Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
απο το βραδυ του σαββατου ολοι εχετε πλακωσει στο θρεντ της αεκ να πειτε τα δικα σας... διομηδη που εισαι??? λεω να αρχισω να κοβω εισητηρια στο θρεντ μπας και βγαλουμε καμια μεταγραφη  :2funny:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Προτεινα σε προηγουμενο ποστ μου να παμε στο thread με θεμα τον "αθανατο ελληνικο αθλητισμο" που εχω ανοιξει εδω αλλα δεν ειδα κινηση απο τους υπολοιπους. Αλλωστε δεν ειναι θεμα της ΑΕΚ τα επεισοδια του τελικου αλλα ολοκληρου του ποδοσφαιρου μας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πλήρωνε λίγα έπρεπε να πληρώνει πιο πολλά λεφτά έχει γιατί να μην τα ξοδέψει για την ομάδα;;;
ναι μωρέ δίκιο έχεις
όποιος έχει να τα σπρώχνει στον κουβά χωρίς πάτο και μετά να μην ακούει ούτε ευχαριστώ
χεχε
αρκει να λέμε πως τα σπρώχνει στην ιδέα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μωρέ μια χαρά θα σας ερχότανε
θα κάνετε κονέ και με τη μονή βατοπεδίου και ποιος ξέρει - ίσως ματσαλήσετε κανά φράγκο ξεπλυμένο από εκεί...
χεχε
από συστήματα ούτως ή άλλως θα παίζετε το γνωστό: 4-4-2 με ΣΤΑΥΡΟ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατι δεν σου φενετε φυσιολογικο? στο σπιτι οταν ο μπαμπας δινει χαρτζιλικι στα παιδια 10 ευρω την στιγμη που αυτα χρειαζοντε 20 και στη γυναικα δινει 30 ευρψ για σουπερμαρκετ την στιγμη που χρειαζεται 60 δεν αρχιζουν να τον κραζουν ολοι μαζι? η εσυ πιστευεις του λενε ευχαριστω για τα λιγα που τους εδωσε και τον αφηνουν να φαει τα υπολοιπα που εχει στην τσεπη στις πουτανες?
ναι, αν το δεις έτσι δν έχεις άδικο καθόλου
από την άλλη όμως πρέπει να καταλάβετε πως οι ομάδες δεν είναι πια οικογένειες
είναι επιχειρήσεις
και από τη στιγμή που ο άλλος δν βγάζει λεφτά...κλείνει την κάνουλα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
5 euro την ημερα ο καθενας και γραφτε οτι γουσταρετε... θα βγαλουμε μια μεταγραφη το εξαμηνο δεν μπορει  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικος κυπελου με την μεγαλυτερη σε γκολ νικη... ας το θυμηθουμε..

με μουσικη απο Iron Maiden  ;)
πωπω μορφές που έχει μέσα...
τι Βλάχοι, τι Μπάεβιτς, τι Ραβούσηδες....μιλάμε έχει πράμα μέσα...
ωραία ομαδούλα είχατε τότες. Σέντερ φορ πιστεύω πως σας έλειπε μόνο

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ωραία ομαδούλα είχατε τότες. Σέντερ φορ πιστεύω πως σας έλειπε μόνο
φιλε ηταν απο τις χρονιες που δεν εχανα παινχιδι... η συγκεκριμενη ομαδα αν θυμασαι δεν χρειαζοταν καν σεντερ -φορ, σε κατι ιωνικους και απολλωνες εριχνε 5-6 γκολ σε ενα ημιχρονο... φυσικα τον τιτλο τον πηρε ο βαζελος με παναλτακια τυπου σπανεα αν θυμασαι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απο το βραδυ του σαββατου ολοι εχετε πλακωσει στο θρεντ της αεκ να πειτε τα δικα σας... διομηδη που εισαι??? λεω να αρχισω να κοβω εισητηρια στο θρεντ μπας και βγαλουμε καμια μεταγραφη  :2funny:
προτιμότερο να κόβεις πέναλτι 5 ευρώ για κάθε μαλακία που πετάγεται....
ζάμπλουτοι θα γίνετε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε ηταν απο τις χρονιες που δεν εχανα παινχιδι... η συγκεκριμενη ομαδα αν θυμασαι δεν χρειαζοταν καν σεντερ -φορ, σε κατι ιωνικους και απολλωνες εριχνε 5-6 γκολ σε ενα ημιχρονο... φυσικα τον τιτλο τον πηρε ο βαζελος με παναλτακια τυπου σπανεα αν θυμασαι...
οχι, δεν θυμάμαι εγώ τέτοια πράγματα
εγώ θυμάμαι πως το ποδόσφαιρό μας πάντα ήταν άσπιλο

χαχαχα, τώρα που το λες...είχατε την Μπαρτσελόνα της εποχής τότε...χαχααχ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
προτιμότερο να κόβεις πέναλτι 5 ευρώ για κάθε μαλακία που πετάγεται....
ζάμπλουτοι θα γίνεται
πρεπει να ενημερωθουν οι αντμινς για την ιδεα μου... με 10% ποσοστο πιστευω θα συμφωνησουν  :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
οχι, δεν θυμάμαι εγώ τέτοια πράγματα
εγώ θυμάμαι πως το ποδόσφαιρό μας πάντα ήταν άσπιλο

χαχαχα, τώρα που το λες...είχατε την Μπαρτσελόνα της εποχής τότε...χαχααχ
ειδικα την συγκεκριμενη χρονια το ποδοσφαιρο που επαιζε η αεκ στην ελλαδα ηταν οπως φενετε η μυγα στο γαλα... κερδιζε εκτος τον οσφπ 1-3 με 9 παιχτες... πηγαιναμε γηπεδο και ξεραμε οτι τουλαχιστον θα δουμε 2-3 γκολακια και τους παιχτες να αλλαζουν 7-8 μπαλιες... τωρα  :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιαυτό λέω πως δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο
όλα στην Ελλάδα έχουνε πάει προς το χειρότερο.
Και επί Μπλαχίν ο Ολυμπιακός δεν κέρδιζε πρωτάθλημα αλλά έβλεπες μπάλα
κεντάγαν τα ρωσάκια
αλλά τώρα είμαστε στον κουβά με τα σκατά
οχι σαν ποδόσφαιρο - σαν κοινωνία
αποκεφαλισμό και μπάσιμο του κεφαλιού σε παλούκι θέλουν όλοι αυτοί στη Βουλή
από κει ξεκινάνε όλα (με τη δική μας συνδρομή ή ανοχή σαν πολίτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι παντα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
οριστε μεχρι και στον ημιτελικο του τσουλου εγινε ντου  :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σε γενικες γραμμες, σωστα.
Παντως ειναι βεβαιο οτι δεν δεσμευεται κανενα (αθλητικο) δικαστηριο σε ορισμενη ποινή, επειδη αποφασισε κατα συγκεκριμενο τροπο σε αλλη περιπτωση.
Τωρα εγινα υπογίτης?
Δεν ειμαι πια κομμουνι?

Φυσικά έκανα πλάκα με άυτό που έγραψε ο lakis33.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παει και αυτος.αληθεια,ποιος μπορει να τον κατηγορησει;
Παππα σε ευχαριστουμε.
ποιος μπορει;;
κουραστηκε και φευγει...απο την επιχειρηση του ηθελα να ξερα θα φευγε αν κουραζοταν;;

κανετε ενα λαθος..το συγκρινετε με το ντεμη,τον κανελοπουλο,την κουλα και ολους αυτους τους πουθεναδες-ποντικους...
σε συγκριση με αυτους,ναι...εδωσε περισσοτερα...
το μετρο ομως δεν πρεπει να ναι οι ποντικοι,αλλα σοβαροι ανδρες-παραγοντες-επιχειρηματιες...
ωραία ομαδούλα είχατε τότες. [size=15pt]Σέντερ φορ πιστεύω πως σας έλειπε μόνο[/size]
xaxaxaxaxaaxxxaxaxaxa....
ο ντανιελος ηταν λιγος ε;;;
ρε τι ακουμε στο μπουρδελα...

που σαι μαρκο εκτελεστη!! :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.435
Πόντοι
5.006
Τώρα το λύσαμε το πρόβλημα της βίας  :jerking: :jerking:

Αναβολή των play-off και βλέπουμε!

Στην αναβολή των play-off φαίνεται πως καταλήγει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Πολιτεία μετά τη συνάντηση που είχαν οι Γερουλάνος, Νικητιάδης και Μπιτσαξής. Επεσε στο τραπέζι και το ενδεχόμενο ματαίωσης των αγώνων.
Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σχετικά με το μέλλον των play-off της Super League επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα, οι Παύλος Γερουλάνος, Γιώργος Νικητιάδης και Πάνος Μπιτσαξής είχαν έκτακτη σύσκεψη με θέμα το θλιβερό φαινόμενο της βίας και, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, φαίνεται πως καταλήγουν στην εικοσαήμερη αναβολή των play-off.
Στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο ματαίωσης των αγώνων όπερ σημαίνει πως κατοχυρώνεται η υπάρχουσα βαθμολογία και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κρίνονται βάσει την τωρινή βαθμολογική θέση των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού Βόλου.

Παναθηναϊκός: 3ος Προκριματικός UEFA Champions League

ΠΑΟΚ: 3ος Προκριματικός UEFA Europa League

ΑΕΚ: Play - Off UEFA Europa League

Ολυμπιακός Βόλου: 2ος Προκριματικός UEFA Europa League

www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/321242.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/321242.html[/url]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.435
Πόντοι
5.006
ΩΧ! ΩΧ!! ΩΧ!!! και άλλα φαντάσματα εμφανίστηκαν  :S  :headbang:  :S

Ο Μιχάλης Τροχανάς θεωρεί τη συμμετοχή του «Τίγρη» σε ένα εγχείρημα όπως αυτό που πάει να εφαρμοστεί στην ΑΕΚ-Τι λέει για πιθανή εμπλοκή του

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΚ και μέλη των Sopporters, αναμένεται να έχει αύριο ο Μιχάλης Τροχανάς, προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για το πλάνο λαϊκής βάσης που σκέφτονται να εφαρμόσουν στην Ένωση. Ο ίδιος, με δηλώσεις του στον «NOVAΣΠΟΡ FM 94.6», έδειξε αρχικά αρνητικός σε ένα τέτοιο σχέδιο, ενώ έδωσε και τη δική του... λύση. Μάλιστα, για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τόνισε πως είναι αναγκαία η παρουσία του Μελισσανίδη, ως προσωπικότητα και εξήγησε και τους λόγους που ο «Τίγρης» δεν θέλει να εμπλακεί με την ομάδα. Παράλληλα, έδειξε εξοργισμένος με την κίνηση του Παππά να αποχωρήσει, χωρίς να έχει βρεθεί διάδοχη κατάσταση.

-Για το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο πρώτος που αγχώνεται είμαι εγώ. Θεωρητικά η ΑΕΚ των 700 χιλιάδων οικογενειών είναι φύσει αυτοδύναμη οικονομικά, ή θα έπρεπε να είναι.
Μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος αυτό το διάστημα μιλά με αρκετούς Ενωσίτες για να πάρει τελικές αποφάσεις. Μου ζήτησε να συναντηθούμε... Παρών θα είναι και ο πρόεδρος των Supperters". Θα μιλήσω μαζί τους, και τότε, θα έχω μια άποψη για τις προθέσεις τους».

-Για τον κ. Παππά:

«Τον κ. Παππά δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Είμαι οργισμένος μαζί του. Θέλω να περιμένω να ενημερωθώ για την ουσία της αποχώρησης του κ.Παππά. Προφανώς κατάλαβε, μάλλον, ότι τα χρήματα που απαιτούνται για την αναδιοργάνωση την επόμενη πενταετία είναι στο επίπεδο 250 εκατομμυρίων ευρώ. Η απόσταση είναι αστρονομική και δεν θα έχει τη διάθεση να κάνει αυτή τη διαστροφή. Και δικαίωμά του είναι. Αύριο μετά από την ενημέρωση που θα έχω από τον πρόεδρο, εάν έχω κάνει λάθος, τότε θα ζητήσω συγγνώμη για αυτά που λέω σήμερα. Αλλιώς θα κλιμακώσω την οργή μου».

-Για το πρότζεκτ που πρέπει να ακολουθηθεί στην ΑΕΚ:

«Έχουν συνδέσει με ένα κόνσεπτ λαϊκής βάσης. Είναι παρωχημένα αυτά. Λύση είναι το δίκτυο... Έχει προϋποθέσεις, βέβαια. Η κύρια του προϋπόθεση είναι η ανάθεση ρόλων σε όλα τα μέλη. Στους Supporters δεν βλέπω ρόλους... Αντίθετα, βλέπω πράγματα που με ενοχλούν. Όπως το όταν κάποιος βάλει ένα ποσό έστω και 100.000 μπαίνει και στο ΔΣ. Δεν μπορώ να δεχθώ μια ΑΕΚ, στην οποία κάθε ένας που βάζει 100.000 να διοικεί».

-Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του:

«Δεν διαθέτω χρήματα. Όχι για την ΑΕΚ, αλλά γενικά. Αν μιλάμε για ποσά μικρά τότε, κάτι θα βρω.
Δεν ξέρω, όμως, για τι ποσά μιλάμε. Θέλω να θυμίσω πως όταν ο κ.Παππας έκανε μία άστοχη εξαγγελία αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίο και οι δύο γιοί μου μπήκαν. Ένα σχέδιο πολυμετοχικότητας θα είναι το ίδιο αποτυχημένο, όπως αυτό του ΠΑΟ. Σας θυμίζω ότι εμείς το είχαμε ξεκινήσει. Υπάρχει άλλη... Είναι το δίκτυο και είναι επιστήμη. Μια τεχνοκρατική λύση στην οποία προσκάλεσα άτομα και με ενθουσιασμό, δέχθηκαν να συμβάλλουν. Αυτά που σας λέω δεν είναι ιδέες μόνο δικές μου. Αν μιλήσετε με συναδέλφους σας θα δείτε ότι γίνεται να εφαρμοστεί...»

-Για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Δ. Μελισσανίδη:

«Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του. Έχω την άποψη -κι εγώ- ότι είναι ο πιο σημαντικός επιχειρηματίας ανάμεσα στους Ενωσίτες επιχειρηματίες που υπάρχουν. Στην ΑΕΚ δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματα του κ. Μελισσανίδη ή κάποιου άλλου. Θα επαναληφθούν πράγματα. Η ΑΕΚ έχει απόλυτη ανάγκη, όμως, συμμετοχής προσωπικοτήτων του κύρους του κ. Μελισσανίδη. Τίποτα άλλο. Την παρουσία του σε ένα συλλογικό όργανο. Η παρουσία του στο όργανο αυτό είναι απολύτως αναγκαία, μεγαλύτερη από τα χρήματά.

Μαθηματικά εάν προχωρούσε μόνος θα οδηγούνταν στα ίδια αποτελέσματα. Οι ανάγκες της ΑΕΚ είναι στο επίπεδο των 250 εκατ. ευρώ. Για τον λόγο αυτό και αυτός κάποια στιγμή θα κουραστεί. Αν ακόμη και διέθετε τα χρήματα, ποιος θα διοικούσε; Θα έπρεπε ο ίδιος να διοικήσει. Πρέπει να ασχολείται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ακόμη και να με συμβουλευόταν εγώ θα του έλεγα να μην προχωρήσει».

www.aek365.gr/a-118489/anagkaia-h-parousia-melissanidh.htm]http://www.aek365.gr/a-118489/anagkaia-h-parousia-melissanidh.htm[/url]

Αντε γαμήσου τροχανά και πήγαινε στον πειραιά (εν χορώ) :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ποιος μπορει;;
κουραστηκε και φευγει...απο την επιχειρηση του ηθελα να ξερα θα φευγε αν κουραζοταν;;

κανετε ενα λαθος..το συγκρινετε με το ντεμη,τον κανελοπουλο,την κουλα και ολους αυτους τους πουθεναδες-ποντικους...
σε συγκριση με αυτους,ναι...εδωσε περισσοτερα...
το μετρο ομως δεν πρεπει να ναι οι ποντικοι,αλλα σοβαροι ανδρες-παραγοντες-επιχειρηματιες...xaxaxaxaxaaxxxaxaxaxa....
ο ντανιελος ηταν λιγος ε;;;
ρε τι ακουμε στο μπουρδελα...

που σαι μαρκο εκτελεστη!! :2funny:
Έχεις δίκιο. Στην επιχείρηση του θα έβαζε λεφτά για να φτιαχνούν βαπόρια και οι αρχιμηχανικοί του θα τον έβριζαν εν χορώ και οι καπεταναραίοι θα του έλεγαν ότι δε βάζει το χέρι στην τσέπη και θα έκαναν επεισόδια στα γραφεία της εταιρείας του.:idiot:.
Οποιος επενδύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα πρέπει να είναι "ή λαμόγιο ή τρελλός". Και πες ότι υπάρχει κάποιος που είναι τρελλός να κάτσει να ασχοληθεί με την ΑΕΚ. Με τα φετινά (και περσινά και προπέρσινα, και τα επόμενα) καμώματα της "η ΑΕΚ είμαστε εμείς" οργάνωσης πρέπει να είναι τελείως  :jerking: για να ασχοληθεί. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κακό που έχει κάνει η ορίτζιναλ. Ότι έχει αποτρέψει από τυχόν σοβαρούς επενδυτές να ασχοληθούν μαζί της. Γι αυτό ακούς κάτι Κοζώνηδες (αλήθεια η ερασιτεχνική ακόμα περιμένει τα χρήματα που της υποσχέθηκε; )κάτι Μακρήδες ή τον άλλον τον εφοπλιστή που είναι 73 ετών και έχει 2 πλοία...
Όσο για τους πουθενάδες που λες (και για να σε προλάβω ούτε ντεμινισιακός είμαι ούτε τίποτα ΜΟΝΟ ΑΕΚ) αν δεν ήταν αυτοί το 2004 η ΑΕΚ ΠΑΙΖΕΙ να μην υπήρχε σα σωματείο. Αλλά έκανε στην αρχή πολλές μαλακίες. Αντί να την ρίξει την ομάδα στην Δ εθνική την έβαλε στο 44 και απλά έδωσε νερό στο μύλο να γυρίσει και ξαναήρθαμε εκεί που ήμασταν. Και κάθησε ο μαλάκας και άκουσε τον ΧΧ που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ πρωτάθλημα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (λες και τα λεφτά τα έβαζε ο ΧΧ) και βγήκε εκτός μπάντζετ και έχασε η ΑΕΚ (όπως έχασε) το πρωτάθλημα . Ένα καλό πήγε να κάνει να δώσει τα "καλόπαιδα" στην αστυνομία μπας και ξεβρωμίσει η ομάδα και αρχίσανε να τον λενε ρουφιάνο.
Αλλά δε γαμιέται θα το ξεπεράσει η ομάδα ΚΑΙ αυτό. Απλά εύχομαι οι επόμενοι που θα έρθουν να έχουν μάθει από τα λάθη των προηγούμενων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom