Επισκέπτης
την αλλη εβδομαδα αν χασουμε θα ειναι ομαδαρα η αεκ και θα εχει βουλωσει στοματα......αν κερδισουμε τοτε πολυ απλα θα παιζουμε για τον ολυμπιακο ;)ρε λυστε τις διαφορες σας στο γηπεδο......
την αλλη εβδομαδα αν χασουμε θα ειναι ομαδαρα η αεκ και θα εχει βουλωσει στοματα......αν κερδισουμε τοτε πολυ απλα θα παιζουμε για τον ολυμπιακο ;)ρε λυστε τις διαφορες σας στο γηπεδο......
εκει θα φταει η ατυχια η ο διατητηςστο χ;;;;;;;
οτι και να λες oliver δεν αλλαζεις την κατασταση... εισουν εισαι και θα εισαι παραρτημα και μαγαζακι αλλων... δεν θελω να παρεξηγηθουμε εξαλου μια χαρα τα λεμε τοσο καιρο... αλλα αυτη ειναι η αληθεια ρε τυπε πως να το κανουμε?αλανακο προσεχε γιατι σε λιγο θα καταντησεις γραφικος σαν καποιους απο σαλονικη που τους φταινε παντα ολα εκτος απο την ομαδα τους και φυσικα το κατεστημενο των αθηνων.σε λιγο οποια ομαδα σας κερδιζει θα ειναι δακτυλος του ολυμπιακου
φυσικα και δεν θα τσακωθουμε αλλωστε σου εχω πει σεβαστη η γνωμη του καθενος.απλα εχω βαρεθει αυτη την καραμελα τη μια χρονια ειμαι παραρτημα του ενος την αλλη του αλλου.με την ιδια λογικη ολες οι ομαδες εκτος παο-οσφπ ειναι παραρτηματα αυτων ακομα και εσυ.μην ξεχνας οτι καποτε ανοιξε τα ποδια του ο γαυρος για να παρεις πρωταθλημα ;)πριν 4 χρονια ημουν δικο σου παραρτημα γιατι σου πουλουσα παιχτες ετσι ελεγαν οι βαζελογαυροι.απλα δεν ασχολουμε ο πανιωνιος ποτε δεν ηταν παραρτημα κανενος το γεγονος οτι εχω παρει και εχω δωσει παιχτες και στους τρεις δεν σημαινει απολυτως τιποτα.εχω πεσει κατηγορια γιατι με ειχαν ριξει τα υποτιθεμενα ''αφεντικα μου''καλο το παραμυθακι για να πεισετε τους ευατου σας πως για ολα που γινονται δεν φταιει η ομαδα σας. ;)οτι και να λες oliver δεν αλλαζεις την κατασταση... εισουν εισαι και θα εισαι παραρτημα και μαγαζακι αλλων... δεν θελω να παρεξηγηθουμε εξαλου μια χαρα τα λεμε τοσο καιρο... αλλα αυτη ειναι η αληθεια ρε τυπε πως να το κανουμε?
φυσικα και δεν θα τσακωθουμε αλλωστε σου εχω πει σεβαστη η γνωμη του καθενος.απλα εχω βαρεθει αυτη την καραμελα τη μια χρονια ειμαι παραρτημα του ενος την αλλη του αλλου.με την ιδια λογικη ολες οι ομαδες εκτος παο-οσφπ ειναι παραρτηματα αυτων ακομα και εσυ.μην ξεχνας οτι καποτε ανοιξε τα ποδια του ο γαυρος για να παρεις πρωταθλημα ;)πριν 4 χρονια ημουν δικο σου παραρτημα γιατι σου πουλουσα παιχτες ετσι ελεγαν οι βαζελογαυροι.απλα δεν ασχολουμε ο πανιωνιος ποτε δεν ηταν παραρτημα κανενος το γεγονος οτι εχω παρει και εχω δωσει παιχτες και στους τρεις δεν σημαινει απολυτως τιποτα.εχω πεσει κατηγορια γιατι με ειχαν ριξει τα υποτιθεμενα ''αφεντικα μου''καλο το παραμυθακι για να πεισετε τους ευατου σας πως για ολα που γινονται δεν φταιει η ομαδα σας. ;)
αλανακο σου ειπα παραρτημα με τη λογικη αυτη εισαι και εσυ ;)ενιοτε μας εχουνβαλει σε διαφορα αρματα.εσυ αληθεια πιστευεις οτι δεν ησουν παραρτημα κανενος; ;)ουτε εσυ δεν το πιστευεις αυτο
τωρα τα λες σοβαρα αυτα? δεν σε βαζει κανεις σε αρματα... απλα για να επιβιωσεις πρεπει να εχεις αβατζα απο αλλους, απλο ειναι το θεμα... περσυ με τα αρχιδια του γαυρου εμεινες σουπερλιγκ, παλιοτερα ο βαζελας αν του εκανες μανουρες και εδεινες κανα παιχτη αλλου σε εριχνε Β και δεν εβγαζες τσιμουδια...αλανακο σου ειπα παραρτημα με τη λογικη αυτη εισαι και εσυ ;)ενιοτε μας εχουνβαλει σε διαφορα αρματα.εσυ αληθεια πιστευεις οτι δεν ησουν παραρτημα κανενος; ;)
1Χ θα ειναι καπου 1,25 ρε δεν αξιζει... θα βαλεις 100 κ θα παρεις 125αν βαλω 100 ευρω στο 1,Χ του παοκ αεκ
ποσα παιρνω;
δικιο εχεις1Χ θα ειναι καπου 1,25 ρε δεν αξιζει... θα βαλεις 100 κ θα παρεις 125
αν θες να το παιξεις ριχτο οβερ, θα μπουν γκολ πιστευω...
μα τωρα μιλα ςσοβαρα;περσι απλα εκβιαστικα για να παρουν τσαμπα το μανιατη μου εδωσε δυο παιχτες που με βοηθησαν να μεινω κατηγορια.φετος λοιπον αφου ειμαι παρατημα γιατι δεν μου εδωσε κανεναν;ο βαζελος με τις παλιες μεθοδους του μου επερνε τους παιχτες αυτο ειναι αληθεια και αυτο αποδεικνυει οτι δεν ανηκα πουθενα γιαυτο και με εριξαν κατηγορια.καποιοι αλλοι την γλυτωναν παντα με διαφορους τροπους.αλλα ειπαμε το παραμυθακι αυτο σε βολευει εσενα και ενιοτε τους αλλους δυο ;)αληθεια φετος που ανηκω;τωρα τα λες σοβαρα αυτα? δεν σε βαζει κανεις σε αρματα... απλα για να επιβιωσεις πρεπει να εχεις αβατζα απο αλλους, απλο ειναι το θεμα... περσυ με τα αρχιδια του γαυρου εμεινες σουπερλιγκ, παλιοτερα ο βαζελας αν του εκανες μανουρες και εδεινες κανα παιχτη αλλου σε εριχνε Β και δεν εβγαζες τσιμουδια...
φετος σαν καλο παιδι ειναι η σειρα σου να δωσεις... οχι παιχτες... βαθμους... και κατσε να δεις ποσα θα κατσεις να φας...μα τωρα μιλα ςσοβαρα;περσι απλα εκβιαστικα για να παρουν τσαμπα το μανιατη μου εδωσε δυο παιχτες που με βοηθησαν να μεινω κατηγορια.φετος λοιπον αφου ειμαι παρατημα γιατι δεν μου εδωσε κανεναν;ο βαζελος με τις παλιες μεθοδους του μου επερνε τους παιχτες αυτο ειναι αληθεια και αυτο αποδεικνυει οτι δεν ανηκα πουθενα γιαυτο και με εριξαν κατηγορια.καποιοι αλλοι την γλυτωναν παντα με διαφορους τροπους.αλλα ειπαμε το παραμυθακι αυτο σε βολευει εσενα και ενιοτε τους αλλους δυο ;)αληθεια φετος που ανηκω;
μαλιστα εσυ που δεν εισαι καλο παιδι ποσσα θα φας; ;)φετος σαν καλο παιδι ειναι η σειρα σου να δωσεις... οχι παιχτες... βαθμους... και κατσε να δεις ποσα θα κατσεις να φας...
εμενα και να παω να κουνηθω θα με καθαρισει με αλλο τροπο ρε τυπε... οπως καθαρισε τον βαζελακο περσυ και οπως εχει κανει τοσες φορες στα τελευταια χρονια...μαλιστα εσυ που δεν εισαι καλο παιδι ποσσα θα φας; ;)
ρε κοιταχτε το λιγο εχετε καταντησει πολυ γραφικοι σε λιγο θα ξεπερασετε και τα μπαοκιαφετος σαν καλο παιδι ειναι η σειρα σου να δωσεις... οχι παιχτες... βαθμους... και κατσε να δεις ποσα θα κατσεις να φας...
με τη τροπο ρε αλανακο; σαν το περσινο που παρακαλαγες να τελειωσει το ματς στο πρωτο ημιωρο;σοβαρεψου αλανακο καταντας γραφικος.εμενα και να παω να κουνηθω θα με καθαρισει με αλλο τροπο ρε τυπε... οπως καθαρισε τον βαζελακο περσυ και οπως εχει κανει τοσες φορες στα τελευταια χρονια...