You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Kai σε όλα αυτά 1-0 με τον Γκερέιρο στο 33'
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Φολα το Α ημι με τους παιχτες να ειναι αρκετα επηρεασμενοι απο την 6ρα αλλα και τα ταξι... 3 καλες ευκαιριες για την αεκ και ενα μακρινο σουτ για τον ατρομητο... δικαιο το 1-0. Οι κουκολοφοροι τι ρολο επαιξαν μετα το γκολ του γκερειρο δεν καταλαβα αλλα καλα θα κανουν να μεινουν στην εξεδρα...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Που εισαι εσυ ρε φίλε?????Χρόνια και ζαμάνια......Έξω τα μαλακισμένα από το γήπεδο!!! Αί στο διάολο πια
Που εισαι εσυ ρε φίλε?????Χρόνια και ζαμάνια......
Καλησπέρα Ναύαρχε! Έχω χαθεί αρκετά λόγω δουλειάς κυρίως. Όλα καλά όμως, μπαίνω όποτε μπορώ να λέω ένα γεια συα αδέρφια μου εδώ.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ελιωσαααααααααααααααααααααααα!!!!Ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! μπαοκ λέμε , και γαμώ τα γέλια
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Μπραβο ρε πατριώτη!Χαρηκα πολύ που σε ξαναείδα εδώ......Όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας λες μια κουβέντα...Καλησπέρα Ναύαρχε! Έχω χαθεί αρκετά λόγω δουλειάς κυρίως. Όλα καλά όμως, μπαίνω όποτε μπορώ να λέω ένα γεια συα αδέρφια μου εδώ.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ρε έχουν ξεφύγει οι οριτζινάλες (αρχίδια ορίτζιναλ είναι αλλά να μην αρχίσω). ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ!!!Λες και είναι αυτοί οι διοίκηση, ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ!. Και πως να μην είναι επηρρεασμένοι οι παίκτες; Δηλαδή εάν γίνει η στραβή πάλι οι παίκτες θα φταίνε και ο Χιμένεθ; Δε θα έχουν ευθύνοι οι "αεκάρες" οριτζινάλες ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ; Και σο γκολ πάλι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ.
Και μετά μου αρέσει που απορρούν μερικοί γιατί θέλουν να φύγουν Νοτιάς και Παππάς και δε βρίσκεται ένας άνθρωπος της προκοπής να επενδύσει. Οι "αεκάρες" οριτζινάλες την ΑΕΚ στο μπάσκετ από πρωταθλήτρια την οδήγησαν εκεί που την οδήγησαν, το ίδιο κάνουν με το ποδόσφαιρο και ξεκίνησαν και με το χαντμπολ. Γεια σου ρε ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ! Αν η ΑΕΚ έχει τέτοιους "φίλους", τι να τους κάνει τους εχθρούς;
Και μετά μου αρέσει που απορρούν μερικοί γιατί θέλουν να φύγουν Νοτιάς και Παππάς και δε βρίσκεται ένας άνθρωπος της προκοπής να επενδύσει. Οι "αεκάρες" οριτζινάλες την ΑΕΚ στο μπάσκετ από πρωταθλήτρια την οδήγησαν εκεί που την οδήγησαν, το ίδιο κάνουν με το ποδόσφαιρο και ξεκίνησαν και με το χαντμπολ. Γεια σου ρε ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ! Αν η ΑΕΚ έχει τέτοιους "φίλους", τι να τους κάνει τους εχθρούς;
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Στον ΟΣΦΠ ήταν η θύρα 7, στον ΠΑΟ τα Μαντ Μπόις, στον Άρη ο Σούπερ 3. Αλλά να πω και κάτι. Στα αρχίδια μου οι "οπαδοί" των άλλων ομάδων. Χέστηκα για την πάρτυ τους και δε πα να ψωφίσουν κιόλας. Αλλά για την ομάδα μου που είναι η ΑΕΚ, με νοίαζει και με παρανοίαζει, γιατί στο κάτω κάτω της γραφής, αυτοί που σκίζουν τα ρούχα τους (σιγά μη σκίσουν και κανένα καλσόν) ότι νοιάζονται για την ΑΕΚ και το καλό της ομάδας, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης (μαζί με άλλους) για το γεγονός ότι η ομάδα έχει φτάσει σε τέτοια κατάσταση που ένας παίκτης της ΑΕΚ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΓΚΟΛ (!!!!!!!!!! αν είναι ποτέ δυνατόν) και ότι πλέον οι "οριτζιναλ" κανονικά και με το νόμο διοικεί την ομάδα, με τραμπουκισμούς, προπυλακισμούς και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές. Ο Χατζηχρήστος (γαμώ τα πάντα του) άφησε πριν κάποια χρόνια τα "σκυλιά του πολέμου" και απλά τώρα δε μπορεί να τα μαζέψει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και όταν σε λίγο Παπάς και Νοτιάς θα την κάνουν θα βγουν και θα τους βρίζουν και από πάνω. Γι αυτό 1δις εκατομμύριο φορές πρωτοδεικείο και ερασιτεχνίκο, να καθαρίσει η βρώμα (γιατί οι "οριτζινάλ" θα πάνε να τα σπάνε αλλού με κασκόλ άλλης ομάδας) να μείνουν όσοι είναι πραγματικοί ΑΕΚτζήδες και όχι γιαλατζι για να χτιστεί το οικοδόμημα της ΑΕΚ ΣΩΣΤΑ.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αυτα φιλε πες τα στους λιγοστους υποστηριχτες τους,ακομη και εδω μεσα,που λενε οτι δεν πρεπει να τους κρινουμε γιατι ακολουθουν την ΑΕΚ παντου...Ρε έχουν ξεφύγει οι οριτζινάλες (αρχίδια ορίτζιναλ είναι αλλά να μην αρχίσω). ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ!!!Λες και είναι αυτοί οι διοίκηση, ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ!. Και πως να μην είναι επηρρεασμένοι οι παίκτες; Δηλαδή εάν γίνει η στραβή πάλι οι παίκτες θα φταίνε και ο Χιμένεθ; Δε θα έχουν ευθύνοι οι "αεκάρες" οριτζινάλες ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ; Και σο γκολ πάλι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ.
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Μαγκες χωρις να θελω να μπλεξω στα εσωτερικα σας το σκηνικο με τα ταξι ηταν ολα τα λεφτα.
Ως Παοκτσης με αρκετη φαντασια μπορω να σας πω RESPECT για την συμβολικη αυτη κινηση !!!
Ως Παοκτσης με αρκετη φαντασια μπορω να σας πω RESPECT για την συμβολικη αυτη κινηση !!!
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγω λεω οτι τα παραλεμε καμια φορα για την οριτζιναλ... η οριτζιναλ δεν ειναι μονο οι 100-150 ανεγκεφαλοι που ξεκινουν τις μαλακιες. Η οριτζιναλ εχει συνδεσμους σε ολη την ελλαδα αλλα και σε αλλα μερη του κοσμου και αριθμει χιλιαδες μελοι απο τα οποια οι περισοτεροι δεν εχουν καμια σχεση με επεισοδια,μανουρες,τραμπουκισμους κτλ επισης μην ξεχναμε οτι πολλοι απο τους επαρχιακους συνδεσμους της οριτζιναλ δεν συμφωνουν με τις παπαριες που κανουν καποιοι στην αθηνα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις