Εχεις δικιο !!!Mας χρωστάει την εξάμηνη διαφήμιση του.
Τα δεκαπέντε χιλιάρικα που έδωσε δεν είναι τίποτα.
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Εχεις δικιο !!!Mας χρωστάει την εξάμηνη διαφήμιση του.
Τα δεκαπέντε χιλιάρικα που έδωσε δεν είναι τίποτα.
Αρκεί που σε ΚΑΡΦΩΝΕ σε κάθε παιχνίδι, εστω και με μισή μέση...Θυμασαι ΠΟΥΣΤΑΡΧΕ??Η τότε ήσουν ΠΟΥΣΤΑΡΧΑΚΙ και δεν σε άφηναν να πας στο γήπεδο???Με εκανες και γελασα πρωι-πρωι ρε μπαγασα.....
Αυτος ο ΄΄βιαστης΄΄ απο τους βιασμους που εκανε ποσα πρωταθληματα εχει παρει ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα κάνουμε σοβαρή κουβέντα?Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?Που κάνει κακό ο Βιντιάδης; Σοβαρά μιλάς; Έχεις παίξει ποτέ σου σε κάποια ομάδα η οποία να έχει οικονομικά προβλήματα; Επειδή έτυχε σαν έφηβος να παίξω σε κάποια ομάδα μπάσκετ που είχε προβλήματα μπορώ να σου πω τι ψυχολογία έχουν οι παίκτες όταν επί κάποιες βδομάδες τους λένε ότι θα τους βοηθήσουν και ξαφνικά τους δίνουν στραγάλια. Όταν οι επί μήνες απλήρωτοι παίκτες διαβάζουν ή ακούν τον Βιντιάδη (γιατί έχει βγάλει και ανακοινώσεις και ότι διαρρέει διαρρέει από το περιβάλλον του) ότι θα μπει στην ομάδα και θα πληρωθούν και τα σχετικά και τελικά έχουν περάσει 6 (Ε-Ξ-Ι) μήνες και η μόνη βοήθεια που έδωσε είναι 15χιλιάρικα, τ οποία φυσικά είναι καλοδεχούμενα (αλλά από την άλλη δε σε βλέπω να σχολιάζεις το γεγονός ότι ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ -και επίδοξος αγοραστής- Βιαντιάδης που έχει μαζέψει 10μύρια έδωσε το ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ απ αυτά ενώ ο ΑΝΤΖΕΝΤΗΣ -και μη επίδοξος αγοραστής- Φωτίου έδωσε 10πλάσια απ αυτά που έδωσε ο Βιντιάδης) έχεις μπει ποτέ στη θέση ΟΧΙ μόνο των παικτών ΑΛΛΑ και των υπαλλήλων της ΑΕΚ. Φυκιά για μεταξωτές κορδέλες πουλάει μέχρι τώρα ο Βιντιάδης και δίνει ΨΕΥΤΙΚΕΣ ελπίδες. Και αυτό ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, είτε σου αρέσει είτε όχι, ο νέος αγαπητικός σου είναι ένας σκέτος Τσάκας. ΜΑΚΑΡΙ να κάνω ένα ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΟ λάθος. ΘΑ το παραδεχτώ. Αλλά επειδή έχω καεί με Σκλαβενήτες, Κοζώνηδες κτλπ κρατάω μικρό καλάθι.
Δηλαδή στην ομάδα ΜΟΝΟ ο Γκερέιρο παίζει και ο Λαγός και ο Κοντοές; Δε παίζουν πιτσιρίκια; Αυτά δεν ήταν που έλεγαν πως ούτε λεφτά για την βενζίνη δεν έχουν για να πάνε στη προπόνηση ή κάνω λάθος; Είναι σαν να λες σ ένα παιδί που πεινάει "θα σου πάρω κουλούρι" και του δίνεις λίγο σουσάμι. Του γαμάς την ψυχολογία. Τι δε μπορείς να καταλάβεις;;;Τώρα κάνουμε σοβαρή κουβέντα?Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?
Γαμάει την ψυχολογία του Λαγού και του Γκερέιρο ο Βιντιάδης επειδή δίνει κάποια ελπίδα ότι μπορεί να πάρουν και κάποια λεφτά ενώ αν δεν υπήρχε οι παίχταράδες θα πετούσανε στον αγωνιστικό χώρο επειδή θα ήταν απερίσκεπτοι ξέροντας ότι θα είναι σίγουρα άφραγκοι?Ή θα τους πληρώνανε αυτοί που πρέπει να τους πληρώσουνε κανονικά ,δηλαδή οι συμπάθειες σου Τιτάνας , Παππάς , Νοτιάς, Χατζηιωάννου , Γκούμας , Νικολαίδης , Κούλης , Αθηνής κλπ κλπ!Μας δουλεύεις???
Το μόνο κακό που έκανε είναι ότι δεν ξεφορτωθήκαμε τον Λαγό 3-4 μήνες νωρίτερα!
Ομοιότητες με Τσάκα εγώ δεν βλέπω,ομοιότητες με τον τύπο αυτό μπορώ να βρώ μόνο στον Ξενιάδη αλλά και αυτόν δεν έχω σοβαρό λόγο να τον βρίσω!Δεν συνηθίζω να κοιτάω το δέντρο και να μην βλέπω το δάσος!
Και στο ξαναλέω όσο κι αν δεν το χωράει το κεφάλι σου ότι εγώ αγαπητικούς δεν έχω...άλλωστε η ευκολία με την οποία μου τους εναλλάσσεις το αποδεικνύει! ;)
Όσο για τον Φωτίου...έδωσε κάποια λεφτά με εγγυήσεις και ψωνίζοντας τα ποσοστά κάποιων παιχτών!Δεν χάρισε τίποτα...φυσικά και είναι μεγάλη διευκόλυνση για την Παέ και καλοδεχούμενη!Ο Βιντιάδης έδωσε κάποια ψίχουλα αλλά τα χάρισε για να διευκολύνει κάποιες τρέχουσες ανάγκες της Παέ που δεν μπορεί να πληρώσει ούτε την βενζίνα για το πούλμαν...την οποία κανονικά άλλοι θα έπρεπε να πληρώνουν!Σου θυμίζω επίσης και το κλείνω εδώ ότι οι ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ που έχουνε ουσιαστικά τις μετοχές σου και από τους οποίους δεν έχεις καμμία απαίτηση και τους θεωρείς "σωτήρες" είναι μεγαλύτερα μεγέθη (οι περισσότεροι) από τον Βιντιάδη!!!
ελα ρε γρηγορακο ...παλι χερι μου βαζεις;;τεσπα το προσπερναω μιας και μου εθιξες μια ευαισθητη χορδη...μεγαλυτερος πουστης κομπλεξικος αντιολυμπιακος του χειροτερου ειδους (αυτοι δηλαδη που δηλωνουν μια ομαδα αλλα μετα κανουν οτι ειναι δυνατον για να ''αποταξουν τον σατανα'' και να αποδειξουν οτι ειναι αντικειμενικοι) απο αυτον τον καριολη δεν υπαρχει...εμετος...εκατο φορες νικολογιαννης τσακιρης κετσε κλπ κλπ παρα αυτος ο εμετικος γλοιωδης ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καραγκιοζης...Εντάξυ τώρα το γάμησες. Προσωπικά δε το είδα το ματς αλλά δε γίνεται όταν κερδάει (όπως θα έλεγε και κάποιος) η ΑΕΚ να έχει "απλετο" σπρώξιμο και όλες οι άλλες ομάδες να κερδίζουν με το σπαθί τους. Σόρρυ αλλά τελικά ποιος κάλυπτε τον Κατσουράνη;
Και δεν εκφράζεις προσωπική άποψη λέγοντας "όλοι ευχόμαστε.." κτλπ κτλπ. Νταξ καταλαβαίνω ότι μάλλον σε χάλασε που η ΑΕΚ κέρδισε μια από τις "θυγατρικές" του ΟΣΦΠ (τουλάχιστον στο παρελθόν) αλλά απ ότι διάβασα (ξαναλέω δε το είδα το ματς)η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από την Ξάνθη. Και δε το έγραψε κανένας Μιοαύλης ή κανένας Σαμπριάκος ή δε ξέρω και εγώ ποιος άλλος. Το διάβασα σ ένα άρθρο του Χελάκη που δεν τον λες και ΑΕΚτζή.
Και πριν πάμε έστω και μετά από χρόνια εκεί που αξίζουμε ας ξεκινήσουμε πρώτα αναδρομικά, οπότε ας πάρει πρώτος σειρά ο ΟΣΦΠ, μετά ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟ και δε ξέρω και εγώ ποια άλλη ομάδα.
Θα εκφράσω μια 100% προσωπική άποψη που ξέρω ότι πολλοί θα πέσουν να με θάψουν. Αυτή τη στιγμή 2 είναι οι λύσεις. Ή ΒΡΙΣΚΕΙΣ ένα πολιτικό ΓΕΡΟ μέσο (σα και αυτό που έχει ο χοντρός του ΟΣΦΠ) και αναγκάζεις το κράτος να δεχτεί ως εγγυήσεις ΟΤΙ χρήμα εκδικαστεί στην ΑΕΚ από την υπόθεση Ψωμιάδη (αλήθεια θυμάσαι ποιος κυνήγησε την υπόθεση όταν κάποιοι άλλοι σφύριζαν αδιάφορα;;; ) έτσι ώστε ένα μεγάλος μέρος των οφειλών της ΑΕΚ προς το δημόσιο (ή ακόμα και όλες ΑΝ πάει στα 20+ εκ) να εκκαθαριστεί και να γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρουσα περίπτωση για επενδυτές. Έτσι θ πάει το μπαλάκι στο κράτος να κυνηγήσει και να δικάσει τον Ψωμιάδη. Αλλά αυτό το σενάριο ΞΕΡΟΥΜΕ πολύ καλά ότι στην Ελλάδα απλά δε παίζει.Ρε συ Γρηγόρη το αν έχουνε να βάλουνε βενζίνη τα πιτσιρίκια ή όχι (αν και εγώ ξέρω ότι αυτή ήταν ατάκα του φτωχού Καφέ!) δεν είναι ευθύνη του Βιντιάδη!Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις!Ο Βιντιάδης είναι¨"ξένος" με την ΑΕΚ αυτή την στιγμή!Μπορεί να μην μπει ποτέ...εγώ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι είναι υπαρκτός και ότι έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει σοβαρή προσπάθεια για να μπει!Να τον πυροβολήσουμε επειδή προσπαθεί?Το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή και εδώ μέσα ότι μόνος του δεν μπορεί και δεν θέλει!Ε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να βρει τα λεφτά που του λείπουνε αυτή την εποχή!
Εχείς τίποτα καλύτερο να περιμένεις?Βιάζεσαι τόσο πολύ για πρωτοδικείο ή για λύσεις του κώλου τύπου Γιδόπουλου ή για αγορά ΑΦΜ???
Έλα ρε μαλάκα αντιολυμπιακός ο Χελάκης!!! Μπορεί αυτή τη περίοδο να μη ζω Ελλάδα αλλά τον έχω ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν στο ραδιόφωνο. Ειδικά όταν μεταδίδει αγώνες του ΟΣΦΠ με οποιαδήποτε ομάδα (ελληνική ή ξένη) νομίζεις πως ο ΟΣΦΠ πως είναι η Μπάρτσα (το λιγότερο). Μετά τον Νικολακόπουλο και τον Μπάμπη είναι ο πιο βαμμένος γαύρος στον σπορτ φμ.ελα ρε γρηγορακο ...παλι χερι μου βαζεις;;τεσπα το προσπερναω μιας και μου εθιξες μια ευαισθητη χορδη...μεγαλυτερος πουστης κομπλεξικος αντιολυμπιακος του χειροτερου ειδους (αυτοι δηλαδη που δηλωνουν μια ομαδα αλλα μετα κανουν οτι ειναι δυνατον για να ''αποταξουν τον σατανα'' και να αποδειξουν οτι ειναι αντικειμενικοι) απο αυτον τον καριολη δεν υπαρχει...εμετος...εκατο φορες νικολογιαννης τσακιρης κετσε κλπ κλπ παρα αυτος ο εμετικος γλοιωδης ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καραγκιοζης...
Μπουρδες , το διεψευσε. Τι εξωση να του κανουν αφου τωρα ηρθεκαι δεν εχει σπιτι ακομα.Έξωση στον Τσουμάγκα
Εξώδικο έλαβε ο νεαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Σωτήρης Τσουμάγκας, από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που διαμένει για οφειλές ύψους 1.000 ευρώ. Ενθουσιασμένος με την Ένωση ο παίκτης που δεν τον επηρέασε το γεγονός
!
www.sport24.gr/football/omades/Aek/ekswsh_ston_tsoymagka.2086496.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/ekswsh_ston_tsoymagka.2086496.html[/url]
κατσε ρε φιλε για να συνεννοηθουμε...να δουμε τι λεμε...ειπα εγω οτι στις περιγραφες δεν κανει σα μαλακας;;εγω ειπα οτι λειτουργει αντιολυμπιακα...το οτι δηλωνει γαυρος δε μου λεει κατι...Έλα ρε μαλάκα αντιολυμπιακός ο Χελάκης!!! Μπορεί αυτή τη περίοδο να μη ζω Ελλάδα αλλά τον έχω ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν στο ραδιόφωνο. Ειδικά όταν μεταδίδει αγώνες του ΟΣΦΠ με οποιαδήποτε ομάδα (ελληνική ή ξένη) νομίζεις πως ο ΟΣΦΠ πως είναι η Μπάρτσα (το λιγότερο). Μετά τον Νικολακόπουλο και τον Μπάμπη είναι ο πιο βαμμένος γαύρος στον σπορτ φμ.
Σε λίγο θα μας πεις πως ο Χελάκης είναι κρυφο-ΑΕΚτζής!!!! Είπαμε να το χέσουμε, όχι να το γαμήσουμε![]()
πού έγραψα εγώ αυτό που λες;;;Αυτο τωρα μας το λες για νεο;Λες να μην το γνωριζουμε;Δεν προσπαθουμε να τα ριξουμε σε καμια ομαδα,και μονος σου λες οτι παραδεχεσαι οτι το μεγαλυτερο μεριδιο ευθηνης για αυτην την παρωδια την εχει η ομαδα που ανεφερες στην τελευταια σου λεξη.Μαζι μας εισαι και εσυ οποτε δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να αποδειξεις.
Γιατι ποτε ξανα;Βαρεθηκατε να τρωτε ξυλο;Κανει καλο ρε τωρα με τα κρυα κιολας.
Ε ρε λύσσα με τον κοντορουφιάνο...μετά παρεξηγιέσαι που σε λέω αγαπητικό του!Δηλαδή ποιος θα μπορούσε να κυνηγήσει την υπόθεση?Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ή η γιαγιά μου?Εγώ θυμάμαι και κάτι άλλο που εσύ ξεχνάς...ποιος έβαλε πριν 6-7 χρόνια τα χρήματα της υπόθεσης Ψωμιάδη (από τα οποία υπενθυμίζω ότι δεν έχουμε πάρει ευρώ τσακιστό) στον ισολογισμό για να τον ισοσκελίσει ενώ στην πραγματικότητα ήμασταν με τα μπούνια μέσα οικονομικά εκείνη τη χρονιά!Η λύση που αναφέρεις πάντως είναι κάτι που έχει συζητηθεί αρκετές φορές αλλά στην Ελλάδα οι διαδικασίες αυτές όπως ξέρεις δεν είναι και τόσο σύντομες...Θα εκφράσω μια 100% προσωπική άποψη που ξέρω ότι πολλοί θα πέσουν να με θάψουν. Αυτή τη στιγμή 2 είναι οι λύσεις. Ή ΒΡΙΣΚΕΙΣ ένα πολιτικό ΓΕΡΟ μέσο (σα και αυτό που έχει ο χοντρός του ΟΣΦΠ) και αναγκάζεις το κράτος να δεχτεί ως εγγυήσεις ΟΤΙ χρήμα εκδικαστεί στην ΑΕΚ από την υπόθεση Ψωμιάδη (αλήθεια θυμάσαι ποιος κυνήγησε την υπόθεση όταν κάποιοι άλλοι σφύριζαν αδιάφορα;;; ) έτσι ώστε ένα μεγάλος μέρος των οφειλών της ΑΕΚ προς το δημόσιο (ή ακόμα και όλες ΑΝ πάει στα 20+ εκ) να εκκαθαριστεί και να γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρουσα περίπτωση για επενδυτές. Έτσι θ πάει το μπαλάκι στο κράτος να κυνηγήσει και να δικάσει τον Ψωμιάδη. Αλλά αυτό το σενάριο ΞΕΡΟΥΜΕ πολύ καλά ότι στην Ελλάδα απλά δε παίζει.
Τ άλλο σενάριο είναι να πάμε από μόνοι μας Δ Εθνική. Δε ξέρω αν ισχύει ότι ίσχυε το 2004 όπου θα διαγραφτούν όλα τα χρέη, ΑΛΛΑ αν ισχύει θα είναι μια καλή ευκαιρία να διορθωθεί το λάθος του κοντού που δεν πήγε την ΑΕΚ στη Δ Εθνική και δεν έχτισε (ότι μπορούσε να χτίσει) σε σωστές βάσεις. ΑΝ δε παίζει και το σενάριο "πας Δ εθνική έχεις διαγραφή χρεών" ειλικρινά δε μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση. Αλλά δε γνωρίζω και τόσο καλά το θέμα όπως ίσως εσύ. Ένας διαχειριστικός έλεγχος (ακόμα και αν πονέσει και η ίδια η ομάδα) να είναι μια λύση για να πάνε φυλακή αυτοί που έφταιγαν και να γίνει δημευση των περουσιών τους μέχρι τη συμπλήρωση του ποσού. ΑΛΛΑ ξαναλέω διαχειριστικός έλεγχος ΟΧΙ από το 2004 και δώθε, αλλά από το 1981 και δώθε.
που καταντησαμε να θεωρειται απωλεια ο Κοντοες.Μας τα ζαλίσανε μια εβδομάδα με τον Κοντοέ , κάνανε άνω κάτω τα αποδυτήρια και τελικά καταλάβανε ότι δεν έχει δικαίωμα να παίξει!![]()
![]()
![]()