alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Κοίτα δε ξέρω τι είναι και ποιος είναι...Αλλά από φάτσα στυλ κτλπ μου φαινόταν λίγο μυστήριος...Αλλά όπως και εμείς έτσι και εσείς πρέπει να τραβάτε τους μυστήριους!!! Τώρα μπαίνει και ο ΠΑΟ στο παιχνίδι...Θα έχουμε ανταγωνισμό!!!!
Πολυ σωστη παρατηρηση Γρηγορη,ειναι η παρηγορια αυτο,εφοσον το ροστερ δεν μπορει να ειναι παραπανω απο μετριο τουλαχιστον αποτελειται απο Ελληνες κυριως που θα δοσουν κατι παραπανω απο τον αλλοδαπο ειδικα τωρα που ειναι και απληρωτοι..Αν ηταν τωρα οι Αργεντινοι θα ειχαν κανει μουνι τα αποδυτηρια..Να κάνω μια επισήμανση που σε πολλούς θα φανεί γελοία. Η ΑΕΚ στο ματς με την Ξάνθη ξεκινάει με 8 (οχτώ) ΕΛΛΗΝΕΣ στην βασική ενδεκάδα. Ο ΟΣΦΠ στο ματς με την Ξάνθη (στην έδρα του) έπαιξε μόλις με ΕΝΑΝ (όπως και ο Εργοτέλης στο μεταξύ μας ματς) !!!!!
πεντακαθαρο χερι το 3ο γκολ της ξανθης, ο τριτσωνης εβγαζε κιτρινη σε οσους φορουσαν κιτρινα (ευτυχως δεν εβγαλε καμια κοκκινη)... η ομαδα χτες φιλε πεταγε στην επιθεση και επαιξε με τσαμπουκα 95 λεπτα... το μονο ασχημο ηταν η αδρανεια της αμυνας στις στημενες φασεις... ολα τα αλλα καλα... απο που να αρχισω? απο τον Βαργκας? δεν ειναι ακομα ετοιμος,φαντασου οταν θα ειναι ετοιμος... Γκερειρο? 3 ασιστ και ισως η καλυτερη εμφανιση που εχει κανει απο την μερα που ηρθε... Γκουντγιονσεν? πρωτη επαφη με τη μπαλα και γκολ,εφτιαξε και το 4ο... Λυμπε? και στα 36 ακομα γκολ βαζει... οτι και να λεμε η ουσια ειναι μια, πηρες διπλο σε μια εδρα που ολες οι ομαδες θα φτυσουν αιμα για να παρουν ισοπαλια...Επιτέλους είδα τα στιγμιότυπα. Ρε πούστη μου γέλιοοοοο.... Η φάση δείχνει πως το 3 γκολ της Ξάνθης κάνει κοντρόλ με το χέρι, ο σπίκερ λέει "όχι με στήθος, όλα νομότυπα" !!!!!! Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει; Να πιάσει την μπάλα με τα 2 του χέρια και να την κατεβάσει;;;; Όσο για τον Μανωλά...Τι στρώσιμο μπάλας ήταν αυτό αγορίνα!!! Ας πάει λίγο πάγκο/εξέδρα μπας και στρώσει λίγο...
φίλε, στο Ελλάντα εμπιστευόμαστε ό,τι μας λένεΔε μπορώ να σου πω, αφού δεν έχω εικόνα. ΑΝ και όταν είναι οριακό το οφ σάιντ πάει υπέρ του επιτιθέμενου (είμαι κατά 95% σίγουρος)...
Υ.Γ Στα δικά σας...Ρε με έναν έλληνα ρε;; Λίγο ντροπή ρε συ γαμώ τα πλοία του μέσα. Και να πω ότι δεν είχατε λεφτά να πάρετε τους καλύτερους έλληνες παίκτες της αγοράς να πω πα στο διάολο; Μακάρι να το ανεβάσετε το ποσοστό σας. Και δε μιλάω οπαδικά τώρα ούτε θέλω να σου την πω. Καθάρα από Ελληνικής άποψης μιλάω. Ούτε όταν γινόταν αυτό στην ΑΕΚ μου άρεσε....
οπότε πάτε για πρωτάθλημαπεντακαθαρο χερι το 3ο γκολ της ξανθης, ο τριτσωνης εβγαζε κιτρινη σε οσους φορουσαν κιτρινα (ευτυχως δεν εβγαλε καμια κοκκινη)... η ομαδα χτες φιλε πεταγε στην επιθεση και επαιξε με τσαμπουκα 95 λεπτα... το μονο ασχημο ηταν η αδρανεια της αμυνας στις στημενες φασεις... ολα τα αλλα καλα... απο που να αρχισω? απο τον Βαργκας? δεν ειναι ακομα ετοιμος,φαντασου οταν θα ειναι ετοιμος... Γκερειρο? 3 ασιστ και ισως η καλυτερη εμφανιση που εχει κανει απο την μερα που ηρθε... Γκουντγιονσεν? πρωτη επαφη με τη μπαλα και γκολ,εφτιαξε και το 4ο... Λυμπε? και στα 36 ακομα γκολ βαζει... οτι και να λεμε η ουσια ειναι μια, πηρες διπλο σε μια εδρα που ολες οι ομαδες θα φτυσουν αιμα για να παρουν ισοπαλια...
δεν με ενδιαφερει για τι παει η ομαδα... εγω ευχαριστηθηκα γιατι ειδα επιτελους να κυλαει λιγο το τοπι και οσο κυλαει το τοπι θα ειμαι ευχαριστημενος... αλλη ομαδα με τοσα προβληματα θα ειχε διαλυθει πριν ακομα αρχισει το πρωταθλημα, η αεκ εκανε το 2 στα 2... για πρωταθλημα παει ο γαυρος,φανηκε εξαλου... οι διαιτητες για να βγαλουν κοκκινη στο καραισκακη πρεπει να σφαξει κανεναν ο μελμπεργκ και μετα ισως το σκεφτουν...οπότε πάτε για πρωτάθλημα
οκ...καταγράφηκε
δράκουλα το γέλιο ξέρεις πιο θάναι όταν ο κουραδόμαγκας ο γκαρσία πάει να τα βάλει με τον βάργκας
αγαπητε διομηδης αν συνεχισει ετσι ο Κολομβιανος πιασαμε το λαχειο... μη μιλας καθολου... αν κρινω απο την χτεσινη εμφανιση ειναι καλυτερος και του μιτσελ...δράκουλα το γέλιο ξέρεις πιο θάναι όταν ο κουραδόμαγκας ο γκαρσία πάει να τα βάλει με τον βάργκας
κολομβιανή γραβάτα ξέρεις τί εστί
Συγγνώμη κιόλας ρε αλάνι αλλά το γάμησες ... Από πότε η απέκρουση του τερματοφύλακα σε λόμπα σημαίνει και φτιάξιμο γκολ; Το 4ο το έφτιαξε ο Γκερέιρο με τη πάσα που έβγαλε. Ο Ισλανδός θα έπρεπε να δώσει πάσα για να μιλάμε για πάρε βάλε γκολ... Στα όσα είδα (10 λεπτά όλα και όλα τα στιγμιότυπα που είδα) οι ναι μεν οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν σκληρά φάουλ αλλά όχι και ότι οι παίκτες της Ξάνθης πήγαιναν πίσω. Σφύριζε έδρα καθαρά και το 3ο γκολ της Ξάνθης μου ΦΑΝΗΚΕ πως είναι και οφσάιντ (με κάθε επιφύλαξη).πεντακαθαρο χερι το 3ο γκολ της ξανθης, ο τριτσωνης εβγαζε κιτρινη σε οσους φορουσαν κιτρινα (ευτυχως δεν εβγαλε καμια κοκκινη)... η ομαδα χτες φιλε πεταγε στην επιθεση και επαιξε με τσαμπουκα 95 λεπτα... το μονο ασχημο ηταν η αδρανεια της αμυνας στις στημενες φασεις... ολα τα αλλα καλα... απο που να αρχισω? απο τον Βαργκας? δεν ειναι ακομα ετοιμος,φαντασου οταν θα ειναι ετοιμος... Γκερειρο? 3 ασιστ και ισως η καλυτερη εμφανιση που εχει κανει απο την μερα που ηρθε... Γκουντγιονσεν? πρωτη επαφη με τη μπαλα και γκολ,εφτιαξε και το 4ο... Λυμπε? και στα 36 ακομα γκολ βαζει... οτι και να λεμε η ουσια ειναι μια, πηρες διπλο σε μια εδρα που ολες οι ομαδες θα φτυσουν αιμα για να παρουν ισοπαλια...
εγω εμαθα οτι χθες αργα το βραδυ σε ετσουζαν τα ματια σου γιατι το σπερμα του Ισλανδου εφτασε μεχρι σαλονικα... ποσους βαθμους εισαι πισω μου ειπαμε? α ναι πεντε...γρηγορια με τετοια αμυνα που εχεις
θα σε γεμισω τον πατο κρεας στου χαριλαου...
α...και τα μαθες
σας πηραμε σανκαρε,ουμπιντες μεσα απο τα χερια...