Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ίσως για τον ίδιο λόγο που όταν παίζει η Εθνική Ελλάδος στο Καραισκάκη πληρώνει λεφτά στην ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Α.Ε;
γρηγορη σταματα γιατι θα με πιασει νευρικο...
λες δηλαδη οτι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο ολυμπιακος κοροιδευει το κρατος και εκβιαστικα παιρνει λεφτα απο την εθνικη δηλαδη το κρατος κοντρα σε οποια συμβαση εχει υπογραφει;;;
σταματα γιατι με εχει πιασει νευρικο...ενταξει το πιασαμε το νοημα...υπαρχει ο κακος διορισμενος που τα στηνει ,κλεβει το κρατος ,και υπαρχει η κακομοιρη πλην τιμια αεκουλα που με ιδρωτα και τιμιοτητα επιβιωνει κοντρα στο βρωμικο κατεστημενο και απο το μετεριζι της παλευει με ηθικη και ταπεινοφροσυνη τον αδιστακτο και αιμοσταγη δυναστη...
ενταξει γρηγορη περιμενα κατι καλυτερο απο σενα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Άιντε πάλι...καταντήσαμε να ασχολούμαστε με τα σκουληκάκια.... απολύμανση γρήγορα και στη τρύπα σας!
ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΑ
ΞΥΛΟ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
λες δηλαδη οτι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο ολυμπιακος κοροιδευει το κρατος και εκβιαστικα παιρνει λεφτα απο την εθνικη δηλαδη το κρατος κοντρα σε οποια συμβαση εχει υπογραφει;;;
σταματα γιατι με εχει πιασει νευρικο...ενταξει το πιασαμε το νοημα...υπαρχει ο κακος διορισμενος που τα στηνει ,κλεβει το κρατος ,και υπαρχει η κακομοιρη πλην τιμια αεκουλα που με ιδρωτα και τιμιοτητα επιβιωνει κοντρα στο βρωμικο κατεστημενο και απο το μετεριζι της παλευει με ηθικη και ταπεινοφροσυνη τον αδιστακτο και αιμοσταγη δυναστη...
Για την Εθνική είμαι 100% σίγουρος γιατί όταν πριν από 2-3 χρόνια η Εθνική έπαιζε σε κάτι Κρήτη και Βόλους είχε αναφερθεί ότι πληρώνει λεφτά στην Καραισκάκης ΑΕ. Για το αν αναγράφεται ή όχι στη σύμβαση δε ξέρω. Ξέρω πως ο ΟΣΦΠ μετά από το 2019 (δηλαδή αφού περάσουν τα 15 χρόνια αποπληρωμής του δανείου που έχει πάρει) θα πληρώνει το 15% στη ΓΓΑ. Έχωντας αυτό στο μυαλό μου (ότι δηλαδή από το 2019 και μετά θα πληρώνει την ΓΓΑ) μου κάνει κάπως που η Εθνική πληρώνει χρήματα στην Καραισκάκη.
Ξεκόλλα ρεεεεεεεεεεε... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ που και την ευκαιρία βρήκε και έβαλε το Καραισκάκη στα Ολυμπιακά έργα και ακόμα μεγαλύτερη μαγκιά που έφτιαξε ένα κατεξοχήν γήπεδο ποδοσφαίρου και έβγαλε από μέσα όλους τους αθλητές του στίβου. Θέλει αρχίδια όχι μαλακίες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Βρήκα γιατί ο Εθνικός δε μπορεί να χρησιμοποιήσει το Καραισκάκης και πρέπει να πληρώσει. Γιατί η ΕΠΙΣΗΜΗ ονομασία του είναι Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ - ΑΟ Μάνης μετά από τη συγχώνευση των 2 ομάδων και άρα είναι ΤΥΠΙΚΑ άλλη ομάδα από αυτή που αναγράφεται στη σύμβαση! Το γράμμα της σύμβασης στο ακέραιο όμως.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.529
Πόντοι
34.267
Βρε Γαμάικο πάρτο χαμπάρι. Δεν λύμουμε όλοι τις διαφορές μας με ξύλο και υβρεολόγια. Εξήγησέ μου όμως πως γίνετε να ασχολείστε πάντα με "κατώτερες" ομάδες και με τον αρχιδιαφθορέα ποτέ?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Βρε Γαμάικο πάρτο χαμπάρι. Δεν λύμουμε όλοι τις διαφορές μας με ξύλο και υβρεολόγια. Εξήγησέ μου όμως πως γίνετε να ασχολείστε πάντα με "κατώτερες" ομάδες και με τον αρχιδιαφθορέα ποτέ?
γιατι το λες αυτο;
πως δεν ασχολουμαστε

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.529
Πόντοι
34.267
γιατι το λες αυτο;
πως δεν ασχολουμαστε
Ελάχιστοι από σας και μερικοί από τον υπόλοιπο ΠΟΚ.
Όλοι οι άλλοι αβαβά στο Μεγάλο Αφεντικό. Προσωπικά δε τρώω το καναβουράκι που μου ρίχνουν. Κι αυτοί που μιλάνε για 6άρες, 4άρες και άλλες συσκευασίες.
Το μαρούλι ήταν για το μεσοπρόθεσμο και θα δείς που φέτος θα το πάρει κάνας βάζελος (χωρίς να το αξίζει), απλά για να κλείσουν κάποια στόματα περί στημένων.
Και γι'αυτούς που θα με πουν γραφικό παραθέτω πρόσφατο παράδειγμα στο S/M Σκλαβενίτη: Μέχρι πριν 1 μήνα έπαιρνα τον Douwe Egberts Espresso 100gr 4,24€. 15 μέρες πριν είχε στο ράφι 5,28€ και το προηγούμενο Σάββατο τον αγόρασα 5,46 με κουπόνι -1,00€.
Που σημαίνει 2 ανατιμήσεις σε 15 μέρες και στο καπάκι κουπόνι για να μη φανεί η ανατίμηση. Όποιος δε, διαμαρτυρηθεί μετά τη λήξη της προσφοράς για την μεγάλη αύξηση η απάντηση είναι ότι τον είχαμε προσφορά με μεγάλη έκπτωση.
Κάπως έτσι πιανόμαστε κορόιδα και στη φούσκα του ποδοσφαίρου. Κλαίω αυτούς που τ'ακουμπάνε και στο στοίχημα.
Για να καταλάβεις ότι όλα αυτά με το ξύλο, τους τσαμπουκάδες και γενικότερα όλη η βία είναι η στάχτη στα ματάκια μας.
Γι'αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να καθαρίσει αυτός ο χώρος. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.... πού'λεγε κι ο αείμνηστος! 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ελάχιστοι από σας και μερικοί από τον υπόλοιπο ΠΟΚ.
Όλοι οι άλλοι αβαβά στο Μεγάλο Αφεντικό. Προσωπικά δε τρώω το καναβουράκι που μου ρίχνουν. Κι αυτοί που μιλάνε για 6άρες, 4άρες και άλλες συσκευασίες.
Το μαρούλι ήταν για το μεσοπρόθεσμο και θα δείς που φέτος θα το πάρει κάνας βάζελος (χωρίς να το αξίζει), απλά για να κλείσουν κάποια στόματα περί στημένων.
Και γι'αυτούς που θα με πουν γραφικό παραθέτω πρόσφατο παράδειγμα στο S/M Σκλαβενίτη: Μέχρι πριν 1 μήνα έπαιρνα τον Douwe Egberts Espresso 100gr 4,24€. 15 μέρες πριν είχε στο ράφι 5,28€ και το προηγούμενο Σάββατο τον αγόρασα 5,46 με κουπόνι -1,00€.
Που σημαίνει 2 ανατιμήσεις σε 15 μέρες και στο καπάκι κουπόνι για να μη φανεί η ανατίμηση. Όποιος δε, διαμαρτυρηθεί μετά τη λήξη της προσφοράς για την μεγάλη αύξηση η απάντηση είναι ότι τον είχαμε προσφορά με μεγάλη έκπτωση.
Κάπως έτσι πιανόμαστε κορόιδα και στη φούσκα του ποδοσφαίρου. Κλαίω αυτούς που τ'ακουμπάνε και στο στοίχημα.
Για να καταλάβεις ότι όλα αυτά με το ξύλο, τους τσαμπουκάδες και γενικότερα όλη η βία είναι η στάχτη στα ματάκια μας.
Γι'αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να καθαρίσει αυτός ο χώρος. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.... πού'λεγε κι ο αείμνηστος!  
Kαλά τα γράφεις ρε μυστήριε
Υπάρχει όμως ενα αλλά.Δηλαδή να κόψουμε την αγάπη μας εγω την ΑΕΚ την συνήθεια μας (άλλοι θα το πουν μαστούρα,αρρώστια οκ
και......)θα αλλάξει κάτι
Λες οτι εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο να μην καταλαβαίνουμε τί γίνεται παρα εξω
Αγεται και φερεται ο κάθε φίλαθλος ανάλογα με τις ορέξεις των ιδιοκτητών προέδρων συνδεσμιτών κτλ
Δεν το νομίζω.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.529
Πόντοι
34.267
Όχι, αλλά υπάρχει κατευθυνόμενη μάζα από συγκεκριμένα κέντρα και αρκετοί ανεγκέφαλοι που την ακολουθούν.
Φυσικά ούτε κι εγώ θα κόψω αυτό που αγαπώ χρόνια, ανανέωσα το διαρκείας μου πολύ πριν "σκάσει" του Iceman, αλλά αποστασιοποιούμαι από τα "άρρωστα" μυαλά οποιασδήποτε πλευράς.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Κοντά στις 9.000 διαρκείας
Ακόμα δύο εβδομάδες μέχρι την λήξη των διαρκείας με στόχο να ξεπεραστούν τα 10.000 διαρκείας στην ΑΕΚ
Ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν δεν… έφερε τον ενθουσιασμό που περίμεναν στην ΑΕΚ, παρά την εντυπωσιακή υποδοχή στον Ισλανδό σούπερ σταρ. Τα εισιτήρια διαρκείας παρέμειναν σε πολύ χαμηλά επίπεδα και δεν έφτασαν στα αναμενόμενα (για επίπεδο ΑΕΚ) στάνταρ. Σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας έφτασαν στις 7.250 κάρτες και μαζί με τα μέλη των Supporters που υπολογίζονται 1.500, τα διαρκείας πλησιάζουν στις 9.000 διαρκείας. Ο στόχος των 10.000 διαρκείας είναι πιο εφικτός, αν και πάλι το νούμερο είναι χαμηλό για τον κόσμο της ΑΕΚ περίπου δύο εβδομάδες πριν λήξη η διορία διάθεσης τους.
www.aek365.gr/a-135850/konta-stis-9-000-diarkeias.htm]http://www.aek365.gr/a-135850/konta-stis-9-000-diarkeias.htm[/url]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Όχι, αλλά υπάρχει κατευθυνόμενη μάζα από συγκεκριμένα κέντρα και αρκετοί ανεγκέφαλοι που την ακολουθούν.
Φυσικά ούτε κι εγώ θα κόψω αυτό που αγαπώ χρόνια, ανανέωσα το διαρκείας μου πολύ πριν "σκάσει" του Iceman, αλλά αποστασιοποιούμαι από τα "άρρωστα" μυαλά οποιασδήποτε πλευράς.
:thumbsup:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΑ
ΞΥΛΟ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ
Εισασταν που εισασταν εξαφανισμενοι στην υπολοιπη ελλαδα τωρα εξαφανιστηκατε και απο το βορα? :think:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Παρτε χαμπαρι ολοι ασχολουντε με την ομαδα που σηκωνει τις κουπες αρχιδατες  :rockon: βλεπετε στα θρεντ των αλλοθρησκων να μπαινει κανεις? νεκρα... ψοφιοι ολοι  :tooth:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βεβαια εχεις γκινια γιατι εγω δεν την βγαζω ολη την μερα στο μπου...εχω και κανονικη ζωη...
οποτε αν δεν εισαι καμμενος σαν τον μαστερ της μαλακιας και δεν ξοδευεις ολη σου τη μερα μπροστα απο ενα πι σι θα πρεπει να εχεις αρκετη ευνοια για να με πετυχεις ον λαιν...
στο ευχομαι ειλικρινα !!!!!!
Όνομα: Hristidis 7

Όνομα: Captain America

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Kαλά τα γράφεις ρε μυστήριε
Υπάρχει όμως ενα αλλά.Δηλαδή να κόψουμε την αγάπη μας εγω την ΑΕΚ την συνήθεια μας (άλλοι θα το πουν μαστούρα,αρρώστια οκ
και......)θα αλλάξει κάτι
Λες οτι εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο να μην καταλαβαίνουμε τί γίνεται παρα εξω
Αγεται και φερεται ο κάθε φίλαθλος ανάλογα με τις ορέξεις των ιδιοκτητών προέδρων συνδεσμιτών κτλ
Δεν το νομίζω.
ποσταρε καμια γυμνη φωτογραφια ρε μαλακα πανω σε κανα μιναρε
και ασε τωρα την αρρωστια και την μαστουρα :jerking: :jerking:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
ποσταρε καμια γυμνη φωτογραφια ρε μαλακα πανω σε κανα μιναρε