Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
βωμερος τυπε τι σημαινει;και τι να σου αναλυσω θελεις;σου ειπα να μου πεις γιατι αλλαξατε ονομα και λεγεστε νεος πανιωνιος,πανιωνιος νεας σμυρνης,και δεν ξερω και εγω τι αλλο.και γιατι μολις μπηκατε σε αυτον τον νομο,μετα απο λιγο καταργηθηκε;πες μας,γιατι δεν ξερουμε.πες μας και για το αρθρο 44,γιατι μαλον εμεις δεν ξερουμε φιλε.
δυστυχως δεν μπορω να σου πω εγω ο ταπεινος τιποτα φου μονο εσυ μπορεις να ποσταρεις παντα ολα αυτα τα οποια ολοι εδω μεσα στα ανατρεπουν αφου παντα κατι σου διαφευγει.θες να σου απαντησω σε κατι που στο εχω ξαναπει.ισως δεν το εχεις καταλαβει...δεν μου κανει ομως εντυπωση αντιθετα θα με εξεπλητες αν καταλαβαινες.τωρα προπαθησε να μας πεις οτι η αεκ δεν χρωσταει αλλα της χρωστανε :2funny:οπως μονο εσυ ξερεις.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Συνημμένα

• finger.jpg
    finger.jpg
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 16

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δυστυχως δεν μπορω να σου πω εγω ο ταπεινος τιποτα φου μονο εσυ μπορεις να ποσταρεις παντα ολα αυτα τα οποια ολοι εδω μεσα στα ανατρεπουν αφου παντα κατι σου διαφευγει.θες να σου απαντησω σε κατι που στο εχω ξαναπει.ισως δεν το εχεις καταλαβει...δεν μου κανει ομως εντυπωση αντιθετα θα με εξεπλητες αν καταλαβαινες.τωρα προπαθησε να μας πεις οτι η αεκ δεν χρωσταει αλλα της χρωστανε :2funny:οπως μονο εσυ ξερεις.
στριβειν δια του αραβωνος τυπε,οκ.σου ειπα,αν θες να κουβεντιασεις,κουβεντιασε με την χρηστιδη,εισαστε στο ιδιο επιπεδο.

Επισκέπτης
συμφωνω σε ολλα,εκτος απο τον γκαρσια.οι μικρες ομαδες κατι τετοιους τους εχουν για ηρωες.οι μεγαλες απλα τους διωχνουν.για το πεναλτυ επισης συμφωνω,ηταν και επρεπε να δωθει.απλα γελαω με αυτους που στο παρομοιο που πηρε η αεκ με τον βολο,σκυλιασαν οτι δεν ηταν.καλα για την ανακοινωση τι να πω,εχουν ξεπερασει πλεον τα ορια της γελοιοτητας,στην διοικηση της ΑΕΚ.
εσυ τον στελακη γιατι τον κραταγες και τον ειχεα κανει σημαια;αυτος βεβαια ηταν πιο εξυπνος κοπαναγε διατητες και τους παιχτες οταν ηταν στη φυσουνα :2funny: :2funny:αλλα ειπαμε επιλεκτικη μνημη οπως παντα.εκτος φυσικα αν ολα αυτα τα κανουν οι μεγαλες ομαδες οποτε.... ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εσυ τον στελακη γιατι τον κραταγες και τον ειχεα κανει σημαια;αυτος βεβαια ηταν πιο εξυπνος κοπαναγε διατητες και τους παιχτες οταν ηταν στη φυσουνα :2funny: :2funny:αλλα ειπαμε επιλεκτικη μνημη οπως παντα.εκτος φυσικα αν ολα αυτα τα κανουν οι μεγαλες ομαδες οποτε.... ;)
εχεις δικιο,ο μανωλας και ο γκαρσια ειναι ιδιο επιπεδο...ρε συ ειλικρινα,αισθανεσαι καλα;

Επισκέπτης
στριβειν δια του αραβωνος τυπε,οκ.σου ειπα,αν θες να κουβεντιασεις,κουβεντιασε με την χρηστιδη,εισαστε στο ιδιο επιπεδο.
το θεμα ειναι οτι και αλλοι εδω σε εχουν εκθεσει με αυτα που ποσταρεις.τυπε η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια και η επιλεκτικη μνημη που εχεις καλο θα ειναι να την κοιταξεις ;)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.672
Πόντοι
7.095
εγω απλα αναρωτιεμαι
πως πατε να βγαλετε ακρη με τον σουπερμαλ???

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δηλαδη οταν ο αρχηγος ομαδας προπηλακιζει διατητες ειναι σεα λο επιπεδο :headbang:αλλα τη λεω..ξεχασα με ποιον μιλαω
αλλο προπηκαλιζω,αλλο πλακωνω στα μπουκετα,εχει μια μικρη διαφορα ρε.

Επισκέπτης
αλλο προπηκαλιζω,αλλο πλακωνω στα μπουκετα,εχει μια μικρη διαφορα ρε.
εσυ τελικα δεν παλευεσαι :2funny: :2funny:στο ειπα ευγενικα αλλα  :headbang: :headbang:να το πω πιο απλα τον πλακωσε στις κλωτσιες :2funny:μα τη σικ αρχηγος :2funny: :2funny:παραδειγμα προς μιμιση :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εσυ τελικα δεν παλευεσαι :2funny: :2funny:στο ειπα ευγενικα αλλα  :headbang: :headbang:να το πω πιο απλα τον πλακωσε στις κλωτσιες :2funny:μα τη σικ αρχηγος :2funny: :2funny:παραδειγμα προς μιμιση :2funny:
ποιον πλακωσε στις κλωτσιες ο μανωλας ρε φιλε θα μας τρελανεις;δεν εχει πεσει στα υποψη μου κατι τετοιο,αν εχει γινει,ειναι εντελως απαραδεκτο απο αρχηγο της ΑΕΚ.οποιος και να  ειναι αυτος.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ο αλλος λεει ετσι θελει να βλεπει τον Γκαρσια γιατι γουσταρει να βλεπει ξυλο    :jerking:
Ειναι αυτος που μπαινει στο γηπεδο και τα κανει μανταρα και λεει σε εμενα που εχω παιξει ποδοσφαιρο,να παω να παιξω πολο :jerking:
Αυτα τα κουναβια που αντιλαμβανονται ολιγον ,πρεπει να παρουν ποδι απο το γηπεδο..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.672
Πόντοι
7.095
Ο αλλος λεει ετσι θελει να βλεπει τον Γκαρσια γιατι γουσταρει να βλεπει ξυλο    :jerking:
Ειναι αυτος που μπαινει στο γηπεδο και τα κανει μανταρα και λεει σε εμενα που εχω παιξει ποδοσφαιρο,να παω να παιξω πολο :jerking:
Αυτα τα κουναβια που αντιλαμβανονται ολιγον ,πρεπει να παρουν ποδι απο το γηπεδο..
οχι ρε παιχταρα...εχεις παιξει μπαλα? μονο εσυ...κανεις αλλος απο μας...
μπραβο ρε τυπε...μπραβο

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
οχι ρε παιχταρα...εχεις παιξει μπαλα? μονο εσυ...κανεις αλλος απο μας...
μπραβο ρε τυπε...μπραβο
Τραβα ρε τυπε να παρεις το βραβειο  fair play,σιγουρα θα το αξιζεις ...
Να πας στα Αγγλικα γηπεδα,να δεις πως θα στο δωσουν εκει ... ;)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.672
Πόντοι
7.095
εσυ κλεινεις ματακια...μηπως το πηρες εσυ...sir gay?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.672
Πόντοι
7.095
το ματακι το κλεινεις παντως..αχ τρελο αγορι αχ...
και δε μου λες μιας και εσυ επαιζες μπαλα ( μονο εσυ το τονιζω )
δεν εχεις ξαναδει μπουκετα ετσι?
αχ....αχ....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μην ασχολεισαι με τα τρολ που εμφανίζονται μία στο τόσο και εξαφανίζονται για χρόνια.Χαλάς φαιά ουσία για να τους απαντας
Μετα απο τα συνεχώμενα γαμήσια είχανε μπαφιάσει τα παιδιά  :2funny:
Ας τους να χαρούνε και λίγο άλλωστε έχουν τόσο λίγες ευκαιρίες για αυτό

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ποιον πλακωσε στις κλωτσιες ο μανωλας ρε φιλε θα μας τρελανεις;δεν εχει πεσει στα υποψη μου κατι τετοιο,αν εχει γινει,ειναι εντελως απαραδεκτο απο αρχηγο της ΑΕΚ.οποιος και να  ειναι αυτος.
τον Μπακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom