ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Φίλε pleasure διαβασε παραπάνω γιάυτό που περιμένεις.Φίλε aektzis ξέφυγες...Και αν θέλεις στείλε μου το pm που έλαβες για να ληφθούν μέτρα...
τα μετρα να ειναι αντιστοιχα & για τον συντακτη του παραπανω μυνηματοςGAYροι παρτε φορα και κλαστε μας τα αρχιδια.αλλα αυτοι ειστε οταν μιλαμε για ευρωπη το γυρνατε στην ελλαδα.οσο για τις εξαρες εχεις φαει και εσυ απο εμενα,μονο ανοιξε τα ματια σου και διαβασε ιστορια.και αμα θες ανοιξε και το κολαρακι σου να ερθω να μπω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αδερφέ απευθύνομαι σε όλους όταν μιλάω.Όπως είδες ο αεκτζης πρασίνισε...τα μετρα να ειναι αντιστοιχα & για τον συντακτη του παραπανω μυνηματος
και βεβαια ειναι καταδικαστεες αυτες οι βρισιες τις οποιες ΕΓΩ δεν εχω χρησιμοποιησει ΠΟΤΕ..ο tilestora δεν θυμαμαι τι ελεγε,οσο για τον Alexandros1976 δεν ηθελε να βρισει απλα ειπε οτι ο πλαγιος τροπος βρισιματος που χρησιμοποιει ο aektzis τον εξωθει να αρχισει να βριζει & εκεινος χρησιμοποιωντας αυτους τους χαρακτηρισμους..ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΔΙΑ..?
η ερωτηση δεν ειναι για εσενα αλλα για αυτους που "πρασινισαν" τονμ ΑΕΚΤΖΗ.....και βεβαια ειναι καταδικαστεες αυτες οι βρισιες τις οποιες ΕΓΩ δεν εχω χρησιμοποιησει ΠΟΤΕ
αυτο που λες εγινε εχτες!!!!αλλα δεν ειδα κανενα σβησημο και καμια πρασινη ενδειξη....Και αυτό είναι βρισίδια που αναφέρεις και αυτά που είπε aektzis.Αν υπάρχουν τέτοιες εμετικές εκφράσεις στέλνουμε pm σε κάποιον mod που είναι on-line για να σβήνονται.Το μέλος που θα συνεχίζει να βρίζει πέρα απο διαγραφή των post του θα γίνεται και ban.
Γίνονται Πάνο,γίνονται!!Το είδα κι εγώ χτές βράδυ.Ορίστε:
Πράξε τα δέοντα..
![]()
![]()
![]()
Όλα εντάξει ,τώρα ας επέλθει ηρεμία...ρε παιδια αφηστε τους οποτε γουσταρουνε επεμβαινουν,νομιζουν οτι αυτο που κανουν ειναι εξυπναδα
δεν εχω καμια αμφιβολια για τις προθεσεις σας(mods=admin) εκανα ομως παρα πολλες συστασεις για αυτο το θεμα και χαιρομαι που εστω και τωρα ολα μπηκανε στην θεση τους....Για πες μου που γίνανε αυτά? Ειλικρινά εγώ δεν τα είδα.
καλα ρε κομπλεξικοι GAYροι γιατι δεν μπαινετε στα δικα σας θεματα να γραψετε και μας ζαλιζετε τ΄αρχιδια με τις παπαριες σας τοσο πολυ σας τσουζει;