alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αααααααααααααααααααα μαλιστα...Ειμαι στις σουιτες ρε Αλεξ μην αγχωνεσαι.
Πες το ρε κοπελα μου να χαλαρωσω...
Πες μου οτι εισαι μεσα στο κυριλικι....
Αααααααααααααααααααα μαλιστα...Ειμαι στις σουιτες ρε Αλεξ μην αγχωνεσαι.
ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΑΧ
ΘΕΟΣ ΔΕΛΛΑΣ!!!!
"Τραιανε, ο Δωνης ειπε οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι μπουρδελο".
"Το ξερουμε".
περα απο την καφριλα και την ατιμωρησια των εγκεφαλικα καμενωνΔώνη περαστικά κομπλεξάρα.
Και τα 3 γκολ οφσάιντ ήταν Δώνη περαστικά κομπλεξάρα.
Και τα 3 γκολ οφσάιντ ήταν
γιατι το ντου στο θεατρο στην Πλακα;Και στη Ν. Σμύρνη τι κάνατε ακριβως; Χτυπιόσασταν μεταξύ σας;
υπαρχει τετοια σαπιλαΑς το ξανακάνουν ερασιτεχνικό το άθλημα, ας αποκλειστούμε και για καμιά 10ετία από τας ευρώπας μπας και σωθεί.
στην ν.σμυρνη επειδη ημουν μεσα ηταν αλλη φαση φιλε.μπεος και οι μπραβοι του να προκαλουνε εξω ακομα απο το γηπεδο με αποκορυφωμα μπραβος να χτυπα εναν δικο μας με σουστα στο κεφαλι.επισης ολη την εβδομαδα ο μπεος να λεει οτι δεν θα ερθουν οπαδοι του ολυμπιακου στην ν.σμυρνη ενω ειχαμε ηδη εισητηρια στα χερια μας.το σημερινο ηταν αδικαιολογητο καο απροκλυτοΚαι στη Ν. Σμύρνη τι κάνατε ακριβως; Χτυπιόσασταν μεταξύ σας;
Πάντως σε λίγο θα αρχίσω να εύχομαι να θρηνίσουμε πάρα πολλά θύματα στην Ελλάδα για να πάρει επιτέλους απόφαση το γαμο κράτος να ασχοληθεί με τα φαινόμενα της βίας.
Εδώ που είμαι δε μπορώ να δω τι έγινε στον αγώνα (το ιντερνετ δε βοηθάει και πολύ). Από τα 90 λεπτά είδα τα 50 περίπου. Δε θα ασχοληθώ καν με το ματς. Αυτό για μένα περνάει σε δεύτερη (για να μη πω δε έχει καμία σημασία) μοίρα. Αυτά που διαβάζω πως γίνονται τώρα στο ΟΑΚΑ αρχίζουν να καταντάνε σύνηθες φαινόμενο. Ας το ξανακάνουν ερασιτεχνικό το άθλημα, ας αποκλειστούμε και για καμιά 10ετία από τας ευρώπας μπας και σωθεί. Αλλιώς το μόνο που μένει είναι να μοιράσουμε σπαθιά και ασπίδες και να μπαίνουν μέσα οι φίλαθλοι και να σφάζονται.
ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΑΧ
ΘΕΟΣ ΔΕΛΛΑΣ!!!!
"Τραιανε, ο Δωνης ειπε οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι μπουρδελο".
"Το ξερουμε".
καλα εισαι σοβαρος;στην ν.σμυρνη επειδη ημουν μεσα ηταν αλλη φαση φιλε.μπεος και οι μπραβοι του να προκαλουνε εξω ακομα απο το γηπεδο με αποκορυφωμα μπραβος να χτυπα εναν δικο μας με σουστα στο κεφαλι.επισης ολη την εβδομαδα ο μπεος να λεει οτι δεν θα ερθουν οπαδοι του ολυμπιακου στην ν.σμυρνη ενω ειχαμε ηδη εισητηρια στα χερια μας.το σημερινο ηταν αδικαιολογητο καο απροκλυτο
μαλλον την σουρωτη θα εννοεις φιλε εσυκαλα εισαι σοβαρος;
δλδ γαυροι δεν κανουν ντου σε παιδακια!!!
σε θεατρα ομως;
μαλλον την σουρωτη θα εννοεις φιλε εσυ
Ο λογος που δεν θα διορθωθει ποτέ τιποτα, ειναι ακριβως το οτι υπαρχουν αποψεις σαν την δικη σου, οτι υπαρχουν λιγοτερο και περισσοτερο καφροι και ω του θαυματος, οι οπαδοι της δικης σου ομαδας ειναι λιγοτερο καφροι.
Καμια ελπιδα.
και να σου πω την αληθεια εγω το θεωρω προκληση το εργο αυτο που βριζει μανες ολυμπιακων.καλα εισαι σοβαρος;
δλδ γαυροι δεν κανουν ντου σε παιδακια!!!
σε θεατρα ομως;
πηγαινε να το καψεις τοτεκαι να σου πω την αληθεια εγω το θεωρω προκληση το εργο αυτο που βριζει μανες ολυμπιακων.
την περασα αυτην ηλικια.πηγαινε να το καψεις τοτε
Για την ωρα, τεκμηριωνουμε μια τιμωρια 5-6 αγωνιστικων.
Οι ιδιες μαλακιες.
Δερνουν τους παικτες του ατρομητου.
Τι καφριλα θεε μου.
Καταρχάς (ή καταρχήν) δεν είμαι υπερ της βίας από όπου και αν είναι αυτή (κίτρινη,κόκκινη,πράσινη κτλπ). Αλλά μη τρελλαθούμε κιόλας!!!στην ν.σμυρνη επειδη ημουν μεσα ηταν αλλη φαση φιλε.μπεος και οι μπραβοι του να προκαλουνε εξω ακομα απο το γηπεδο με αποκορυφωμα μπραβος να χτυπα εναν δικο μας με σουστα στο κεφαλι.επισης ολη την εβδομαδα ο μπεος να λεει οτι δεν θα ερθουν οπαδοι του ολυμπιακου στην ν.σμυρνη ενω ειχαμε ηδη εισητηρια στα χερια μας.το σημερινο ηταν αδικαιολογητο καο απροκλυτο