You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
μονο;;εδω πανηγυρισαν ηττα με μια ρωσικη και σε λιγο θα πανηγυρισουν που δεν εφαγαν 4 απο τον μουστακια...οι ανθρωποι λεμε ειναι η διασκεδαση μας...να'ναι παντα καλα...στηριξη ο κωστενογγλου οσο δεν παιρνει...πηγαν να μας τρελλανουν οτι εχασαν αδικα στη ρωσια...αν ειναι δυνατον...δεν πειραζει...οσο πιο πολυ το πιστευουν τοσο θα τσουζει το καβλι περισσοτεροΕμείς ρίξαμε 3 (και λίγα ήταν) στους πρωταθλητές μιας χώρας με σαφώς ανώτερο πρωτάθλημα.
Για το επίπεδο του πρωταθλήματος δε φταίει ο Μαρινάκης,
αλλά άφαντοι παράγοντες και πρόεδροι γλάστρες/επιστήμονες.
Εσείς πανηγυρίσατε για μια ισοπαλία.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
κολητε κριμα, και να ξερετε οτι ουτε ο μαρινακης φταιει ουτε τα κομποσκοινια σωζουνοχι για την ήττα αλλά για την κατάντια μας
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
Ο μαρινακης μπορει να μην φταιει αλλα φταιει ο κοκκαλης....μην τους χαλας το ονορεκολητε κριμα, και να ξερετε οτι ουτε ο μαρινακης φταιει ουτε τα κομποσκοινια σωζουν
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
α...και τα παραρτηματα...
Επισκέπτης
τη λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε .δεν φταει ο μαρινακης ποιος εδωσε τον σουμπινιο εγω ποιος εστειλε τον αναστοπουλο εγω; για ολα εχει βαλει το χερι ο μαρινακης αυτος φταει που δεν μπρει να σηκωσει κεφαλι αυτη η ομαδα.και φυσικα το παρατημα το καινουργιο.μαλιστα κακες γλωσσες λενε οτι εμπλεκεται και ο βαζελος γιατι ειχε στειλει το μαντζιο για διατεταγμενη υπηρεσια μονο γιαυτο το ματςκολητε κριμα, και να ξερετε οτι ουτε ο μαρινακης φταιει ουτε τα κομποσκοινια σωζουν
Επισκέπτης
για να ειμαι δικαιος μην βαζεις ολους στο ιδιο καζανι.ενας ειναι που τον κατατρεχουν φαντασματα και παραρτηματα ;)Ο μαρινακης μπορει να μην φταιει αλλα φταιει ο κοκκαλης....μην τους χαλας το ονορε
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ακους παραρτημα και φωναζεις παρον;για να ειμαι δικαιος μην βαζεις ολους στο ιδιο καζανι.ενας ειναι που τον κατατρεχουν φαντασματα και παραρτηματα ;)
Επισκέπτης
να μιλας εσυ για παραρτημα οταν ειχες στη φανελα σου σπονσορα το βαζελο τετοια λες και γελαω με την ψυχη μουακους παραρτημα και φωναζεις παρον;
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
βαλε γυαλιανα μιλας εσυ για παραρτημα οταν ειχες στη φανελα σου σπονσορα το βαζελο τετοια λες και γελαω με την ψυχη μου
Επισκέπτης
εγω βαζω οτι θες..αλλα εσυ εχεις κατσει σαν τη κοτα και εχεις χασει απο το βαζελο οχι εγω ;)ειπαμε ομως ασθενη μνημηκαι οπως σου εγραψα οποιος τολμησει να πει κατι για το μεγαλειο της ομαδα σου αμεσως γινετε παρατημα .μιλαμε ειναι απιστευτο αυτο δεν παλευεστε εσεις εχτε εκτος απο τον κοκαλη και το μαρινακη και το γαμημενο παρακρατος των αθηνων..να μην ξεχνιομαστε ;)βαλε γυαλια
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
αρχιδια εχει...γελαγα γελαω και θα γελαω...ζω στην πραγματικοτητα,,,βγαλτε τα κιτρινα γυαλια μη διαβαζετε τσακιρηδες και καζαντζογληδες και θα δειτε αυτοματως τα πραγματα πολυ πιο απλα...οπως αυτα ειναι ;) ;) ;)Εχει ο καιρός γυρίσματα χριστίδη, γέλα τωρα που μπορείς
ζοριζεστε γιατι πιστευετε σε μια διαφορετικη πραγματικοτητα απο αυτη που υπαρχει...τοσα χρονια που εσεις ψαχνατε για δαιμονες εγω προχωραγα,,,αργα;;;αργα αλλα σταθερα...τωρα τελος δεν γυρναει το ποταμι...αλλαξανε τα κοζα στο ποδοσφαιρο...ειστε τελειωμενοι ...απλα θα συμπληρωνετε (οπως ηδη το κανετε) την προκηρυξη στο πρωταθλημα που θα παιρνω εγω...εφαγες εξι και δεν ανοιξε μυτη...περαν απο κατι αναρθρες κραυγες της οριτζιναλ που στην ουσια ηθελαν να δικαιολογησουν την υπαρξη τους...εχεις μικρυνει πολυ μα παρα πολυ...
και κατα πρωτον δεν το ξερεις και κατα δευτερον κυνηγας ανεμομυλους και δαιμονοποιεις...
ακου με αν θες...αν δεν θες παλι δικαιωμα σου...
καληνυχτα...
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εννοείται ότι παίξαμε χαλαρά (ενόψει και CL) ώστε να διασφαλίσουμε ότι ο Κωστένογλου θα έρθει στο Ναό.μονο;;εδω πανηγυρισαν ηττα με μια ρωσικη και σε λιγο θα πανηγυρισουν που δεν εφαγαν 4 απο τον μουστακια...οι ανθρωποι λεμε ειναι η διασκεδαση μας...να'ναι παντα καλα...στηριξη ο κωστενογγλου οσο δεν παιρνει...πηγαν να μας τρελλανουν οτι εχασαν αδικα στη ρωσια...αν ειναι δυνατον...δεν πειραζει...οσο πιο πολυ το πιστευουν τοσο θα τσουζει το καβλι περισσοτερο
6 του ρίξαμε πέρσυ όταν κατόρθωσε να ρίξει στη Β' Εθνική μια υγιέστατη ομάδα, με κανονικό πρόεδρο και γήπεδο.
Τον θέλουμε και πάλι αντίπαλο στο Ναό να γελάσουμε.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αυτες ειναι αποδειξεις
τι τηλεφωνα και κασετες
αλλα η καθε μαλακια του καθε παπαρολογου
Επισκέπτης
παρατημα σε πειραξαν που μιλησαν για το αφεντικο σου βλαχακο δεν σου αρεσουν οι αληθειες ετσι;αυτες ειναι αποδειξεις
τι τηλεφωνα και κασετες
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αυτες ειναι αποδειξεις
τι τηλεφωνα και κασετες
Έκανε κανονικότατα στην άκρη ο παίκτης σας για να περάσει ο καραβούτας και να κερδίσουν.
Τόσο τραβηγμένες ενέργειες, δε μπορούν να αποδοθούν στη δεδομένη αμπαλίαση των παικτών σας*.
*πλην βιερίνια, αν και κόντρα στον Τοροζίκο μετατρέπεται σε γατάκι.
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Καλημερα ενωσιτες!
Παλι εδω μαζευτικαν νεοι,γεροι και παιδια?
Στα του αγωνα... δεν εχω να πω πολλα,δυο απλα πραγματα,ο δελλας πλεον δεν μπορει να κρατησει την αμυνα και ο 18χρονος που εχουμε για επιθεση δεν ξερει ακομα να βαζει γκολ... ειπαμε η χρονια θα ειναι δυσκολη και η ομαδα μας χρειαζεται διπλα της γιαυτο την πεμπτη και κυριακη οσοι πιστοι προσελθετε,οι υπολοιποι αραξτε στον καναπε αλλα μην μας ζαλιζετε τα παπαρια...
Οσο για τους αλλοθρησκους ας φτιαξουν δικο τους θρεντ για να συζητησουν ποιος ειναι παραρτημα ποιου
Μονο ΑΕΚ ρεεεεεεεεεεεεε!!!
Παλι εδω μαζευτικαν νεοι,γεροι και παιδια?
Στα του αγωνα... δεν εχω να πω πολλα,δυο απλα πραγματα,ο δελλας πλεον δεν μπορει να κρατησει την αμυνα και ο 18χρονος που εχουμε για επιθεση δεν ξερει ακομα να βαζει γκολ... ειπαμε η χρονια θα ειναι δυσκολη και η ομαδα μας χρειαζεται διπλα της γιαυτο την πεμπτη και κυριακη οσοι πιστοι προσελθετε,οι υπολοιποι αραξτε στον καναπε αλλα μην μας ζαλιζετε τα παπαρια...
Οσο για τους αλλοθρησκους ας φτιαξουν δικο τους θρεντ για να συζητησουν ποιος ειναι παραρτημα ποιου
Μονο ΑΕΚ ρεεεεεεεεεεεεε!!!
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Άσε με να μαντέψω! Τώρα ο Βαλδέρβε έχει γίνει προπονηταράς κτλπ; Κολοτουμπιάζεις ή μου φαίνεται. Ξέρεις στο παρελθόν ο ΟΣΦΠ έχει ρίξει και 6 στη Λεβερκούζεν την είδε ξαφνικά μέγας και τρανός και έτοιμος να σηκώσει τη κούπα με τ αυτιά και μετά ψαχνόταν. Αυτό που σου είπα είναι πως καλό θα είναι να έχετε το κεφάλι χαμηλά και να μην έχετε πολλές πολλές φαμφάρες γιατί μερικοί σας περιμένουν στη γωνία (εγώ δε συγκαταλέγομαι ανάμεσά τους) να σας την πουν στη πρώτη "σφαλιάρα" στην ευρώπη. Αν έχεις προσέξει έχω πει σε προηγούμενα ποστ μου πως ο ΟΣΦΠ αν είναι προσεκτικός, λίγο τυχερός και πολύ ταπεινός μπορεί να κερδίσει τη 3η θέση και να συνεχίσει στη διοργάνωση που εμείς είμαστε ανύπαρκτοι.Εμείς ρίξαμε 3 (και λίγα ήταν) στους πρωταθλητές μιας χώρας με σαφώς ανώτερο πρωτάθλημα.
Για το επίπεδο του πρωταθλήματος δε φταίει ο Μαρινάκης,
αλλά άφαντοι παράγοντες και πρόεδροι γλάστρες/επιστήμονες.
Εσείς πανηγυρίσατε για μια ισοπαλία.
Είπα εγώ πως για το επίπεδο του πρωταθλήματος φταίει ο Μαρινάκης; Φταίνει και πολλοί άλλοι μαζί με τον Μαρινάκη. Φταίνε οι οπαδοί, οι παράγωντες, οι εφημερίδες, οι διαιτητές, η διοργανώτρια αρχή, η ΕΠΟ. Δεκα χιλιάδες άλλοι άνθρωποι. ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Ρε τύπε και εσείς πριν 20 χρόνια όταν πέρνατε ισοπαλία από την ΑΕΚ πανυγυρίζατε! Έτσι πάνε αυτά! Τότε είχατε τα μαύρα σας τα χάλια και μια ισοπαλία με την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟ ισοβαθμούσε για τον ΟΣΦΠ σα πρωτάθλημα. Τώρα έχουμε εμείς τα μαύρα μας τα χάλια και η ισοπαλία με τον ΟΣΦΠ αντιστοιχεί με νίκη. Αν και μέσα εδώ δε νομίζω πως πανυγυρίσαμε για την ισοπαλία. Απλά βρίκαμε θετικό την εικόνα της ομάδας. Τίποτε άλλο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις