Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν είναι ότι δε φυσάει μόνο. Υπάρχει και πρόβλημα στα χαφ. Ο Γκεντζο μάλλον έξω, το ίδιο και ο Βάργκας (δε μπορεί να παίζει ανα 3 μέρες 90λεπτα αν δεν έρθει σε καλή φύσική κατάσταση συν ότι τον θέλει και για το Γιουρόπα)...Οπότε πάμε ξανά σε 4-2-3-1 σύστημα και ότι κάτσει. Εκτός και αν φέρει Κάλας σαν αμυντικό χαφ και μπροστά του Μάκο και Καφέ!!! Πάντως προσωπικά αν η ΑΕΚ πάρει το Χ θα είναι όχι απλά καλό αποτέλεσμα αλλά σούπερ αποτέλεσμα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Η ανθρωπογεωγραφία της superleague.....

9301AFFEDA3F0E81E4B34F97E25AE128.jpg

www.tanea.gr/athlitismos/article/?aid=4659243]http://www.tanea.gr/athlitismos/article/?aid=4659243[/url]

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε τυπε πραγματικα ενω ξερεις απο μπαλιτσα ορισμενες φορες σε πιανει η μαλακια.περσι ο πρωτος που ειπα οτι σωθηκα απο τους παιχτες που μου εδωσε ο γαυρος ημουν εγω.αλλα να φτανεις στο σημειο να λες ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΩ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ κατανταει γραφικο.μου θυμηζεις τους σαλονικιους που για ολα τα κακα φταιει το κατεστημενο των αθηνων ;)και φετος πιστεψε δεν θα κινδυνεψω και ΔΕΝ  θα παρω παιχτες απο το γαυρο.ο βεντουρης εφυγε αρα τελος η συνεργασια.και στο ξαναλεω γιατι αφου ειμαι στο αρμα δεν με βοηθησε τωρα που εχω και αναγκες;ολοι πηγαν σε ατρομητο οφη ;) τωρα εσυ μπορεις να πιστευεις οτι σε βολευει εγω βλεπω οτι η ομαδα μου φετος μεχρι τωρα παιζει μπαλαρα και γουσταρει ο καθε πραγματικος φιλος της μπαλας να τον βλεπει.και ειδικα αυτον τον αληταρα τον εστογιανοφ :2funny:
δεν σου ειπα οτι δεν παιζει καλα εως τωρα... μια χαρα τα πας... το καλυτερο σου ματς θα το κανεις την επομενη βδομαδα εναντιον της αεκ και στο καπακι την επομενη αγωνιστικη στο καραισκακη ως δια μαγειας θα κανεις το χειροτερο και θα μετρας τα μπαλακια... εδω θα εισαι και θα τα ξαναπουμε ;)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
γιατι δεν παιζει ο Βαργκας;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
γιατι δεν παιζει ο Βαργκας;
κολπα του χιμενεθ μαλλον... δειχνει οτι θα ξεκινισει με 2 αμυντικα χαφ καλα-μακο αλλα παιζει να ξεκινισει με 3 καλα-μακο-βαργκας η με 2 βαργκας-μακο... υπομονη λιγες ωρες και θα δουμε το ανακατεμα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
κολπα του χιμενεθ μαλλον... δειχνει οτι θα ξεκινισει με 2 αμυντικα χαφ καλα-μακο αλλα παιζει να ξεκινισει με 3 καλα-μακο-βαργκας η με 2 βαργκας-μακο... υπομονη λιγες ωρες και θα δουμε το ανακατεμα...
To πολύ το ανακάτεμα φέρνει εμετό δράκουλα ..........

Ο εκπρόσωπος της Petit Chateau Ομάρ Μεντίνα, ζητάει λίγες ημέρες υπομονή στις επαφές με τον Σταύρο Αδαμίδη.

www.sport24.gr/football/omades/Aek/mentina_ligo_ypomonh_akoma.1384022.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/mentina_ligo_ypomonh_akoma.1384022.html[/url]

αφού δεν έχετε το μπαγιόκο τί σκατα επενδύσεις θέλετε να κάνατε γαμώ το σπίτι σας μαλάκες
αλλά μου διέφυγε δώστε μας καθρεφτάκια και χάντρες και κλείσαμε το deal  :jerking:

Επισκέπτης
δεν σου ειπα οτι δεν παιζει καλα εως τωρα... μια χαρα τα πας... το καλυτερο σου ματς θα το κανεις την επομενη βδομαδα εναντιον της αεκ και στο καπακι την επομενη αγωνιστικη στο καραισκακη ως δια μαγειας θα κανεις το χειροτερο και θα μετρας τα μπαλακια... εδω θα εισαι και θα τα ξαναπουμε ;)
προσεξε σε καθε σου απαντηση υπαρχει και ο αντιλογος.περσι η αεκ εκανε εκπληκτικα ματς με βαζελο και παοκ αλλα πηγε στο καραισκακη και ως δια μαγειας σταματησε το κοντερ στα 6 ;)σημαινει κατι;οσο για την αλλη εβδομαδα παντα με την αεκ ειδικα στη νεα σμυρνη κανω καλα παιχνιδια και γιατι θα σου κανει εντυπωση οταν εδω και ενα μηνα ειμαι σε φουλ φορμα.τωρα τη θα κανω στο καραισκακη ασε να το δουμε.και εσυ περσι πηγε και ειδες τη επαθες ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :s&m_1:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αλλά αυτό που θέλω να αφανίσω και να ξεπαστρέψω είναι ο Ολυμπιακός Νέας Σμύρνης την άλλη βδομάδα.Αυτό το σίχαμα το παράρτημα την πλέον κρατικοδίαιτη ομάδα της Σούπερλίγκας.

Επισκέπτης
Αλλά αυτό που θέλω να αφανίσω και να ξεπαστρέψω είναι ο Ολυμπιακός Νέας Σμύρνης την άλλη βδομάδα.Αυτό το σίχαμα το παράρτημα την πλέον κρατικοδίαιτη ομάδα της Σούπερλίγκας.
για αλλη μια φορα με το ονειρο θα μεινεις :2funny:και περσι και προπερσι  :fuck1: :fuck1:εφαγες.ασε που επιστρεφει την αλλη εβδομαδα ο γαμιας σου ο ριερα :rockon:και κατι τελευταιο για να μην ξεχνιομαστε εμεις οι δυο...αντιο αντιο εκει στην Α2 ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
για αλλη μια φορα με το ονειρο θα μεινεις :2funny:και περσι και προπερσι  :fuck1: :fuck1:εφαγες.ασε που επιστρεφει την αλλη εβδομαδα ο γαμιας σου ο ριερα :rockon:και κατι τελευταιο για να μην ξεχνιομαστε εμεις οι δυο...αντιο αντιο εκει στην Α2 ;)

Από Α2 ξέρεις μια χαρά εσύ.Στην μπάλλα εννοώ.Ασανσεράκι είσαι τα τελευταία χρόνια,μην το ξεχνάς.Αντε τράβα εσύ και οι άλλες οι ψευτομάγκισσες οι γατούλες να γλύψετε τα μούσια του παιδοβούβαλου να σας δώσει κανά παιχτάκι να την βγάλετε και φέτος.Αντε,ξου-ξου,ξου-ξου

Επισκέπτης
και για να δεις οτι εκει στη νεα σμυρνη εμεις δεν κραταμε κακια αν παλι δεν βρισκεις εισητηριο οπως παλια ;)ξερεις παρε με να παμε να το δουμε παρεουλα το ματσακι ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλα μην με κανετε να αρχισω να ψαχνω τωρα για βιντεακια με τις 5ρες,4ρες,3ρες που εχετε φαει απο την αρχη της ιστοριας... ειναι και πολλες και θα μου φαει ολη την μερα... :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Καλα μην με κανετε να αρχισω να ψαχνω τωρα για βιντεακια με τις 5ρες,4ρες,3ρες που εχετε φαει απο την αρχη της ιστοριας... ειναι και πολλες και θα μου φαει ολη την μερα... :grin:
έκανε κι μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο.......

*γεια σου σκοτεινέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom