Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πας καλά ρεεεεεεεεεεεεε!!!! :idiot:
Υπάρχουν μεγαθήρια στα προκριματικά ........όπως μακάμπι  :2funny: :2funny: :2funny:
στις ελληνικές ομάδες παίζει το οξύμωρο σχήμα πως έχουνε την εντύπωση οι παίκτες πως έχουνε φτάσει ταβάνι
λεφτά παίρνουνε αρκετά για τα εγγόνια τους
οπότε είναι χαλαροί
και το περιβάλλον εδώ αντιμετωπίζει το θέμα λες και έχουμε ομάδες αναγνωρίσιμες σε όλη την Ευρώπη

σε ομάδες όπως η Μακάμπι οι παίκτες έχουνε λόγο να παίξουνε μπάλα για να πάρουνε καλύτερη μεταγραφή προχωρώντας στο θεσμό.
Οι εδώ παίκτες τσεπωμένα τα έχουνε και δεν τους νοιάζει
αρκεί άλλωστε να πάρουνε το πρωτάθλημα και όλα μια χαρούλα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Συνημμένα

• 2947_MELISANIDIS_KOLETSA_922010.jpg
    2947_MELISANIDIS_KOLETSA_922010.jpg
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 20
  • maketa_agia_sofia.jpg
    maketa_agia_sofia.jpg
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 14

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Λες να του ζήτησε ο Ντέμης το τηλέφωνο της Κωλέτσα;;;
Τώρα που δεν τραβάει και η βανδούλα  ;)
Εγω είπα ότι δεν τα βρήκαν
Τώρα να χάθηκαν μάλλον για χλωμό το κόβω
Τα ίδια λέμε...... άρα δεν τρώμε κουτόχορτο.Το άνοιγμα το ξέρουνε.......

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΥΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ?
(ούτε αν είναι ΑΕΚ ξέρουμε....)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! γιωργάκη πέτα και κανένα κοκαλάκι και προς ΑΕΚ μεριά.......  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• melissanidis_koletsa2.jpg
    melissanidis_koletsa2.jpg
    114,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • KOLETSA-MELISSANIDIS.jpg
    KOLETSA-MELISSANIDIS.jpg
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 38

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οι τίτλοι της ΑΕΚ την έχει η Μόργκαν. Εκεί είναι. Αυτό που δε ξέρουμε είναι ποίος έχει μετοχές και πόσες (ποσοστό). Τα βιβλία έχουν χαθεί (μάλλον με τα βιβλία του ελληνικού κράτους για αυτό πάμε κατα διαόλου). Συναντήθηκε ο Μελλισανίδης με τον Ντέμη και πολλοί χέστηκαν από την χαρά τους. Βέβαια και οι δύο το έχουν πει ότι δε θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά της ΑΕΚ. Μπορεί ο Ντέμης να θέλει να φέρει κανένα πρώτο όνομα για συναυλία με την εταιρεία του (eleven) και να ζήτησε να μπει η εταιρεία του Μελισσα χορηγός, ή μπορεί να συζήτησαν για το μέλλον της τραγουδιάρας στη φωτό (σόρρυ παίδες αλλά οι γνώσεις μου στο νέο Ελληνικό πεντάγραμμο πάνε μέχρι Έλλη στο μάξιμουμ).
Η Λάρισσα έπεσε και δε φταίει ούτε ο ΠΑΟ ούτε ο ΟΣΦΠ. Ο Πιλαδάκης φταίει που νόμιζε πως αν αλλάζει προπονητές σα τα πουκάμισσα και κάνει αυτός τις μεταγραφικές κινήσεις θα γίνει και ο πρώτος προπονητής. Μόνο που δεν είναι football Manager.
Η ΑΕΚ νίκησε, ηρέμησε, και απλά τώρα περιμένει τον τελικό κυπέλλου μπας και σηκώσει και αυτή κάτι και χρυσώσει το χάπι (κάτι παρόμοιο πήγε να γίνει πριν από 2 χρόνια στον τελικό με τον ΟΣΦΠ) για να έχει να λέει πως η χρονιά δε πήγε στο βρόντο. Έλα όμως που πήγε. Γιατί από τον Μάι και μετά το μέλλον για την ομάδα είναι αβέβαια. Εγώ βλέπω φυγή Μπλάνκο (ναι ξέρω ξεκινάω από τα εύκολα), Σκόκο, Λύμπε, Δέλλα. Και θα μείνει η ομάδα με Ντατομοεντνερ την νέα χρονιά. Παππάς, Νοτιάς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα σταματήσουν να ασχολούνται και επίσημα (ανεπίσημα ήδη το έχουν κάνει). Ο Χιμένεθ αν πάρει το κύπελλο θα πάει Ισπανία και θα λέει για πατίνια εναντίων φεράρι (όπως ο Φερέρ). Δε ξέρω αν θα γυρίσει ριζούπολη. Δε ξέρω εάν θα την αναλάβει ο Κωστένογλου (αν και προσωπικά προτιμώ Τιμούρ). Δε ξέρω καν σσε 4 μήνες όταν ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα εάν η ΑΕΚ θα βρίσκεται στη γραμμή εκκίνησης της Σούπερ Λίγκας. Το έχω ξαναγράψει. Προσωπικά προτιμώ να μας ρίξουν ερασιτεχνικό μπας και φύγει η μπόχα και η βρώμα.
Κοινώς με λίγα λόγια σε λίγο θα είμαστε και επίσημα στη προ 2004 εποχή όταν η "λίμνη" είχε σχεδόν αποξηρανθεί. Όμως αυτή τη φορά δε βλέπω κάποιον τρελλό ή παρτάκια να την ξαναπαίρνει (με τα όποια λάθη που μπορεί να κάνει).

Α, και για όσους φιλάθλους του ΟΣΦΠ μπαίνουν και διαβάζουν. Μάγκες για τα επόμενα χρόνια το πρωτάθλημα είναι δικό σας και στο πολύ άνετο. Όχι λόγο παράγκας, απλά επειδή θα παίζεται χωρίς αντίπαλο. ΕΚΤΟΣ και εάν ο τρελλός ο Γιαννακό πάρει την ΠΑΕ, οπότε να με συμπαθάτε αλλά βλέπω να παθαίνετε αυτό που πάθατε στο μπάσκετ, κοινώς να βλέπετε (βλέπουμε) την πλάτη του βάζελου.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε Γρηγορη αν η αεκ πεσει ερασιτεχνικο να εισαι σιγουρος οτι καποιοι θα φροντισουν για να μη ξαναβρεθει στην Α εθνικη  ;)
Οσο για την ΑΕΛ και τον υποβιβασμο της μην ξεχναμε οτι τις πρωτες 10 αγωνιστικες την ξεσκισε η διαιτησια και αυτο βοηθησε στο να παρει η ομαδα την κατω βολτα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Παντως κατι παιζει... ο ενας δηλωσε πως δεν εχει ιδεα για οτι εγραψε ο τυπος και το περιβαλον του αλλου λεει οτι η συναντηση εγινε αλλα ηταν τυχαια...  :think:
Δράκουλα ότι και να παίζει μας τα κάνανε τσουρέκι με τον τίγρη
Μπει (καλώς) δεν μπεί (όπως γουστάρει) δικά του είναι τα φράγκα δεν θα του πούμε πως να τα διαχειριστεί ή να τα σκορπίσει
εγώ ένα ξέρω εμείς πάλι μια ζωή με την ΑΕΚΑΡΑ μας θα είμαστε και θα της δίνουμε απο το υστέρημα μας
[move]ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ[/move]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλα τα λες διομηδης... οπως και να χει εμεις παλι εδω θα ειμαστε... ο τιγρης αν του δινανε την παε καθαρη απο χρεοι ειμαι σιγουρος οτι θα το εκανε το κολπο,εστω και με λιγα χρεοι... τωρα με 50 μυρια στην πλατη δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει κανεις σοβαρος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom