Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
παρουσίαζαν ομάδες όταν έδιναν τα φραγκα οι εφοπλιστές που δεν ήξεραν ούτε τι έδιναν ουτε σε ποιον.αν τα λεφτά που έχουν βάλει αυτά τα χρόνια παππάς νοτιάς Χατζηιωάννου στην αεκ θα έπρεπε αυτή τι στιγμή και να μην χρωστάει αλλα και να ειναι μόνιμη πρωταθλήτρια.  ;)
Αναλογικά τα πιο πολλά λεφτά τα έδωσε ο κόσμος της ομάδας!Διοίκηση της ΑΕΚ με τέτοια στήριξη δεν υπήρξε ποτέ...και καταφέρανε και την καταστρέψανε...και είναι και ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ!Κι εμείς ασχολούμαστε με τα πουκάμισα του Μαύρου και κάνουμε και πλακίτσα!ΛΟΥΚΕΤΟ!!!

Επισκέπτης
Αναλογικά τα πιο πολλά λεφτά τα έδωσε ο κόσμος της ομάδας!Διοίκηση της ΑΕΚ με τέτοια στήριξη δεν υπήρξε ποτέ...και καταφέρανε και την καταστρέψανε...και είναι και ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ!Κι εμείς ασχολούμαστε με τα πουκάμισα του Μαύρου και κάνουμε και πλακίτσα!ΛΟΥΚΕΤΟ!!!
αυτό αν το πεις που ειναι και η πραγματικότητα εδώ μέσα θα σε πουν η αντιαεκτζη η εγκάθετο  :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αυτό αν το πεις που ειναι και η πραγματικότητα εδώ μέσα θα σε πουν η αντιαεκτζη η εγκάθετο  :grin:
Ναι γιατί εσύ δεν έχεις καμμιά δουλειά να πεις κάτι τέτοιο!Και εγώ δεν το λέω για οικονομικούς λόγους...

Επισκέπτης
Ναι γιατί εσύ δεν έχεις καμμιά δουλειά να πεις κάτι τέτοιο!Και εγώ δεν το λέω για οικονομικούς λόγους...
ο να λες αυτονόητα πράγματα δεν νομίζω ότι ειναι θεμα αν εχω δουλειά η όχι.τέλος πάντων κάποια πράγματα ορισμένους τους πειράζουν και απαντούν προσπαθώντας είτε να μειώσουν το συνομιλητή τους είτε να που κάτι άλλο άσχετο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ο να λες αυτονόητα πράγματα δεν νομίζω ότι ειναι θεμα αν εχω δουλειά η όχι.τέλος πάντων κάποια πράγματα ορισμένους τους πειράζουν και απαντούν προσπαθώντας είτε να μειώσουν το συνομιλητή τους είτε να που κάτι άλλο άσχετο.
Γιατί βγάζει εμπάθεια αν το πεις εσύ!Και για να το κλείνω από τη μεριά μου και δεν με πολυαπασχολεί...για οικονομικούς λόγους θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο 4-5 ομάδες στην Σούπερ Λιγκ αυτή τη στιγμή οι οποίες θα έπρεπε να είχανε πέσει παλιότερα για άλλους λόγους!Και να μην υπάρχει καθόλου Φούτμπολ Λιγκ...οπότε τι ακριβώς συζητάμε?Δεν γίνεται να τιμωρηθεί μόνο μία ομάδα με το έτσι θέλω!Ή θα συνεχιστεί όλο αυτό του κουλουβάχατο ή ας το κάνουνε Ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο να τελειώνουμε!

Επισκέπτης
Γιατί βγάζει εμπάθεια αν το πεις εσύ!Και για να το κλείνω από τη μεριά μου και δεν με πολυαπασχολεί...για οικονομικούς λόγους θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο 4-5 ομάδες στην Σούπερ Λιγκ αυτή τη στιγμή οι οποίες θα έπρεπε να είχανε πέσει παλιότερα για άλλους λόγους!Και να μην υπάρχει καθόλου Φούτμπολ Λιγκ...οπότε τι ακριβώς συζητάμε?Δεν γίνεται να τιμωρηθεί μόνο μία ομάδα με το έτσι θέλω!Ή θα συνεχιστεί όλο αυτό του κουλουβάχατο ή ας το κάνουνε Ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο να τελειώνουμε!
συμφωνώ ότι θα έπρεπε να είχαν μείνει οχι 4-5 αλλα 2-3 ομάδες.το πρόβλημα ομως δεν ειναι γιατί να πέσω εγώ η ο χ η ο ψ.απο κάπου πρέπει να ξεκινήσει.και θες και την ταπεινή μου γνώμη...περίμενε και θα σκάσουν και αλλα μεγάλα κανόνια.τα παοκια που γελάνε όταν θα πάρει χαμπάρι ο ιβαν τι γινετε και δεν πάρει και τα μεγάλα έργα που του εχουν υποσχεθεί ειναι το πρωτο φαβορί για διάλυση.ο αρης ειναι ένα βήμα πριν το γκρεμό κερκυρα οφη φυτοζωούν εμείς αν δεν είχαμε τις ακαδημίες θα ήμασταν φουτμπολ λιγκ από περσι.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Στην γυναίκα μου να τα δείξεις αυτά. αγγλίδα άρρωστη με την αρσεναλ και τον παοκ! :cheesy:
Σε λυπάμαι ρε φουκαρά,ξενιτεύτηκες (σε μιά χώρα γεμάτη λούγκρες) έχασες το καλό φαγητό της Ελλάδος,παντρεύτηκες απαπαπαππαπαπαπα!!!!!!!!!!!  :grin:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Σε λυπάμαι ρε φουκαρά,ξενιτευτικές (σε μιά χώρα γεμάτη λούγκρες) έχασες το καλό φαγητό της Ελλάδος,παντρεύτηκες απαπαπαππαπαπαπα!!!!!!!!!!!  :grin:

Εχω βρει τις καβατζες μου για φαγητό :sunglasses:

Ασε που κάθε σ.κ στην αυλή ψήνω κοψίδια και έχω απόθεμα τσίπουρου! :rockon:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
οποιος εδωσε τα κλειδια της ομαδας στον Θ(ε)ωμα εβαλε και την ταφοπλακα στον ταφο της ομαδας.Τραγικες επιλογες ειδικα αυτη του Βλαχου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom