alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ευτηχως που εχεις καινουργιο σοβαρο δυνατο παραρτημα για φετος θες να πεις...Ευτυχώς τον δώσαμε δανεικό σε σοβαρή ομάδα, που δεν υποβιβάζεται ανά 2-3 χρόνια.
Ευτηχως που εχεις καινουργιο σοβαρο δυνατο παραρτημα για φετος θες να πεις...Ευτυχώς τον δώσαμε δανεικό σε σοβαρή ομάδα, που δεν υποβιβάζεται ανά 2-3 χρόνια.
Που είναι οι καλές εποχές που είχαμε παράρτημα τον ΠΑΟ;;;; (Ποδοσφαιρική Ακαδημία Ολυμπιακού)Ευτηχως που εχεις καινουργιο σοβαρο δυνατο παραρτημα για φετος θες να πεις...
σε οσους εχουν εστω και λιγο μυαλο απανταω... σε οσους πασχουν απο εγκεφαλικες βλαβες παταω delete και δεν διαβαζω καν τι ποσταρουν...Ρε φίλε alani30 χαράς το κουράγιο σου που απαντάς σε όλους κρατάς Θερμοπύλες
Σωστός έτσι πρέπεισε οσους εχουν εστω και λιγο μυαλο απανταω... σε οσους πασχουν απο εγκεφαλικες βλαβες παταω delete και δεν διαβαζω καν τι ποσταρουν...
αφου κωλωνειςΕυτυχώς τον δώσαμε δανεικό σε σοβαρή ομάδα, που δεν υποβιβάζεται ανά 2-3 χρόνια.
μαλακα που ειναι ο σκοκο;μαλακα που ειναι ο Λιντς?
τον σκοκο τον πουλησα και πηρα γκουντι...μαλακα που ειναι ο σκοκο;
Φίλε μου ξέχασα να σου πώ ότι ο δράκουλας δεν κοιμάται ποτέΡε φίλε alani30 χαράς το κουράγιο σου που απαντάς σε όλους κρατάς Θερμοπύλες
A δεν ξαναπαω για μπανιο αλλη φορα βλεπω οτι επεσε ξυλο απο το πρωι και το εχασαΦίλε μου ξέχασα να σου πώ ότι ο δράκουλας δεν κοιμάται ποτέ
ο ρε φιλε έγραψεςΦίλε μου ξέχασα να σου πώ ότι ο δράκουλας δεν κοιμάται ποτέ
αφου κωλωνεις
θα ερθεις στο χαριλαου με τα παμπερ παλι...
Φίλε μου ξέχασα να σου πώ ότι ο δράκουλας δεν κοιμάται ποτέ
Το διάβασες; Τί μαλακία είναι πάλι αυτή
το dracula του Στοουκερ τον εχω διαβασει... τωρα η πραγματικη ιστορια διαφερει φυσικαΤο διάβασες; Τί μαλακία είναι πάλι αυτή
Οχι ρε σύ για τα 700.000€ λέω τα γαμησιάτικα της εφορίαςτο dracula του Στοουκερ τον εχω διαβασει... τωρα η πραγματικη ιστορια διαφερει φυσικα
Οχι ρε σύ για τα 700.000€ λέω τα γαμησιάτικα της εφορίας