Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θρυλος λεει ο παπαρας.
έτσι λέει ο μέσος Ολυμπιακός
δεν βάζω δικά μου λόγια
προσωπικά δεν πιστεύω πως έχει σημασία η "ιστορία" της οποιασδήποτε ομάδας, εκτός αν μπορεί να την υποστηρίξει στο παρόν.
έχει σημασία η ιστορία της Μπάρτσα, γιατί εξακολουθεί να είναι δυνατή
η Χόνβεντ όμως είναι πια για τον πούτσο...τι νόημα έχει η ιστορία της;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το παρον λεει οτι αυτη τη στιγμη σε ολα τα τμηματα της ΑΕΚ καλειτε να βοηθησει ο κοσμος... και επειδη ο κοσμος δεν εχει τα λεφτα που χωνουν καποιοι παραγοντες η καλυτερη λυση ειναι να χτιστει το τμημα μπασκετ απο το 0... με καλη διαχειρηση και στηριξη η ομαδα θα ειναι πισω στην Α χωρις χρεη και με περισοτερες επιλογες... αυτο ειπα εγω... τωρα εσυ παντα μπλεκεις τον αεκτζη με τους υπολοιπους... καθε ενας εχει την νοοτροποια του και διαφορετικο τροπο σκεψης... ο ηρακλης πχ μπορει να μην καταφερει αυτο που λεω... για την αεκ και τον κοσμο της ειναι αλλη ιστορια...
το ίδιο λέμε
εσύ ως ΑΕΚτζής πιστεύεις πως μπορείς να τα καταφέρεις σε χρόνο ντετε
το ίδιο και ο Ηρακλέας για τον Ηρακλή

εμένα δεν με ενδιαφέρει αν θα επανέλθει οποιαδήποτε ομάδα
θέλω απλά να πέφτει όταν το σωστό είναι να πέφτει. το μετά είναι άλλο ευαγγέλιο και είναι κατά βάση μια ευχή.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
έτσι λέει ο μέσος Ολυμπιακός
δεν βάζω δικά μου λόγια
προσωπικά δεν πιστεύω πως έχει σημασία η "ιστορία" της οποιασδήποτε ομάδας, εκτός αν μπορεί να την υποστηρίξει στο παρόν.
έχει σημασία η ιστορία της Μπάρτσα, γιατί εξακολουθεί να είναι δυνατή
η Χόνβεντ όμως είναι πια για τον πούτσο...τι νόημα έχει η ιστορία της;
ο μεσος ολυμπιακος ειναι γνωστο οτι δεν ειναι και το εξυπνοτερο ον στον κοσμο.Και τι ιστορια εχει ο γαυρος δηλαδη και τον λενε θρυλο;
ειναι αστειο εντελως.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• diop_516_355.jpg
    diop_516_355.jpg
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 13

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το παρον λεει οτι αυτη τη στιγμη σε ολα τα τμηματα της ΑΕΚ καλειτε να βοηθησει ο κοσμος... και επειδη ο κοσμος δεν εχει τα λεφτα που χωνουν καποιοι παραγοντες η καλυτερη λυση ειναι να χτιστει το τμημα μπασκετ απο το 0... με καλη διαχειρηση και στηριξη η ομαδα θα ειναι πισω στην Α χωρις χρεη και με περισοτερες επιλογες... αυτο ειπα εγω... τωρα εσυ παντα μπλεκεις τον αεκτζη με τους υπολοιπους... καθε ενας εχει την νοοτροποια του και διαφορετικο τροπο σκεψης... ο ηρακλης πχ μπορει να μην καταφερει αυτο που λεω... για την αεκ και τον κοσμο της ειναι αλλη ιστορια...
Οσο υπαρχει η οριτζιναλ προκοπη δεν θα δουμε ποτε,οχι μονο στο μπασκετ, και στα αλλα αθληματα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο μεσος ολυμπιακος ειναι γνωστο οτι δεν ειναι και το εξυπνοτερο ον στον κοσμο.Και τι ιστορια εχει ο γαυρος δηλαδη και τον λενε θρυλο;
ειναι αστειο εντελως.
κερδισε τη σαντος ομαδα του πελε! ολε! ολε! ολε!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οσο υπαρχει η οριτζιναλ προκοπη δεν θα δουμε ποτε,οχι μονο στο μπασκετ, και στα αλλα αθληματα.
στην οριτζιναλ υπαρχουν πολλα σωστα ατομα με φρεσκες ιδεες και ορεξη να φτιαξουν πραγματα... δυστηχως ομως υπαρχουν και αλλοι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειναι αστειο εντελως.
ο καθένας για την ομάδα του πιστεύει ό,τι γουστάρει
και από "ονομασίες" έχουμε πήξει στην Ελλάδα
από ταμπέλες δε άλλο τόσο
εσύ ταμπελιάζεις τους Ολυμπιακούς και τους λες χαζούς
εγώ πάλι (για να μην το προσωποποιήσω) σου λέω πως όλοι οι οπαδοί (όχι φίλαθλοι) στην Ελλάδα είναι χάνοι (και θα εξακολουθούν να είναι)

από την άλλη (για να το ρίξουμε στην πλάκα αν και εσύ δεν το έχεις ) έχουμε πολλούς κατευφημισμούς:
ακρωτήρι της καλής ελπίδας
εύξεινος πόντος κοκ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
στην οριτζιναλ υπαρχουν πολλα σωστα ατομα με φρεσκες ιδεες και ορεξη να φτιαξουν πραγματα... δυστηχως ομως υπαρχουν και αλλοι...
οι αλλοι επικρατουν,και αυτο ειναι το ασχημο.ο χατζηχρηστος που το παιζει εξυγιαντης,ειναι ο χειροτερος εχθρος της ΑΕΚ.
Αυτος τα κατευθυνει ολα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλοι ειναι... θα ειναι γαματη συναυλια,ενας γνωστος τους ειδε βουκουρεστι πριν κατι μερες και μου ειπε οτι αξιζε... προτιμω παντως ποιο σκληρο staff... η ποιο light συναυλια που εχω παει ειναι scorpions  :grin:
Big 4 και έτσι να υποθέσω;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αρθρο απαντηση στον κωστα νικολακοπουλο για τα "καλα" λογια που ελεγε χθες για τον Γκουντγιονσεν..
Ηθελα να ηξερα,τους διαλεγουν επιτηδες αυτους που φερνουν στον γαυρο,για να τους κανουμε καζουρα;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καιρος να παμε για κανα καφε ε?  :P τα λεμε αργοτερα...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εμαθαν οτι αυτος που εδειρε τον Μπαγεβιτς ηταν εκτος Οριτζιναλ και την αναβαθμιζουν; Εμπρος Μαρινακη, κοψε κανα επιδομα στα παιδια που σκοτωσαν το Φιλοπουλο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εμαθαν οτι αυτος που εδειρε τον Μπαγεβιτς ηταν εκτος Οριτζιναλ και την αναβαθμιζουν; Εμπρος Μαρινακη, κοψε κανα επιδομα στα παιδια που σκοτωσαν το Φιλοπουλο
Τι να αναβαθμισουν ρε μπομπα,να τους διαλυσουν πρεπει.ακου λεει θα πολεμησει την βια η οριτζιναλ..μεγαλυτερο ανεκδοτο δεν εχω ακουσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom