master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
πανδαισια οπτικη τυπε.Αυτά είναι.
Μπάρτσα και μαλακίες..
πανδαισια οπτικη τυπε.Αυτά είναι.
Μπάρτσα και μαλακίες..
Καλά για το δικό μας,δεν το συζητώ!!! :o Του ΑΡΗ,νομίζω ότι αυτός που βάζει το γκόλ έρχεται από πίσω,άλλος είναι οφσάιντ,αν είδα καλά.Θα δούμε τι θα πει και ο Περικλής!η διαιτησια παντελως για τα πανηγυρια.4 κοκκινες 2 γκολ οφσαιντ.
Αυτός με το 5 πάει στη μπάλα νομίζω ότι είναι οφσάιντ η φάση. ΤΟ φάουλ δε μετράει ρε φίλε δεν είναι σε επικίνδυνη θέση, ο Κωνσταντόπουλος το έπνιξε πάλι.Καλά για το δικό μας,δεν το συζητώ!!! :o Του ΑΡΗ,νομίζω ότι αυτός που βάζει το γκόλ έρχεται από πίσω,άλλος είναι οφσάιντ,αν είδα καλά.Θα δούμε τι θα πει και ο Περικλής!
Το φάουλ που έδωσε και φάγαμε το γκόλ,το είδες να είναι?
αφου ειναι αδερφες ρε....να βγουνε μια φορα να πουνε ναι ρε πουστη ευνοηθηκαμε...πόυστη μου....δεν πρόλαβα να σας γράψω ότι ξαδέλφια χανούμια τώρα την βάψατε...θα σας γράφει σεντόνια ο χρηστίδης μια εβδομάδα και με πρόλαβε ο πούστης......τι διάολο...έτοιμο τόχε το μήνυμα?......
Σίγουρα σωνόμαστε?Γιατί η Βέροια,έχει ένα ματς λιγότερο,παίζει αύριο!Αντί να πάμε στα δικαστήρια για τα λεφτά του Ψωμιάδη, δε ζητάμε να τελειώσει σήμερα το πρωτάθλημα που σωνόμαστε;
Γι αυτό λέω σήμερα, πριν παίξει η Βέροια!Σίγουρα σωνόμαστε?Γιατί η Βέροια,έχει ένα ματς λιγότερο,παίζει αύριο!
Πάντως για τον Κωνσταντόπουλο,που λές πιό πάνω,συμφωνώ!!!Τρέμει στα στημένα!!!
Καλά,μάλλον την προηγούμενη σελίδα (5250) δεν την διάβασες????αφου ειναι αδερφες ρε....να βγουνε μια φορα να πουνε ναι ρε πουστη ευνοηθηκαμε...
μονο για τον γαυρο σαν τις πουτανες ...κλαψ το ενα κλαψ το αλλο...
ευνοηθηκε η αεκ μετρησε ακυρο γκολ και τελος...
και στο κατω κατω μαγκια της και ετσι ειναι το ποδοσφαιρο...
αλλα βγειτε ρε κοτες και πειτε το...
δεν τον προλαβαινει κανειςπόυστη μου....δεν πρόλαβα να σας γράψω ότι ξαδέλφια χανούμια τώρα την βάψατε...θα σας γράφει σεντόνια ο χρηστίδης μια εβδομάδα και με πρόλαβε ο πούστης......τι διάολο...έτοιμο τόχε το μήνυμα?......
ετσι αγορι μου,ξεσπασε.μην το κρατας αλλο μεσα σου.αφου ειναι αδερφες ρε....να βγουνε μια φορα να πουνε ναι ρε πουστη ευνοηθηκαμε...
μονο για τον γαυρο σαν τις πουτανες ...κλαψ το ενα κλαψ το αλλο...
ευνοηθηκε η αεκ μετρησε ακυρο γκολ και τελος...
και στο κατω κατω μαγκια της και ετσι ειναι το ποδοσφαιρο...
αλλα βγειτε ρε κοτες και πειτε το...
Σωστός!!!!!Γι αυτό λέω σήμερα, πριν παίξει η Βέροια!
το ειδα,,,σωστα τα ειπες...δεν απευθυνομουνα σε σενα...Καλά,μάλλον την προηγούμενη σελίδα (5250) δεν την διάβασες????
Για δές καλύτερα,τι γράφω για το γκόλ που βάλαμε!!!
Αλλά θές να κάνεις το κομμάτι σου............
μεγάλε.....μπάναρε τους όλους τους χανούμηδες.......ξεφτυλίζουν το άθλημα....Γκολ-οφσάιντ στο 96'. Πέτσινη παραμονή στην Α' εθνική θα εξασφαλίσετε. Ντροπή και αίσχος.
κατσε τυπε εχουμε ακομη μισο γυρο τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομη.Γκολ-οφσάιντ στο 96'. Πέτσινη παραμονή στην Α' εθνική θα εξασφαλίσετε. Ντροπή και αίσχος.