Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Δώνη περαστικά κομπλεξάρα.
Και τα 3 γκολ οφσάιντ ήταν Δώνη περαστικά κομπλεξάρα.
Και τα 3 γκολ οφσάιντ ήταν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
περα απο την καφριλα και την ατιμωρησια των εγκεφαλικα καμενων
δεν υπαρχει πιο κομπλεξικος προπονητης απο τον Δωνη

Επισκέπτης
Και στη Ν. Σμύρνη τι κάνατε ακριβως; Χτυπιόσασταν μεταξύ σας;

Πάντως σε λίγο θα αρχίσω να εύχομαι να θρηνίσουμε πάρα πολλά θύματα στην Ελλάδα για να πάρει επιτέλους απόφαση το γαμο κράτος να ασχοληθεί με τα φαινόμενα της βίας.
Εδώ που είμαι δε μπορώ να δω τι έγινε στον αγώνα (το ιντερνετ δε βοηθάει και πολύ). Από τα 90 λεπτά είδα τα 50 περίπου. Δε θα ασχοληθώ καν με το ματς. Αυτό για μένα περνάει σε δεύτερη (για να μη πω δε έχει καμία σημασία) μοίρα. Αυτά που διαβάζω πως γίνονται τώρα στο ΟΑΚΑ αρχίζουν να καταντάνε σύνηθες φαινόμενο. Ας το ξανακάνουν ερασιτεχνικό το άθλημα, ας αποκλειστούμε και για καμιά 10ετία από τας ευρώπας μπας και σωθεί. Αλλιώς το μόνο που μένει είναι να μοιράσουμε σπαθιά και ασπίδες και να μπαίνουν μέσα οι φίλαθλοι και να σφάζονται.
στην ν.σμυρνη επειδη ημουν μεσα ηταν αλλη φαση φιλε.μπεος και οι μπραβοι του να προκαλουνε εξω ακομα απο το γηπεδο με αποκορυφωμα μπραβος να χτυπα εναν δικο μας με σουστα στο κεφαλι.επισης ολη την εβδομαδα ο μπεος να λεει οτι δεν θα ερθουν οπαδοι του ολυμπιακου στην ν.σμυρνη ενω ειχαμε ηδη εισητηρια στα χερια μας.το σημερινο ηταν αδικαιολογητο καο απροκλυτο

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
στην ν.σμυρνη επειδη ημουν μεσα ηταν αλλη φαση φιλε.μπεος και οι μπραβοι του να προκαλουνε εξω ακομα απο το γηπεδο με αποκορυφωμα μπραβος να χτυπα εναν δικο μας με σουστα στο κεφαλι.επισης ολη την εβδομαδα ο μπεος να λεει οτι δεν θα ερθουν οπαδοι του ολυμπιακου στην ν.σμυρνη ενω ειχαμε ηδη εισητηρια στα χερια μας.το σημερινο ηταν αδικαιολογητο καο απροκλυτο
καλα εισαι σοβαρος;
δλδ γαυροι δεν κανουν ντου σε παιδακια!!!
σε θεατρα ομως;

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ο λογος που δεν θα διορθωθει ποτέ τιποτα, ειναι ακριβως το οτι υπαρχουν αποψεις σαν την δικη σου, οτι υπαρχουν λιγοτερο και περισσοτερο καφροι και ω του θαυματος, οι οπαδοι της δικης σου ομαδας ειναι λιγοτερο καφροι.
Καμια ελπιδα.

Τράβα να κάνεις μαθήματα ηθικής αλλού - που θα μου την πεις κιόλας . Εξάλλου δεν δέχομαι διδάγματα από άτομα που κοπανάνε γυναίκες και παιδιά .

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και για να τελιωνει η παπαρολογια των γαυρων
ολοι τα ιδια σκατα ειναι

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Σφαχτητε για το πιος ειναι καλυτερο παιδι  :2funny: :2funny: :2funny:
Ολοι τα ιδια κανουν.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Για την ωρα, τεκμηριωνουμε μια τιμωρια 5-6 αγωνιστικων.
Οι ιδιες μαλακιες.
Δερνουν τους παικτες του ατρομητου.
Τι καφριλα θεε μου.

Μιλαμε για τα υπερτατα μουνοπανα
 Απο την αρχη τα στερημενα αεκακια,πριν ακομα ξεκινησει ο αγωνας,μας πεταγαν κροτιδες και
 φωτοβολιδες

στο τελος εγινε της πουτανας το καγκελο

dominatrix_domna

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ελα χαλαρωστε!!!!!Λοιπον αν το ποδοσφαιρο ειναι μπουρδελο και εγω ειμαι πουτανα ο Δωνης τι ειναι?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καταρχάς (ή καταρχήν) δεν είμαι υπερ της βίας από όπου και αν είναι αυτή (κίτρινη,κόκκινη,πράσινη κτλπ). Αλλά μη τρελλαθούμε κιόλας!!!
Μου λες ότι κάποιος μπράβος του Μπέου (τον οποίον φέτος τον υποδεχτήκατε -φίλαθλοι και πρόεδρος- με χειροκτροτήματα στο Καραισκάκη) και αντί να την πέσετε στον Μπέο και στον μπράβο του αποφασίσατε να την πέσετε στους οπαδούς; Και πέρα από τις προσωπικές μου μαρτυρίες (ήμουν Ν. Σμύρνη για οικογενειακούς λόγους τη μέρα αυτή) υπάρχουν και φωτογραφίες με οπαδούς του ΟΣΦΠ να χτυπάνε με καθίσματα.

Ξαναλέω. Το σημερίνο, το χθεσινό,το αυριανό (υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι δε θα ξαναγίνουν;;; ) είναι καταδικασμένα και δεν έχουν θέση στο ποδοσφαιρο (και σε κανένα άθλημα). Εκτός και γυρίσουμε στην εποχή των μονομάχων οπότε πάσο.
Αλλά αυτή είναι η κατάληξη της επί σειράς ατιμωρησιάς των ομάδων από το ελληνικό κράτος. Και ναι θα συμφωνήσω με τον μοντ Δώνη και το τιμημένο μέλος Δέλα.

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Aυτη η Αεκ ειναι πραγματικο μπουρδελο ρε γαμωτο,οτι γουσταρει ο καθενας κανει.Κερδισε ενα τιτλο μετα απο τοσα χρονια και ολοι θα θυμουνται τα επεισοδια και οχι τον τιτλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom