Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Οχι Gay..Λαό Λωτοφάγων..Τωρα που σας γραφω ειμαι στη Νίκαια, Πλ.Ελευθεριας σε μια καφετερια..Ειναι ΓΕΜΑΤΗ παιδια...λεφτα δεν εχουμε,φτωχεια παντου και η νεολαία στ'αρχίδια της....Που ειναι οι νέοι να παρουν την κατασταση στα χερια τους??????Απλά, πίνουν φραπεδιες.. :kissass2:...
Kαπετανιε η πλατεια ελευθεριας  ειναι στον κορυδαλλο  :idiot: :idiot: :idiot:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οχι Gay..Λαό Λωτοφάγων..Τωρα που σας γραφω ειμαι στη Νίκαια, Πλ.Ελευθεριας σε μια καφετερια..Ειναι ΓΕΜΑΤΗ παιδια...λεφτα δεν εχουμε,φτωχεια παντου και η νεολαία στ'αρχίδια της....Που ειναι οι νέοι να παρουν την κατασταση στα χερια τους??????Απλά, πίνουν φραπεδιες.....
Κορυδαλλο εισαι οχι νικαια..Σε αυτο φταινε οι γονεις τυπε μου,που τους δινουν τα λεφτα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.016
Πόντοι
1.486
Ενταξει ρε παιδια...Κορυδαλλός..Δεν ειναι τα μερη μου εδω....Και δεν εχει και τιποτα καλό..Αντρίλα που περιμενει να δει το ματς! :headbang: :headbang: :headbang:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ο καθενας κανει τα παιχνιδια του με αποκλειστικο σκοπο την πάρτη του. Εστω οτι δεν επρεπε να διωξουν τον Βλαχο. Επρεπε ο Βλαχος να μην αφησει για μια βδομαδα τον βοηθο του στον παγκο? Κανεις δεν νοιαζεται για αυτην την ομαδα? Ειναι στην τελευταια θεση και δινει αγωνα ζωης και θανατου την Κυριακή.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
[size=20pt]Δημητριάδης: "Ο Χατζηχρήστος είναι αλήτης!"
[/size]
Ο παλαίμαχος άσος της Ενωσης μίλησε στο Sentragoal.

Για το τι συνέβη με τον ίδιο και τον Χρήστο Κωστή: «Επειδή έχει χαθεί η μπάλα σε όλα τα επίπεδα στην ΑΕΚ θα σας πω μόνο ότι επειδή ποτέ δεν έχω βάλει προσωπικό συμφέρον όταν πρόκειται για την ΑΕΚ. Εμένα με πήραν Σάββατο βράδυ και μου είπαν να επιστρέψω στην ομάδα γιατί υπάρχει πρόβλημα. Συναντήθηκα μαζί τους, μου είπαν τι θέλουν και ότι θα φύγει ο Βαγγέλης (σ.σ. Βλάχος).

Χθες το βράδυ, όταν ο Κωστής πήγε στην προπόνηση, επειδή δεν τον ενημέρωσε κάνεις, μίλησα κι εγώ με τον Δημητρέλο, αλλά τα αφήσαμε επειδή ήταν το θέμα του προπονητή, αλλά χθες το βράδυ ρώτησα "Ανδρέα τι γίνεται, θα μείνω εγώ ή ο Χρήστος" και μου είπε "Όχι, θα μείνει ο Χρήστος"».

Για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο: «Στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια κάνει κουμάντο ένας, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Ενας μεταμορφωμένος διάβολος, θέλει να ελέγχει τα πάντα, τις διοικήσεις, θέλει να ανεβοκατεβάζει τις διοικήσεις, να τους ελέγχει, για να στερεί τα όνειρα χιλιάδων ΑΕΚτζήδων.

Εγώ αυτόν τον άνθρωπο τον κάλεσα δημόσια να κάνει μια κίνηση, να μαζέψει πέντε άρρωστους, να βγει μπροστά. Και αν το έκανε αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ θα είχε μια διοίκηση πανίσχυρη, αλλά αυτό δεν το ήθελε. Είναι ο τελευταίος αρχηγός ομάδων που είναι ακόμη εκεί. Δεινόσαυρος είναι; Είναι ένας αλήτης και πρέπει να φύγει από την ομάδα για να σωθεί.

Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι μεταξύ της καταστροφής και ο Χατζηχρήστος παίρνει το τηλέφωνο τον Δημητρέλο και του λέει κάνε αυτό, κάνε εκείνο. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ΑΕΚ. Ο Χατζηχρήστος κάποιους τους παίζει στα χεράκια του. Οποιος βρεθεί να βάλει στο ίδιο τραπέζι θα έχει λύσει το πρόβλημα της ΑΕΚ. Αλλά αυτός δεν προσπάθησε καν».

«Στις 30 Μαΐου του 2005 αν ο Μελισσανίδης είχε έρθει, η ΑΕΚ θα είχε γήπεδο, θα είχε τα πάντα. Ποιος είναι ο καταστροφέας; Αυτός ο άνθρωπος δεν πήγε ποτέ να πει "Ελα να βρούμε μια λύση". Να μαζέψει όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι πανίσχυροι και είναι ΑΕΚάρες. Όχι να πάρουμε καμιά χορηγιούλα για την Ερασιτεχνική. Ο ρόλος του είναι εκεί. Κάποτε η Ορίτζιναλ πήγαινε παντού, τώρα κάθεται πίσω από ένα γραφείο και ένα τηλέφωνο και μιλάει. Γιατί δεν πήγε σε ένα σπίτι να μιλήσει;

Στον Δέλλα να του πει "Ελα στην ΑΕΚ". Γιατί δεν το 'κανε; Γιατί δεν θέλει. Η ΑΕΚ για να σωθεί πρέπει να πάει στο σπίτι του αυτός ο άνθρωπος. Και κανείς δεν το λέει δημόσια. Ε το λέω εγώ. Ολοι φοβούνται τον Χατζηχρήστο. Ενας δεν τον φοβάται μόνο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο Χατζηχρήστος οφείλει να πάει στο πέταλο και να κάνει ό,τι τη δεκαετία του '50 ή να δώσει τα ηνία σε νέα παιδιά, να τα γαλουχήσει. Τώρα δε βλέπεις πια πουθενά ΑΕΚ. Όλα τα παιδιά είναι Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός. Πού είναι η ΑΕΚ;».

Για τον Δημήτρη Βιντιάδη: «Στον Βιντιάδη κάνουν πόλεμο μέσα από την ΑΕΚ. Πού πάει κι αυτός ο άνθρωπος να μπλέξει; Η ΑΕΚ είναι 10 κομμάτια. Πώς θα ενωθεί; Ο καθένας κάνει το δικό του επικοινωνιακό παιχνίδι για πάρτη του. Για την ΑΕΚ το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η επόμενη μέρα. Μπορεί να μην υπάρχει ΑΕΚ. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει ενότητα. Ο Μελισσανίδης τα τελευταία 10 χρόνια τους είπε τρεις φορές να γυρίσει. Και λέω ένας από όλους που έχουν λεφτά να του πει "Ελα πάμε μαζί. Πόσα βάζεις, να βάλω και πάμε". Ο Βούρος προσπάθησε. Ο Χατζηχρήστος δεν προσπάθησε».

Για τον Αγγελο Αναστασιάδη και τον Τραϊανό Δέλλα: «Ο Αναστασιάδης 100% πήρε την απόφασή του γιατί δεν αποφασίζει αυτός, "αποφασίζει" άλλος και είναι σεβαστό. Ο Τραϊανός αγαπάει την ομάδα. Αλλά φοβήθηκε την ίδια την ΑΕΚ, όχι το να κάτσει στον πάγκο».

www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/dhmhtriadhs-o-xatzhxrhstos-einai-alhths.1954236.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/dhmhtriadhs-o-xatzhxrhstos-einai-alhths.1954236.html[/url]

*Επιτέλους και κάποιος που είπε τα πράγματα με το όνομα τους, για το καρκίνωμα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
To έχουμε πει πολλές φορές. Η ΗΓΕΤΙΚΗ (το τονίζω) ομάδα της ορίτζιναλ για τους δικούς της λόγους (Α.Κ.Α μπικικίνια) ήθελε να ασκήσει πιέσεις στις διοικήσεις της ομάδας. Έτσι ξεκίνησε η κόντρα στο μπάσκετ που βρίζανε Φιλίππου από το πρωί μέχρι το βράδυ και ο άνθρωπος βαρέθηκε και σιχάθηκε και την έκανε και όλοι ξέρουμε την κατάλληξη. Αλλά ο Χατζημούσιας έλεγε "εμείς μπορούμε". Πούτσες.
Και η κόντρα στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε όταν ο Ντέμης ΟΛΟΣΩΣΤΑ (και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο απλά δε ξέρει τι του γίνεται) έδωσε φωτογραφίες στην ΕΛ.ΑΣ με τους αλήτες της ορίτζιναλ που τα έσπαγαν στη Λειβαδιά. (Για όλους εσάς που υποστηρίζεται πως κακώς το έκανε να σας θυμίσω πως αυτοί οι πουτάνας γιοί στήχισαν στην ΑΕΚ 1εκ ευρώ στο τελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο συν ένας θεός ξέρει πόσα άλλα με τις κλειστές θύρες στα πλέι οφ. Οπότε ο κοντός ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, και κρίμα που κανένα μουνόπανο δε πιάστηκε). Από τότε ξεκίνησε η κόντρα, έφυγε ο κοντός ξεκίνησε το βρίσιμο στους μετόχους/αμετόχους, στον Παππά και τον Νοτιά και τώρα που και αυτοί αποχώρησσαν τη βλέπουμε τη κατάσταση. Και το ίδιο θα πάθει και ο Βιντιάδης αν δεν αντιμετωπίσει το καρκίνωμα που λέγεται Χατζημούσιας και παρατρεχάμενοι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ!!!!!!!!!!!
Υποτιμάμε τους εαυτούς μας και την ομάδα μας αν θεωρούμε τον ΧΧ ως τον βασικό υπεύθυνο για την σημερινή κατάντια!Τον ρόλο του τον ξέρουμε οι πιο πολλοί και δεν περιμέναμε τον Βασιλομπίλαρο να ξεσπαθώσει τώρα που δεν πήρε την θεσούλα με τον πολύ καλό μισθό!Ο ΧΧ ήταν εκεί και όταν η ομάδα μεγαλουργούσε την δεκαετία του '90 και δεν είδα να μπορεί να της κάνει κακό!Τώρα βρήκε και τα κάνει...αλλά αυτό απέχει πολύ από το να πούμε ότι αυτός είναι το καρκίνωμα και αν φύγει όλα θα είναι μια χαρά!
Αααα και επειδή επηρεάζεστε κυρίως από την υπερβολική αγάπη σας για τον κοντορουφιάνο επειδή νομίζετε ότι είναι εχθροί να σας ενημερώσω ότι μια χαρά σχέση έχουνε και αν δεν είχε κάνει την κίνηση ο Θεωμάς πιθανότατα θα είχε μπουκάρει ο αγαπητικός σας με τις ευλογίες του Χατζημούσια!
Για το μπάσκετ Γρηγόρη δεν τα θυμάσαι καλά...πρώτα είχε ξεκινήσει να ξεπουλάει ο γιαούρτιας και μετά ξεκινήσανε τα μπινελίκια!Είχε σκοπό να την κάνει...δεν είναι τόσο ευαισθητούληδες όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες για να την κοπανήσουνε επειδή φάγανε πέντε μπινελίκια!Είδε ότι δεν μπορούσε να τα βάλει με τους φαρμακοτριφτηδες και την έκανε!
Όσο αφορά για τις ρουφιανιές του "σωτήρα" σας αυτές γίνανε επιλεκτικά σε άτομα που είχανε εναντιωθεί στα σχέδια του  για να φύγει η ομάδα με το έτσι θέλω από τη ΝΦ και όχι φυσικά για καμμιά κάθαρση όπως διαβάζετε στους διάφορους Σαυράκους , Κοσμάδες , Τσακίρηδες και στο υπόλοιπο ντεμοτεχνείο!
Αυτά και άλλα πολλά αλλά επειδή δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι έχει συμβεί τόσα χρόνια και τι γίνεται δεν έχει και νόημα να τα συζητάμε τώρα...

Επισκέπτης
φέρτε πίσω τον νικολαιδη το σωτήρα να σωθείτε..  :rockon: :rockon: μητσο τα ακούς ο ντεμης μπορεί να ξαναγίνει σωτήρας  ..και  αυτή τι φορά χωρίς τον μισθό που επαιρνε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Εγω είμαι άρρωστος μόνο με την ΑΕΚ, gatto.
Δεν έχω προσωπολατρεία.
To ποιός θα βάζει τα λεφτά και ποιός θα είναι προπονητής δεν με απασχολεί.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγω είμαι άρρωστος μόνο με την ΑΕΚ, gatto.
To ποιός θα βάζει τα λεφτά και ποιός θα είναι προπονητής δεν με απασχολεί.
Το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε που αρχίσαμε να βάζουμε πρόσωπα πάνω από την ομάδα!
Εμένα με απασχολεί και ποιος βάζει χρήματα και ποιος προπονεί!Είναι όμως πολύ εύκολο να τα χώνουμε στον ΧΧ ή στον Αγαμίδη ή στους σαπόρτερς και να μην βλέπουμε τις ευθύνες των αμετόχων!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
φέρτε πίσω τον νικολαιδη το σωτήρα να σωθείτε..   :rockon: :rockon: μητσο τα ακούς ο ντεμης μπορεί να ξαναγίνει σωτήρας  ..και   αυτή τι φορά χωρίς τον μισθό που επαιρνε
Μακάρι να ήταν σωστός σε όλα τα άλλα κι ας έπαιρνε μισθό...

Επισκέπτης
Μακάρι να ήταν σωστός σε όλα τα άλλα κι ας έπαιρνε μισθό...
αυτά να τα πεις σε καποιους που μέχρι πριν λίγο καιρό πίστευαν πως αυτός θα σώσει την αεκ.όλοι όσοι ασχολήθηκαν απο το 2004 και μετά και όταν λεω όλοι ενοοω όλοι από την αεκ βγάλανε χρήματα..και αν δεν ειναι έτσι διέψευσε με.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αυτά να τα πεις σε καποιους που μέχρι πριν λίγο καιρό πίστευαν πως αυτός θα σώσει την αεκ.όλοι όσοι ασχολήθηκαν απο το 2004 και μετά και όταν λεω όλοι ενοοω όλοι από την αεκ βγάλανε χρήματα..και αν δεν ειναι έτσι διέψευσε με.
Τον πήγανε πίσω οι επαναληπτικές εκλογές...μετά μπήκε ο Θωμάς...αλλιώς θα μας είχε σώσει! :headbang:
Και πιο πριν τρώγανε λεφτά αλλά τουλάχιστον παρουσιάζανε μια σοβαρή ομάδα και όχι αυτό το χάλι που είναι για να παίζει στο Ερασιτεχνικό!

Επισκέπτης
Τον πήγανε πίσω οι επαναληπτικές εκλογές...μετά μπήκε ο Θωμάς...αλλιώς θα μας είχε σώσει! :headbang:
Και πιο πριν τρώγανε λεφτά αλλά τουλάχιστον παρουσιάζανε μια σοβαρή ομάδα και όχι αυτό το χάλι που είναι για να παίζει στο Ερασιτεχνικό!
παρουσίαζαν ομάδες όταν έδιναν τα φραγκα οι εφοπλιστές που δεν ήξεραν ούτε τι έδιναν ουτε σε ποιον.αν τα λεφτά που έχουν βάλει αυτά τα χρόνια παππάς νοτιάς Χατζηιωάννου στην αεκ θα έπρεπε αυτή τι στιγμή και να μην χρωστάει αλλα και να ειναι μόνιμη πρωταθλήτρια.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom