Θα θέλα να σταματήσει εδώ αυτό το αλισβερίσι.Όταν βρίζεις,θα βριστείς.''Μάχαιρα έδωσες,μάχαιρα θα λάβεις''.Για άλλη μια φορα φίλοι Ολυμπιακοί φαίνεστε πόσο μικροί κ λίγοι είστε.Ξεκίνησα να κάνω σοβαρή κουβέντα για το θέμα του Άντζα(που κακώς του βρίζουν την γυναίκα στα γήπεδα-γιατί δεν παύει να είναι γυναίκα του πράγμα ιερό κ δεν μας νοιάζει ποιος την απαύτωνε),κ να μου πείτε την γνώμη σας για το θέμα της μη τιμωρίας του κ το μόνο που εισέπραξα ήταν χλεύη,άρθρο 44,ειρωνεία κ βρισιές.ΔΥΣΤΥΧΩΣ αδυνατείτε να συζητάτε.Σας εμπνέει μόνο η Λαυρίου κ μόνο για αυτή μιλάτε με στόμφο κ επιχειρήματα.Αφού δεν μπορείτε να μιλάτε με επιχειρήματα κ να κάνετε διάλογο...ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ.
Όσον αφορά τον αδελφο Νίκο όλοι μας ξέρουμε το ήθος του κ το επίπεδό του κ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν έβρισε κανέναν νεκρό(ο Νίκος είναι μαγκας κ οι μάγκες δεν στηλιτεύουν μνήμες).Αν είδατε τέτοιο μήνυμα ξέρω έναν καλό γιατρό για laser στα μάτια.Αλλοι φίλοι Ολυμπιακοί ΕΒΡΙΖΑΝ μάνες μελών κ έμειναν στο απυρόβλητο.Κ όσο για τους δολοφόνους,ναι PSOLAROSΑYRE γαύροι οπαδοί σκότωσαν τον άτυχο Μιχάλη.Κ εκεί στρουθοκαμηλισμός ρε;
Επειδή δεν εχω σκοπό να αναλωθώ στα παλιά καλά περσινά γεγονότα εδώ μέσα,θα απαντάω ΜΟΝΟ σε μηνύματα που χρήζουν συζήτηση κ διάλογο κ ΟΧΙ σε βρισιές,ειρωνείες κ χλευασμούς.΄Οσοι ξεπέφτετε σε τέτοια μηνύματα σας αξίζει ο ζωολογικός κήπος κ να πάτε να βοσκήσετε εκεί με τα άλλα ζώα-που τα καημένα ευτυχώς δεν σας έμοιασαν.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.