Από πότε αν λές έναν δημοσιογράφο κολοτούμπα σημαίνει πως λες τον άλλον σωτήρα; Το να λες κολοτούμπα τον δημοσιογράφο ΣΗΜΑΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ και τίποτε άλλο. Δηλαδή αν πω τον Σαμαρά κολοτούμπα σημαίνει πως ο Μπένι είναι ΣΩΤΗΡΑΣ;;
Σου ξαναείπα πως δεν έχω λινκ (αν και κάποια στιγμή θα ψάξω) αλλά ΝΟΜΙΖΩ πως οι εφοπλιστές έβαζαν και στη μετά ντέμη εποχή τα ίδια (αν όχι παραπάνω) λεφτά με αυτά όταν ήταν πρόεδρος (έμμισθος έχεις δίκιο. Και επειδή ήταν έμμισθος μήπως ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ και οι αγορές που λες; Μήπως τότε η Βανδή έβγαζε τις μουνότριχες τις σε χρήματα από τις συναυλίες; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ) ο κοντός. Αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ άλλαξε ήταν τα έσοδα της ομάδας από εισητήρια και πωλήσεις παικτών.
Όσο για τον Μιαούλη εγώ να πω πως άντε και είχε δίκιο για τον κοντό (αν και είδαμε και τους διαδόχους αυτού) και τον κατηγορούσε. Τώρα γιατί μούγκα στη στρούγκα; Για να μη "χαλάσει το ενωτικό κλίμα"; Τι άλλαξε σε 3-4 μήνες και από εκεί που έβριζε τον Ντέμη τώρα στην ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ επιστροφή του δεν έχει γράψει μια λέξη; Τι έγινε; Ήταν ο κοντός κακός για την ομάδα το 2004-2008 και τώρα έχει γίνει καλός; Αρχίδια.
Όσο για αυτό που έγραψες πως θα έπιασε τους παίκτε και θα είπε κάτι τέτοιο οι μόνοι που ΙΣΩΣ να έκαναν κάτι τέτοιο ήταν κανένας Κατσουράνης (ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιισως). Ο Λύμπε; Μόνο αν ανέτειλε ο ήλιος από τη δύση. Οι Πορτογάλλοι; Θα τον είχαν φυτέψει 2 μέτρα κάτω από τη γη. Ακόμα και ο Χιώτης θα του είχε ξεσκίσει τη κωλοτρυπίδα. Και μη ξεχνάς πως στη περίοδο που ήταν πρόεδρος ο Ντέμης οι παίκτες έπαιρναν τα λεφτά στην ώρα τους.
Το ματς με τον ΠΑΟ εγώ το παίζω και στοίχημα πως ΜΠΟΡΕΙ να ήταν στημένο. Καταρχας μιλάμε για "σφάξιμο" από τον Κύρο και η διοίκηση σσφυρούσε αδιάφορα. Πάλι καλά που δε του έδωσαν και συγχαρητήρια. Μόνο ο Ιβιτς αντέδρασε αλλά μέχρις εκεί. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ο κοντός. Και οι παίκτες;; Το ίδιο.
Όσο για το ματς του ΟΣΦΠ με τη Κέρκυρα 1ον δε το είδα. 2ον Όπως και να το κάνεις είναι λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο δύσκολο ο ΟΣΦΠ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ να χάσει από μια ομάδα που παλεύει για υποβιβασμό όσο αδιάφοροι και αν είναι οι παίκτες του. Και αυτό ΙΣΩΣ να το έπαιζα στο στοίχημα.