ασφαλιστικής);;;;

ή δεν έχει χρήματα ο πατέρας και παίρνει από της ασφαλιστικής

στην πρώτη είναι supporter γιαλατζί οπότε δεν μου γεμίζει το μάτι και για πολύ ΑΕΚτζής
στη δεύτερη δεν μου γεμίζει το μάτι για πολύ πατέρας

διαλέγεις και παίρνεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
α, ωστέ δεν έκανε δωρεά;;;
εσύ τα βάζεις, δεν τα διαβάζεις;;

πάρε να έχεις

Οι άνθρωποι της άκουσαν έκπληκτοι τον πατέρα του παιδιού να τους ενημερώνει ότι είναι πρόθυμος με ένα μέρος αυτών των χρημάτων να διευκολύνει την ΠΑΕ για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη! Χωρίς τόκο, χωρίς καμία ιδιαίτερη απαίτηση ως... εγγύηση, αλλά με μόνη επιθυμία τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας να επισκεφτούν το παιδί του και να του δώσουν κουράγιο!
Εγω δεν διαβαζω η εσυ;Διευκολυνση ξερεις τι σημαινει;Με την προοπτικη οτι θα τα παρει πισω καποια στιγμη.Το ποτε δεν τον ενοιαζει προφανως για αυτο και δεν ζητησε τοκο η εγγυηση.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Η οικογένεια εισέπραξε κάποια χρήματα από ασφαλιστική εταιρεία για τα έξοδα της δύσκολης μάχης που θα δώσει για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού.

Ρε μεγάλε,τι σκάλωμα έφαγες νυχτιάτικο από που πήρε χρήματα ο τάδε,για ποιον λόγο και τι τα έκανε;;;;;
δεν έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο περασμένες 12;;;;;
Έτσι γούσταρε και τα έδωσε.
Και γω θα πάω κα κόψω από την ρίζα από το δεξί μου χέρι,και τα λεφτά που θα πάρω από την ασφάλειά μου,θα τα δώσω στην ΑΕΚ για να πάρει πάιχτη.Τι σε κόφτει εσένα;;;χέρι μου ήταν,λεφτά μου θα είναι,ότι γουστάρω θα τα κάνω.
Πω,πω,πω δερβέναγα που βάλαμε στην τσέπη μας.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Ναι ρε ανθρωπε βασει συμβολαιου,εσυ δεν εχεις ασφαλισμενα τα παιδια σου;Δηλαδη χτυπα ξυλο και να μην συμβει ποτε,αλλα αν τυχει κατι και η ασφαλιστικη σου δινει αυτα που προβλεπει το συμβολαιο θα πεις εχω λεφτα,δεν τα θελω;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και τον Αναστασόπουλο της Καβάλας πήρε η ΑΕΚ για 5 χιλιάρικα μεχρι το καλοκαίρι.

Μην αρχίσετε πάλι και ρωτάτε που βρήκε τόσο χρήμα η ΑΕΚ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα σας απαντήσω ότι εγώ τα έκανα δωρεά. :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
σου είπα και πριν.
πάρτε όσους και όποιους θέλετε

και κάντε και ομαδάρα. Από το να βλέπουμε ρετάλια στα γήπεδα σαφώς και προτιμώ να βλέπουμε όμορφες ομάδες ακόμα και να χάνει η δική μου. Όπως χαιρόμουνα την ΑΕκ του Μπάγεβιτς και τον ΠΑΟ του Όσιμ.

Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα με την προκαταβολή του Ανάκογλου δεν σηκώνω κουβέντα.

Και το σταματώ εδώ γιατί θα ρίξω μπινελίκια και δεν έχει νόημα σε απρόσωπα νικς στο νετ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
σου είπα και πριν.
πάρτε όσους και όποιους θέλετε

και κάντε και ομαδάρα. Από το να βλέπουμε ρετάλια στα γήπεδα σαφώς και προτιμώ να βλέπουμε όμορφες ομάδες ακόμα και να χάνει η δική μου. Όπως χαιρόμουνα την ΑΕκ του Μπάγεβιτς και τον ΠΑΟ του Όσιμ.

Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα με την προκαταβολή του Ανάκογλου δεν σηκώνω κουβέντα.

Και το σταματώ εδώ γιατί θα ρίξω μπινελίκια και δεν έχει νόημα σε απρόσωπα νικς στο νετ.

Ναι άντε ΟΚ.Άδειασε μας την γωνιά και άντε για νάνι.Καλή σου νύχτα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ναι ρε ανθρωπε βασει συμβολαιου,εσυ δεν εχεις ασφαλισμενα τα παιδια σου;Δηλαδη χτυπα ξυλο και να μην συμβει ποτε,αλλα αν τυχει κατι και η ασφαλιστικη σου δινει αυτα που προβλεπει το συμβολαιο θα πεις εχω λεφτα,δεν τα θελω;
ώχου κούραση....

και ξαναρωτάω

δύο ενδεχόμενα έχεις
ή έχει χρήματα ο πατέρας, οπότε γιατί δεν τα έδινε τόσο καιρό (χωρίς μάλιστα να μπλέξει στο στόρυ και τα χρήματα της ασφαλιστικής);;;;

ή δεν έχει χρήματα ο πατέρας και παίρνει από της ασφαλιστικής

στην πρώτη είναι supporter γιαλατζί οπότε δεν μου γεμίζει το μάτι και για πολύ ΑΕΚτζής
στη δεύτερη δεν μου γεμίζει το μάτι για πολύ πατέρας

διαλέγεις και παίρνεις

Ρε μεγάλε,τι σκάλωμα έφαγες νυχτιάτικο από που πήρε χρήματα ο τάδε,για ποιον λόγο και τι τα έκανε;;;;;
δεν έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο περασμένες 12;;;;;
Έτσι γούσταρε και τα έδωσε.
Και γω θα πάω κα κόψω από την ρίζα από το δεξί μου χέρι,και τα λεφτά που θα πάρω από την ασφάλειά μου,θα τα δώσω στην ΑΕΚ για να πάρει πάιχτη.Τι σε κόφτει εσένα;;;χέρι μου ήταν,λεφτά μου θα είναι,ότι γουστάρω θα τα κάνω.
Πω,πω,πω δερβέναγα που βάλαμε στην τσέπη μας.....
το δικό σου χέρι σκοτεινέ κάντο ό,τι γουστάρεις.

εγώ σχολιάζω την κίνησή του ως πατέρα.
είπα και πιο πριν. Το τι θα το κάνω εγώ το ΔΙΚΟ ΜΟΥ χέρι είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ θέμα. Για το παιδί μου όμως αλλάζει το πράγμα.
και στην τσέπη σου δεν έκανα κουμάντο ούτε προσπάθησα.

την ηθική σχολιάζω.
αν την αποδέχεσαι και λες και μπράβο, οκ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πού είπα εγώ πως έπρεπε να μην τα πάρει;
αντιθέτως, είπα πως δεν έπρεπε να τα δώσει!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μιλας για ηθικη ρε μοικανε;  :S Αστο ρε αγορινα,πηγαινε για υπνο που λεει και ο Σκοτεινος.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Απεριόριστος σεβασμός σε αυτόν τον Ανθρωπο.
Περαστικά στο παιδί του και σιδερένιο,μέσα απο την καρδιά μου.
τωρα μαλλον κανεις πλακα...δεν μπορει να εννοεις αυτο που λες...
δινει χρηματα που εισεπραξε απο μια ατυχη στιγμη του παιδιου του για να τα βαλει παντελονι ο θεοδωριδης...
και εσυ αυτο το διποδο το σεβεσαι;;
αντι να το φτυνεις;;
αν ειναι βεβαια αληθεια και δεν ειναι μια δακρυβρεχτη ιστορια που εχει σκοπο να αναδειξει το μεγαλειο της αεκ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ώχου κούραση....
το δικό σου χέρι σκοτεινέ κάντο ό,τι γουστάρεις.

εγώ σχολιάζω την κίνησή του ως πατέρα.
είπα και πιο πριν. Το τι θα το κάνω εγώ το ΔΙΚΟ ΜΟΥ χέρι είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ θέμα. Για το παιδί μου όμως αλλάζει το πράγμα.
και στην τσέπη σου δεν έκανα κουμάντο ούτε προσπάθησα.

την ηθική σχολιάζω.
αν την αποδέχεσαι και λες και μπράβο, οκ...
συμφωνω απολυτως σε ολα οσα λες...εμενα ομως γιατι με μπερδεψες και καλα οτι ειμαι αρρωστος και γκαου με τον γαυρο;;
που καταλαβες οτι βαζω τον γαυρο πανω απο την οικογενεια μου και πανω απο το παιδι μου;; :think: :think:
πως σου ηρθε αυτο;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τωρα μαλλον κανεις πλακα...δεν μπορει να εννοεις αυτο που λες...
δινει χρηματα που εισεπραξε απο μια ατυχη στιγμη του παιδιου του για να τα βαλει παντελονι ο θεοδωριδης...
και εσυ αυτο το διποδο το σεβεσαι;;
αντι να το φτυνεις;;
αν ειναι βεβαια αληθεια και δεν ειναι μια δακρυβρεχτη ιστορια που εχει σκοπο να αναδειξει το μεγαλειο της αεκ...
Ρε μαλακες,μαθηματικα ειναι;Ειλικρινα τωρα.Ο ανθρωπος ειναι μελος των supporters.Αυτη την στιγμη ειναι οι κυριοι μετοχοι της ΑΕΚ.Ο καθε supporter συμετεχει με 50000 ευρω τον χρονο.Αποφασισε απο αυτα που του περισευαν,να τα δωσει για τον σκοπο αυτο.Δεν τα χαρισε,το εκανε για να δωσει χαρα στο παιδι του,που ειναι ΑΕΚ.Δεν τα στερει απο το παιδι του,καταλαβετε το.Ειναι σαν να βριζεις τον Μαρινακη που καποτε εβαλε λεφτα στον γαυρο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε μαλακες,μαθηματικα ειναι;Ειλικρινα τωρα.Ο ανθρωπος ειναι μελος των supporters.Αυτη την στιγμη ειναι οι κυριοι μετοχοι της ΑΕΚ.Ο καθε supporter συμετεχει με 50000 ευρω τον χρονο.Αποφασισε απο αυτα που του περισευαν,να τα δωσει για τον σκοπο αυτο.Δεν τα χαρισε,το εκανε για να δωσει χαρα στο παιδι του,που ειναι ΑΕΚ.Δεν τα στερει απο το παιδι του,καταλαβετε το.Ειναι σαν να βριζεις τον Μαρινακη που καποτε εβαλε λεφτα στον γαυρο.
συγνωμη γιατι καπου χανομαι και δεν νομιζω να φημιζομαι για την βραδυτητα της αντιληψης μου...
το παιδι του χτυπησε και πηρε μια αποζημιωση για να πληρωνει τα τρανηγματα στα νοσοκομεια κλπ...σωστα μεχρι εδω;;σωστα...
αν ο τυπος εχει φραγκα και δινει για το κεφι του στην αεκ μαγκια του και του βγαζω το καπελο...
αλλα το λινκ λεει για λεφτα που πηρε για καποια δουλεια ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ..(και που προφανως αν δεν τα επαιρνε ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ )
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗς ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΝΒΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ...
ΑΛΛΟΙΩς ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ''ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙς'';;
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ;; :think: :think:
η δινει τα λεφτα που ειναι για το παιδι του η τζαμπα καιει η λαμπα και ειναι ενα πλουσιο αρωστακι που απλα κανει την καβλα του...
δεν γινεται και τον σκυλο και την πιττα  ;)
αν δεν τα στερει απο την γιατρεια του παιδιου του τοτε που ειναι η μαγκια;;
και ποια ειναι τα ''ΙΕΡΑ'' λεφτα που αναγνωρισε η αεκ και εγω κοντεψα απο το δακρυ να πλημμυρισω το πατωμα;;
οεο;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom