Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
αγοραζει κανενας εφημεριδες εκτος απο τιποτα γερους στα καφενεδακια? ολοι πλεον εχουμε νετ και καμια 20ρια αθλητικα σαιτ για να ενημερωθουμε... προσωπικα πιστευω οτι οι οπαδικες εφημεριδες μονο καλο δεν κανουν...
Γιατι, υπαρχει κανενας που πιστευει οτι προσφερουν κατι οι οπαδικες εφημεριδες?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιατι, υπαρχει κανενας που πιστευει οτι προσφερουν κατι οι οπαδικες εφημεριδες?
δημιουργούνε λίπος στην κοινωνία
η Πετρούλα ας πούμε παίρνει από το Δημητράκη το Γιαννακόπουλο 3,5 χιλιαρικάκια απλά για να δείχνει λιγάκι (μισό το δείχνει) βυζί. Μόνο από αυτόν.
το μήνα καθαρίζει κανά 20αράκι...
δεν είναι κακό...απλά αυτό το λίπος δεν πιάνεται από κανέναν.
Αντιθέτως πάει και ξερογλείφεται μπροστά της και την κάνει φίρμα αυτός που παίρνει το βασικό (και την περιφρονεί κιόλας γιατί λέει είναι χαζή)
η χαζή κονομάει από το Δημητράκη λοιπόν περισσότερα από τον έξυπνο

εφημερίδες-εφημερίδες-έκτακτο παράρτημα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ αφήνουν πολλούς παίκτες ελεύθερους...Πχ από το ΟΣΦΠ θα ήθελα για την ΑΕΚ τον Νέμεθ...Είναι νεαρός που πιστεύω πως αν δουλευτεί σωστά μπορεί να δώσει αρκετά πράγματα..Επίσης ξέρει την ΑΕΚ και θα εγκλιματιστεί σχεδόν άμμεσα. Ο Επστάιν επίσης έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με την Κέρκυρα (ξέρω κάποιοι θα πουν και τι είναι η ΑΕΚ; Κέρκυρα!! )αλλά από τη στιγμή που ψάχνουμε φτηνές λύσεις και όσο το δυνατόν αξιόπιστες με μπορούμε να ζητάμε λύσεις από το πάνω ράφι. Επίσης θα κοιτούσα και τις περιπτώσεις Παπαδόπουλου και Σοϊλέδη...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Α! Και για να προλάβω...Μήτρογλου ΣΑ ταλέντο και τεχνική κατάρτηση τον ήθελα στην ΑΕΚ...Σαν άτομο όχι...Είναι πολύ απρόβλεπτος, θεωρώ ότι έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ και την έχει δει κάπως...Δεν έχω πρόβλημα με το ερυθρόλευκο παρελθόν του, αλλά ακόμα και ΑΝ ενδιαφερόταν η ΑΕΚ δε νομίζω ότι μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του (οικονομικά) αλλά ούτε και ο ίδιος θα ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
]
Kαλο παιχτακι φαινεται...για να δουμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ αφήνουν πολλούς παίκτες ελεύθερους...Πχ από το ΟΣΦΠ θα ήθελα για την ΑΕΚ τον Νέμεθ...Είναι νεαρός που πιστεύω πως αν δουλευτεί σωστά μπορεί να δώσει αρκετά πράγματα..Επίσης ξέρει την ΑΕΚ και θα εγκλιματιστεί σχεδόν άμμεσα. Ο Επστάιν επίσης έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με την Κέρκυρα (ξέρω κάποιοι θα πουν και τι είναι η ΑΕΚ; Κέρκυρα!! )αλλά από τη στιγμή που ψάχνουμε φτηνές λύσεις και όσο το δυνατόν αξιόπιστες με μπορούμε να ζητάμε λύσεις από το πάνω ράφι. Επίσης θα κοιτούσα και τις περιπτώσεις Παπαδόπουλου και Σοϊλέδη...
sorry αλλά εντελώς τυχαία δεν έχεις αναφέρει όμως ούτε ένα παίκτη του ΠΑΟ...
αναρωτιέμαι γιατί...χαχαχαχ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Σαν τον Νεμεθ υπαρχουν πολλοι νεαροι ελληνες.το παιδακι δεν κανει για μεγαλες ομαδες,το απεδειξε.Μην κανουμε παλι τα ιδια λαθη,καλυτερα ελληνες παρα αμφιβολους ξενους.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Μακάρι να τους πάρετε, αν έχετε σκοπό να τους βάλετε να παίξουν.
Ο γαύρος δεν έχει κανένα δικαίωμα να καταστρέφει την Εθνική Ελλάδος καίγοντας μια χρυσή φουρνιά παιχτών. :headbang: :headbang: :headbang:
Ο Κατσικογιάννης που μάλλον θα του δώσουν πούλο, είναι ΠΟΛΥ καλύτερος του Γ.Παπαδόπουλου.

Ο Επστάιν έκανε καλύτερη χρονιά από Ριέρα και Λέτο.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Σαν τον Νεμεθ υπαρχουν πολλοι νεαροι ελληνες.το παιδακι δεν κανει για μεγαλες ομαδες,το απεδειξε.Μην κανουμε παλι τα ιδια λαθη,καλυτερα ελληνες παρα αμφιβολους ξενους.
δεν ειχε και πολλες ευκαιριες για να δειξει αν κανει η οχι...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Worms.JPG
    Worms.JPG
    27,4 KB · Εμφανίσεις: 16

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Καλώς ήρθες αγορίνα μου στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚΑΡΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σιδεροκέφαλος

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Aek/article1175739.ece/ALTERNATES/w620/tsoukalas.jpg[/img[/URL]]

Μπορεί οι Κάλα και Κάρλος να συγκεντρώσαν πάνω τους το ενδιαφέρον όλων, αλλά η διοίκηση είχε ακόμα μια έκπληξη για σήμερα καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου μπακ χαφ της Παλέρμο, Σωκράτη Τσουκαλά.
Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, έως το 2014 και όπως ο ίδιος δήλωσε: 'Έίναι τιμητικό να φοράς την φανέλα μιας τόσο σπουδαίας ομάδας".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σωκράτη Τσουκαλά έως τις 30/6/2014".

Τσουκαλάς: "Μεγάλο όνομα η ΑΕΚ"

Ο νεαρός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για την επίτευξη της συμφωνίας με την ΑΕΚ και αφού ευχαρίστησε τους δικούς του ανθρώπους, υποσχέθηκε στον κόσμο τον καλύτερο του εαυτό.

"Είναι μεγάλη χαρά για εμένα η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ, γιατί είναι τιμητικό να φοράς τη φανέλα μια τόσο σπουδαίας ομάδας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλο όνομα στην Ελλάδα και αγωνίζεται πάντα στην Ευρώπη. Επέλεξα να επιστρέψω στη χώρα μας γιατί αυτή η ομάδα δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και πιστεύω πως θα πάρω χρόνο συμμετοχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους υπόλοιπους ανθρώπους που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και να υποσχεθώ στους φιλάθλους της ΑΕΚ ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό"
[url=http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Aek/anakoinwse_tsoykala_h_aek.1175558.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/anakoinwse_tsoykala_h_aek.1175558.html[/url[/URL]]
*Ξέρουμε τίποτα για τον πιτσιρικά;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Καλώς ήρθες αγορίνα μου στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚΑΡΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σιδεροκέφαλος

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Aek/article1175739.ece/ALTERNATES/w620/tsoukalas.jpg[/img[/URL]]

Μπορεί οι Κάλα και Κάρλος να συγκεντρώσαν πάνω τους το ενδιαφέρον όλων, αλλά η διοίκηση είχε ακόμα μια έκπληξη για σήμερα καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου μπακ χαφ της Παλέρμο, Σωκράτη Τσουκαλά.
Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, έως το 2014 και όπως ο ίδιος δήλωσε: 'Έίναι τιμητικό να φοράς την φανέλα μιας τόσο σπουδαίας ομάδας".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σωκράτη Τσουκαλά έως τις 30/6/2014".

Τσουκαλάς: "Μεγάλο όνομα η ΑΕΚ"

Ο νεαρός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για την επίτευξη της συμφωνίας με την ΑΕΚ και αφού ευχαρίστησε τους δικούς του ανθρώπους, υποσχέθηκε στον κόσμο τον καλύτερο του εαυτό.

"Είναι μεγάλη χαρά για εμένα η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ, γιατί είναι τιμητικό να φοράς τη φανέλα μια τόσο σπουδαίας ομάδας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλο όνομα στην Ελλάδα και αγωνίζεται πάντα στην Ευρώπη. Επέλεξα να επιστρέψω στη χώρα μας γιατί αυτή η ομάδα δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και πιστεύω πως θα πάρω χρόνο συμμετοχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους υπόλοιπους ανθρώπους που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και να υποσχεθώ στους φιλάθλους της ΑΕΚ ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό"
[url=http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Aek/anakoinwse_tsoykala_h_aek.1175558.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/anakoinwse_tsoykala_h_aek.1175558.html[/url[/URL]]
*Ξέρουμε τίποτα για τον πιτσιρικά;

[/quote]
καλωσηρθες παλτο στην αδεκαρα μας
θα φτυσεις το γαλα της μανας σου οταν με το καλο ανεβεις κατα πανω...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• i_theoxars.jpg
    i_theoxars.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 23

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Σολειδης και Παπαδόπουλος είναι πολυ καλές περιπτώσεις για την ΑΕΚ
Αλλά τους βλέπω δανεικούς σε τίποτε παραγκομάγαζα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Από τον ΠΑΟ, για να απαντήσω στον Μοικανό, οι μόνοι που ακούγονται είναι Μάντζιος και Κλέιτον... Από τον πρώτο προτιμώ χίλιες φορές τον Νέμεθ, τον δεύτερο αν μπορεί να τον πάρει με 200χιλιάρικα συμβόλαιο καλώς να ορίσει...

Ο Νέμεθ στην ΑΕΚ είχε ένα σοβαρό τραυματισμό, αλλά σε όσα ματς έπαιξε έδειξε καλά στοιχεία (καλή πάσα, κίνηση στον χώρο, συμπαθητική τελική προσπάθεια)...Αυτό που ξέρω είναι ότι η ΑΕΚ πέρσι το καλοκαίρι τον ήθελε για άλλον ένα χρόνο δανεικό με όψιον αγοράς αλλά η Λίβερπουλ ήθελε να τον πουλήσει. Έτυχε να είναι αυτό το αντικείμενο του πολέμου υπεροχής ΠΑΟ--ΟΣΦΠ. ΑΝ μείνει ελεύθερος τον προτιμώ από κάτι Μπαχάδες.

Τον Σοϊλεδη που τον είδα σε 2-3 ματς του ΟΣΦΠ και της εθνικής φάνηκε ότι μπορεί να κάνει κάτι. Τον Κατσικογιάννη δεν τον έχω δει και τον Παπαδόπουλο ΝΟΜΙΖΩ σε ένα ματς του ΟΣΦΠ...

Α! Και νομίζω πως ΔΕ θα δωθούν δανεικοί...Ο ΟΣΦΠ έχει 42 παίκτες ο Βαλδέρβε ζητάει μαξ ρόστερ 25 παικτών (αν και μου φαίνεται περίεργο με Ευρώπη μέσα) οπότε 17 παίκτες δανεικοί είναι κομματάκι δύσκολο να δωθούν...Βλέπω ότι καμία ντουζίνα θα φύγουν ως ελεύθεροι και οι υπόλοιποι 5-6 που θα μείνουν θα δωθούν ως δανεικοί. Πάντως Επστάιν, Παπαδόπουλος,Σοϊλεδης, Κατσικογιάννης θα μείνουν ελεύθεροι.

Α! Κάτι διάβασα και για Εστογιανοφ!! Καλή περίπτωση δε λέω, αλλά δε ξέρω τι πρωτάθλημα έκανε πέρσι.

Απλά στην ΑΕΚ πρέπει να κλείσουν το θέμα τερματοφύλακα και μάλιστα σύντομα και να κυνηθούν για 1 κεντρικό αμυντικο, ένα χαφ, έναν επιθετικό (ίσως και 2) συν πλάγιο μπακ (κάτι διάβασα για έναν πιτσιρικά της Μπάρτσα) συν ότι πρέπει να τελιώνουν με το θέμα Γκερέιρο, Ντάτομο και Μανωλά. Μη κάνουν καμιά μαλακία πάλι όπως τα 3 τελευταία χρόνια (Ρίμπο, Κυριάκος, Μαιστόροβιτς) και τη τελευταία στιγμή πάνε και δώσουν κανένα παίκτη και μετά τρέχουν και δε φτάνουν!!! Ότι κλείσει σε μια βδομάδα, μετά καμιά καλή προσθήκη ή ΑΝ έρθει καμιά τρελλή προσφορά για κάποιον

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όσο και να το χτυπάς το κεφάλι σου τα λέω από πέρσι
και θα το χτυπήσεις πολύ περισσότερο μέσα στο χρόνο που έρχεται όταν θα βγάζουνε και οι δύο μάτια
και τον Επστάιν δανεικό
λες και θα τον πάρει ποτέ να παίξει αριστερά...έλεος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom