Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
[move]αεκ γαμησου εδω ειναι βορρας
εμεις θα σε γαμαμε και συ θα προσκυνας[/move]
θα ρθω να σε βρω την δευτερα να σε πλακωσω στις σφαλιαρες.Ξερω και που μενεις και που συχναζεις.[move]αεκ γαμησου εδω ειναι βορρας
Τι έγινε? πηρατε δανεικους παικτες απο τον Οσφπ? προλαβαινουν να παιξουν μαζι μας? Αντε με το καλό και εσεις να μπειτε στο κλαμπακι των ομαδων που ακολουθουν (προσκυνουν) τα λαμόγια.[move]αεκ γαμησου εδω ειναι βορρας
Νομίζω ότι στην σημερινή κατάσταση της ΑΕΚ,ο Κοντοές για μένα θεωρείται απώλεια.Μικρή,μεγάλη,ίσως να μη έχει πολλή σημασία,αλλά πιστεύω ότι είναι.Ισως και λόγω της περισσότερης πείρας που έχει σε σχέση με τους πιο νέους.Αλλά οι διοικούντες,το έκαναν πάλι το show τους!!!!που καταντησαμε να θεωρειται απωλεια ο Κοντοες.
τυπε αυριο ειμαι πιο πολυ αρης και απο την παρτη σου...ΑΕΚ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΣΑΣ ΧΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ
Tι να κανουμε ρε τυπε...Ενισχύονται οι αντίπαλοί μας από τον Ολυμπιακό!!!Τυχαίο λέτε να είναι?
;)τυπε αυριο ειμαι πιο πολυ αρης και απο την παρτη σου...
για μια μερα ειμαι ο φανατικοτερος αρειανος του πλανητη γη...
[move][size=80pt]VAMOS AREIANARAAAAAA[/size][/move]
Ενισχύονται οι αντίπαλοί μας από τον Ολυμπιακό!!!Τυχαίο λέτε να είναι?
Αφού μας την λές,που μας την λές,τουλάχιστον κάνε μία ωραία ομοιοκαταληξία!!!ΑΕΚ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΣΑΣ ΧΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ
Καλά,καλά τραγούδα εσύ!!!τυπε αυριο ειμαι πιο πολυ αρης και απο την παρτη σου...
για μια μερα ειμαι ο φανατικοτερος αρειανος του πλανητη γη...
[move][size=80pt]VAMOS AREIANARAAAAAA[/size][/move]
Δικε μου δεν ειμαστε ολοι σας εσας που ειστε ανετα μεσα στην 4αδα της ισπανιας αλλα δεν μπορειτε να νικησετε την παναχαικη χωρις σφυριγμα.Ναι ολοι εναντιον της κουλας...............
ΡΕ τι πινετε ...................σταματηστε το γιατι σας χαλαει.
Μάλλον δεν το κατάλαβες καλά!Για τους αντιπάλους της ΑΕΚ εννοώ!!!Απλά τυχαίνει να τους δανίζει παίχτες ο Ολυμπιακός!Ναι ολοι εναντιον της κουλας...............
ΡΕ τι πινετε ...................σταματηστε το γιατι σας χαλαει.
Δικε μου δεν ειμαστε ολοι σας εσας που ειστε ανετα μεσα στην 4αδα της ισπανιας αλλα δεν μπορειτε να νικησετε την παναχαικη χωρις σφυριγμα.
Λουσυ μην το αμφισβητεις,δικος σας το ειπε και γελαγαν και τα σκριπτς του μπου.
ζω για να δω αεκ β εθνικη...δεν το κρυβω ...Καλά,καλά τραγούδα εσύ!!!
Και ΟΦΗ θα γίνεις,και Κέρκυρα και Λεβαδειακός,και...και....και ότι άλλο υπάρχει!!!!
ζω για να δω αεκ β εθνικη...δεν το κρυβω ...
Λουσυ μην το αμφισβητεις,δικος σας το ειπε και γελαγαν και τα σκριπτς του μπου.