Κι όμως σου είπα πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟ, που έγινε μια δυο αγωνιστικές ΜΕΤΑ απ αυτό με τον Ιωνικό και που ήταν για τη δεύτερη θέση (που αν δε κάνω λάθος και αυτή οδηγούσε στο Τσ Λ) για μένα ήταν πού ύποπτο για στήσιμο. Δε το είδα ζωντανά (ήταν στην έδρα του ΠΑΟ και δε πήγα έστω και αν μένω σε απόσταση 5 λεπτών από τη Λεωφόρο) αλλά απ ότι θυμάμαι ο Κύρος έσπρωχνε τον ΠΑΟ στα καρέ της ΑΕΚ και έδωσε ένα πέναλντι που όυτε ο Τζίγκερ δε θα το έδινε. Και όμως η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ. Ούτε ΚΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ δεν διαμαρτυρήθηκαν ουτε έκαναν δηλώσεις περί "χεσμένων" κτλπ.
ΝΑ πω πως δε μπορώ να σου πω για τα παιχνίδια που ρωτάς γιατί είμαι ΑΕΚ και παιχνίδια άλλων ομάδων σπάνια βλέπω (εκτος και αν παίζουν στην Ευρώπη). Απλά να πω για το Κέρκυρα ΟΣΦΠ που λες (αν και δε το έχω δει). Σε σύγκριση με αυτό του ΑΕΚ-Ιωνικός η διαφορά είναι μία. Ο ΟΣΦΠ το είχε καθαρίσει το πρωτάθλημα οπότε λογικά οι παίκτες του να μην είχαν πιάσει την απόδοση που ήθελαν. Η ΑΕΚ δε το είχε καθαρίσει. Επίσης οι παίκτες του ΟΣΦΠ έχουν βαρεθεί να σηκώνουν κούπες. Δε νομίζω πως κάτι αντίστοιχο ίσχυει για τον Λύμπε, ή τον Χιώτη, η τον Κατσουράνη (για να μη πάω σε Κρασσα και Μπούρμπο). Άρα το βλέπω λιγαααααααααααααααααααααααακι δύσκολο οι παίκτες της ΑΕΚ το 2004-05 να είχαν μειωμένη απόδοση. Για τα δοκάρια που λες. Το ματς με τη Κέρκυρα δε το έχω δει. Αν το έχεις δει εσύ μπορείς να μου πεις πόοοοσα δοκάρια είχε ο ΟΣΦΠ. Γιατί στο ματς με τον ιωνικό (και παίζει να είναι και ένα από τα 4-5 παιχνίδια που θυμάμαι τόσο έντονα, μαζί με αυτό της Ρεάλ στη Ν.Φιλαδέλφεια της Μίλαν στο ΟΑΚΑ και ΔΥΣΤΥΧΩΣ της 1ης επιστροφής του Ντούσαν στη Ν Φιλαδέλφεια) εγώ μπορώ να θυμηθώ το λιγότερα 3 δοκάρια και άλλες 2-3 φάσεις με τη μπάλα να απομακρύνεται πάνω στη γραμμή. Είχε ο ΟΣΦΠ τόοοοσες ευκαιρίες;;; Αν ναι τότε γιατί έβριζε ο κόσμος;;;
Και κάτι ακόμα. Με τη δική σου λογική ΜΗΠΩΣ και το ματς ΑΕΚ-ΟΣΦΠ το 1989 ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ;;; Γιατί υπάρχουν πολλές ομοιότητες στο ματς ΑΕΚ-Ιωνικός και ΑΕΚ-ΟΣΦΠ. Γιατί και τότε ο ΟΣΦΠ μας είχε πατήσει για 90 λεπτά με δοκάρια με το Μανωλά να διώχνει 1 ή 2 φορές τη μπάλα πάνω στη γραμμή, με εμάς να μην έχουμε περάσει τη σέντρα πάνω από 3 φορές και απλά κάναμε μια αντεπίθεση με τον Καραγκιοζόπουλο και τους "κεράσαμε"
.