Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΩΧ! ΩΧ!! ΩΧ!!! και άλλα φαντάσματα εμφανίστηκαν  :S  :headbang:  :S

Ο Μιχάλης Τροχανάς θεωρεί τη συμμετοχή του «Τίγρη» σε ένα εγχείρημα όπως αυτό που πάει να εφαρμοστεί στην ΑΕΚ-Τι λέει για πιθανή εμπλοκή του

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΚ και μέλη των Sopporters, αναμένεται να έχει αύριο ο Μιχάλης Τροχανάς, προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για το πλάνο λαϊκής βάσης που σκέφτονται να εφαρμόσουν στην Ένωση. Ο ίδιος, με δηλώσεις του στον «NOVAΣΠΟΡ FM 94.6», έδειξε αρχικά αρνητικός σε ένα τέτοιο σχέδιο, ενώ έδωσε και τη δική του... λύση. Μάλιστα, για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τόνισε πως είναι αναγκαία η παρουσία του Μελισσανίδη, ως προσωπικότητα και εξήγησε και τους λόγους που ο «Τίγρης» δεν θέλει να εμπλακεί με την ομάδα. Παράλληλα, έδειξε εξοργισμένος με την κίνηση του Παππά να αποχωρήσει, χωρίς να έχει βρεθεί διάδοχη κατάσταση.

-Για το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο πρώτος που αγχώνεται είμαι εγώ. Θεωρητικά η ΑΕΚ των 700 χιλιάδων οικογενειών είναι φύσει αυτοδύναμη οικονομικά, ή θα έπρεπε να είναι.
Μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος αυτό το διάστημα μιλά με αρκετούς Ενωσίτες για να πάρει τελικές αποφάσεις. Μου ζήτησε να συναντηθούμε... Παρών θα είναι και ο πρόεδρος των Supperters". Θα μιλήσω μαζί τους, και τότε, θα έχω μια άποψη για τις προθέσεις τους».

-Για τον κ. Παππά:

«Τον κ. Παππά δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Είμαι οργισμένος μαζί του. Θέλω να περιμένω να ενημερωθώ για την ουσία της αποχώρησης του κ.Παππά. Προφανώς κατάλαβε, μάλλον, ότι τα χρήματα που απαιτούνται για την αναδιοργάνωση την επόμενη πενταετία είναι στο επίπεδο 250 εκατομμυρίων ευρώ. Η απόσταση είναι αστρονομική και δεν θα έχει τη διάθεση να κάνει αυτή τη διαστροφή. Και δικαίωμά του είναι. Αύριο μετά από την ενημέρωση που θα έχω από τον πρόεδρο, εάν έχω κάνει λάθος, τότε θα ζητήσω συγγνώμη για αυτά που λέω σήμερα. Αλλιώς θα κλιμακώσω την οργή μου».

-Για το πρότζεκτ που πρέπει να ακολουθηθεί στην ΑΕΚ:

«Έχουν συνδέσει με ένα κόνσεπτ λαϊκής βάσης. Είναι παρωχημένα αυτά. Λύση είναι το δίκτυο... Έχει προϋποθέσεις, βέβαια. Η κύρια του προϋπόθεση είναι η ανάθεση ρόλων σε όλα τα μέλη. Στους Supporters δεν βλέπω ρόλους... Αντίθετα, βλέπω πράγματα που με ενοχλούν. Όπως το όταν κάποιος βάλει ένα ποσό έστω και 100.000 μπαίνει και στο ΔΣ. Δεν μπορώ να δεχθώ μια ΑΕΚ, στην οποία κάθε ένας που βάζει 100.000 να διοικεί».

-Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του:

«Δεν διαθέτω χρήματα. Όχι για την ΑΕΚ, αλλά γενικά. Αν μιλάμε για ποσά μικρά τότε, κάτι θα βρω.
Δεν ξέρω, όμως, για τι ποσά μιλάμε. Θέλω να θυμίσω πως όταν ο κ.Παππας έκανε μία άστοχη εξαγγελία αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίο και οι δύο γιοί μου μπήκαν. Ένα σχέδιο πολυμετοχικότητας θα είναι το ίδιο αποτυχημένο, όπως αυτό του ΠΑΟ. Σας θυμίζω ότι εμείς το είχαμε ξεκινήσει. Υπάρχει άλλη... Είναι το δίκτυο και είναι επιστήμη. Μια τεχνοκρατική λύση στην οποία προσκάλεσα άτομα και με ενθουσιασμό, δέχθηκαν να συμβάλλουν. Αυτά που σας λέω δεν είναι ιδέες μόνο δικές μου. Αν μιλήσετε με συναδέλφους σας θα δείτε ότι γίνεται να εφαρμοστεί...»

-Για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Δ. Μελισσανίδη:

«Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του. Έχω την άποψη -κι εγώ- ότι είναι ο πιο σημαντικός επιχειρηματίας ανάμεσα στους Ενωσίτες επιχειρηματίες που υπάρχουν. Στην ΑΕΚ δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματα του κ. Μελισσανίδη ή κάποιου άλλου. Θα επαναληφθούν πράγματα. Η ΑΕΚ έχει απόλυτη ανάγκη, όμως, συμμετοχής προσωπικοτήτων του κύρους του κ. Μελισσανίδη. Τίποτα άλλο. Την παρουσία του σε ένα συλλογικό όργανο. Η παρουσία του στο όργανο αυτό είναι απολύτως αναγκαία, μεγαλύτερη από τα χρήματά.

Μαθηματικά εάν προχωρούσε μόνος θα οδηγούνταν στα ίδια αποτελέσματα. Οι ανάγκες της ΑΕΚ είναι στο επίπεδο των 250 εκατ. ευρώ. Για τον λόγο αυτό και αυτός κάποια στιγμή θα κουραστεί. Αν ακόμη και διέθετε τα χρήματα, ποιος θα διοικούσε; Θα έπρεπε ο ίδιος να διοικήσει. Πρέπει να ασχολείται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ακόμη και να με συμβουλευόταν εγώ θα του έλεγα να μην προχωρήσει».

www.aek365.gr/a-118489/anagkaia-h-parousia-melissanidh.htm]http://www.aek365.gr/a-118489/anagkaia-h-parousia-melissanidh.htm[/url]

Αντε γαμήσου τροχανά και πήγαινε στον πειραιά (εν χορώ) :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Φίλοι της αεκ , θα συμμετάσχετε στους supporters ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποιος μπορει;;
κουραστηκε και φευγει...απο την επιχειρηση του ηθελα να ξερα θα φευγε αν κουραζοταν;;

κανετε ενα λαθος..το συγκρινετε με το ντεμη,τον κανελοπουλο,την κουλα και ολους αυτους τους πουθεναδες-ποντικους...
σε συγκριση με αυτους,ναι...εδωσε περισσοτερα...
το μετρο ομως δεν πρεπει να ναι οι ποντικοι,αλλα σοβαροι ανδρες-παραγοντες-επιχειρηματιες...xaxaxaxaxaaxxxaxaxaxa....
ο ντανιελος ηταν λιγος ε;;;
ρε τι ακουμε στο μπουρδελα...

που σαι μαρκο εκτελεστη!! :2funny:
ναι, ήταν λίγος για μένα. γιατί δεν ήταν σέντερ φορ. μεσοεπιθετικός ήταν.
άσε, εσύ δεν ακούς τίποτα και κανέναν
είσαι ξερόλας γενικά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τώρα το λύσαμε το πρόβλημα της βίας  :jerking: :jerking:

Αναβολή των play-off και βλέπουμε!

Στην αναβολή των play-off φαίνεται πως καταλήγει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Πολιτεία μετά τη συνάντηση που είχαν οι Γερουλάνος, Νικητιάδης και Μπιτσαξής. Επεσε στο τραπέζι και το ενδεχόμενο ματαίωσης των αγώνων.
Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σχετικά με το μέλλον των play-off της Super League επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα, οι Παύλος Γερουλάνος, Γιώργος Νικητιάδης και Πάνος Μπιτσαξής είχαν έκτακτη σύσκεψη με θέμα το θλιβερό φαινόμενο της βίας και, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, φαίνεται πως καταλήγουν στην εικοσαήμερη αναβολή των play-off.
Στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο ματαίωσης των αγώνων όπερ σημαίνει πως κατοχυρώνεται η υπάρχουσα βαθμολογία και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κρίνονται βάσει την τωρινή βαθμολογική θέση των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού Βόλου.

Παναθηναϊκός: 3ος Προκριματικός UEFA Champions League

ΠΑΟΚ: 3ος Προκριματικός UEFA Europa League

ΑΕΚ: Play - Off UEFA Europa League

Ολυμπιακός Βόλου: 2ος Προκριματικός UEFA Europa League

www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/321242.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/321242.html[/url]
δεν λύνει τίποτα αυτό
χωρίς αντίκρισμα και ουσία κίνηση
όχι πως έχουνε νόημα τα πλέυ οφφ
αφού όλοι ευρώπη βγαίνουνε, μόνο για τη δεύτερη θέση θα είχαν το γούστο τους
αλλά για τον πούτσι καβάλα
και όλοι οι πολίτες κάθονται και κοιτούνε απαθείς....

χαλαρααααααααα

Επισκέπτης
η αναβολη ειναι μια κινηση που δειχνει αυτο που επικρατει στο ελληνικο ποδοσφαιρο.μπουρδελο που ειπε ο δωνης και εχουν χασει ολοι την μπαλα πολιτεια επο και ολοι.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
είσαι ξερόλας γενικά
oχι δεξι μπακ ηταν...
νταξει δεν ηταν και παντελιτσ,αλλα κατι εκανε ο κακομοιρης..

y.g.ο ντανιελος ηταν και αυτος ενας παραγοντας που εκανε την τοτε ομαδα τοσο ολοκληρωτικη..
παιχτες με απιστευτη τεχνικη οπως ο τσιαρτας,ο τιμουρ,ο κωστης,ο τονι,ο σαμπα
και στην κορυφη ενα αρμα μαχης,ενα πραγματικο τανκ που ηθελε δυο στοπερ πανω του...

με την ποιοτητα της μεσοεπιθετικης μας γραμμης και τη δυναμη του ντανιελου,δεν υπηρχε τρωτο σημειο σε αυτην την ομαδα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
είσαι ξερόλας γενικά
επαιξε ξαι φουνταριστος αρκετες φορες... δεν θυμασαι που τον εβαζε και ο αλεφαντος?  :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν λύνει τίποτα αυτό
χωρίς αντίκρισμα και ουσία κίνηση
όχι πως έχουνε νόημα τα πλέυ οφφ
αφού όλοι ευρώπη βγαίνουνε, μόνο για τη δεύτερη θέση θα είχαν το γούστο τους
αλλά για τον πούτσι καβάλα
και όλοι οι πολίτες κάθονται και κοιτούνε απαθείς....

χαλαρααααααααα
κακα τα ψεματα... αν γινουν τα πλευ οφ οποιος και να βγει πρωτος με τι ομαδα θα χτυπησει προκριση στους ομιλους? θα βρει μπροστα του ομαδες οπως βιγιαρεαλ,ναπολι,μαντσεστερ σιτυ,μπαγερν μοναχου... τι το σηζηταμε? καλυτερα να καταργηθουν να τελειωνει το θεμα με αυτη τη παπαρια... φετος ομως ειναι αδικο να ξερουν οι ομαδες οτι θα παιχτουν πλευ οφ και να τα ακυρωσουν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Τώρα το λύσαμε το πρόβλημα της βίας  :jerking: :jerking:

Αναβολή των play-off και βλέπουμε!

Στην αναβολή των play-off φαίνεται πως καταλήγει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Πολιτεία μετά τη συνάντηση που είχαν οι Γερουλάνος, Νικητιάδης και Μπιτσαξής. Επεσε στο τραπέζι και το ενδεχόμενο ματαίωσης των αγώνων.
Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σχετικά με το μέλλον των play-off της Super League επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα, οι Παύλος Γερουλάνος, Γιώργος Νικητιάδης και Πάνος Μπιτσαξής είχαν έκτακτη σύσκεψη με θέμα το θλιβερό φαινόμενο της βίας και, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, φαίνεται πως καταλήγουν στην εικοσαήμερη αναβολή των play-off.
Στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο ματαίωσης των αγώνων όπερ σημαίνει πως κατοχυρώνεται η υπάρχουσα βαθμολογία και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κρίνονται βάσει την τωρινή βαθμολογική θέση των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού Βόλου.

Παναθηναϊκός: 3ος Προκριματικός UEFA Champions League

ΠΑΟΚ: 3ος Προκριματικός UEFA Europa League

ΑΕΚ: Play - Off UEFA Europa League

Ολυμπιακός Βόλου: 2ος Προκριματικός UEFA Europa League

www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/321242.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/321242.html[/url]
Δηλαδη συγνωμη, παλι ο Ατρομητος θα την πληρωσει???
Υποτιθεται οτι εχει συμφερον ο Ατρομητος ωστε να γινουν τα πλειοφ, γιατι αν βγει δευτερη η ΑΕΚ, ο Ατρομητος βγαινει στην Ευρωπη!
Το ξεχασαμε αυτο????
Ουσιαστικα ο Ατρομητος τιμωρειται ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Υποτιθεται οτι εχει συμφερον ο Ατρομητος ωστε να γινουν τα πλειοφ, γιατι αν βγει δευτερη η ΑΕΚ, ο Ατρομητος βγαινει στην Ευρωπη!
Το ξεχασαμε αυτο????
ναι εχεις δικιο σε αυτο... ομως αν η αεκ βγει πρωτη στα πλαυ οφ θα ειναι η εκπληξη της χρονιας... γινουν δεν γινουν ο βαζελας θα παει σπρωχτος για τα προκριματικα του τσουλου,αλλα η ουσια ειναι οτι οπως βλεπω εγω τις ομαδες οποια και να παει στους ομιλους δεν μπαινει παρα μονο αν κοιμηθει ο θεος...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το ξεχασαμε αυτο????
ελα ρε φιλε θελει και ο ατρομητος ευρωπη..
5 χιλιαδες ατομα με παιδικους σταθμους και νεκροταφεια μεσα!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ελα ρε φιλε θελει και ο ατρομητος ευρωπη..
5 χιλιαδες ατομα με παιδικους σταθμους και νεκροταφεια μεσα!!!
πολυ θα ηθελα να βγει ο ατρομητος και να μεινει απεξω ο βολος οχι γιατι δεν το αξιζει αλλα για τον κουραδα τον μπεο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Σε αυτην την χωρα όπου ολα ειναι πιθανα και κανενας δεν ντρεπεται να πει την μεγαλυτερη μαλακια, Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ....ΠΑΠΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Τροχανας: «Τον κ. Παππά δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Είμαι οργισμένος μαζί του. Θέλω να περιμένω να ενημερωθώ για την ουσία της αποχώρησης του κ.Παππά. Προφανώς κατάλαβε, μάλλον, ότι τα χρήματα που απαιτούνται για την αναδιοργάνωση την επόμενη πενταετία είναι στο επίπεδο 250 εκατομμυρίων ευρώ. Η απόσταση είναι αστρονομική και δεν θα έχει τη διάθεση να κάνει αυτή τη διαστροφή. Και δικαίωμά του είναι. Αύριο μετά από την ενημέρωση που θα έχω από τον πρόεδρο, εάν έχω κάνει λάθος, τότε θα ζητήσω συγγνώμη για αυτά που λέω σήμερα. Αλλιώς θα κλιμακώσω την οργή μου».

Στον ψυχιατρο γρηγορα. Ειναι επικινδυνος.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Σε αυτην την χωρα όπου ολα ειναι πιθανα και κανενας δεν ντρεπεται να πει την μεγαλυτερη μαλακια, Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ....ΠΑΠΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Τροχανας: «Τον κ. Παππά δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Είμαι οργισμένος μαζί του. Θέλω να περιμένω να ενημερωθώ για την ουσία της αποχώρησης του κ.Παππά. Προφανώς κατάλαβε, μάλλον, ότι τα χρήματα που απαιτούνται για την αναδιοργάνωση την επόμενη πενταετία είναι στο επίπεδο 250 εκατομμυρίων ευρώ. Η απόσταση είναι αστρονομική και δεν θα έχει τη διάθεση να κάνει αυτή τη διαστροφή. Και δικαίωμά του είναι. Αύριο μετά από την ενημέρωση που θα έχω από τον πρόεδρο, εάν έχω κάνει λάθος, τότε θα ζητήσω συγγνώμη για αυτά που λέω σήμερα. Αλλιώς θα κλιμακώσω την οργή μου».

Στον ψυχιατρο γρηγορα. Ειναι επικινδυνος.
τωρα καταλαβες εσυ οτι ο τροχανας ειναι γκαου μπιου  :uglystupid:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

«Αποκλείστε τις ομάδες από την Ευρώπη»!
Φάκελο με όλες τις σκηνές βίας της σεζόν προτίθενται να στείλουν στην UEFA και στον Μισέλ Πλατινί βουλευτές όλων των κομμάτων, ζητώντας από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να αποφασίσει άμεσα τον αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου από τα κύπελλα Ευρώπης! Ήδη μαζεύονται υπογραφές από τους εμπλεκόμενους βουλευτές, αλλά και από απλούς Έλληνες πολίτες!

Ο φάκελος που ετοιμάζεται περιλαμβάνει 32 φετινές σκηνές βίας, που ξεκινούν από την επίθεση στον Μπάγεβιτς πέρυσι το καλοκαίρι στην Καλλιθέα, μέχρι τα επεισόδια του τελικού του κυπέλλου. Θα περιλαμβάνονται επίσης επεισόδια από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου και πολλά άλλα.

Το υλικό αυτό, μαζί με υπογραφές βουλευτών όλων των κομμάτων αλλά και απλών πολιτών, θα σταλούν στην UEFA και θα ζητηθεί ο αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.

Συντονιστής της κίνησης αυτής, φέρεται να είναι ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος λέγεται πως έχει ήδη ενημερώσει τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, για τις προθέσεις των βουλευτών, που όπως λένε, δεν θα διστάσουν να συναντήσουν απ’ ευθείας τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Εξάλλου, σε δηλώσεις που είχε κάνει στον «Αθήνα 9,84», ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πρέπει να πούμε στην UEFA ότι αφού η ελληνική πολιτεία είναι κότα και δεν τολμάει να πάρει τα μέτρα που πρέπει να πάρει –και μπορεί να τα πάρει χτες, όχι απόψε-, ζητάμε εμείς και σας παρακαλούμε, για να μη θρηνήσουμε νεκρούς και για να μη θρηνήσετε κι εσείς νεκρούς από τις ομάδες της Ευρώπης που θα έρθουν εδώ να παίξουν, να αποκλειστούν, επ’ αόριστον, οι ελληνικές ομάδες από τα ευρωπαϊκά κύπελλα».

Βρε λες;;;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ετσι και αλιως ολες οι ομαδες που αναμενετε να αγωνιστουν στην ευρωπη εχουν εμπλακει σε οπαδικα επεισοδια αλλα και αλλων ειδων εκτροπα, ο αποκλεισμος απο τα ευρωπαικα κυπελα της επομενης σεζον θα ειναι μια δικαιη τιμωρια για ολους... με λιγα λογια συμφωνω με την πρωτοβουλια... ετσι και αλιως σαν χωρα αποκλεισμενοι απο παντου ειμαστε,το ποδοσφαιρο θα μας πειραξει?
Το θεματακι αυτο θα τσουξει τους παραγοντες των ομαδων,θα λαβουν τα μετρα τους ομως για να μην δουμε παλι τα ιδια?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λεφτά; Υπάρχουν!!!!!

Το... μήνυμα του Αδαμίδη στον Μιραλάς, που έκανε όλο τον κόσμο να γελάσει. Το κλίμα στη σημερινή γιορτή της ΑΕΚ ήταν εξαιρετικό και η παρουσία του Κέβιν Μιραλάς «άναψε» ακόμα περισσότερο το κέφι, καθώς οι πλάκες έδιναν και έπαιρναν. Μία τέτοια ήταν και του Σταύρου Αδαμίδη προς τον Βέλγο επιθετικό. Σε κάποια στιγμή της συζήτησής τους, ο πρόεδρος της Ένωσης είπε στον ποδοσφαιριστή: «Αν δεν τα βρεις με τον Ολυμπιακό, τότε έλα να συζητήσεις με εμάς», ήταν η ατάκα του Αδαμίδη, που έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να «λυθούν» στα γέλια.

Είναι και αστειάτορας ο άτιμος!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τον james να παρουμε μεταγραφη να ριχνει καμια πενια την ωρα της προπονησης λεω εγω μπας και αγριεψουν λιγο τα παλικαρια μας και παιξουν μπαλιτσα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τον james να παρουμε μεταγραφη να ριχνει καμια πενια την ωρα της προπονησης λεω εγω μπας και αγριεψουν λιγο τα παλικαρια μας και παιξουν μπαλιτσα...
Κάτι σε seek and destroy ίσως;

μήπως το προτιμάς με Newsted στα μικρόφωνα;

Ίσως το Master of puppets

Εγώ πάντως προτείνω το whiplash παιγμένο από motorhead και αν δε τα κάνουν πουτάνα ε τότε είναι ντιντίδες..... :grin: :grin:

Σόρρυ για το κινέζικο σάιτ αλλά το γοιουτιουμπ είναι μπαναρισμένο εδώ στας Κίνας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom