Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλα μην με κανετε να αρχισω να ψαχνω τωρα για βιντεακια με τις 5ρες,4ρες,3ρες που εχετε φαει απο την αρχη της ιστοριας... ειναι και πολλες και θα μου φαει ολη την μερα... :grin:
τυπε δεν ειναι προσωπικο με κανεναν.ο σκοτεινος επειδη ειναι προκλητικος γιαυτο του τα ποσταρω.αλλωστε εσεις υποτιθετε ειστε ομαδα πρωταθλητησμου ενω εμεις μια ομαδα αντικειμενικος στοχος ειναι το πολυ η εξοδος στην ευρωπη.επισης ηταν προκλητικος και για το μπασκετ δεν εχει να κανει με κανεναν φιλο αεκτζη.απλα ο κομπλεξισμος ειναι οτι χειροτερο ;)φυσικα μπορει να ποσταρεςι και 5 αρρες 4αρες αλλα εμενα δεν με αγγιζουν ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Bodo αφού βρίσκεις τόσο ωραία βιντεάκια κάτσε κ βρες και κάτι άλλα ωραία με κάτι πεντάρες και κάτι επτάρες μέσα στη Ν.Σμύρνη.Όσο για εισιτηριάκι αν χρειαστείς να σου δώσω εγώ.Λόγω της δουλειάς μου τυχαίνει να είμαι μέσα στα πράγματα του Ολυμπιακού Ν.Σμύρνης όσο δεν φαντάζεσαι.Όποτε θέλω πάω στο γηπεδάκι σας κ προσκεκλημένος.Οπότε κάπου εκεί στα επίσημα θα μαι.Άρα κρατα το εισιτηριάκι σου μπας κ πάει κανένας Νεοσμυρνιώτης γήπεδο.
Όσο για το αν θα είστε μέσα στα πράγματα δεν διαφωνώ καθόλου.Όσο υπάρχει Ολυμπιακός θα επιβιώνετε και σεις.

Καρχαρίας δίχως κολαούζο,γίνεται;;;; ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τυπε δεν ειναι προσωπικο με κανεναν.ο σκοτεινος επειδη ειναι προκλητικος γιαυτο του τα ποσταρω.αλλωστε εσεις υποτιθετε ειστε ομαδα πρωταθλητησμου ενω εμεις μια ομαδα αντικειμενικος στοχος ειναι το πολυ η εξοδος στην ευρωπη.επισης ηταν προκλητικος και για το μπασκετ δεν εχει να κανει με κανεναν φιλο αεκτζη.απλα ο κομπλεξισμος ειναι οτι χειροτερο ;)φυσικα μπορει να ποσταρεςι και 5 αρρες 4αρες αλλα εμενα δεν με αγγιζουν ;)
;

γιατί να σε αγγίξουν;;;;
τόσες που χεις φάει έχεις χορτάσει.
ααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γεια σου και σε σένα αδελφέ Διομήδη.
Έχεις δίκιο αρκετά ασχολήθηκα με μικρομεσαία παραρτήματα γραφικών γειτονιών της Αθήνας.Πάω να φάω τον μουσακά μου.Πείνασα.

[move]ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΙΚΕΦΑΛΟ[/move]

Επισκέπτης
Bodo αφού βρίσκεις τόσο ωραία βιντεάκια κάτσε κ βρες και κάτι άλλα ωραία με κάτι πεντάρες και κάτι επτάρες μέσα στη Ν.Σμύρνη.Όσο για εισιτηριάκι αν χρειαστείς να σου δώσω εγώ.Λόγω της δουλειάς μου τυχαίνει να είμαι μέσα στα πράγματα του Ολυμπιακού Ν.Σμύρνης όσο δεν φαντάζεσαι.Όποτε θέλω πάω στο γηπεδάκι σας κ προσκεκλημένος.Οπότε κάπου εκεί στα επίσημα θα μαι.Άρα κρατα το εισιτηριάκι σου μπας κ πάει κανένας Νεοσμυρνιώτης γήπεδο.
Όσο για το αν θα είστε μέσα στα πράγματα δεν διαφωνώ καθόλου.Όσο υπάρχει Ολυμπιακός θα επιβιώνετε και σεις.

Καρχαρίας δίχως κολαούζο,γίνεται;;;; ;)
βλεπω σκοτεινε οτι τα πας καλα με τον γαυρο επαγγελματικα ;)σου δινει γλυκο ψωμακι ;)εγω στο ειπα γιατι πριν 4 χρονακια παρακαλαγες για ενα εισητηριο που να φανταστω οτι εχεις διασυνδεσεις  τοσο καλες ;)μακαρι να σε δω εγω παντως εκει θα ειμαι οπως παντα ;)οσο για το αν ειμαστε στα πραγματα τα ειπα και στον αλανακο ειμαι τοσο μεσα που φετος πηρα πολλους δανεικους απο το γαυρο που δεν ξερω τη να τους κανω :2funny:αλλα ειπαμε καποτε ελεγες οτι ειμαστε στο αρμα του βαρδινογιαννη τωρα στου γαυρου...αυριο ποιος ξερει που θα ειμαστε :2funny:παντως οπου και να ειμαστε και εσας και το βαζελο στις μεταγραφες κοτσους σας πιαναμε ;)

Επισκέπτης
;

γιατί να σε αγγίξουν;;;;
τόσες που χεις φάει έχεις χορτάσει.
ααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
εμενα καμια δεν μου κοστισε οπως εσενααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και για να δεις οτι εκει στη νεα σμυρνη εμεις δεν κραταμε κακια αν παλι δεν βρισκεις εισητηριο οπως παλια ;)ξερεις παρε με να παμε να το δουμε παρεουλα το ματσακι ;)
Ρε φίλε αφού κατά βάθος σας συμπαθούν. Κάθε χρόνο για παίκτες προς τα εσένα κοιτάζουν. Κρυφοπανθηράκια είναι...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εχω 3-4 φιλους πανιωνιους.......μισουν σα το διαολο το λιβανι το βαζελο και πλακωνονται με αεκτζηδες.......με μας δεν εχουν πολλα-πολλα , γιατι οπως μου ειπε ο ενας που ειναι και πανθηρ χρονια''οταν εσκαγε η πορεια των γαβρων 5-6.000 ατομα απο καλλιθεα τι μανουρα να κανεις???''

Επισκέπτης
Ρε φίλε αφού κατά βάθος σας συμπαθούν. Κάθε χρόνο για παίκτες προς τα εσένα κοιτάζουν. Κρυφοπανθηράκια είναι...
τυπε ειμαστε πρωτο μαγαζι γωνια και ολοι απο εμας θελουν να ψωνιζουν ;)η αληθεια ειναι οτι τις τελευταιες δυο φορες τους δαγκωσαμε λιγο :grin:αλλα τη να κανουμε ετσι ειναι αυτα ;)

Επισκέπτης
εχω 3-4 φιλους πανιωνιους.......μισουν σα το διαολο το λιβανι το βαζελο και πλακωνονται με αεκτζηδες.......με μας δεν εχουν πολλα-πολλα , γιατι οπως μου ειπε ο ενας που ειναι και πανθηρ χρονια''οταν εσκαγε η πορεια των γαβρων 5-6.000 ατομα απο καλλιθεα τι μανουρα να κανεις???''
ρε τυπε αυτα που λες δεν παιζουν πορεια 6000ατομα απο καλλιθεα δεν εχει γινει ποτε ;)θα σου πω οτι τους πρωτους που δεν γουσταρουμε ειναι τους βαζελους γιατι μας εριξαν πουστικα κατηγορια με το σπανεα και επειδη μας διελυσαν την ομαδα για να παρουν το μαραγκο στη περιφημη υποθεση με τα ξεχασμενα δελτια ;)οσο για τα χανουμια αδιαφορα μας ειναι μπορει να μανουριαζουμε ειδικα στη νεα σμυρνη αλλα αυτα ηταν πολυ παλιαοσο για εσας ειναι στειος ο λογος που λες γιατι οπως σου ειπα ποτ εδεν εχει γινει τετοια πορεια απο καμια ομαδα.και τονιζω κοσμο μπορει να ειχατε αλλα οχι οργανωμενη πορεια.απο εκει ειμαι και τα ξερω.

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ασχολουμαστε με το πανιωνιο ρε;;;Παμε καλα ρε;;;Με μπλε ποδια κ τσαντα σχολικια ρε πανιωνακακια,πανιωνακια...

Επισκέπτης
σου αρεσει η οχι σου εχω αφησει πολλα βιωματα τρελε :2funny:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ολιβερ αναφερομαι στο 1-6 πριν το ματς με τη σαμπντορια το 1991,1992 καπου εκει αν θυμαμαι που ημουν μεσα.......θυμαμαι οτι ημουν μπροστα στη θρυλικη γεφυρα και το τελος της πορειας δε φαινοταν.Επειδη ημουν μπροστα ειχα ακουσει το ματα να λεει στον ασυρματο''ετοιμαστειτε στις εισοδους για τσαμπατζηδες,ειναι πανω απο 5 ισως 6.000......δεν εκατσα να μετρησω :2funny:....απλα το επιβεβαιωσε και ο φιλος μου μετα.....παντως αν εξαιρεσεις τη ν.σμυρνη η περιοχ η ειναι τιγκα στο γαβρομανι

Επισκέπτης
ολιβερ αναφερομαι στο 1-6 πριν το ματς με τη σαμπντορια το 1991,1992 καπου εκει αν θυμαμαι που ημουν μεσα.......θυμαμαι οτι ημουν μπροστα στη θρυλικη γεφυρα και το τελος της πορειας δε φαινοταν.Επειδη ημουν μπροστα ειχα ακουσει το ματα να λεει στον ασυρματο''ετοιμαστειτε στις εισοδους για τσαμπατζηδες,ειναι πανω απο 5 ισως 6.000......δεν εκατσα να μετρησω :2funny:....απλα το επιβεβαιωσε και ο φιλος μου μετα.....παντως αν εξαιρεσεις τη ν.σμυρνη η περιοχ η ειναι τιγκα στο γαβρομανι
σου ξαναλεω πορεια δεν εχει υπαρξει.τωρα μην ακους τους ματατζηδεδες αυτοι δεν μπορουν να κανουν αλλα πραγματα καταμετρηση θα κανουν;αυτο που λες ομως οτι μπορει να υπηρχε κοσμος πολυ ναι.τες πα.η καλλιθεα εχει αρκετους αεκτζηδες στη νεα σμυρνη ειναι μοιρασμενα αναμεσασε εσας και το βαζελο

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
σου ξαναλεω πορεια δεν εχει υπαρξει.τωρα μην ακους τους ματατζηδεδες αυτοι δεν μπορουν να κανουν αλλα πραγματα καταμετρηση θα κανουν;αυτο που λες ομως οτι μπορει να υπηρχε κοσμος πολυ ναι.τες πα.η καλλιθεα εχει αρκετους αεκτζηδες στη νεα σμυρνη ειναι μοιρασμενα αναμεσασε εσας και το βαζελο
το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι ειστε φιλογαυροι επειδη οταν ηρθαν πορεια 6 χιλιαρικα κλασατε μαλι... οκ χαιρομε που τα βρηκατε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι ειστε φιλογαυροι επειδη οταν ηρθαν πορεια 6 χιλιαρικα κλασατε μαλι... οκ χαιρομε που τα βρηκατε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε αλανακο παλι την ειπες την εξυπναδα σου :2funny:αυτο καταλαβες εσυ;παντως το 91 μας ελεγαν παραρτημα του βαρδινογιαννη αν θυμασαι ;)αλλα εγω βλεπω οτι τα δυο πραγματικα παραρτηματα του γαυρου σημερα αλλα και γενικα δεν τα εχουν παει καλα ο δορυφορος οφη εχασε απο το αλλο παραρτημα και ο αστερας για αλλη μια φορα δεν κερδισε :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε αλανακο παλι την ειπες την εξυπναδα σου :2funny:αυτο καταλαβες εσυ;παντως το 91 μας ελεγαν παραρτημα του βαρδινογιαννη αν θυμασαι ;)αλλα εγω βλεπω οτι τα δυο πραγματικα παραρτηματα του γαυρου σημερα αλλα και γενικα δεν τα εχουν παει καλα ο δορυφορος οφη εχασε απο το αλλο παραρτημα και ο αστερας για αλλη μια φορα δεν κερδισε :2funny:
δεν πειραζει κερδιζεις εσυ και ο ατρομητος μεχρι τωρα και οταν ερθει η ωρα δεν θα εχετε προβλημα να δωσετε τους βαθμους που χρωστατε στα αφεντικα... λεγαμε για την αεκ χτες που χρωσταει λεφτα ε? καλυτερα να χρωστας λεφτα παρα να χρωστας τον κωλο σου... ετσι δεν ειναι?

Επισκέπτης
δεν πειραζει κερδιζεις εσυ και ο ατρομητος μεχρι τωρα και οταν ερθει η ωρα δεν θα εχετε προβλημα να δωσετε τους βαθμους που χρωστατε στα αφεντικα... λεγαμε για την αεκ χτες που χρωσταει λεφτα ε? καλυτερα να χρωστας λεφτα παρα να χρωστας τον κωλο σου... ετσι δεν ειναι?
μιλαμε εγραψες!!!τη σχεσει παλι εχουν ολα αυτα.και στην τελικη το να χασω απο τα γαυρο ειναι στημενο;εδω εσυ με την ομαδαρα σου και τρως απο εξαρα 4αρα και παει λεγοντας εγω δεν θα χασω;τωρα για τα λεφτα υπαρχει και κατι αλλο που ξεχνας να πεις γιατι δεν σε ριχνουν κατηγορια;οποιος χρωσταει αλλα δεν λεγετε αεκ αντιμετωπιζει το νομο.αντιθετα εσυ χρωστας αλλα μπορεις και να κανεις μεταγραφες ελευθερα αλλα και να βγαινεις και να κατηγορεις τους δανειστες σου που σου ζηταν τα χρωστουμενα :2funny:αθανατη αεκαρα :2funny: :2funny: :2funny:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ρε λυστε τις διαφορες σας στο γηπεδο...... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αλανακο προσεχε γιατι σε λιγο θα καταντησεις γραφικος σαν καποιους απο σαλονικη που τους φταινε παντα ολα εκτος απο την ομαδα τους και φυσικα το κατεστημενο των αθηνων.σε λιγο οποια ομαδα σας κερδιζει θα ειναι δακτυλος του ολυμπιακου :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom