Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 266
παιζει και να σε πηδησω ακαποταΠαίζει και να μας κλάσεις τα αρχίδια...
παιζει και να σε πηδησω ακαποταΠαίζει και να μας κλάσεις τα αρχίδια...
καλα μαλακα ειδες την παπαρια που εκανε στ 4ο γκολεγω εμαθα οτι χθες αργα το βραδυ σε ετσουζαν τα ματια σου γιατι το σπερμα του Ισλανδου εφτασε μεχρι σαλονικα... ποσους βαθμους εισαι πισω μου ειπαμε? α ναι πεντε...
κοιτα να παρεις εσυ κανα βαθμο την αλλη βδομαδα απο την ξανθη στου χαριλαου γιατι τα χριστουγενα σε βλεπω να αγοραζεις κυαλια για να βλεπεις την 5η θεση...καλα μαλακα ειδες την παπαρια που εκανε στ 4ο γκολ
πηγε να το παιξει ανετος ο μπουχεσακος λες και ειναι ο μεσι
να ναι καλα το νεαρο το παλικαρι που ετρεξε πισω του αλλιως κηδεια θα ειχες παλι
κωλοφαρδε....
σοβαρα ρε τυπε? δεν σε πιστευω...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ προς οπαδους,φιλαθλους,λατρεις της μπαλας και ανεγκεφαλους...ΟΛΟΙ μα ολοι θα παρουμε τα @@@ μας.ΤΟ πρωταθλημα ειναι του γαυρου.ΤΕΛΟΣ...Η ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΤΑ 25 ειναι του μαρινακη...ΟΣΟ για τους υπολοιπους προειδοποιω οτι θα δειτε πολλες οτι να ναι διαιτησιες σε αουα ματσ...ΕΙΝΑΙ καθαρα με δολο για να δημιουργουνται εριδες ,να ξεχνιεται το παραπανω...10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ -ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ θα ειναι ολοι τουλαχιστον 7-8 βαθμους πισω του γαυριτσ,να χει μια ανεση το ευσωμο παληκαρι να σκεφτει τι θα κανει τα 25 που θα παρει...ΟΛΟΙ οι αλλοι ας ψαχτουμε για επενδυτες φαστ τρακ...
Mε το συμπάθειο κιόλας αλλά το τύπος στο άβαταρ σου μοίαζει με αυτόν τον Τσάκα που είναι και καλά κολλητός του γιού του βασιλιά της Αραβίας (ή κάτι τέτοιο) που ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟ και ο οποίος (ο πρίγκηψ) μιλάει και ελληνικά στα αγγλικά όταν λέει "my word is a contract"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ προς οπαδους,φιλαθλους,λατρεις της μπαλας και ανεγκεφαλους...ΟΛΟΙ μα ολοι θα παρουμε τα @@@ μας.ΤΟ πρωταθλημα ειναι του γαυρου.ΤΕΛΟΣ...Η ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΤΑ 25 ειναι του μαρινακη...ΟΣΟ για τους υπολοιπους προειδοποιω οτι θα δειτε πολλες οτι να ναι διαιτησιες σε αουα ματσ...ΕΙΝΑΙ καθαρα με δολο για να δημιουργουνται εριδες ,να ξεχνιεται το παραπανω...10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ -ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ θα ειναι ολοι τουλαχιστον 7-8 βαθμους πισω του γαυριτσ,να χει μια ανεση το ευσωμο παληκαρι να σκεφτει τι θα κανει τα 25 που θα παρει...ΟΛΟΙ οι αλλοι ας ψαχτουμε για επενδυτες φαστ τρακ...
Mε το συμπάθειο κιόλας αλλά το τύπος στο άβαταρ σου μοίαζει με αυτόν τον Τσάκα που είναι και καλά κολλητός του γιού του βασιλιά της Αραβίας (ή κάτι τέτοιο) που ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟ και ο οποίος (ο πρίγκηψ) μιλάει και ελληνικά στα αγγλικά όταν λέει "my word is a contract"
retro photos αλλά τόσο επίκαιρηΜπομπ Κοζώνη μου θυμίζει η ιστορία!!!
Να μην πω Αλεχάντρο Σκλαβενίτη!!!!
Ο Αλεχάντρο είχε από πίσω του τον Μάκη, ήταν η βιτρίνα του. Ο Μπομπ το μόνο που είχε ήταν κάτι μακέτες από κάτι εμπορικά κέντρα που θα έφτιαχνε και καλά. Και ο Χατζημούσιας έλεγε "είναι λύση για την ΑΕΚ" και όταν στράβωσε (ευτυχώς) η δουλεία ο Μπομπ υποσχέθηκε πως θα βοηθούσε την Ερασιτεχνική με 100χιλιάδες δολλάρια...Ακόμα τα περιμένει ο μαλάκαςΜπομπ Κοζώνη μου θυμίζει η ιστορία!!!
Να μην πω Αλεχάντρο Σκλαβενίτη!!!!
Ποιο ακριβώς ήταν το πλάνο του Κοζώνη;;; Εδώ ο τύπος υποσχέθηκε 100 χιλιάρικα στον Χατζημούσια (για οικονομική ενίσχυση της Ερασιτεχνικής) και δε του τα έδωσε ποτές. Ο τύπος ήταν για γέλια. Ο Μπόμπ ο Μάστωρας!!! Εκείνη την εποχή έψαχνα να δω πληροφορίες γι αυτόν και την εταιρεία του στο νετ και δεν έβρισκα ΤΙΠΟΤΑ. Και στην Αμερική όλες οι μεγάλες εταιρείες (γιατί τέτοια έλεγε πως είχε "μεγάλη κατασκευαστική" ) και όλες οι real estate έχουν σελίδα στο νετ. Και κάποιος δημοσιογράφος που το έψαξε (νομίζω δημοσιογράφος της Εξέδρας) το μόνο περουσιακό στοιχείο που βρήκε ήταν ένα σπίτι το οποίο και αυτό ήταν υποθηκευμένο. Άσε που ο και καλά αντιπρώσοπος του στην Ελλάδα ήταν ένας ασφαλιστής ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας. Είναι δυνατόν κάποιος που έλεγε πως θα διέθετε άμεσα πάνω από 10εκ ευρώ για την ομάδα και δε ξέρω και εγώ πόσα για το γήπεδό της να έχει αντιπρόσωπο κάποιον ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ;;; ΕΛΕΟΣ!!! Ή να θυμηθώ πως όταν πήγαν κάποιοι δημοσιογράφοι να του πάρουν συνέντευξη και του ζητούσαν κάποιες πληροφορίες για τα περουσιακά του στοιχεία ο τύπος έκανε τον Κινέζο και έλεγε μαλακίες για εφορίες και δεν είναι της παρούσης κτλπ. Είναι δυνατόν; Υπάρχει περίπτωση πχ να ρωτήσουν τον Βωβό για τα περουσιακά του στοιχεία και ο τύπος να μην αραδίασει τις 2-3 εταιρείες που έχει και να αρχίσει να λέει για εφορίες και μαλακίες; Αυτά τα λέει κάποιος που ή δεν έχει την οικονομική επιφάνεια την οποία λέει ή κάνει ξέπλυμα χρήματος!ΓΙΑΤΙ "ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΜΕ ΚΟΖΩΝΗ"....?
ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ (ΠΡΩΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ).....ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΔΙΚΤΙΚΑ.....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ....
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ...................ΓΙΑ REAL ESTATE Business............
Καταρχάς δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις (αυτό δηλώνουν τα κεφαλαία γράμματα). Επίσης δε πα να μίλησε γι αυτόν και ο παπάς του χωριού! Στ αρχίδια μου κιόλας. Όταν ο άνθρωπος αντί για τραπεζικές εγγυήσεις έδειχνε το συμβόλαιο της ασφάλειας ζωήβς του (αξίας αρκετών εκατομμυρίων) και μάλιστα φωτοαντίγραφο εμένα κάτι δε μου πήγαινε καλά. Επίσης τότε (όπως και τώρα) το θέμα της ανεγέρσεως του γηπέδου ήταν βαλτομένο, άσε που ακόμα και αν ανεγερθεί δε βλέπω να γίνεται κάποια αξιοποίηση της γύρω περιοχής για τον απλούστατο λόγο ότι γύρω από το στάδιο υπάρχουν ΗΔΗ πολυκατοικίες καταστήματα κτλπ, άρα λίγο δύσκολο ο επενδυτής να έχει κέρδος από την γύρω περιοχή...Μόνο ο δήμος και οι κάτοικοι θα κερδίσουν, ο επενδυτής μόνο από τη χρήση των εμπορικών καταστημάτων του γηπέδου και από το νοίκι που θα χρεώνει την ΑΕΚ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 100% ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟΣ, ΚΛΠ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ "ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ" ΤΟΥ....
Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Η ΑΛΛΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.....
ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΦΙΛΕΤΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΑΚΑ) ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.................
Συμφωνω, οτι ΔΕΝ επιτρεπεται, να περναει η μπαλα κατω απο τα ποδια του !!!o παλιός είναι αλλιώς ;)
Δέλλας προς τους συμπαίκτες του: «Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε. Να ηρεμήσουμε. Παρά λίγο να χάσουμε ένα δικό μας παιχνίδι. Να είμαστε πιο σοβαροί. Δεν επιτρέπεται αυτό»
www.aek365.gr/a-145206/ebale-xeri-o-dellas.htm]http://www.aek365.gr/a-145206/ebale-xeri-o-dellas.htm[/url]