alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
αρουλη-μπαογκ αντερψιτ
τι παιζουμε σημερα ρε;
αιντχοβεν διπλο
μπολονια-λατσιο διπλο
αρουλη-μπαογκ αντερψιτ
τι παιζουμε σημερα ρε;
ε καλα μη νομιζεις ψιλα εριξα να βγαλω ενα μεροκαματο
αρκει να κατσει ο παοκ χ
να κερδισει η μαντσεστερ
να χασετε εσεις
οχι αντερ ρε...αρουλη-μπαογκ αντερ
αιντχοβεν διπλο
μπολονια-λατσιο διπλο
αν το εχεις παιξει ασσο ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ η διπλαρα λεμενα χασεται εχω παιξει στο στοιχημα τον οφακλα 1
ελα ρε αναστο να τα παρουμε χοντρα μια φορα
η αληθεια ειναι οτι ο αρης αν παιξει λιγο μπαλα εχει μοναδικη ευκαιρια να κερδισει τον παοκ που εχει εκτος 2-3 καλες μοναδες... κραταω μια πισινη παντως... το ματς ξεκιναει απο το Χ και ισως παει στον ασσο... την αεκ την εχω παιξει διπλο σε ενα δελτιο μπομπα μαζι με το Χ στο Λιλ-Λυων...οχι αντερ ρε...
εγω λεω να το παιξω 1
και 2 και την χανουμα και τα αλλα 2 που εβαλες και τα κομομησαμε χοντρα και με λιγα λεφτα
Για τον ΠΑΟΚ χλωμό το βλέπω....Διπλό είναι....ε καλα μη νομιζεις ψιλα εριξα να βγαλω ενα μεροκαματο
αρκει να κατσει ο παοκ χ
να κερδισει η μαντσεστερ
να χασετε εσεις
ρε μην το βλεπεις ποτε οπαδικαοχι αντερ ρε...
εγω λεω να το παιξω 1
και 2 και την χανουμα και τα αλλα 2 που εβαλες και τα κομομησαμε χοντρα και με λιγα λεφτα
οχι ρε μπαρε δεν το βλεπω οπαδικαρε μην το βλεπεις ποτε οπαδικα
εγω εμας μας παιζω 2 με 3 φορες το χρονο γιατι δε μπορω να δω καθαρα και ετσι παιζω οταν η αποδοση με συμφερει,σημερα με τον πανιωνιο το 1,6 δεν ειναι σοβαρη αποδοση πχ
μια χαρα αποδοση ειναι για φιλικο παιχνιδιρε μην το βλεπεις ποτε οπαδικα
εγω εμας μας παιζω 2 με 3 φορες το χρονο γιατι δε μπορω να δω καθαρα και ετσι παιζω οταν η αποδοση με συμφερει,σημερα με τον πανιωνιο το 1,6 δεν ειναι σοβαρη αποδοση πχ
γιατι ρε εγω τι ειπα για χ μιλησαοχι ρε μπαρε δεν το βλεπω οπαδικα
καθαρα παικτικα το βλεπω
γερνει πολυ προς τον 1
αντε κανα χ
ε δεν θα την πεταγεςμια χαρα αποδοση ειναι για φιλικο παιχνιδι
και οι δυο θα φυλανε τα νωτα τους για αρχη... οποτε ξεκιναμε με Χ αλλα για μενα καλυτερα να το παιξεις αντερ...γιατι ρε εγω τι ειπα για χ μιλησα
ο παοκ θα μπει για την ισοπαλια εσεις δεν εχετε δειξει προς το παρον καλο προσωπο
οποτε το χ ειναι κατα 60% και απο εκει και περα βλεπουμεε δεν θα την πεταγες
να σου πω λεκτορα εχετε τον μαστερακο μηπως
βραδινο ειναιρε μαλακα αλανι την μπολονια στον υπνο σου την ειδες;;;;
τι ωρα παιζει και δεν την βρισκω....
ποιος ειναι τωρα κατωτερο ειδος οπαδου ενας που δεν ξερει οτι η εδρα που βπαιζει καποτε γεμιζε με 75000 κοσμο με το να λεει οτι ''γεμισαμε ''το οακα με τον ατρομητο στον τελικο με το να λεει οτι μπαλα βλεπει μονο απο την αεκ ...δεν εχω να προσθεσω απολυτως τιποτα.α.. και να μην ξεχασω για ολα τα δεινα της αεκ φταινε ο κοκαλης ο μαρινακης και τα παραρτηματα ενας οπαδος που λεει τετοιες μπαρουφες ποιος μπορει να τον παρει σοβαρα;το καθε σου επιχειρημα εστιαζεται στο παραρτημα ασχετα αν δεν εχω παρει φετος ουτε εναν παιχτη στο γλυψιμο και και στο φιλικο...απο εκει και περα ο καθενας μπορει να καταλαβει το επιπεδο το ποδοσφαιρικο που εχεις ;)Μεγαλυτερος κολοτουμπας απο εσενα δεν υπαρχει... λεγοντας πραγματα που ποτε δεν σου ειπαν ξεκινας συζητησεις σε θρεντ αλλων ομαδων για να αποδειξεις πραγματα που δεν ισχυουν... ο τροπος που τα κανεις φυσικα δινει σε ολους μας να καταλαβουμε το ποσο κατωτερο ειδος οπαδου εισαι εσυ αλλα και οι υπολοιποι υπαλληλαρες στην πλατεια... ασε τα πολλα λογια ομως τωρα γιατι ειπαμε σε περιμενει δουλεια σημερα... προσεχτε μην βγαλει σπυρια η γλωσσα σας απο το πολυ γλιψιμο μονο...
τελικα εισαι μεγαλη μαζοχα....σου αρεσει να τσακωνεσαι με μαλακες...τι βιτσακι ειναι αυτο δεν μπορω να το καταλαβω...αφου ο ανθρωπος ειναι ορισμος της λεξης...γιατι δεν τον αφηνεις στη δυστυχια του;;;ειναι μαγκια αυτο που κανεις;;;ετσι νομιζεις;;;ποιος ειναι τωρα κατωτερο ειδος οπαδου ενας που δεν ξερει οτι η εδρα που βπαιζει καποτε γεμιζε με 75000 κοσμο με το να λεει οτι ''γεμισαμε ''το οακα με τον ατρομητο στον τελικο με το να λεει οτι μπαλα βλεπει μονο απο την αεκ ...δεν εχω να προσθεσω απολυτως τιποτα.α.. και να μην ξεχασω για ολα τα δεινα της αεκ φταινε ο κοκαλης ο μαρινακης και τα παραρτηματα ενας οπαδος που λεει τετοιες μπαρουφες ποιος μπορει να τον παρει σοβαρα;το καθε σου επιχειρημα εστιαζεται στο παραρτημα ασχετα αν δεν εχω παρει φετος ουτε εναν παιχτη στο γλυψιμο και και στο φιλικο...απο εκει και περα ο καθενας μπορει να καταλαβει το επιπεδο το ποδοσφαιρικο που εχεις ;)
αν πω οτι εχεις αδικο θα πω ψεμματα.αλλα ρε μαλακα και εσυ δεν μπαινεις στο τρυπακι με καποιους να χαβαλαδεδιαζεις;φυσικα και δεν ειναι μαγκια αλλα καπου εχει την πλακα του ;)δεν νομιζεις;τελικα εισαι μεγαλη μαζοχα....σου αρεσει να τσακωνεσαι με μαλακες...τι βιτσακι ειναι αυτο δεν μπορω να το καταλαβω...αφου ο ανθρωπος ειναι ορισμος της λεξης...γιατι δεν τον αφηνεις στη δυστυχια του;;;ειναι μαγκια αυτο που κανεις;;;ετσι νομιζεις;;;
μας την έκανε η Μαντσεστερ αδερφέ.....ε καλα μη νομιζεις ψιλα εριξα να βγαλω ενα μεροκαματο
αρκει να κατσει ο παοκ χ
να κερδισει η μαντσεστερ
να χασετε εσεις
δε πειραζει υγεια να χουμεμας την έκανε η Μαντσεστερ αδερφέ.....