Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Εμαθαν οτι αυτος που εδειρε τον Μπαγεβιτς ηταν εκτος Οριτζιναλ και την αναβαθμιζουν; Εμπρος Μαρινακη, κοψε κανα επιδομα στα παιδια που σκοτωσαν το Φιλοπουλο

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ο Μαρινάκης ανέλαβε 3 χρόνια μετά.

Τα 2 τελευταία χρόνια που ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε τελικό κυπέλλου,
βαζέλια και Κούλα τα έκαναν καλοκαιρινά τα γήπεδα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα ΑΕΚαρες!!!  :rockon:

Συνημμένα

• 2006-08-23_AEK-H (2).jpg
    2006-08-23_AEK-H (2).jpg
    213 KB · Εμφανίσεις: 12

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πιτσιρικακι ακουγα και thrash... τωρα περισοτερο hard rock και λιγο heavy... οταν ειναι για συναυλία παντως θα προτιμισω big4 απο bon jovi :grin:
ήταν πάντως πολύ καλοί
και... πολύ ενδιαφέρον κόσμος στο φιλοθέαμον κοινό...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ήταν πάντως πολύ καλοί
και... πολύ ενδιαφέρον κόσμος στο φιλοθέαμον κοινό...
ε ναι πλεον στον κοσμο σε τετοιες συναυλιες βλεπεις τα παντα... απο 16χρονα πιπινια μεχρι 50χρονες θειες... απο τον γειτονα και τον περιπτερα της γειτονιας μεχρι ηθοποιους και πολιτικους...
θυμαμαι καποτε ειχα παει στην πρωτη συναυλια των metallica στο ελλαντα (ν.σμυρνη) και ειμασταν μονο φρικια... ουτε ενας νορμαλ... ξυλο με τα ματ κτλ κτλ :grin: αλλαξαν οι εποχες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ο Μαρινάκης ανέλαβε 3 χρόνια μετά.

Τα 2 τελευταία χρόνια που ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε τελικό κυπέλλου,
βαζέλια και Κούλα τα έκαναν καλοκαιρινά τα γήπεδα.
Ε και αν ανελαβε μετα απο 3 χρονια ο μαρινακης παει να παει οτι δεν τον σκοτωσαν?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ε ναι πλεον στον κοσμο σε τετοιες συναυλιες βλεπεις τα παντα... απο 16χρονα πιπινια μεχρι 50χρονες θειες... απο τον γειτονα και τον περιπτερα της γειτονιας μεχρι ηθοποιους και πολιτικους...
θυμαμαι καποτε ειχα παει στην πρωτη συναυλια των metallica στο ελλαντα (ν.σμυρνη) και ειμασταν μονο φρικια... ουτε ενας νορμαλ... ξυλο με τα ματ κτλ κτλ :grin: αλλαξαν οι εποχες...
Στους Big 4 να δεις...Είχαν πάει πιτσιρίκια με τους γονείς τους. Ήταν και κάτι μαμάδες στα τραπεζάκια που όταν βγήκαν Slayer (δε μου πολυάρεσαν γενικά) και πήγα να ηρεμήσω πιάσαμε και τη κουβέντα. Γαμώ τα γέλια. Α! Και από του Big4 οι Άνθραξ απλά γάμησαν, οι Μετάλλικα καλοί αλλά όχι σαν το 2007, οι Μέγκαντεθ άντε μη πω και οι Σλέϊερ...
Πάντως τη συναυλία των Μετάλλικα στη ν. Σμύρνη τη θυμάμαι. Δεν ήμουν μέσα αλλά ήμουν με έναν καλό μου φίλο στη ταράτσα φίλου του.
Πάντως ναι πλέον σε τέτοιες συναυλίες βλέπεις ότι να ναι. Εδώ στους AC/DC υπήρχε ένα τρελλό μωσαικό. Αλλά υποθέτω πως αυτό συμβαίνει με τα συγκροτήματα που είναι πχ 30 χρόνια στη μουσική σκηνή και έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο 50άρης που τους άκουγε όταν ήταν 20άρης θέλει να πάει να τους δει.

Υ.Γ Τελικά ο Ντιόπ μένει ή φεύγει; Ο Γκέτζογλου λένε πως του έχουν βάλει τιμή 1μύριου, αλλά και 700 να δώσει η Γκένκ τον έχουν δώσει και ΛΟΓΙΚΑ θα κινηθεί η ομάδα για Μίτσελ, αρκεί να ρίξει τις απαιτήσεις του γύρω στα 550 το χρόνο και η ομάδα του να τον αφήσει ή ελέυθερο ή με μικρό αντίτιμο. Α! Και από ότι διαβάζω ο ΟΣΦΠ ΑΚΟΜΑ δεν έχει αφήσει κανέναν πιτσιρικά ελεύθερο.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Για τον Ντιοπ αλλοι γραφουν οτι φευγει και αλλοι οτι μενει... απο την ΠΑΕ αυτο που ακουγετε ειναι οτι δωθηκε νεα αδεια και περιμενουν τον παιχτη μολις ξεπεραστουν τα προβληματα που εχει... για μιτσελ τα πραγματα δυσκολευουν μιας και η μπερμινγχαμ δεν τον αφηνει ελευθερο... ο γαυρος αφησε ελευθερο τον Γ. Παπαδοπουλο...
Τωρα φιλε Γρηγορη για τις συναυλιες που λες παω πλεον αν εχω καλη παρεα... δεν πολυκοιταω τα ονοματα,απλα να ειναι λιγο σκληρη η μουσικη... οταν ειμουν μικρουλης δεν εχανα τιποτα,ειχα παει σε metallica, maiden, manowar, motorhead, sepultura, kreator, alice cooper... παντως η μεγαλυτερη σχιζοφρενια και ξυλο (με την καλη ενοια) που μου εχει τυχει ποτε ηταν στο ΡΟΔΟΝ σε συναυλια των RAMONES(!!!) με support τους Panx Romana (τους θυμασε αυτους?)  :grin:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ας δωσει ο Μαρινακης αναδρομικα τα επιδοματα τοτε, ηδη εχει κανει ισοτιμους συνομιλιτες του τους Θυροεπταδες. Και φυσικα ο χαλιφης στη θεση του χαλιφη Αδαμιδης κανει τα ιδια! Ποιος εχει σειρα;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για τον Ντιοπ αλλοι γραφουν οτι φευγει και αλλοι οτι μενει... απο την ΠΑΕ αυτο που ακουγετε ειναι οτι δωθηκε νεα αδεια και περιμενουν τον παιχτη μολις ξεπεραστουν τα προβληματα που εχει... για μιτσελ τα πραγματα δυσκολευουν μιας και η μπερμινγχαμ δεν τον αφηνει ελευθερο... ο γαυρος αφησε ελευθερο τον Γ. Παπαδοπουλο...
Τωρα φιλε Γρηγορη για τις συναυλιες που λες παω πλεον αν εχω καλη παρεα... δεν πολυκοιταω τα ονοματα,απλα να ειναι λιγο σκληρη η μουσικη... οταν ειμουν μικρουλης δεν εχανα τιποτα,ειχα παει σε metallica, maiden, manowar, motorhead, sepultura, kreator, alice cooper... παντως η μεγαλυτερη σχιζοφρενια και ξυλο (με την καλη ενοια) που μου εχει τυχει ποτε ηταν στο ΡΟΔΟΝ σε συναυλια των RAMONES(!!!) με support τους Panx Romana (τους θυμασε αυτους?)  :grin:
Για τον Ντιοπ διάβασα και εγώ τη δήλωση της ΠΑΕ, απλά φοβάμαι πως μέχρι να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει θα έχει χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και θα ξαναχάσει μισή χρονιά. Του Μίτσελ όντως είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν φτάσουμε τέλη Αυγούστου και η Μπέρμι αποφασίσει να τον αφήσει ελεύθερο. Για τον Παπαδόπουλο δε το ήξερα πως τον έχει αφήσει ελεύθερο.
Στους Μπιγκ 4 μετά από χρόνια ξεκίνησα, με την παρέα που είχα πάει, μος πιτ. Και μάλιστα ξεκίνησε επειδή το ένα παιδί παραπάτησε και έπεσε απάνω μου, εγώ στο χαβαλέ τον έσπρωξα και έπεσε απάνω σε ένα άλλο παιδί από την παρέα μας το οποίο με τη σειρά του τον έσπρωξε και σε 20δεύτερα μέσα ξεκίνησε ένας μικρός χαμός. Να πω την αλήθεια πλάκα είχε. Είχα να μπω σε μος πιτ ουουουουου καμιά 10ετία περίπου.
Που τους θυμηθηκες ρε τους Ρωμάνα; Πάντως χωρίς να πέσει ξύλο ΓΑΜΑΤΑ πέρασα στους Γουάσπ όταν είχαν έρθει τον Οκτώμβρη (;;) στην Ελλάδα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Για τον Ντιοπ διάβασα και εγώ τη δήλωση της ΠΑΕ, απλά φοβάμαι πως μέχρι να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει θα έχει χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και θα ξαναχάσει μισή χρονιά. Του Μίτσελ όντως είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν φτάσουμε τέλη Αυγούστου και η Μπέρμι αποφασίσει να τον αφήσει ελεύθερο. Για τον Παπαδόπουλο δε το ήξερα πως τον έχει αφήσει ελεύθερο.
Στους Μπιγκ 4 μετά από χρόνια ξεκίνησα, με την παρέα που είχα πάει, μος πιτ. Και μάλιστα ξεκίνησε επειδή το ένα παιδί παραπάτησε και έπεσε απάνω μου, εγώ στο χαβαλέ τον έσπρωξα και έπεσε απάνω σε ένα άλλο παιδί από την παρέα μας το οποίο με τη σειρά του τον έσπρωξε και σε 20δεύτερα μέσα ξεκίνησε ένας μικρός χαμός. Να πω την αλήθεια πλάκα είχε. Είχα να μπω σε μος πιτ ουουουουου καμιά 10ετία περίπου.
Που τους θυμηθηκες ρε τους Ρωμάνα; Πάντως χωρίς να πέσει ξύλο ΓΑΜΑΤΑ πέρασα στους Γουάσπ όταν είχαν έρθει τον Οκτώμβρη (;;) στην Ελλάδα.
βασικα οι μονοι λογοι που τους θυμαμμαι ειναι το support στους ramones και η διασκευη στο somebody put something in my drink... :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε αφηστε τις μαλακιες η Σακιρα μπορει να ερθει,γιατι εχασα την πρωτη της συναυλια στην ελλαδα?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ρε αφηστε τις μαλακιες η Σακιρα μπορει να ερθει,γιατι εχασα την πρωτη της συναυλια στην ελλαδα?
βαλε και δες κανα βιντεακι,φενεται καλυτερα η κωλαρα της... εκτος αν εισαι μεγιστανας του πλουτου σαν τον Γαμαικανος και αγορασεις εισητηρια vip  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
A ρε Πικε τι τρως ρε πουστη...ελα στην ΑΕΚ ρε μαλακα να την φερεις μαζι.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
οι wasp εχουν ωραιο ηχο και 5-6 κομματια που γουσταρω... δυστηχως δεν τους εχω δει λαιβ...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ας δωσει ο Μαρινακης αναδρομικα τα επιδοματα τοτε, ηδη εχει κανει ισοτιμους συνομιλιτες του τους Θυροεπταδες.

Εδώ ο Χατζηχρήστος έχει κάνει ισότιμο συνομιλητή τον αδραχμίδη!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εδώ ο Χατζηχρήστος έχει κάνει ισότιμο συνομιλητή τον αδραχμίδη!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
αδραχμιδης αδαμιδης το γεμισε το αεροδρομιο παντως... σημερα στο γεστε δεν ηταν κανεις λεει να του φορεσει ενα κασκολ του θρηνου και αναγκαστηκε να αγορασει μονος του ο κακομοιρης για να βγαλει φωτο  :tooth:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
3-0 στο 63΄με την μπυραρια της σλοβενιας  :grin:
χοσε καρλος,νικολτσης και γκερειρο οι σκορερ...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
3-0 στο 63΄με την μπυραρια της σλοβενιας  :grin:
χοσε καρλος,νικολτσης και γκερειρο οι σκορερ...
Καλά αυτά ταα φιλικά δεν είναι για να δούμε αν θα κερδίσουμε ή όχι. Αλλά για να δούμε αν βγαίνουν κάποια πράγματα που κάνουν στη προπόνηση. Και από ότι διάβασα κάποιοι αυτοματισμοί έκαναν την εμφάνισή τους.  :priest: :priest:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Την καλημερα μου, Α Ε Κ τζηδες !!!
Ο Αυγουστος ειναι κοντα !!!