Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
όσο και να το χτυπάς το κεφάλι σου τα λέω από πέρσι
και θα το χτυπήσεις πολύ περισσότερο μέσα στο χρόνο που έρχεται όταν θα βγάζουνε και οι δύο μάτια
και τον Επστάιν δανεικό
λες και θα τον πάρει ποτέ να παίξει αριστερά...έλεος...
Άντε να το δεχτώ ότι δεν έκαναν οι 20άρηδες...(που δεν το δέχομαι)
Άντε να δεχτώ να παίζει ο Ουρτάδο αντί του Κατσικογιάννη...(που ήθελε ηλεκτροσόκ για να κουνηθεί φέτος)

Ο Επστάιν έβαλε 6 γκολ και έσωσε μόνος του τους άμπαλους της Κέρκυρας (πλην 36άρη πλέον Στολτίδαρου).
Δεν κάνει ούτε για παγκίτης του Ριέρα;; Τι παραπάνω έκανε ο Ριέρα φέτος και έπαιρνε τα 5πλα;;;;;;
Όταν θα χρειαστεί ανάσες ο Ριέρα (3 διοργανώσεις) πάλι ο Χολέμπας θα τον αλλάζει;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Ο Ντέμης μιλάει για τα στημένα!

Δείτε το  βίντεο από τηλεοπτική εκπομπή που θα μεταδοθεί αύριο Πέμπτη και ακούστε τον Νικολαϊδη να αποκαλύπτει πως έστηναν τα πρωταθλήματα από το 1996 ως το 2003

www.aek365.gr/a-130689/o-ntemhs-milaei-gia-ta-sthmena.htm]http://www.aek365.gr/a-130689/o-ntemhs-milaei-gia-ta-sthmena.htm[/url]
Έχω τρελλά νεύρα και θα τη πληρώσει ο κοντός

Ρε παπάρα κοντέ γαμώ το ύψος σου μέσα, αφου όπως διαβάζω (γιατί το βιντεάκι δε μπορώ να το δώ γαμώ το Μάο τους) τα ήξερες ΓΙΑΤΙ έκανες μούγκα στη στρουγκα γαμώ τα φρύδια σου; Παλιομαλάκα.Α γαμήσου ρε...Ας είχες τα αρχίδια και ας μιλούσες ...Μετά χριστόν προφήτης; Πούτσες μπλε μαλάκα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άντε να το δεχτώ ότι δεν έκαναν οι 20άρηδες...
ΆΝτε να δεχτώ να παίζει ο Ουρτάδο αντί του Κατσικογιάννη...

Ο Επστάιν έβαλε 6 γκολ και έσωσε μόνος του τους άμπαλους της Κέρκυρας (πλην 36άρη πλέον Στολτίδαρου).
Δεν κάνει ούτε για παγκίτης του Ριέρα;; Τι παραπάνω έκανε ο Ριέρα φέτος και έπαιρνε τα 5πλα;;;;;;
Όταν θα χρειαστεί ανάσες ο Ριέρα (3 διοργανώσεις) πάλι ο ΧΟλέμπας θα τον αλλάζει;;
Δε νομίζω πως τον Επστάιν θα τον αφήσει ελεύθερο.
Για τους μικρούς είπα. Ειδικά ΑΝ πουληθεί ο Μανωλάς ο Σολειδης θα πρεπει να αποκτηθεί (έτσι και αλλιώς θεωρώ πως πρέπει να κινηθεί η ΑΕΚ)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άντε να το δεχτώ ότι δεν έκαναν οι 20άρηδες...
ΆΝτε να δεχτώ να παίζει ο Ουρτάδο αντί του Κατσικογιάννη...

Όταν θα χρειαστεί ανάσες ο Ριέρα (3 διοργανώσεις) πάλι ο ΧΟλέμπας θα τον αλλάζει;;
υποτίθεται πως θα πάρει κι άλλον
και υποτίθεται πως δεν θέλει χαφ πλάγιους αποκλειστικά, αλλά χαφ που να αλλάζουνε διαρκώς θέση και να παίζουνε και επιθετικοί κατά το γύρισμα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχω τρελλά νεύρα και θα τη πληρώσει ο κοντός

Ρε παπάρα κοντέ γαμώ το ύψος σου μέσα, αφου όπως διαβάζω (γιατί το βιντεάκι δε μπορώ να το δώ γαμώ το Μάο τους) τα ήξερες ΓΙΑΤΙ έκανες μούγκα στη στρουγκα γαμώ τα φρύδια σου; Παλιομαλάκα.Α γαμήσου ρε...Ας είχες τα αρχίδια και ας μιλούσες ...Μετά χριστόν προφήτης; Πούτσες μπλε μαλάκα
να το ξαναπώ για να σου φύγουνε τα νεύρα
ΟΛΟΙ ξέρουνε
και ΟΛΟΙ συμμετέχουνε ο καθένας για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικό τρόπο...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δε νομίζω πως τον Επστάιν θα τον αφήσει ελεύθερο.
Για τους μικρούς είπα. Ειδικά ΑΝ πουληθεί ο Μανωλάς ο Σολειδης θα πρεπει να αποκτηθεί (έτσι και αλλιώς θεωρώ πως πρέπει να κινηθεί η ΑΕΚ)

Μακάρι να τον πάρετε, αν σκοπεύετε να τον βάλετε να παίξει
και ελπίζω να μην έχει την ατυχία του Λαγού με τραυματισμούς.
Και ο Κατσικογιάννης είναι παίκτης έτοιμος ενδεκαδάτος.

Η ανευθυνότητα που δείχνει ο γαύρος καίγοντας τη χρυσή φουρνιά του, που θα στελέχωνε την Εθνική
τα επόμενα χρόνια, είναι απαράδεκτη. Πάλι με παλαίμαχους θα είμαστε σε 2-3 χρόνια αν
συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μακάρι να τον πάρετε, αν σκοπεύετε να τον βάλετε να παίξει
και ελπίζω να μην έχει την ατυχία του Λαγού με τραυματισμούς.
Και ο Κατσικογιάννης είναι παίκτης έτοιμος ενδεκαδάτος.

Η ανευθυνότητα που δείχνει ο γαύρος καίγοντας τη χρυσή φουρνιά του, που θα στελέχωνε την Εθνική
τα επόμενα χρόνια είναι απαράδεκτη. Πάλι με παλαίμαχους θα είμαστε σε 2-3 χρόνια αν
συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
Μα για να παίξουν θέλω να τους πάρουμε..Αν είναι να τους παρουμε για να σκουπίζουν πάγκους καλύτερα να πάνε σε άλλες ομάδες ή αν βρουν στο εξωτερικό. Τον Κατσικογιάννη δε τον έχω δει και δε ξέρω τι παίκτης είναι...Ο Παπαδόπουλος όταν πήγε στον ΟΣΦΠ ήταν ταλέντο...Σε 2-3 ματς που τον είδα έδειξε ότι έχει ακόμα ταλέντο αλλά ή δε δουλεύτηκε καλά ή το άφησε ο ίδιος ανεκμετάλευτο...Όσο για το Σολείδη πιστεύω ότι είναι ακόμα ένας ελπιδοφόρος παίκτης (πλάκα πλάκα η Ελλάδα βγάζει ταλεντάκια αμυντικούς Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Σολείδης κτλπ, στην επίθεση έχουμε ένα θέμα)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τον Κατσικογιάννη δε τον έχω δει και δε ξέρω τι παίκτης είναι...
Τελευταία του συμμετοχή με το γαύρο ήταν ένα ημίχρονο στο φιλικό με την Ντεπορτίβο.
Μόνος του στο κέντρο και έκανε πλάκα στους Ισπανούς.
Πήγε να βάλει και γκολάρα, αλλά το έπιασε ο τερματοφύλακας (1:25)
Την επόμενη μέρα δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ. :jerking: :jerking: :jerking:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τελευταία του συμμετοχή με το γαύρο ήταν ένα ημίχρονο στο φιλικό με την Ντεπορτίβο.
Μόνος του στο κέντρο και έκανε πλάκα στους Ισπανούς.
Πήγε να βάλει και γκολάρα, αλλά το έπιασε ο τερματοφύλακας (1:25)
Την επόμενη μέρα δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ. :jerking: :jerking: :jerking:

Και μου έβαλες γιουτιουμπ που στη Κίνα το μπανάρουν χεχεχεχεχε

Πάντως και στο αεκ365 που διάβασα για Παπαδό και Σολ κάνουν λόγο, για Κατσικο και Επ δε κάνουν λόγο...Αν είναι να πουληθεί ο Μάκος τότε Παπαδο και τον Κατσικο όπως και δήποτε γιατί μετά θα έχουμε έλλειμα στα χαφ (αν αναλογιστεί κανείς πως τον Λαγό σκέφτεται να τον χρησιμοποιεί πάλι σαν ακραίο αμυντικό  :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: )

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Και μου έβαλες γιουτιουμπ που στη Κίνα το μπανάρουν χεχεχεχεχε

Πάντως και στο αεκ365 που διάβασα για Παπαδό και Σολ κάνουν λόγο, για Κατσικο και Επ δε κάνουν λόγο...Αν είναι να πουληθεί ο Μάκος τότε Παπαδο και τον Κατσικο όπως και δήποτε γιατί μετά θα έχουμε έλλειμα στα χαφ (αν αναλογιστεί κανείς πως τον Λαγό σκέφτεται να τον χρησιμοποιεί πάλι σαν ακραίο αμυντικό  :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: )

Έκανε 2-3 χρόνια να ξεπεράσει τους τραυματισμούς του ο Λαγός, τον βάζετε και στην άμυνα
και τον τελειώσατε οριστικά ως παίκτη. Και κάποτε ήταν ο μόνος σοβαρός υποψήφιος για αντι-Τζόλε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μα για να παίξουν θέλω να τους πάρουμε..Αν είναι να τους παρουμε για να σκουπίζουν πάγκους καλύτερα να πάνε σε άλλες ομάδες ή αν βρουν στο εξωτερικό. Τον Κατσικογιάννη δε τον έχω δει και δε ξέρω τι παίκτης είναι...Ο Παπαδόπουλος όταν πήγε στον ΟΣΦΠ ήταν ταλέντο...Σε 2-3 ματς που τον είδα έδειξε ότι έχει ακόμα ταλέντο αλλά ή δε δουλεύτηκε καλά ή το άφησε ο ίδιος ανεκμετάλευτο...Όσο για το Σολείδη πιστεύω ότι είναι ακόμα ένας ελπιδοφόρος παίκτης (πλάκα πλάκα η Ελλάδα βγάζει ταλεντάκια αμυντικούς Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Σολείδης κτλπ, στην επίθεση έχουμε ένα θέμα)
χμ..... συγγνώμη κύριε αλλά ο Σοϊλέδης είναι επιθετικό αριστερό χαφ
δεν ειναι αμυντικός

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
χμ..... συγγνώμη κύριε αλλά ο Σοϊλέδης είναι επιθετικό αριστερό χαφ
δεν ειναι αμυντικός
αεκτζής είναι, μην περιμένεις να ξέρει και πολλά από μπάλα. :zfuck:
Άλλωστε η αεκ είναι ίδεα... :rockon:

Εκ παραδρομής θα τον έβαλε, μην κολλάς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Έκανε 2-3 χρόνια να ξεπεράσει τους τραυματισμούς του ο Λαγός, τον βάζετε και στην άμυνα
και τον τελειώσατε οριστικά ως παίκτη. Και κάποτε ήταν ο μόνος σοβαρός υποψήφιος για αντι-Τζόλε.
Νομιζω ο Ρεχαγκελ τον πρωτοεβαλε στην αμυνα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αεκτζής είναι, μην περιμένεις να ξέρει και πολλά από μπάλα. :zfuck:
Άλλωστε η αεκ είναι ίδεα... :rockon:

Εκ παραδρομής θα τον έβαλε, μην κολλάς.
εμεις οι αεκτζηδες δεν ξερουμε απο μπαλα ε? ενω εσας σας εμαθε απο μικρους ο αλεφαντος,ο διαμαντοπουλος και ο ανατολακης  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αχχαχαχαχαχαχ ρε σας εχει βαρεσει ολους η πικρα και η αγαμια στο κεφαλι...
δηλαδη τι μας ειπε το τελειωμενο ζακι;;;οτι πηγε ο παραγκαρχης και του εκανε ερωτικη εξομολογηση αυτουνου του αρχιρουφιανου πως εστηνε τα πρωταθληματα...και μαλιστα απο το 96 μεχρι το 03...πριν και μετα τιποτα...με δουρο τιποτα...με καπετανιο τιποτα..
αχαχαχαχ ρε κοντε μαλακα τραβα ρε μαλακα για αποτοξινωση τελειωμενε...
τρεις ειναι οι μεγαλυτεροι απο καταβολης ποδοσφαιρου...εσυ ο κουγιας και η πατερας...
και ηρθε ο παραγκαρχης να σου πει το ποιμα....αχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
κλαψε μαλακα....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ρε συναδελφοι μονο εγω θα ψεκαζω για τα εντομα? για να παρει σειρα και κανας αλλος...

Συνημμένα

• tr_brand_baygon.jpg
    tr_brand_baygon.jpg
    60,9 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εμεις οι αεκτζηδες δεν ξερουμε απο μπαλα ε? ενω εσας σας εμαθε απο μικρους ο αλεφαντος,ο διαμαντοπουλος και ο ανατολακης  :2funny: :2funny:

Και με τον μάγο Χιμένεθ, θα ξεχάσουμε και τα ελάχιστα που ξέραμε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε συναδελφοι μονο εγω θα ψεκαζω για τα εντομα? για να παρει σειρα και κανας αλλος...
ελα τωρα μην γινεσαι περισσοτερο μαλακας απο οσο δειχνεις...ενταξει το εχουμε πιασει το νοημα....
υπαρχει μια καλη ομαδα στην ελλαδα που ειναι ηθικη τιμια και παιζει και το καλυτερο ποδοσφαιρο αλλα υπαρχει και μια αλλη κακια ανηθικη ατιμη χωρις να εχει ομαδα της κλεβει της καλης τις διακρισεις με ανεντιμους τροπους αλλα δεν πειραζει γιατι οι οπαδοι της καλης ομαδας ειναι υπερηφανοι και κυκλοφορανε με το κεφαλι ψηλα σε αντιθεση με τους οπαδους της κακης ομαδας που ντρεπονται και ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν ....
και καποια μερα θα αποδοθει δικαιοσυνη και η καλη ομαδα θα παρει αυτα που της αξιζουν και θα κατσει στο θρονο της σε αντιθεση με την κακια που θα εξαφανιστει και οι οπαδοι της αφου καουν στην πυρα θα εξαυλωθουν....
και οι οπαδοι της καλης ομαδας ψηφιζουν μεγαλωνουν παιδια συμμετεχουν στην κοινωνια αυτη... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ελα τωρα ρε αλανι...εχετε γινει πιο γραφικοι απο το ηλιοβασιλεμα στην σαντορινη...
παρτε χαμπαρι οτι ειστε απο κατω και θα ειστε για αιωνες και αφηστε τις μαλακιες....
της στραβης της πουτσας της φταινε οι τριχες...
αντε που θες και να ψεκασεις μαλακα παραμυθιασμενε... :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ελα τωρα μην γινεσαι περισσοτερο μαλακας απο οσο δειχνεις...ενταξει το εχουμε πιασει το νοημα....
υπαρχει μια καλη ομαδα στην ελλαδα που ειναι ηθικη τιμια και παιζει και το καλυτερο ποδοσφαιρο αλλα υπαρχει και μια αλλη κακια ανηθικη ατιμη χωρις να εχει ομαδα της κλεβει της καλης τις διακρισεις με ανεντιμους τροπους αλλα δεν πειραζει γιατι οι οπαδοι της καλης ομαδας ειναι υπερηφανοι και κυκλοφορανε με το κεφαλι ψηλα σε αντιθεση με τους οπαδους της κακης ομαδας που ντρεπονται και ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν ....
και καποια μερα θα αποδοθει δικαιοσυνη και η καλη ομαδα θα παρει αυτα που της αξιζουν και θα κατσει στο θρονο της σε αντιθεση με την κακια που θα εξαφανιστει και οι οπαδοι της αφου καουν στην πυρα θα εξαυλωθουν....
και οι οπαδοι της καλης ομαδας ψηφιζουν μεγαλωνουν παιδια συμμετεχουν στην κοινωνια αυτη... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πρέπει να γράψεις κανένα μυθιστόρημα, χαραμίζεσαι εδώ μέσα.
Τόσα καλά σενάρια είναι βγαλμένα από τη ζωή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom