Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.imageupload.org/getfile.php?id=44161&a=eeea89ce9cd4e44ec8f9e02645abf3dd&t=4dd42338&o=9F9601F1A12518B45D20552DC59B6385CF8A00F0BB2201AB5C4F136D8E871CFC828A18F1A1&n=76437_1713449201774_1404486489_31880554_1658096_n.jpg[/img[/URL]]

ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΠΑΥΛΑΡΑ!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Αναφέρεται: «Η Superleague των «λίγων» και των παραρτημάτων του ενός, η ΕΠΟ των ανύπαρκτων και «επαγγελματίες» σε εντεταλμένες υπηρεσίες συνέθεσαν και πάλι ένα σκηνικό αηδίας, ντροπής και δυσωδίας, με κομπάρσους –δυστυχώς τους ποδοσφαιριστές και τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, που έγιναν μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας.
Απόψε καταπατήθηκε κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας.
Παρακαλούμε δημόσιους οργανισμούς, επιτροπές και ομοσπονδίες να εξαντλήσουν τα αρρωστημένα απωθημένα τους για άλλη μια φορά επάνω στην ΑΕΚ.
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Θέλετε δεν θέλετε, η ΑΕΚ θα είναι πάντοτε παρούσα σε κάθε πρόκληση και θα την βρίσκετε μπροστά σας.
«Συγχαρητήρια» σε όλη την πολιτική ηγεσία για τα αποτελεσματικά μέτρα κατά της βίας

ρε τι πλακα εχετε
:2funny: :2funny: :2funny:

Σε πρόλαβα φίλος...Ήρθες δεύτερος  :P

Επισκέπτης
διαβαζοντας την ανακοινωση της αεκ και τις δηλωσεις χιμενεθ ειπα....η αυτοι δεν ξερουν τη γραφουν η εγω σημερα ειδα αλλο παιχνιδι :grin:

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σου έχω καλύτερο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η Superleague των «λίγων» και των παραρτημάτων του ενός, η ΕΠΟ των ανύπαρκτων και «επαγγελματίες» σε εντεταλμένες υπηρεσίες συνέθεσαν και πάλι ένα σκηνικό αηδίας, ντροπής και δυσωδίας, με κομπάρσους -δυστυχώς τους ποδοσφαιριστές και τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, που έγιναν μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας.

Απόψε καταπατήθηκε κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας. Παρακαλούμε δημόσιους οργανισμούς, επιτροπές και ομοσπονδίες να εξαντλήσουν τα αρρωστημένα απωθημένα τους για άλλη μια φορά επάνω στην ΑΕΚ.

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Θέλετε δεν θέλετε, η ΑΕΚ θα είναι πάντοτε παρούσα σε κάθε πρόκληση και θα την βρίσκετε μπροστά σας.

«Συγχαρητήρια» σε όλη την πολιτική ηγεσία για τα αποτελεσματικά μέτρα κατά της βίας».

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γελαει ο κοσμος...Ετσουξε ασχημα το ξερουμε αλλα μην ξεφτυλιζεστε κι αλλο...φτανει...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Γι αυτό γουσταρα από τη μισητή Ματσεστερ τον Ιρλανδό. Του έκανες μαλακία; Το κρατούσε μανιάτικο και εκεί που δε το περίμενες σου έκοβε την μπάλα μια για πάντα.
Αν είχα αντίπαλο τον Γκαρσία θα περίμενα το επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και θα του έσπαγα το καλάμι σε 10 σημεία. Μια κόκκινη για μένα το πόδι στο χέρι γι αυτόν
εσυ προσωπικα αν τον ειχες θα ετρωγες πολλες μαπες...αντε φτανει...νταη του ιντερνετ

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
σίγα, σου έφυγε ένας πόντος από το καλσόν...
προσεχε μη σου μπει πουθενα ο ποντος...οπως και πολλοι αλλοι...απλα μην το παιζεις νταης αν και αν και αν...θα εσπαγες εσυ το ποδι του παμπλο η του ντιοπ κτλ...στο πλειστεισον βρε καημενε?

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ο Γκαρσία είναι για σφαλιάρες και η διοίκηση του κάτι πρέπει να κάνει (βέβαια θα μου πει κάποιος αν έκανε ποτέ τίποτα κάποια από τις διοικήσεις του Μανωλά ή του Καρεμπέ και δεν θα έχει άδικο). Αλλά έχοντας κάνει ήδη μαγκιές σε παιχνίδι μέσα στον γάβρο αυτά τα "έλα κάτω" μου ακούγονται αστεία. Ο άνθρωπος δεν πάει καλά και είναι τυχερός που έκανε την μαλακία στο 90 και δεν κρέμασε την ομάδα του νωρίτερα. Όπως έκανε ο Μάκος που μπορεί να μην έκανε αυτός το φάουλ αλλά έφαγε την κάρτα για τον λόγο που την έφαγε και ο Λίνο. Κανονικά έπρεπε να αποβληθεί στην ίδια φάση και ο Γεωργέας. Επίσης πνίχτηκε ένα πέναλτυ και έδωσε από ένα ανύπαρκτο οφσάιντ. Στο δια ταύτα η ανακοίνωση της ΑΕΚ είναι για να παίρνουν οι ίδιοι οι οπαδοί της την διοίκηση τους με τις πέτρες. Αυτήν και τον αστείο προπονητή που μάλλον έβλεπε άλλον αγώνα. Επίσης το να διαβάζω για ζούγκλα και για διακοπή αγώνα επειδή έπεσε ένας πυρσός είναι αστείο. Δεν μιλάμε για τιμωρία 3 αγωνιστικών επειδή έγιναν όργια αλλά για διακοπή αγώνα και δώρο 3 βαθμών στην αντίπαλη ομάδα για έναν πυρσό. Χαώδης διαφορά.
Από τον ΠΑΟΚ δεν περίμενα κάτι παραπάνω αφού δεν μου αρέσει όπως παίζει αλλά από την ΑΕΚ που αρκέστηκε σε ένα γκολ από αυτά που μόνο ο Χαλκιάς τρώει είναι αστείο να διαβάζω ότι άξιζε κάτι παραπάνω. Ακόμη και όταν ο ΠΑΟΚ πήγε να κρατήσει το σκορ (το παίκτης παραπάνω σε τέτοιας σημασίας αγώνες δεν λέει τίποτα) δεν έχασε καμία σοβαρή ευκαιρία και ο προπονητής αντί να την βοηθήσει νομίζω ότι έκανε το αντίθετο.
Το καλό για τους ποδοσφαιρόφιλους (όσοι έχουν απομείνει) είναι ότι 3 ομάδες διεκδικούν την πρώτη θέση των πλέηοφς με τις ίδιες πιθανότητες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

"ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ"

τι να πει ρε ο μπουχεσας και αυτος.επιασει τον δελλα απο τον λαιμο ο παπαρας,να του ριξει καμια σφαλιαρα ο τραι να τον αφησει στον τοπο,να εχει και τρεχαματα μετα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
τι να πει ρε ο μπουχεσας και αυτος.επιασει τον δελλα απο τον λαιμο ο παπαρας,να του ριξει καμια σφαλιαρα ο τραι να τον αφησει στον τοπο,να εχει και τρεχαματα μετα.
εγινε ρε σουπερμαλ

Επισκέπτης
ΤΕΛικα ειστε πολλοι βωμοροι στην αεκ :2funny: :2funny: :2funny:αλλα μεγαλυτερη πλακα εχει ο χιμενεθ με τη διοικηση και τις ανακοινωσεις που βγαζουνε.μαλλον ηταν σε αλλο γηπεδο :grin:τωρα ξανααναλυσε μα ςτο αρθρο 44 και τον ''νεος πανιωνιος'' :2funny: :2funny: οπως μονο εσυ ξερεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΤΕΛικα ειστε πολλοι βωμοροι στην αεκ :2funny: :2funny: :2funny:αλλα μεγαλυτερη πλακα εχει ο χιμενεθ με τη διοικηση και τις ανακοινωσεις που βγαζουνε.μαλλον ηταν σε αλλο γηπεδο :grin:τωρα ξανααναλυσε μα ςτο αρθρο 44 και τον ''νεος πανιωνιος'' :2funny: :2funny: οπως μονο εσυ ξερεις
βωμερος τυπε τι σημαινει;και τι να σου αναλυσω θελεις;σου ειπα να μου πεις γιατι αλλαξατε ονομα και λεγεστε νεος πανιωνιος,πανιωνιος νεας σμυρνης,και δεν ξερω και εγω τι αλλο.και γιατι μολις μπηκατε σε αυτον τον νομο,μετα απο λιγο καταργηθηκε;πες μας,γιατι δεν ξερουμε.πες μας και για το αρθρο 44,γιατι μαλον εμεις δεν ξερουμε φιλε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλά ο Γκαρσία είναι για σφαλιάρες και η διοίκηση του κάτι πρέπει να κάνει (βέβαια θα μου πει κάποιος αν έκανε ποτέ τίποτα κάποια από τις διοικήσεις του Μανωλά ή του Καρεμπέ και δεν θα έχει άδικο). Αλλά έχοντας κάνει ήδη μαγκιές σε παιχνίδι μέσα στον γάβρο αυτά τα "έλα κάτω" μου ακούγονται αστεία. Ο άνθρωπος δεν πάει καλά και είναι τυχερός που έκανε την μαλακία στο 90 και δεν κρέμασε την ομάδα του νωρίτερα. Όπως έκανε ο Μάκος που μπορεί να μην έκανε αυτός το φάουλ αλλά έφαγε την κάρτα για τον λόγο που την έφαγε και ο Λίνο. Κανονικά έπρεπε να αποβληθεί στην ίδια φάση και ο Γεωργέας. Επίσης πνίχτηκε ένα πέναλτυ και έδωσε από ένα ανύπαρκτο οφσάιντ. Στο δια ταύτα η ανακοίνωση της ΑΕΚ είναι για να παίρνουν οι ίδιοι οι οπαδοί της την διοίκηση τους με τις πέτρες. Αυτήν και τον αστείο προπονητή που μάλλον έβλεπε άλλον αγώνα. Επίσης το να διαβάζω για ζούγκλα και για διακοπή αγώνα επειδή έπεσε ένας πυρσός είναι αστείο. Δεν μιλάμε για τιμωρία 3 αγωνιστικών επειδή έγιναν όργια αλλά για διακοπή αγώνα και δώρο 3 βαθμών στην αντίπαλη ομάδα για έναν πυρσό. Χαώδης διαφορά.
Από τον ΠΑΟΚ δεν περίμενα κάτι παραπάνω αφού δεν μου αρέσει όπως παίζει αλλά από την ΑΕΚ που αρκέστηκε σε ένα γκολ από αυτά που μόνο ο Χαλκιάς τρώει είναι αστείο να διαβάζω ότι άξιζε κάτι παραπάνω. Ακόμη και όταν ο ΠΑΟΚ πήγε να κρατήσει το σκορ (το παίκτης παραπάνω σε τέτοιας σημασίας αγώνες δεν λέει τίποτα) δεν έχασε καμία σοβαρή ευκαιρία και ο προπονητής αντί να την βοηθήσει νομίζω ότι έκανε το αντίθετο.
Το καλό για τους ποδοσφαιρόφιλους (όσοι έχουν απομείνει) είναι ότι 3 ομάδες διεκδικούν την πρώτη θέση των πλέηοφς με τις ίδιες πιθανότητες.
συμφωνω σε ολλα,εκτος απο τον γκαρσια.οι μικρες ομαδες κατι τετοιους τους εχουν για ηρωες.οι μεγαλες απλα τους διωχνουν.για το πεναλτυ επισης συμφωνω,ηταν και επρεπε να δωθει.απλα γελαω με αυτους που στο παρομοιο που πηρε η αεκ με τον βολο,σκυλιασαν οτι δεν ηταν.καλα για την ανακοινωση τι να πω,εχουν ξεπερασει πλεον τα ορια της γελοιοτητας,στην διοικηση της ΑΕΚ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Συνημμένα

• Double_Moutza.jpg
    Double_Moutza.jpg
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 37