Βασικά αυτοί φταίνε που κάθονται και ξαναμαναπαντάνε στην ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑ ΑΔΕΛΦΗ...λες και αύριο δεν θα τους ξαναρωτήσει το ίδιο πράγμα!
γατε με ξαφνιαζεις και με κπλησσεις δυσαρεστα...
δεν ειχα ΠΟΤΕ μαζι σου προσωπικη συγκρουση με τετοιους χαρακτηρισμους,αντιθετα καναμε διαλογο...
δεβ τρεχει τιποτα ,δικαιωμα σου να ξηγιεσαι ετσι...
απλα ενοιωσα εκπληξη...
ειχα καιρο να μπω εδω και σεβομουνα καποιους ανθρωπους εδω αφηνοντας τους στον ''πονο τους'' για την αγαπημενη τους ομαδα...
δεχτηκα στην πορεια ''επιθεσεις '' και ενιοτε στου γαυρου χωρις κανεις να με ''υπερασπιστει'' απο τους ομοθρησκους(τους δικους σου) ...επειδη απλα ελεγα την αποψη μου ΚΟΣΜΙΑ...
το να μπεις σε ενα παιχνιδι με χαρακτηρισμους και βρισιες ειναι ευκολο και εγω το εκανα...
και δεν ειμαι υποχρεωμενος να εξηγω ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ποιους εννοω πουστηδες αδερφες και φιδια. και ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
εσυ σιγουρα δεν εισαι αναμεσα σε αυτους ακομα και τωρα που εισαι οργισμενος μαζι μου πραγμα κατανοητο (απλα την αντιδραση δεν περιμενα)
εχω εξηγησει σε καποιους οτι δεν ειμαι αγιος και επειδη δεν γινεται καθε φορα να λεω απευθυνομαι στον ταδε και στον δεινα η μαλλον δεν απευθυνομαι στον ταδε και στον δεινα εχω παρακαλεσει καποιον η καποιους που εκτιμω οταν βλεπουν τον ''μαλακα'' χρηστιδη στον οριζοντα απλα να προσπερνουν χωρις να διαβαζουν...
δυσκολο ναι αλλα το εχω ζητησει σε χαρη...
δεν μπορω σε καθε μαλακα και καραγκιοζη να απευθυνομαι με πιμι...τα λεω δημοσια...
εδω τα λεω στους δικους μου... ;)
και επειδη ειμαι παντελονατος λεω οτι θελω με τρελλα να πεσει η αεκ β εθνικη ...και ο πουστης...
παροτι μπορει να γουσταρω καποια παιδια απο δω δεν μπορω να ξεχαω τι εχω τραβηξει χρονια τωρα απο λασπες και συκοφαντιες ,,,,
αλλο το ενα αλλο το αλλο...
και φιλαρακια καλλητα στη ριαλ λαιφ εχω αεκτζηδες που τους αγαπαω αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν θελω η αεκ να εξαφανιστει...
ας προσεχε στο κατω κατω η αεκ
9και οι οπαδοι της) γιαυτο ....