Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μπα....
η υπομονή δεν υπάρχει
και καλά κάνει και δεν υπάρχει αδερφέ
νισάφι με τις μεταχρονολογημένες στην Ελλάδα
να παίρνεις άμα έχεις να πληρώσεις
εσύ πήγες να πάρεις παίκτη λέγοντας πως έχεις λεφτά.
Δεν τους είπες πως "μπορεί" να τα έχεις αν βρεις τον Ψωμιάδη και στα δώσει.

δεν είναι πρόβλημα του Πανιωνίου αυτό.
και γιατί είναι αντι-Αεκτζήδικη συμπεριφορά; Απλά οι άλλοι δεν τους χρωστάνε
απλά
εχουν κανει και αλλα.. πχ περσυ στο ευρωπαικο ματς μεχρι καβγας μεταξυ παε κ ερασιτεχνη εγινε... σιγουρα δικιο εχουν που ζητανε τα λεφτα τους,το ειπα και ποιο πανω εξαλου... οικονομικο προβλημα εχουν ολοι... ξερεις εμενα ποσα μου χρωστανε? υπομονη κανω οπως ολοι μας...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ψηλε ασε τα ψοφια και κοιτα αυριο μην κανουν τιποτα αρκουδιες οι δικοι σου... μην μας καψουν κανα πορτιερο παλι γιατι φετος δεν εχουμε και ρεζερβα :grin:

οτι ειναι να γινει θα γινει... το πιο πιθανον ειναι ο τατσης να φαει καμια ταμπελα στο κεφαλι για το 2 μετρα οφσαιντ που δεν ειδε περσι στο παιχνιδι με τον βαζελο και χασαμε το τσου λου

Επισκέπτης
και η αεκ ξερεις ζηταει τα λεφτα της απο κατι ψωμιαδηδες και λοιπους εδω και κατι χρονια αλλα περνει ενα αρχιδι... δικιο εχουν και οι πανιωνιοι αλλα σε αυτες τις εποχες ολοι κανουν υπομονη... ο πανιωνιος για μια ακομα φορα δειχνει τα αντιαεκτζηδικα αισθηματα του...
τυπε δεν ειναι τα πραγματα ετσι.ο μακαρος ηταν προεδρος σου ας προσεχες σε ποιον εδινες την ομαδα.αλλωστε ειχε προιστορια με την ερασιτεχνικη αεκ.και μην ξεχνας οτι ειχαμε κανει υπομονη με την περιπτωση τζιμπουρ.δηλαδη οποιος χρωσταει και δεν πληρωνει αν ο αλλος ζηταει τα λεφτα του την ειναι αντιαεκτζης;στη τελικη και ο πανιωνιος εχει οικονομικα προβληματα και θελει τα λεφτα .δηλαδη για σενα τη πρεπει να κανουμε να τα χαρισουμε;εσυ αυτο θα εκανες; ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τυπε δεν ειναι τα πραγματα ετσι.ο μακαρος ηταν προεδρος σου ας προσεχες σε ποιον εδινες την ομαδα.αλλωστε ειχε προιστορια με την ερασιτεχνικη αεκ.και μην ξεχνας οτι ειχαμε κανει υπομονη με την περιπτωση τζιμπουρ.δηλαδη οποιος χρωσταει και δεν πληρωνει αν ο αλλος ζηταει τα λεφτα του την ειναι αντιαεκτζης;στη τελικη και ο πανιωνιος εχει οικονομικα προβληματα και θελει τα λεφτα .δηλαδη για σενα τη πρεπει να κανουμε να τα χαρισουμε;εσυ αυτο θα εκανες; ;)
Τυπε και εμενα μου χρωστανε σημαντικο ποσο εδω και πεντε μηνες... κανω λιγο υπομονη πριν παω στα δικαστηρια γιατι ξερω οτι ολοι εχουν δυσκολιες...

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Τυπε και εμενα μου χρωστανε σημαντικο ποσο εδω και πεντε μηνες... κανω λιγο υπομονη πριν παω στα δικαστηρια γιατι ξερω οτι ολοι εχουν δυσκολιες...
Αν δεν σου δωσουν αυτα που σου χρωστανε ειμαι μεσα για  :s&m_3:,ξερω κατι καλα παλικαρια θα τα παρουμε αμεσως :grin:

Επισκέπτης
να στο θεσω αλλιως.η αεκ δεν ειναι η πρωτη φορα που ο πανιωνιος τις κανει διευκολυνσεις.και με τζιμπουρ αν δεν ηταν ο τσακιρης θα ειχατε μπλεξιματα.και οχι σε μια αλλα σε ολες τις δοσεις .εσενα σου χρωσταει το αφεντικο σου αρα δεν μπορεις να κανει κατι εδω μιλαμε οτι μια εταιρεια που κανει μεταγραφες πληρωνει ακριβα και τις μετρητοις τον ισλανδο δεν εχει να δωσει 165χιλιαρικα;αν οχι ας ξεπληρωνε τα χρεη και μετα ας εκανε μεταγραφες.ετσι ειναι τυπε εδω θα βγουμε και κερατας και δαρμενος :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
να στο θεσω αλλιως.η αεκ δεν ειναι η πρωτη φορα που ο πανιωνιος τις κανει διευκολυνσεις.και με τζιμπουρ αν δεν ηταν ο τσακιρης θα ειχατε μπλεξιματα.και οχι σε μια αλλα σε ολες τις δοσεις .εσενα σου χρωσταει το αφεντικο σου αρα δεν μπορεις να κανει κατι εδω μιλαμε οτι μια εταιρεια που κανει μεταγραφες πληρωνει ακριβα και τις μετρητοις τον ισλανδο δεν εχει να δωσει 165χιλιαρικα;αν οχι ας ξεπληρωνε τα χρεη και μετα ας εκανε μεταγραφες.ετσι ειναι τυπε εδω θα βγουμε και κερατας και δαρμενος :grin:
δεν μου χρωσταει αφεντικο... πανω κατω ιδια περιπτωση ειναι και αυτα που μου χρωστανε... γιαυτο κ το ειπα...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
καλησπερα αεκαρες μου .... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αν δεν σου δωσουν αυτα που σου χρωστανε ειμαι μεσα για  :s&m_3:,ξερω κατι καλα παλικαρια θα τα παρουμε αμεσως :grin:
μωρε και εγω τα ξερω τα κολπα... το θεμα ομως ειναι να εχει ο αλλος για να τα παρεις...

Επισκέπτης
δεν μου χρωσταει αφεντικο... πανω κατω ιδια περιπτωση ειναι και αυτα που μου χρωστανε... γιαυτο κ το ειπα...
αρα για σενα θα επερεπε ο πανιωνιος να μην διεκδηκησει τα χρηματα του;εσενα σου χρωστανε και αυτοι που σου χρωστανε πανε στα μπουζουκια στις πουτανες και κανουν ακριβα γουστα; αν υποθετικα ειναι ετσι εσυ τη θα εκανες δεν θα αντιδρουσες.τυπε πρωτα πληρωνεις τα χρεη και μετα κανεις τα ακριβα γουστα βλεπε γκουντιονσεν  ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αρα για σενα θα επερεπε ο πανιωνιος να μην διεκδηκησει τα χρηματα του;εσενα σου χρωστανε και αυτοι που σου χρωστανε πανε στα μπουζουκια στις πουτανες και κανουν ακριβα γουστα; αν υποθετικα ειναι ετσι εσυ τη θα εκανες δεν θα αντιδρουσες.τυπε πρωτα πληρωνεις τα χρεη και μετα κανεις τα ακριβα γουστα βλεπε γκουντιονσεν  ;)
υπαρχουν ξερεις και αλλοι τροποι για να διεκδικισει τα λεφτα του ο πανιωνιος... αλλα διαλεξε τον ποιο προκλητικο, τυχαιο? δεν νομιζω... οι διοικησεις στην νεα σμυρνη τα τελευταια χρονια ειναι ακρος αντι-αεκ και μην μου πεις οχι... αν σας χρωσταγε ο γαυρος θα κανατε το ιδιο? μην μου πεις ναι γιατι θα γελασω...

Επισκέπτης
υπαρχουν ξερεις και αλλοι τροποι για να διεκδικισει τα λεφτα του ο πανιωνιος... αλλα διαλεξε τον ποιο προκλητικο, τυχαιο? δεν νομιζω... οι διοικησεις στην νεα σμυρνη τα τελευταια χρονια ειναι ακρος αντι-αεκ και μην μου πεις οχι... αν σας χρωσταγε ο γαυρος θα κανατε το ιδιο? μην μου πεις ναι γιατι θα γελασω...
προκλητικος ειναι ο τροπος που διεκδικουμε τα χρηματα που μας χρωστανε αλλα δεν ειναι προκλητικος  ο τροπος με τον οποιο η αεκ κανει μεταγραφες και μαλιστα δαπανηρες αλλα δεν πληρωνει αυτες που εχει κανει στο παρελθον;οσο για ναυτο που λες ξεχνας οτι ο τσακιρης δεν σας σφραγισε μια επιταγη που παλι δεν πληρωνατε ;) τοσο προκλητικια ειναι η προηγουμενη διοικηση και τοσο αντι αεκ.οσο για τον αν μας χρωσταγε ο γαυρος ειναι υποθετικο αφου και ο γαυρος και ο βαζελος πληρωναν στην ωρα τους.αντιθετα η αεκ ποτε δεν πληρωνει στην ωρα της.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
προκλητικος ειναι ο τροπος που διεκδικουμε τα χρηματα που μας χρωστανε αλλα δεν ειναι προκλητικος  ο τροπος με τον οποιο η αεκ κανει μεταγραφες και μαλιστα δαπανηρες αλλα δεν πληρωνει αυτες που εχει κανει στο παρελθον;οσο για ναυτο που λες ξεχνας οτι ο τσακιρης δεν σας σφραγισε μια επιταγη που παλι δεν πληρωνατε ;) τοσο προκλητικια ειναι η προηγουμενη διοικηση και τοσο αντι αεκ.οσο για τον αν μας χρωσταγε ο γαυρος ειναι υποθετικο αφου και ο γαυρος και ο βαζελος πληρωναν στην ωρα τους.αντιθετα η αεκ ποτε δεν πληρωνει στην ωρα της.
δεν πληρωνει στην ωρα της και σιγουρα ειναι ασχημο οταν καποιος δεν περνει τα χρηματα του στην ωρα του... ομως πληρωνει? ναι... σε πληρωσε για τις προηγουμενες μεταγγραφες? ναι σε πληρωσε... απλα τωρα εχουν στραβωσει οι δικοι σας και με την περιπτωση κοντοε και το τραβανε περισοτερο... ο τσακιρης δεν την σφραγισε γιατι ηξερε οτι θα τα παρει οπως και τα πηρε... το γηπεδο δεν το εδωσε παντως για το ματς με την νταντι και οσα εγιναν εκεινες τις μερες αποδεικνυουν ποσο αντιαεκτζηδες ειναι στην πλατεια...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
προκλητικος ειναι ο τροπος που διεκδικουμε τα χρηματα που μας χρωστανε αλλα δεν ειναι προκλητικος  ο τροπος με τον οποιο η αεκ κανει μεταγραφες και μαλιστα δαπανηρες αλλα δεν πληρωνει αυτες που εχει κανει στο παρελθον;οσο για ναυτο που λες ξεχνας οτι ο τσακιρης δεν σας σφραγισε μια επιταγη που παλι δεν πληρωνατε ;) τοσο προκλητικια ειναι η προηγουμενη διοικηση και τοσο αντι αεκ.οσο για τον αν μας χρωσταγε ο γαυρος ειναι υποθετικο αφου και ο γαυρος και ο βαζελος πληρωναν στην ωρα τους.αντιθετα η αεκ ποτε δεν πληρωνει στην ωρα της.
+1

Επισκέπτης
δεν πληρωνει στην ωρα της και σιγουρα ειναι ασχημο οταν καποιος δεν περνει τα χρηματα του στην ωρα του... ομως πληρωνει? ναι... σε πληρωσε για τις προηγουμενες μεταγγραφες? ναι σε πληρωσε... απλα τωρα εχουν στραβωσει οι δικοι σας και με την περιπτωση κοντοε και το τραβανε περισοτερο... ο τσακιρης δεν την σφραγισε γιατι ηξερε οτι θα τα παρει οπως και τα πηρε... το γηπεδο δεν το εδωσε παντως για το ματς με την χαρτς και οσα εγιναν εκεινες τις μερες αποδεικνυουν ποσο αντιαεκτζηδες ειναι στην πλατεια...
για σενα το θεμα ειναι ειναι οτι πληρωνει!!!μα δεν μπορει να μην πληρωσει γιατι αλλιως θα εχει κυρωσεις.φυσικα και με νοιαζει να πληρωνει στην ωρα του ειδικα οταν βλεπει οτι λεφτα εχεις αλλα τα ξοδευεις αλλου.οσο για τον τσακιρη δεν στεκουν αυτα αν ηθελε να κανει ζημια θα τη σφραγιζε την επιταγη αφου αυτο ειχε γινει μετα το παιχνιδι με τη χαρτς.οσο γιαυτα που εγιναν σε αυτο το παιχνιδι που δεν εγινε δεν εχει να κανει με την διοικηση οπως εσυ λες αλλα με τους οπαδους.αυτο ειναι αλλο θεμα που σηκωνει συζητηση για το ποιος εχει δικιο η αδικο.η διοικηση του πανιωνιου παντα σε εβλεπε με συμπαθεια και παντα οπως εσυ λες περιμενε να πληρωσεις .οσο για τον κοντοε ειναι αστειο μονο και μονο που το λες εδω μας εχετε κλεψει αλλους ποιο καλους παιχτες στο γιαννακη θα κολουσαμε.το κλεψατε σε εισαγωγικα :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
για σενα το θεμα ειναι ειναι οτι πληρωνει!!!μα δεν μπορει να μην πληρωσει γιατι αλλιως θα εχει κυρωσεις.φυσικα και με νοιαζει να πληρωνει στην ωρα του ειδικα οταν βλεπει οτι λεφτα εχεις αλλα τα ξοδευεις αλλου.οσο για τον τσακιρη δεν στεκουν αυτα αν ηθελε να κανει ζημια θα τη σφραγιζε την επιταγη αφου αυτο ειχε γινει μετα το παιχνιδι με τη χαρτς.οσο γιαυτα που εγιναν σε αυτο το παιχνιδι που δεν εγινε δεν εχει να κανει με την διοικηση οπως εσυ λες αλλα με τους οπαδους.αυτο ειναι αλλο θεμα που σηκωνει συζητηση για το ποιος εχει δικιο η αδικο.η διοικηση του πανιωνιου παντα σε εβλεπε με συμπαθεια και παντα οπως εσυ λες περιμενε να πληρωσεις .οσο για τον κοντοε ειναι αστειο μονο και μονο που το λες εδω μας εχετε κλεψει αλλους ποιο καλους παιχτες στο γιαννακη θα κολουσαμε.το κλεψατε σε εισαγωγικα :grin:
δεν στους κλεψαμε ουτε σε εισαγωγικα... τους αγορασαμε σε υπερβολικες τιμες και αφου οι ιδιοι παιχτες πιεσαν να ερθουν στην αεκ την ιδια στιγμη που πουλαγες τζαμπα σε αλλες ομαδες ;) τους λογους τους ξερετε πολυ καλα εκει στην πλατεια... ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι... ας κανει οτι και οπως νομιζει ο πανιωνιος, δεν θα κατσω να τσακωθω για τα οικονομικα του πανιωνιου και της αεκ, αλλα μην προσπαθεις να μου αποδειξεις οτι δεν ειστε αντι-αεκ και φιλογαυροι στην πλατεια... ολη η ελλαδα το ξερει πλεον...

Επισκέπτης
δεν στους κλεψαμε ουτε σε εισαγωγικα... τους αγορασαμε σε υπερβολικες τιμες και αφου οι ιδιοι παιχτες πιεσαν να ερθουν στην αεκ την ιδια στιγμη που πουλαγες τζαμπα σε αλλες ομαδες ;) τους λογους τους ξερετε πολυ καλα εκει στην πλατεια... ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι... ας κανει οτι και οπως νομιζει ο πανιωνιος, δεν θα κατσω να τσακωθω για τα οικονομικα του πανιωνιου και της αεκ, αλλα μην προσπαθεις να μου αποδειξεις οτι δεν ειστε αντι-αεκ και φιλογαυροι στην πλατεια... ολη η ελλαδα το ξερει πλεον...
δεν θα προσπαθησω να σου αποδειξω απολυτως τιποτα.ο καθενας εχει την αποψη του.δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα τα εισαγωγικα τα εβαλα επιτηδες.ρωτα να σου που για το μαυρο πιο προσφατα το παλτο το καναδο ενσαλιβα  που πηρες με τον τροπο που τον πηρες ''νομοτυπα παντα''πουστικα ομως στην πιατσα.τωρα πριν 3 χρονια ημουν φιλοβαζελος αφου εδινα το σπυροπουλο στο βαζελο και πιο παλια τον μαντζιο και τον τζιωλη τωρα εγινα φιλογαυρος μονο που φιλογαυρος χωρις να εχω παρει φετος ουτε εναν παιχτη απο τους τοσους δανεικους ρε ..αλανι δεν γινετε ;)απλα ειχα εναν προεδρο που επιανε μαλακες ολους τους αλλους.καταφερε και πουλησε 2εκ το σπυροπουλο στο βαζελο αφου ο γαυρος ειχε ανεβασει την τιμη επισης εσεις δωσατε 3 εκ για τον τζιμπουρ και τον χασατε τσαμπα :uglystupid:ο τσακιρης φταιει.σου πουλησα το μακο 800 οταν ο λινεν που ειχε παει γερμανια δεν εδιναν πανω απο 400.εγω φταιω για ολα αυτα;μεγια του τσακιρη.για τα υπολοιπα ειπαμε εμεις παντα ειμαστε παντα σε καποιο αρμα μονο που δανεικους μονο περσι πηραμε και αυτο για να σωθουμε ;)

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
27 - 20 τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του handball στο Βύρωνα! Επεισοδιακό ματς με διακοπή και μεγάλη ανατροπή από εμάς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom