διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ο όρος άτιμος που χρησιμοποίησες για τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ φαντάζομαι είναι σχήμα λόγου και ειπώθηκε χάριν αστεισμού έτσι;ρε ατιμοι και στα σχολια σας δραματικοι ειστε
Ο όρος άτιμος που χρησιμοποίησες για τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ φαντάζομαι είναι σχήμα λόγου και ειπώθηκε χάριν αστεισμού έτσι;ρε ατιμοι και στα σχολια σας δραματικοι ειστε
επιμενεις στη μαλακια εσυ δεν μπορεις... σου ειπε το αλανι να χωσεις διπλο να κονομηθεις? παρε τα αρχιδια μου τωρα...τι σουφρα ειναι αυτη ρε...
σας περιμενουμε μπουμπουκες στο χαριλαου για γερο πισωκολλητο
3 μπαλακια φαγαν απο την ξανθουλα ρε...
και το 4ο ηταν οφσαιντ
που σαι συ ρε τυπε? παλι σε χασαμερε ατιμοι και στα σχολια σας δραματικοι ειστε
αυτο λεω ρε γρηγορη...αν ειναι μπροστα ο μικρος ειναι οφσαιτ...φαντασου οτι βαραει φαουλ ο αισμαν (της τσασπου) αποκρουει ο τερματζης και απο θεση οφσαιτ βαζει γκολ ο αλλος...στην τσιτα ειναι η φαση...μην φανταζεσαι οτι ερχεται απο πολυ πισω ο μικρος...καθυστερει ο ασπρουλιαρης και ο αλλος τρεχει...οριακα ειναι η δεν ειναι αλλα δεν το ξαναδειξε η ετ για να ειμαστε σιγουροι...οπως ουτε η νοβα το κυριακατικο που μαλλον ειναι...Δεν έχω δει το ματς οπότε θα γράψω αυτά που γράφουν στα ζωντανά. Ο Ισλανδός φεύγει μόνος του δεν έχει κανέναν για βοήθεια και προσπαθεί να κρεμάσει τον τερματοφύλακα της Ξάνθης ο οποίος ΑΠΕΚΡΟΥΕΙ και την επαναφορά της μπάλας ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Κλωναρίδης βάζει το γκολ
Με εσάς δε παίζουμε τώρα;; Στη Τούμπα κιόλας. Πααααααααααρα πολύ δύσκολο το ματς.ρε ατιμοι και στα σχολια σας δραματικοι ειστε
Με εσάς δε παίζουμε τώρα;; Στη Τούμπα κιόλας. Πααααααααααρα πολύ δύσκολο το ματς.
Πάντως με την ιστορία φλωρίδη και του άλλου μεγάλη μαλακία έγινε. Ήταν καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να αποκτήση κάποιους επενδυτές και να πάρει έναν καλό φουνταριστό που θεωρώ ότι λείπει από την ομάδα...Αν και ο Φλωρίδης μου φαινόταν λίγο παραμυθάς και μου μύριζε η όλη ιστορία.
Δε μπορώ να σου πω, αφού δεν έχω εικόνα. ΑΝ και όταν είναι οριακό το οφ σάιντ πάει υπέρ του επιτιθέμενου (είμαι κατά 95% σίγουρος)...αυτο λεω ρε γρηγορη...αν ειναι μπροστα ο μικρος ειναι οφσαιτ...φαντασου οτι βαραει φαουλ ο αισμαν (της τσασπου) αποκρουει ο τερματζης και απο θεση οφσαιτ βαζει γκολ ο αλλος...στην τσιτα ειναι η φαση...μην φανταζεσαι οτι ερχεται απο πολυ πισω ο μικρος...καθυστερει ο ασπρουλιαρης και ο αλλος τρεχει...οριακα ειναι η δεν ειναι αλλα δεν το ξαναδειξε η ετ για να ειμαστε σιγουροι...οπως ουτε η νοβα το κυριακατικο που μαλλον ειναι...
τι άμυνα ήταν αυτή ρε θέλετε τον σπυρόπουλο?
Άτιμη ΝΟΒΑ!!! Σου το χάλασεδεν ειναι οφσαιτ το ειδα στη νοβα τωρα το εδειξε
Όσο και αν θα μου την πέσουν πολλοί ΑΕΚτζήδες εδώ μέσα εγώ τον Σπυρόπουλο τον ήθελα στην ΑΕΚ. Τον δίνεις τσάμπα; Έχεις κονέ με όποιον τέλος πάντων κάνει κουμάντο τώρα στον ΠΑΟ να το κλείσουμε το ντιλ;;;τι άμυνα ήταν αυτή ρε θέλετε τον σπυρόπουλο?
Οι σχιστομάτηδες dailymotion σας αφήνουν να δείτε;Δε μπορώ να σου πω, αφού δεν έχω εικόνα. ΑΝ και όταν είναι οριακό το οφ σάιντ πάει υπέρ του επιτιθέμενου (είμαι κατά 95% σίγουρος)...
Υ.Γ Στα δικά σας...Ρε με έναν έλληνα ρε;; Λίγο ντροπή ρε συ γαμώ τα πλοία του μέσα. Και να πω ότι δεν είχατε λεφτά να πάρετε τους καλύτερους έλληνες παίκτες της αγοράς να πω πα στο διάολο; Μακάρι να το ανεβάσετε το ποσοστό σας. Και δε μιλάω οπαδικά τώρα ούτε θέλω να σου την πω. Καθάρα από Ελληνικής άποψης μιλάω. Ούτε όταν γινόταν αυτό στην ΑΕΚ μου άρεσε....
ενταξει ρε γρηγορη ουτε και μενα μου αρεσει αυτο αλλα τι να κανουμε...ας ειναι καλη ομαδα και ας μην παιζουν ελληνες...δυο ειναι σιγουρα βασικοι και παιζει και ο φετφα σε μερικα ματς να ειναι τριτος...απο εκει και περα δεν βλεπω αλλον για βασικο...τα λεμε αλλη φορα γρηγορακη πρεπει να την κανω...φιλια και καλα γαμησια στις μουναρες τις κινεζες...αχαχαχαχαχαχαχΔε μπορώ να σου πω, αφού δεν έχω εικόνα. ΑΝ και όταν είναι οριακό το οφ σάιντ πάει υπέρ του επιτιθέμενου (είμαι κατά 95% σίγουρος)...
Υ.Γ Στα δικά σας...Ρε με έναν έλληνα ρε;; Λίγο ντροπή ρε συ γαμώ τα πλοία του μέσα. Και να πω ότι δεν είχατε λεφτά να πάρετε τους καλύτερους έλληνες παίκτες της αγοράς να πω πα στο διάολο; Μακάρι να το ανεβάσετε το ποσοστό σας. Και δε μιλάω οπαδικά τώρα ούτε θέλω να σου την πω. Καθάρα από Ελληνικής άποψης μιλάω. Ούτε όταν γινόταν αυτό στην ΑΕΚ μου άρεσε....
Πάντως και σου το λέω με κάθε ειλικρίνεια γιατί μαλάκας είμαι, αλλά όχι τόσο μαλάκας που να μη θέλω να παίρνει πόντους η Ελλάδα στην Ευρώπη και να καταντήσουμε να παίζουν 2 Ελληνικές ομάδες και αυτές από Μάι μήνα, για να βγείτε 3οι (προσωπικά το 2η θα το θεωρήσω θαύμα) στο Τσ Λ ΔΕ πρέπει να χάσετε άλλο βαθμό στην έδρα σας και πρέπει να μαζέψετε και όσους μπορείτε εκτός.ενταξει ρε γρηγορη ουτε και μενα μου αρεσει αυτο αλλα τι να κανουμε...ας ειναι καλη ομαδα και ας μην παιζουν ελληνες...δυο ειναι σιγουρα βασικοι και παιζει και ο φετφα σε μερικα ματς να ειναι τριτος...απο εκει και περα δεν βλεπω αλλον για βασικο...τα λεμε αλλη φορα γρηγορακη πρεπει να την κανω...φιλια και καλα γαμησια στις μουναρες τις κινεζες...αχαχαχαχαχαχαχ
Όχι γαμώ την απαγορευμένη τους πόληΟι σχιστομάτηδες dailymotion σας αφήνουν να δείτε;
να στα ποστάρω να τα δείς
Κοίτα δε ξέρω τι είναι και ποιος είναι...Αλλά από φάτσα στυλ κτλπ μου φαινόταν λίγο μυστήριος...Αλλά όπως και εμείς έτσι και εσείς πρέπει να τραβάτε τους μυστήριους!!! Τώρα μπαίνει και ο ΠΑΟ στο παιχνίδι...Θα έχουμε ανταγωνισμό!!!!ευτυχως χαλασε η δουλεια με τον Φλω πριν παρει τις μετοχες, νεος γουμενος μου φαινοταν απο την αρχη... εμεινε ο σαχπα για να σπρωχνει κανα φραγκο υπογειως