gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ο μοντ του μπουρδέλαΕλα χαλαρωστε!!!!!Λοιπον αν το ποδοσφαιρο ειναι μπουρδελο και εγω ειμαι πουτανα ο Δωνης τι ειναι?
Ο μοντ του μπουρδέλαΕλα χαλαρωστε!!!!!Λοιπον αν το ποδοσφαιρο ειναι μπουρδελο και εγω ειμαι πουτανα ο Δωνης τι ειναι?
Εχω κι αλλες ασχολίες εκτός από το σάιτ αδερφέ.....Όπως βλέπεις εδώ είμαι και πάλι..πήρα και θέση,τι άλλο θες....ο admiral μαλλον ντρεπετε για την ομαδα του και την εκανε
τα παραπανω στα εγραψα για να σου πω οτι τοτε υπηρχε αφορμη.σημερα?Καταρχάς (ή καταρχήν) δεν είμαι υπερ της βίας από όπου και αν είναι αυτή (κίτρινη,κόκκινη,πράσινη κτλπ). Αλλά μη τρελλαθούμε κιόλας!!!
Μου λες ότι κάποιος μπράβος του Μπέου (τον οποίον φέτος τον υποδεχτήκατε -φίλαθλοι και πρόεδρος- με χειροκτροτήματα στο Καραισκάκη) και αντί να την πέσετε στον Μπέο και στον μπράβο του αποφασίσατε να την πέσετε στους οπαδούς; Και πέρα από τις προσωπικές μου μαρτυρίες (ήμουν Ν. Σμύρνη για οικογενειακούς λόγους τη μέρα αυτή) υπάρχουν και φωτογραφίες με οπαδούς του ΟΣΦΠ να χτυπάνε με καθίσματα.
Ξαναλέω. Το σημερίνο, το χθεσινό,το αυριανό (υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι δε θα ξαναγίνουν;;; ) είναι καταδικασμένα και δεν έχουν θέση στο ποδοσφαιρο (και σε κανένα άθλημα). Εκτός και γυρίσουμε στην εποχή των μονομάχων οπότε πάσο.
Αλλά αυτή είναι η κατάληξη της επί σειράς ατιμωρησιάς των ομάδων από το ελληνικό κράτος. Και ναι θα συμφωνήσω με τον μοντ Δώνη και το τιμημένο μέλος Δέλα.
ησουν στο γηπεδο με τους περιστεριωτες αδελφε?Μιλαμε για τα υπερτατα μουνοπανα
Απο την αρχη τα στερημενα αεκακια,πριν ακομα ξεκινησει ο αγωνας,μας πεταγαν κροτιδες και
φωτοβολιδες
στο τελος εγινε της πουτανας το καγκελο
Να εισαι καλα αδερφε και θα εχεις ευκαιρίες να χαρείς στο μέλλον....υγεία να εχουμε και να πάνε ολοι να γ@@@@@ν!εγώ ήμουν................τα συγχαρητήρια μου........σε όλους και όλα................
ησουν στο γηπεδο με τους περιστεριωτες αδελφε?
[size=20pt]δωνης μπουρδελο................!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
εγώ ήμουν................τα συγχαρητήρια μου........σε όλους και όλα................
Που να ξέρω; Δεν είμαι ελλάδα και δε μπόρεσα να το παρακολουθήσω και όλο το ματς λόγο νετ.τα παραπανω στα εγραψα για να σου πω οτι τοτε υπηρχε αφορμη.σημερα?
είδα την κλίση σου αλλά γινόταν της πουτάνας εκείνη την ώρα και δεν σου απάντησα......Να εισαι καλα αδερφε και θα εχεις ευκαιρίες να χαρείς στο μέλλον....υγεία να εχουμε και να πάνε ολοι να γ@@@@@ν!
σου βαζω ενα τραγουδακι για να ηρεμησειςτο ειπα και πριν φυγω
εγω ενας βαζελος και κρυφοαεκτζης,πηγα παρεα με ενα αρειανο απο Πελοπονησο,και ενα Ζμπαογκτζη
Πετροπουλιωτη να υποστηριξουμε μια μικρη ομαδουλα πΟΥ αγγιξε το θαυμα
Ειμασταν στην 21 στους Φενταγιν....
Πριν ξεκινησει ο αγωνας,πηδηξανε μεσα κατι ψωλακια καμμια 20αρια ατομα
(αεκακια δεν ηταν αυτα,θα επρεπε να ντρεπονται..) και τρεχοντας ηρθαν μπροστα στην
19 και στην 21 και πεταξαν καπνογονα και φωτοβολιδες μεσα στις κερκιδες και εγινε της
παλαβης
Του απωθησανε οι ματατζηδες,αλλα πιαστηκανε στα χερια με κατι φενταγιν που πηδηξανε και
αυτοι και κανανε ντου....
Ενα εχω να πω
Ενα αισχος ρε μαλακες
Δεν το εχει αυτο αναγξη η ΑΕΚ,γενικοτερα ηταν καλυτερη στο παιχνιδι
Ο Κακος ηταν κακιστος λεμε,το ρπωτο γκολ καραπετσινο και απο μεσα
εκανε καραμπαμ,εβγαζε ματι....
Τι να πω ρε παιδια...εφαγαμε πολυ καπνογονο λεμεεεεεεεεε(οχι οτι δεν ριξανε και
οι Περιστεριωτες...)
Τσιτσιρισανε τα ματια μου!!!!
Κατα τα αλλα μας εψαξαν και στην εισοδο
Τελειωμενη χωρα με καμμενους πολιτες
Ας ριξει καποιος μια πυρηνικη να παμε στο διαλο ολοι ανταμα,Τελος !!!!!
τι συζητας;Που να ξέρω; Δεν είμαι ελλάδα και δε μπόρεσα να το παρακολουθήσω και όλο το ματς λόγο νετ.
Αλλά πραγματικά θεωρείς εσύ ότι δικαιολογείται η επίθεση με καθίσματα, λοστούς κτλπ σε άτομα που ΕΤΥΧΕ να θελήσουν να πάνε να δούνε εναν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ αγώνα, επειδή ΕΝΑΣ μπράβος ενός προέδρου (που επαναλαμβάνω φέτος τον υποδεχτήκατε με χειροκροτήματα φίλαθλοι και πόεδρος στο καραισκάκη) χτύπησε ΕΝΑΝ φίλαθλο του ΟΣΦΠ; Να με συμπαθάς αλλά το βρίσκω αστείο αυτό.
Ξαναγράφω ότι το ελληνικό κράτος πρεπει ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ή τουλάχιστον αυτών των οποίων οι οπαδοί κάνουν συνέχεια φασαρίες). Στην ανάγκη ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο, να φύγουν και τα πολλά λεφτά από πάνω του, να μη προσπαθεί ο κάθε πρόεδρος με κάθε μέσω να τσεπώσει όσο μπορεί πιο πολλά. Και ο ΟΠΑΠ του χρόνου ούτε λεπτό προς τις ομάδες. Ας πει ότι θα επιχορηγούμε τις ομάδες στο τέλος της χρονιάς. Τα λεφτά που θα δίνονται θα είναι ανάλογα με το πόσο ήρεμοι ή μη ήταν οι φιλαθλοί τους.
ακου τραγουδακι να ηρεμησεις φιλαρακιτο ειπα και πριν φυγω
εγω ενας βαζελος και κρυφοαεκτζης,πηγα παρεα με ενα αρειανο απο Πελοπονησο,και ενα Ζμπαογκτζη
Πετροπουλιωτη να υποστηριξουμε μια μικρη ομαδουλα πΟΥ αγγιξε το θαυμα
Ειμασταν στην 21 στους Φενταγιν....
Πριν ξεκινησει ο αγωνας,πηδηξανε μεσα κατι ψωλακια καμμια 20αρια ατομα
(αεκακια δεν ηταν αυτα,θα επρεπε να ντρεπονται..) και τρεχοντας ηρθαν μπροστα στην
19 και στην 21 και πεταξαν καπνογονα και φωτοβολιδες μεσα στις κερκιδες και εγινε της
παλαβης
Του απωθησανε οι ματατζηδες,αλλα πιαστηκανε στα χερια με κατι φενταγιν που πηδηξανε και
αυτοι και κανανε ντου....
Ενα εχω να πω
Ενα αισχος ρε μαλακες
Δεν το εχει αυτο αναγξη η ΑΕΚ,γενικοτερα ηταν καλυτερη στο παιχνιδι
Ο Κακος ηταν κακιστος λεμε,το ρπωτο γκολ καραπετσινο και απο μεσα
εκανε καραμπαμ,εβγαζε ματι....
Τι να πω ρε παιδια...εφαγαμε πολυ καπνογονο λεμεεεεεεεεε(οχι οτι δεν ριξανε και
οι Περιστεριωτες...)
Τσιτσιρισανε τα ματια μου!!!!
Κατα τα αλλα μας εψαξαν και στην εισοδο
Τελειωμενη χωρα με καμμενους πολιτες
Ας ριξει καποιος μια πυρηνικη να παμε στο διαλο ολοι ανταμα,Τελος !!!!!
Κλάψε κι εσυ...βγάλτε όλη τη χολή σας ,τσάμπα είναι..Σύλλογος ΟΝΕΙΔΟΣ για τον ελληνικό αθλητισμό
Στο ποδόσφαιρο μπουρδέλο,με χρέη παντού αγωνίζεται χαριστικά στην Α'Εθνική αντί για το τοπικό ερασιτεχνικό
Στο μπάσκετ ακόμα πιο μεγάλο μπουρδέλο,πάει να σωθεί με πουστιές και ανύπαρκτες ενστάσεις-εφευρέσεις
Στο χάντμπολ,μια δράκα αληταράδων όποτε χάνουν τα κάνει γυαλιά καρφιά
"Χούλιγκαν της ΑΕΚ εισέβαλαν στο κλειστό της Ν.Φιλαδέλφειας και κυνήγησαν τους παίκτες της Παρτίζαν ακόμα και με πυροσβεστήρες (!) για να υποχρεωθούν έτσι οι διαιτητές να σφυρίξουν τη λήξη του αγώνα,λίγα δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωσή του. Ο Ουκρανός διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα για την εισβολή και τα επεισόδια και η ΑΕΚ κινδυνεύει με βαριά καμπάνα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία"
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ αεκάκι.....